m7ixalis Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 (edited) Δεν θέλω να βάλω custom recovery μόνο root θέλω να κάνω εκεί θα εχω τέτοιο θέμα; Όχι! μηδενίζεις με triangle και είσαι ενταξει . Edited April 4, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Ok σευχαριστο ειμαι νεος σε android ειχα iphone τοσα χρόνια . Πώς μπορώ να χρησιμοποιώ το usb stic της cosmote που εχω για internet ( internet on the go) Στο galaxy s3 i9305 ; μέσω usb otg; και αν ναι πως γίνεται ευχαριστώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) Παίδες έκανα σε i9305 τη διαδικασία και έχει κολλήσει στο downloading do not turn off target τι γίνεται?? HELP edit: problem solved Edited April 9, 2013 by linaki_gr Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 έκανα την ίδια διαδικασία και μου γράφει downloading do not turn off target αφού έκανε suceed 1 fail 0 το odin ( σε 9305). Φυσικά κατέβασα το αντίστοιχο CF auto root για 9305 με επανεκκίνηση(βγάλσιμο μπαταρίας) κάνει ακριβώς το ίδιο Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 η λύση ήταν η εξής: πέρασμα αυθεντικής rom και την διαδικασία από την αρχή Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapentefree Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Έκανα ροοτ το κινητό ενός φίλου με τον οδηγό, κατέβασα το triangle το εκτελώ αλλά δεν βλέπω να μηδενίζει ο δείκτης. Στο download mode δείχει status custom. Το κίνητο το έχει πάρει ο φίλος με επιδότηση από cosmote και στο boot βγάζει το μήνυμα της cosmote. Παίζει να έχει αλλάξει η cosmote το firmware με δικό της custom γι'αυτό να μην αλλάξει ο μετρητής με το triangle; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Το S3 μου δε γίνεται root με τίποτα! Μήπως φταίει το καλώδιο μου που δεν είναι original; Έχω δοκιμάσει τα πάντα! Χωρίς root νομίζω δε μπορώ να κάνω τίποτα!!! Νομίζω δε μπορώ να φλασάρω custom rom μόνο official! Σωστά; Καλά θυμάμαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Δεν φταίει το καλώδιο ,εκτός και αν είναι κομμένο ή χαλασμένο. Άσε το θέμα 2-3 μέρες να ξελαμπικάρεις και κάνε root Βήμα-Βήμα από την αρχή. Ναι καλά θυμάσαι. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 παιδια καλησπερα. εκανα την εξης πατατα: ειχα κανει ροοτ το κινητο μου, και μεσω του superuser πατησα unroot, και τωρα κανω απο την αρχη την διαδικασια και δεν γινεται root.. τι μπορω να κανω; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 παιδια καλησπερα. εκανα την εξης πατατα: ειχα κανει ροοτ το κινητο μου, και μεσω του superuser πατησα unroot, και τωρα κανω απο την αρχη την διαδικασια και δεν γινεται root.. τι μπορω να κανω; Πέρνα ενα official firmware με odin ,και μετά κανε το root . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Το S3 μου δε γίνεται root με τίποτα! Μήπως φταίει το καλώδιο μου που δεν είναι original; Έχω δοκιμάσει τα πάντα! Χωρίς root νομίζω δε μπορώ να κάνω τίποτα!!! Νομίζω δε μπορώ να φλασάρω custom rom μόνο official! Σωστά; Καλά θυμάμαι; Λοιπόν ο Chainfire μας λέει τα εξής αν υπάρχει πρόβλημα και δεν γίνεται root: Did you see the red Android logo during rooting, but SuperSU does not appear? This may sometimes occur due to left-over files and settings, however, you can usually install SuperSU from Google Play at this stage and it'll just work. Κατεβάζοντας το SU από το play εμφανίζετε κανονικά το εικονίδιο. Μήπως πρέπει αυτό να αναφερθεί αρχικά στον οδηγό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 καλησπερα ..αγορασα ενα s3 και ειναι ρουτ! θελω να το κανω εργοστασιακο! που μπορω να διαβασω η να μου πει καποιος πως να το κανω? ειμαι εντελως μα εντελως αρχαριος απο αντροιτ! ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 καλησπερα ..αγορασα ενα s3 και ειναι ρουτ! θελω να το κανω εργοστασιακο! που μπορω να διαβασω η να μου πει καποιος πως να το κανω? ειμαι εντελως μα εντελως αρχαριος απο αντροιτ! ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος? Διάβασε στην πρώτη σελίδα τον οδηγό για unroot . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 (edited) λεει: βγάλε τη μπαταρία αμέσως μόλις αρχίσει η επανεκκίνηση (στο σήμα του SIII). Mπες στο recovery mode και κάνε wipe, και βγάλε πάλι τη μπαταρία αμέσως μόλις αρχίσει η επανεκκίνηση. στην πρωτη εντολη λεει να βγαλω την μπαταρια.....την βγαζω οκ...αλλα ποτε την ξανα βαζω για να την ξαναβγαλω ? ποτε την βαζω? στην εντολη 3 λεει κατεβασε το επισημο firmwire ...που το βρισκω και πως θα ξερω πιο ειναι το τελευταιο για να το κατεβασω? Edited May 9, 2013 by bolek7 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 (edited) Ήθελα να ρωτήσω αν ο counter μετά το triangle away γίνεται 1 ή 0? Κάνω τη διαδικασία αλλά στο τέλος μου λέει 1. Να σημειώσω ότι είμαι ρουτ. Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί ξανά. Edited May 12, 2013 by saltofx_v Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
banderas Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 καλησπερα! μετα απο επιτυχημενο ρουταρισμα και χρηση του triangle away , το download mode πρεπει να ειναι καπως ετσι?? custom binary download:no current binary:samsung official system status:custom ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Ήθελα να ρωτήσω αν ο counter μετά το triangle away γίνεται 1 ή 0? Κάνω τη διαδικασία αλλά στο τέλος μου λέει 1. Να σημειώσω ότι είμαι ρουτ. Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί ξανά. Αν δεν έχεις custom recovery(συνήθως μετά απο reboot πάει ξανά στο 1) κάνοντας σωστά την διαδικασία με το triangle πρέπει να γράφει ΝΟ καλησπερα! μετα απο επιτυχημενο ρουταρισμα και χρηση του triangle away , το download mode πρεπει να ειναι καπως ετσι?? custom binary download:no current binary:samsung official system status:custom ευχαριστω! Έτσι ακριβώς , αν θελεις το system να γραφει official ,περνάς official firmware κάνοντας factory reset . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Αν κάνω root το Ι9305 θα μπορώ να κάνω ota update από τη Samsung για τη συσκευή μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Αν κάνω root το Ι9305 θα μπορώ να κάνω ota update από τη Samsung για τη συσκευή μου Όχι δε θα μπορείς. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 (edited) Μάλιστα και πώς θα μπορώ να βάλω τις αναβαθμίσεις Edited May 18, 2013 by liam69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Μέσω kies ή Odin, η επιλογή δική σου. Θα χάνεις όμως κάθε φορά το root και θα πρέπει να το ξανακάνεις από την αρχή. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasisapo Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) καλησπερα παιδι... ειμαι νεος με samsung και ξεκινισα να κανω ροοτ την συσκευη. αφού λοιπον εκανε και πηγε μετα να κανει restart κολλησε στο σημα της samsung και δεν κανει τιποτα.δοκιμασα να κανω και hard reset με το up volume και δεν μπαινει καν στο μενου αυτο.... αν μπορει να με βοηθεισεισ καποιος γιατι εχω μεινει χωρις τηλ ευχαριστω.... ενταξει παιδια τα καταφερα αλλα δεν μοθ κανει update.... γιατι? μηπς ειναι root? και αν ειναι πως το καταλαβαινω? Edited May 19, 2013 by m7ixalis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 @ thanasisapo Όταν είσαι root δεν μπορείς να κάνεις OTA update .Δεν αν υπάρχει στις ρυθμίσεις το SuperSU ή κατέβασε απο το play το root cheker. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
banderas Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Έχει παρατηρήσει κανείς κολλήματα μετά από ρουταρισμα?? Εννοώ την γενικότερη λειτουργία της συσκευής , benchmark όπως και κολλήματα σε απαιτητικα παιχνίδια τυπου real racing 3 Δε ξέρω, δική μου ιδέα είναι μόνο :-(?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Έχει παρατηρήσει κανείς κολλήματα μετά από ρουταρισμα?? Εννοώ την γενικότερη λειτουργία της συσκευής , benchmark όπως και κολλήματα σε απαιτητικα παιχνίδια τυπου real racing 3 Δε ξέρω, δική μου ιδέα είναι μόνο :-(?? Αν δεν έκανες τίποτα μετά το root στη συσκευή, ναι, είναι ιδέα σου. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts