Jump to content

Galaxy S III : Πλήρης οδηγός για root

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα,

Η ίδια μέθοδος root ισχύει και για την 4G έκδοση η πρέπει να ακολουθήσω αλλο τρόπο?

Ευχαριστώ

Καλημέρα,

Η ίδια μέθοδος root ισχύει και για την 4G έκδοση η πρέπει να ακολουθήσω αλλο τρόπο?

Ευχαριστώ

Η μέθοδος είναι ίδια, το αρχείο διαφορετικό. Διάλεξε από εδώ το κατάλληλο για τη συσκευή σου.

- Alex

καλησπερα σε ολους,

η οθονη αφης δεν ανταποκρινεται και πρεπει να κανω reset τον counter. Καμια ιδεα κανεις?

Ευχαριστω.

Εαν εχεις δοκιμάσει wipe data/factory και εξακολουθεί να μην ανταποκρίνεται ,τότε χρησιμοποίησε USB-OTG και σύνδεσε το ποντική ώστε να κάνεις την δουλειά σου με αυτό .

Samsung galaxy s21+

Εαν εχεις δοκιμάσει wipe data/factory και εξακολουθεί να μην ανταποκρίνεται ,τότε χρησιμοποίησε USB-OTG και σύνδεσε το ποντική ώστε να κάνεις την δουλειά σου με αυτό .

σωστο και αυτο αλλα που να βρω τετοιο καλωδιο?

Κατέβασε το firmware της Samsung που είχε αρχικά το τηλέφωνο.

θελω ν κανω unroot πως θα κατεβασω το firmware πουειχε αρχικα το κινητο εφοσον εχω κανει αναβαθμιση στην 4.1.2?

Θελω να πω οτι δνε θυμαμαι τι firmaware ειχε το κινητο αρχικα παιζει να το δω καπως? επισησ το κινητο μου ειναι "πολώνικο" και στο σιτε με τα επισημα φιρμςαρε μου βγαζει 4 επιλογες διαφορετικες(carrier) για πολωνικο firmware

Κατέβασε το firmware της Samsung που είχε αρχικά το τηλέφωνο.

θελω ν κανω unroot πως θα κατεβασω το firmware πουειχε αρχικα το κινητο εφοσον εχω κανει αναβαθμιση στην 4.1.2?

Θελω να πω οτι δνε θυμαμαι τι firmaware ειχε το κινητο αρχικα παιζει να το δω καπως? επισησ το κινητο μου ειναι "πολώνικο" και στο σιτε με τα επισημα φιρμςαρε μου βγαζει 4 επιλογες διαφορετικες(carrier) για πολωνικο firmware

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343110

Πρώτο πρώτο είναι

Το εχω κανει αυτο και ξερω οτι ειναι απο την πολωνια το κινητο,ποια εκδοση ομως θα κατεβασω ακριβως αφου οπως ειπα μου εχει πολλες επιλογες για πολωνια.. Edited by m7ixalis

Το εχω κανει αυτο και ξερω οτι ειναι απο την πολωνια το κινητο,ποια εκδοση ομως θα κατεβασω ακριβως αφου οπως ειπα μου εχει πολλες επιλογες για πολωνια..

Δεν έχει σημασία ..

Κατέβασε την ποιο πρόσφατη αν θέλεις ,σημασία εχεις να περάσεις το επίσημο firmware αν αυτό θα είναι η 4.0.4 ή 4.1.2 δεν επηρεάζει κάπου .

Samsung galaxy s21+

Προσπαθω να κανω unroot και ενω χρησιμοποιησα το triangle away ο μετρητης απο το 2 πηγε στο 1..

Τι πρεπει να κανω τωρα για να παει στο ΝΟ?

Προσπαθω να κανω unroot και ενω χρησιμοποιησα το triangle away ο μετρητης απο το 2 πηγε στο 1..

Τι πρεπει να κανω τωρα για να παει στο ΝΟ?

Στην πρώτη σελίδα υπάρχει αναλυτικός οδηγός για unroot .

Ακολουθησε τον και θα γίνεις εντελώς stock .

Samsung galaxy s21+

τον ακολουθησα αλλα οταν ετρεξα το triangle away ο μετρητης πηγε απο το 2 στο 1 και οχι στο ΝΟ.

Τρέξε το ξανά (triangle away) και ακολούθησε τα βήματα οπως ακριβώς περιγράφονται στον οδηγό .

Samsung galaxy s21+

- Το root είναι στην ουσία, «εφαρμογή» του συστήματος. Αν είσαι Root και κάνεις επαναφορά εργοστασιακών, δεν χάνεται.

- Όταν αλλάζεις firmware είτε μέσω Odin είτε μέσω KIES, τα αρχεία του συστήματος αντικαθίστανται και χάνεται το root.

Aν έκανες root με τον παραπάνω τρόπο με το cf-autoroot που δεν αλλάζει τίποτα άλλο, αρκεί να μπεις στην εφαρμογή SuperSU και να κάνεις Full Unroot από τις ρυθμίσεις.

Προηγουμένως πρέπει να έχεις μηδενίσει το counter με το triangle away. Και φυσικά πρέπει να αφαιρέσεις όσες αλλαγές έχεις κάνει ως root. Καλύτερα λοιπόν να ακολουθήσεις για σιγουριά τα παρακάτω βήματα, αν δεν είσαι σίγουρος τι κάνεις.

Κατι κανω λαθος τοτε..

αυτο εδω δεν μπορω να το κανω ως εναλλακτικη? ετρεξα το trinagle away εκανα και wipe data,wipe cache απλα το counter ειναι στο 1 αντι στο NO

Στο xda λεει:

- My counter always stays at 1

Some devices/bootloaders set the counter to 1 at every boot if you are running a custom kernel or recovery. On these devices, Triangle Away may always display 1 - make sure to check the counter in actual download mode, and make sure you are running a stock Samsung kernel and recovery.

πρεπει να γυρισω σε stock recovery η κανω λαθος?Aν ναι πως?

Edited by m4rvel

Αρα ουσιαστικα με την διαδικασια που περιγραφεται στην πρωτη σελιδα μονο ετσι?

Aν έχεις official firmware και κάνεις root με τον οδηγό και μετά χρησιμοποιήσεις το triangle away για να μηδενίσεις, θα μηδενιστεί.

- Alex

Θα ηθελα να ρωτησω εχω original firmware 4.1.2 την εκανα update απο το κινητο μου και εχω βαλει το απλο αυτο root!

Δεν εχει βγει και καποιος kernel ετσι βελτιωτικος σταθερος οπως ειχαμε οι πρωην κατοχοι galaxy s των semaphore

πχ ειδα αυτον στο xda http://forum.xda-developer....php?t=1761290

καλησπερα παιδια και απο μενα...σημερα αντιμετωπισα ενα προβλημα με το κινητο μου το εχω 6 μηνες τωρα και ξαφνικα σηκωθηκα το πρωι και το κινητο ειχε παγωσει στην αρχικη οθονη που γραφει σαμσουνγκ γαλαχυ σ3....δε μπαινει με τιποτα μεσα...τι μπορω να κανω?αν κανω ολα αυτα χανω και την εγγυηση του κινητου?καπου διαβαζα για το κινητο αυτο οτι εχει ενα προβλημα και νεκρωνει μετα απο 150 με 200 μερες...ισχυει??:(

Aν έχεις official firmware και κάνεις root με τον οδηγό και μετά χρησιμοποιήσεις το triangle away για να μηδενίσεις, θα μηδενιστεί.

Εχω official firmware ,εκανα ροοτ με τον οδηγο, ανοιγω το triangle away αλλα απο 2 μου το παει στο 1 και οχι στο ΝΟ, και πριν γινει αυτο μου λεει οτι μερικες φορες αν δεν εχεις stock recovery ο μετρητης θα λεει 1..Σωστα?

Αρα πως μπορω να μηδενισω το counter αφου εχω clockwork recovery και οχι stock?

Εχω official firmware ,εκανα ροοτ με τον οδηγο, ανοιγω το triangle away αλλα απο 2 μου το παει στο 1 και οχι στο ΝΟ, και πριν γινει αυτο μου λεει οτι μερικες φορες αν δεν εχεις stock recovery ο μετρητης θα λεει 1..Σωστα?

Αρα πως μπορω να μηδενισω το counter αφου εχω clockwork recovery και οχι stock?

Αν ακολούθησες κατά γραμμα τον οδηγό και ο μετρητής σου συνεχίζει να γράφει 1 ακομα και μετά απο επαναφορά εργοστασιακών, τότε πέρνα ενα official firmware κανε factory reset και μετά έλεγξε ξανά τον counter .

Λογικά θα γράφει no.

καλησπερα παιδια και απο μενα...σημερα αντιμετωπισα ενα προβλημα με το κινητο μου το εχω 6 μηνες τωρα και ξαφνικα σηκωθηκα το πρωι και το κινητο ειχε παγωσει στην αρχικη οθονη που γραφει σαμσουνγκ γαλαχυ σ3....δε μπαινει με τιποτα μεσα...τι μπορω να κανω?αν κανω ολα αυτα χανω και την εγγυηση του κινητου?καπου διαβαζα για το κινητο αυτο οτι εχει ενα προβλημα και νεκρωνει μετα απο 150 με 200 μερες...ισχυει??:(

Αν εχει νεκρώσει το τηλέφωνο και δεν μπορεί να μπει σε download ή recovery mode τότε πάει για service .

Θα στο φτιάξουν και θα το καλύψει η εγγύηση .

Samsung galaxy s21+

Αν ακολούθησες κατά γραμμα τον οδηγό και ο μετρητής σου συνεχίζει να γράφει 1 ακομα και μετά απο επαναφορά εργοστασιακών, τότε πέρνα ενα official firmware κανε factory reset και μετά έλεγξε ξανά τον counter .

Λογικά θα γράφει no.

Εκανα factory reset,triangle away και εξαφανιστηκε το clockwork recovery ειναι λογικο?

και επισης τωρα μου γραφει

ΝΟ

Samsung official

official

Eνω to root παραμενει ..αυτο επισης ειναι λογικο?

Εκανα factory reset,triangle away και εξαφανιστηκε το clockwork recovery ειναι λογικο?

και επισης τωρα μου γραφει

ΝΟ

Samsung official

official

Eνω to root παραμενει ..αυτο επισης ειναι λογικο?

Το οτι παραμένει το root είναι λογικό ,το οτι εξαφανίστηκε ομως το cwm recovery δεν είναι .

Samsung galaxy s21+

Οταν μπαινω σε recovery mode πριν εμπαινε σε cwm ενω τωρα μου λεει andoid system recovery :wacko:

Πως μπορει να φυγει το cwm δλδ?

Edited by StratosGR

Οταν μπαινω σε recovery mode πριν εμπαινε σε cwm ενω τωρα μου λεει andoid system recovery :wacko:

Πως μπορει να φυγει το cwm δλδ?

Ξαναπέρασες official rom