Jump to content

Galaxy S III : Πλήρης οδηγός για root

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aν δουν (που θα το δουν) ότι έχει φλασαριστεί, ενδέχεται να σε χρεώσουν, χωρίς να είναι 100% σίγουρο.

επομενως το προσπαθω και οτι γινει ετσι ? εαν το αφησω ετσι οπως ειναι θα φαινεται οτι ειναι ροοτ ?? γιατι αλλιως δεν εχω κανει κατι αλλο ...

επομενως το προσπαθω και οτι γινει ετσι ? εαν το αφησω ετσι οπως ειναι θα φαινεται οτι ειναι ροοτ ?? γιατι αλλιως δεν εχω κανει κατι αλλο ...

Αν του περάσεις και με "κλειστά μάτια" στοκ δε θα φαίνεται ότι είναι ροοτ.

Ο counter όμως αν έχει μετρήσει, θα φαίνεται.

Γι αυτό εγώ πάντα έχω μηδενισμένο από πριν τον counter και δε περιμένω να την πάθω :D

Αν του περάσεις και με "κλειστά μάτια" στοκ δε θα φαίνεται ότι είναι ροοτ.

Ο counter όμως αν έχει μετρήσει, θα φαίνεται.

Γι αυτό εγώ πάντα έχω μηδενισμένο από πριν τον counter και δε περιμένω να την πάθω :D

ε που να ηξερα !!! μια πτωση εφαγε και αυτο ηταν! και με θηκη μαλιστα ! επομενως πιο πιθανο ποιο λετε να ειναι ?να δει το ροοτ ή να δει το counter για να χασω την εγγυηση ???παντως η οθονη κατα τα αλλα λειτουργει κανονικα και δεν εχει ουτε ενα χτυπημα πανω της

Νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που συνδέεις το κινητό σου με το pc και έχεις τον έλεγχο του κινητού από το pc.Δεν θυμάμαι όμως ποιό...:geek:

Αν μπορείς από αυτό το πρόγραμμα να τρέξεις το triangle away για να μηδενίσεις τον counter και μετά περνάς stock rom και το πας για service (στο φλασάρισμα δεν χρειάζεται η οθόνη,οπότε θα την περάσεις εύκολα).

Φιλικά Βασίλης...

Νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που συνδέεις το κινητό σου με το pc και έχεις τον έλεγχο του κινητού από το pc.Δεν θυμάμαι όμως ποιό...:geek:

Αν μπορείς από αυτό το πρόγραμμα να τρέξεις το triangle away για να μηδενίσεις τον counter και μετά περνάς stock rom και το πας για service (στο φλασάρισμα δεν χρειάζεται η οθόνη,οπότε θα την περάσεις εύκολα).

το προβλημα ειναι οτι δεν εχω εγκαταστησει την εφαρμογη ...Λες το προγραμμα να εχει και τη δυνατοτητα να εγκαθιστα και εφαρμογες στο κινητο?? αν και μπορει και το κιες να το κανει λογικα

Δυστυχώς δεν το έχω δοκιμάσει για να σου απαντήσω.Κατανοώ ότι βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση (δηλ. να βγεί η συσκευή εκτός εγγύησης)και προσπαθώ να σου βρω καμμιά πατέντα,αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήταν ευχής έργον.:)
Φιλικά Βασίλης...

ε που να ηξερα !!! μια πτωση εφαγε και αυτο ηταν! και με θηκη μαλιστα ! επομενως πιο πιθανο ποιο λετε να ειναι ?να δει το ροοτ ή να δει το counter για να χασω την εγγυηση ???παντως η οθονη κατα τα αλλα λειτουργει κανονικα και δεν εχει ουτε ενα χτυπημα πανω της

Και τα 2 θα δουν.

Θα μας τρελάνεις όμως.Η οθόνη δεν ανάβει αλλά κατά τ' άλλα λειτουργεί κανονικά; :lol:

Τίποτα δε μπορείς να κάνεις.Βάζεις την στοκ, κάνεις κανένα τάμα και ότι σου πουν.

