Jump to content

[ROM] Omega Rom και Omega Files

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά, όλα τα mods για την 9.0 (brightness fix, extended power menu, home button lag fix) έχουν μέγεθος 18.3ΜΒ τυχαίο; :blink:

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επίσης δεν ξερω αν είναι ιδέα μου αλλά απο τότε που περασα to kalagas themes έχω μια διαροεί στην μπαταρία παραπάνω απο πρίν...

Δεν ξερω αλλα ετσι πιστεύω...Ας το επιβεβαιώση κάποιος αν οντως ισχύει αυτό...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Επίσης δεν ξερω αν είναι ιδέα μου αλλά απο τότε που περασα to kalagas themes έχω μια διαροεί στην μπαταρία παραπάνω απο πρίν...

Δεν ξερω αλλα ετσι πιστεύω...Ας το επιβεβαιώση κάποιος αν οντως ισχύει αυτό...

Εννοείς ότι σου κρατάει λιγότερο η μπαταρία???

Αν εννοείς αυτό ίσως να είναι φυσιολογικό σε περίπτωση που κρατάς αρκετή ώρα την οθόνη ανοιχτή...

Και αυτό γιατί προφανώς η οθόνη χρειάζεται περισσότερη ενέργεια υποθέτω για να απεικονίζει τα χρωματιστά εικονίδια...

Από την άλλη βέβαια δεν έχω παρατηρήσει ποτέ μου κάτι ανάλογο με όλα τα τηλέφωνα που είχα στα χέρια μου και για τα οποία έφτιαχνα Themes... Όπως και στο Note που έχω τώρα δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο...

Βέβαια όπως είπα και παραπάνω, θεωρητικά πάντα, μου ακούγεται φυσιολογικό όταν η οθόνη απεικονίζει πιο πολλά χρώματα να θέλει και περισσότερη ενέργεια... Βέβαια όλα τα εικονίδια μου είναι pngoptimized, πράγμα που το κάνω για ακριβώς αυτό το λόγο...

Τώρα μήπως ένα restart σου εφτιαχνε το πρόβλημα, γιατί με το Theme φλασάρονται πολλά (49) καινούργια .apks και μπορεί να έχει φάει κανά κόλλημα με κάποιο από αυτά τα apks και να μένει ανοιχτό, με αποτέλεσμα να σου καταναλώνει την μπαταρία δηλαδή κάποιο apk και όχι τα εικονίδια...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εννοείς ότι σου κρατάει λιγότερο η μπαταρία???

Αν εννοείς αυτό ίσως να είναι φυσιολογικό σε περίπτωση που κρατάς αρκετή ώρα την οθόνη ανοιχτή...

Και αυτό γιατί προφανώς η οθόνη χρειάζεται περισσότερη ενέργεια υποθέτω για να απεικονίζει τα χρωματιστά εικονίδια...

Από την άλλη βέβαια δεν έχω παρατηρήσει ποτέ μου κάτι ανάλογο με όλα τα τηλέφωνα που είχα στα χέρια μου και για τα οποία έφτιαχνα Themes... Όπως και στο Note που έχω τώρα δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο...

Βέβαια όπως είπα και παραπάνω, θεωρητικά πάντα, μου ακούγεται φυσιολογικό όταν η οθόνη απεικονίζει πιο πολλά χρώματα να θέλει και περισσότερη ενέργεια... Βέβαια όλα τα εικονίδια μου είναι pngoptimized, πράγμα που το κάνω για ακριβώς αυτό το λόγο...

Τώρα μήπως ένα restart σου εφτιαχνε το πρόβλημα, γιατί με το Theme φλασάρονται πολλά (49) καινούργια .apks και μπορεί να έχει φάει κανά κόλλημα με κάποιο από αυτά τα apks και να μένει ανοιχτό, με αποτέλεσμα να σου καταναλώνει την μπαταρία δηλαδή κάποιο apk και όχι τα εικονίδια...

Όκ...σίγουρα μπροστά στο υπέροχο θέμα σου(ics) δεν με νοιάζει και τόσο η ελάχιστη κατανάλωση που παρατηρώ σε σχέση με πριν...

Έχω κάνει βέβαια 2 φορές restart...

Και πάλι συγχαρητήρια για το τρομερό σου θέμα...

Όκ...σίγουρα μπροστά στο υπέροχο θέμα σου(ics) δεν με νοιάζει και τόσο η ελάχιστη κατανάλωση που παρατηρώ σε σχέση με πριν...

Έχω κάνει βέβαια 2 φορές restart...

Και πάλι συγχαρητήρια για το τρομερό σου θέμα...

Mπορεί να σε βοηθήσει και το BetterBatteryStats.... Είναι μια πολύ καλή εφαρμογή (μάλλον θα την ξέρεις ήδη) για να δεις τι σου τρώει την μπαταρία...

Πάντως θα δώ και γω μήπως έχω ξεχάσει τιποτα εικονίδια που δεν τα έχω pngoptimized...

Επίσης αυτό που φαίνεται λογικότερο είναι αυτό που είπα και στην αρχή... Αν δηλαδή "παιζεις" αρκετά με το τηλέφωνο και οθόνη είναι αρκετή ώρα ανοιχτή, τότε λογικά θα χρειάζεται περισσότερη ενέργεια για την απεικόνιση των colored εικονιδίων, από την ενέργεια που χρειάζεται για να απεικονίζει τα defaults που τα περισσότερα είναι άχρωμα...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Mπορεί να σε βοηθήσει και το BetterBatteryStats.... Είναι μια πολύ καλή εφαρμογή (μάλλον θα την ξέρεις ήδη) για να δεις τι σου τρώει την μπαταρία...

Πάντως θα δώ και γω μήπως έχω ξεχάσει τιποτα εικονίδια που δεν τα έχω pngoptimized...

Επίσης αυτό που φαίνεται λογικότερο είναι αυτό που είπα και στην αρχή... Αν δηλαδή "παιζεις" αρκετά με το τηλέφωνο και οθόνη είναι αρκετή ώρα ανοιχτή, τότε λογικά θα χρειάζεται περισσότερη ενέργεια για την απεικόνιση των colored εικονιδίων, από την ενέργεια που χρειάζεται για να απεικονίζει τα defaults που τα περισσότερα είναι άχρωμα...

Την διάφορα που αναφέρω την βλέπω με την οθόνη κλειστή...πιο πριν σε standby κατάσταση αδυνατούσε να πέσει το ποσοστό τις μπαταρίας...

Απο χθες που πέρασα το θέμα πέφτει πιο γρήγορα...

Την διάφορα που αναφέρω την βλέπω με την οθόνη κλειστή...πιο πριν σε standby κατάσταση αδυνατούσε να πέσει το ποσοστό τις μπαταρίας...

Απο χθες που πέρασα το θέμα πέφτει πιο γρήγορα...

A ε αυτό μου φαίνεται τρομερά δύσκολο...

Μήπως λόγω των wipes και επειδή ξανα-δημιουργείται η dalvik-cache και η cache για καινούργιες εφαρμογές πλέον (εννοώ με καινούργια icons) θέλει 1-2 μέρες να έρθει στα ίσα του???

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Η αλήθεια παιδιά είναι ότι όντως μετά από 1-2 μέρες οποία omega κι αν πέρασα κάθεται πολύ πολύ καλύτερα.. Η μπαταρία μακράν καλύτερη μέρα την 2η φόρτιση κι επίσης με το θέμα του Γιάννη δεν είδα καμιά απολύτως διάφορα στην κατανάλωση (ενταξει δεν πήγα και στον Δημόκριτο να το μετρήσω :p)

Η αλήθεια παιδιά είναι ότι όντως μετά από 1-2 μέρες οποία omega κι αν πέρασα κάθεται πολύ πολύ καλύτερα.. Η μπαταρία μακράν καλύτερη μέρα την 2η φόρτιση κι επίσης με το θέμα του Γιάννη δεν είδα καμιά απολύτως διάφορα στην κατανάλωση (ενταξει δεν πήγα και στον Δημόκριτο να το μετρήσω :p)

efthimi με ποιον κερνελ την δουλεύεις;είμαι με niphetamine και είναι πολυ καλός...Επίσης και ο franko v7 που είχα πριν πήγαινε πολυ καλά...

Και ΚΑΤι τελευταίο...την τελευταία omega την περασες!!!

efthimi με ποιον κερνελ την δουλεύεις;είμαι με niphetamine και είναι πολυ καλός...Επίσης και ο franko v7 που είχα πριν πήγαινε πολυ καλά...

Και ΚΑΤι τελευταίο...την τελευταία omega την περασες!!!

Με franco kernel #10 και την omega v8.1 παει πραγματικά άψογα.. Την τελευταία Omega θα την περάσω κάποια στιγμή αργότερα αλλά πάλι άποψη δεν μπορώ να έχω πάρα μόνο μετά από 1-2 μέρες.. Πάντως δεν ξέρω πραγματικά τι καλύτερο θα μπορούσα να δω από την συσκευή...αφού πλέον αλλάζω θήκες να μην βαριεμαι γιατί από ρομ έχω ρίξει άγκυρα!!

Παιδια να ρωτησω κατι, κατεβαζω την 9 να την βαλω. Στην αρχη στο aroma installer αν δεν επιλεξω καμια εφαρμογη

απο αυτες που λεει το κινητο θα ειναι λητουργικο? η θα πεταει σφαλματα?

Παιδια να ρωτησω κατι, κατεβαζω την 9 να την βαλω. Στην αρχη στο aroma installer αν δεν επιλεξω καμια εφαρμογη

απο αυτες που λεει το κινητο θα ειναι λητουργικο? η θα πεταει σφαλματα?

Εγώ δεν αφήνω σχεδόν τίποτε.. Ότι δεν χρησιμοποιείς μπορείς να το βγάλεις, εφαρμογές και κάποια widgets είναι οπότε ούτε λόγος για κολλήματα ή οποιασδήποτε μορφή προβλήματος ;)

μια ερωτηση ακομα

τα mods που υπαρχουν στην κουζινα ειναι περασμενα στην ρομ ή πρεπει να περαστουν εφοσον τα θελω?

μια ερωτηση ακομα

τα mods που υπαρχουν στην κουζινα ειναι περασμενα στην ρομ ή πρεπει να περαστουν εφοσον τα θελω?

Κάποια είναι περασμένα κάποια όχι.. Ελέγχεις τι σε ενδιαφέρει από mods, θέματα κτλ.. Πχ εγώ πέρασα το Kalagas ics theme, power extended menu κι εχω περάσει κι άλλο κερνελ.. Διαλέγεις το σε ενδιαφέρει αλλά στην αρχή μπορείς να δεις και τα περισσότερα και να διαλέξεις στο τέλος το σου αρέσει.. Να είναι καλά τα παιδιά με την εξαιρετική δουλειά τους!!

οποτε τα περναω ατι μου αρεσει και ας υπαρχει δεν νομιζω να κανω κακο. ετσι?

Όχι κανένα απολύτως κακό.. Απλά το ξανά περνάς από πάνω.. Πολλές φορές μάλιστα αν κάτι δεν "κατσει" καλά λέμε ότι το ξανά περνάμε από πάνω.. Αν και σε Ω δεν είχα καμία τέτοια περίπτωση :)

ακομα προβληματιζομαι για το θεμα του kernel προς το παρον δοκιμαζω των siryah
υπογραφή εκτός ορίων

ακομα προβληματιζομαι για το θεμα του kernel προς το παρον δοκιμαζω των siryah

Μάλλον τον Siyah εννοείς.

Κι εγω αυτόν δοκιμαζω απο το πρωι. Φαίνεται αρκετα καλός αλλα είναι πολυ νωρίς ακόμα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μάλλον τον Siyah εννοείς.

Κι εγω αυτόν δοκιμαζω απο το πρωι. Φαίνεται αρκετα καλός αλλα είναι πολυ νωρίς ακόμα.

μια φορα να γραψω σωστα το ονομα του ανθρωπου:O
υπογραφή εκτός ορίων

Εγώ δεν αφήνω σχεδόν τίποτε.. Ότι δεν χρησιμοποιείς μπορείς να το βγάλεις, εφαρμογές και κάποια widgets είναι οπότε ούτε λόγος για κολλήματα ή οποιασδήποτε μορφή προβλήματος ;)

λιγη βοηθεια παρακαλω εχω την 8.1 θελω να βαλω την 9 τι κανω για να μη χαθουν ολα? περνιεται απο πανω? μπορεις να μου πεις τι εχεις βαλει στο δικο σου κ πως γιατι τα εχω μνπερδεψει λιγο με τους κερνελ που λετε και τα διαφορετικα τους ονοματα σε ευχαριστω προκαταβολικα :-)

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

λιγη βοηθεια παρακαλω εχω την 8.1 θελω να βαλω την 9 τι κανω για να μη χαθουν ολα? περνιεται απο πανω? μπορεις να μου πεις τι εχεις βαλει στο δικο σου κ πως γιατι τα εχω μνπερδεψει λιγο με τους κερνελ που λετε και τα διαφορετικα τους ονοματα σε ευχαριστω προκαταβολικα :-)

Recovery-wipe cahe-wipe dalvik-install v.9.

Ετσι δε θα χασεις τιποτα...;)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Recovery-wipe cahe-wipe dalvik-install v.9.

Ετσι δε θα χασεις τιποτα...;)

ευχαριστω πολυ φιλε αρχιζω να το συνηθιζω σιγα σιγα και μου παιχνιδακι (τρομαρα μου χα χα ) μηπως ξερεις τι ειναι ολα αυτα τα διαφορετικα ονοματα κερνελ?

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

ευχαριστω πολυ φιλε αρχιζω να το συνηθιζω σιγα σιγα και μου παιχνιδακι (τρομαρα μου χα χα ) μηπως ξερεις τι ειναι ολα αυτα τα διαφορετικα ονοματα κερνελ?

Ειναι διαφορετικοί kernels από διάφορους developers... Δοκιμάζεις και αποφασιζεις ;)