Και τα 2 θα δουν.

Θα μας τρελάνεις όμως.Η οθόνη δεν ανάβει αλλά κατά τ' άλλα λειτουργεί κανονικά; :lol:

Τίποτα δε μπορείς να κάνεις.Βάζεις την στοκ, κάνεις κανένα τάμα και ότι σου πουν.

:pτο ειπα με την εννοια οτι μπορει να εφθγε καποιο καλωδιο στην τροφοδοτηση ρευματος στην οθονη οτι δεν εχει σπασει κατι εσωτερικα...αυτο θελω να πιστευω δηλαδη γιατι αλλιως,,,μπορει να ξανααγορασω το κινητο με αυτα που θα μου ζητησουν ;)

Καμία βοήθεια παιδιά στο πρόβλημα πού ανέφερα παραπάνω?

Έκανα ερώτηση και στους xda και η απάντηση στην ουσία είναι ότι η 4.1.2 είναι πιο ανθεκτική στο triangle away.

Εγώ όμως τώρα τι μπορώ να κάνω για να γίνει ο μετρητής πάλι 0?

Κάποτε υπήρχαν για το s2 κάτι μικρά φλασακια πού το έβαζες στην θύρα USB κ μηδένιζε τον μετρητή. πάρχει κάτι τέτοιο εδώ? Είχα πάρει κ εγώ ένα, αλλά μου χάλασε

Κωστας - Κατερινη

Καμία βοήθεια παιδιά στο πρόβλημα πού ανέφερα παραπάνω?

Έκανα ερώτηση και στους xda και η απάντηση στην ουσία είναι ότι η 4.1.2 είναι πιο ανθεκτική στο triangle away.

Εγώ όμως τώρα τι μπορώ να κάνω για να γίνει ο μετρητής πάλι 0?

Κάποτε υπήρχαν για το s2 κάτι μικρά φλασακια πού το έβαζες στην θύρα USB κ μηδένιζε τον μετρητή. πάρχει κάτι τέτοιο εδώ? Είχα πάρει κ εγώ ένα, αλλά μου χάλασε

Ακολούθησες την διαδικασία οπως περιγράφεται ??

Αμέσως μόλις αρχίσει η επανεκκίνηση να βγάλεις τη μπαταρία .

Όπως και να κάνεις wipe data /factory .

Samsung galaxy s21+

εγώ πάντως από 4.1.2 που ήθελα να γυρίσω πάλι σε 4.1.1 που είχα κάνει και root έτρεξα το triangle και μηδένισε και μετρητή και δεν εμφάνιζε το "τροποποιήθηκε" όταν ξανά πέρασα την 4.1.1

μήπως κάνεις κάτι λάθος ??

Υ.Γ αν θυμάμαι καλά δεν πρέπει να έβγαλα καν την μπαταρία .....

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Μετά πού έκανα root ο μετρητής ήταν στο 1.

Έτρεξα το triangle away χωρίς να βγάλω μπαταριά κ μετρητής πήγε στο 0.

Μετά από μερικές μέρες είδα ότι ο μετρητής πήγε πάλι στο 1.

Wipe και τέτοια θα ήθελα να τα αποφύγω εάν γίνετε, γιατί δεν έχω τον χρόνο να ξαναστήνω από την αρχή.

Αυτό με το να βγάλεις μπαταρια νομίζω είναι για κάτι άλλο.

Κωστας - Κατερινη

Ο μετρητής την πρώτη φορά δείχνει 0. Μετά από λίγα λεπτά γίνεται μόνος του 1. Τουλάχιστον αυτό έγινε σε εμένα

ΥΓ: Έκανα το reset από το ΤΑ χωρίς να βγάλω μπαταρία κλπ αφού στο ΤΑ δεν λέει κάτι τέτοιο και υποτίθεται ότι ΘΑ δούλευε!

Ο μετρητής την πρώτη φορά δείχνει 0. Μετά από λίγα λεπτά γίνεται μόνος του 1. Τουλάχιστον αυτό έγινε σε εμένα

ΥΓ: Έκανα το reset από το ΤΑ χωρίς να βγάλω μπαταρία κλπ αφού στο ΤΑ δεν λέει κάτι τέτοιο και υποτίθεται ότι ΘΑ δούλευε!

Δε το λέει γιατί το ΤΑ είχε βγει πριν την κυκλοφορία της 4.1.2

Μετά την 4.1.2 θέλει το κόλπο με τη μπαταρία, αλλά όπως φαίνεται ΟΧΙ σε όλες τις συσκευές.

Σε μένα όντως μηδένισε κανονικά η 4.1.2 χωρίς να βγάλω μπαταρία.

Οπότε και ο crazyio μπορεί να θυμάται καλά :happy:

Δε το λέει γιατί το ΤΑ είχε βγει πριν την κυκλοφορία της 4.1.2

Μετά την 4.1.2 θέλει το κόλπο με τη μπαταρία, αλλά όπως φαίνεται ΟΧΙ σε όλες τις συσκευές.

Σε μένα όντως μηδένισε κανονικά η 4.1.2 χωρίς να βγάλω μπαταρία.

Οπότε και ο crazyio μπορεί να θυμάται καλά :happy:

Είχα την 4.1.2 την Poland και το ειχα root. Με το ΤΑ μηδενισα τον μετρητή και πέρασα την Γερμανική που ειναι η μαμά. Ξανα έκανα root και ξανα μηδενισα τον μετρητή. Μολις το τσέκαρα και ειναι ακομα στο 0.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Γιατί βρε παιδιά δεν λέτε ότι υπάρχει και αυτός ο Τρόπος? Προτείνω να μπει στην πρώτη σελίδα μέχρι να βγει κάποιο update του triangle away.

Το κόλπο με την μπαταρία εννοώ. Το είχα διαβάσει κάπου τυχαία, αλλά ο τύπος νομίζω εξηγούσε κάτι άλλο κ δεν έδωσα σημασία. Το είπε κ ένας φίλος στην προηγούμενη σελίδα. Το είπατε και πριν κ είπα να το δοκιμάσω, και όντως πέτυχε!

Γραφεί πάλι 0, official, και No. Να δούμε για πόσο θα κρατήσει.

Έχω να πω όμως κάτι ακόμη. Νομίζω ότι πριν κάνω root έγραφε "NONE"

Τώρα γράφει "ΝΟ"

Έγραψα κ στον τύπο πού δημιούργησε το πρόγραμμα, αλλά δεν απάντησε.

Δεν θα έχουμε πρόβλημα?

Μπορεί να μας πει κάποιος πού δεν έχει κάνει καθόλου root ακόμη, τι γράφει στο

Custom Binary Download: NONE ή NO?

Edited by katerini
Κωστας - Κατερινη

Γιατί βρε παιδιά δεν λέτε ότι υπάρχει και αυτός ο Τρόπος? Προτείνω να μπει στην πρώτη σελίδα μέχρι να βγει κάποιο update του triangle away.

Το κόλπο με την μπαταρία εννοώ. Το είχα διαβάσει κάπου τυχαία, αλλά ο τύπος νομίζω εξηγούσε κάτι άλλο κ δεν έδωσα σημασία. Το είπε κ ένας φίλος στην προηγούμενη σελίδα. Το είπατε και πριν κ είπα να το δοκιμάσω, και όντως πέτυχε!

Γραφεί πάλι 0, official, και No. Να δούμε για πόσο θα κρατήσει.

Έχω να πω όμως κάτι ακόμη. Νομίζω ότι πριν κάνω root έγραφε "NONE"

Τώρα γράφει "ΝΟ"

Έγραψα κ στον τύπο πού δημιούργησε το πρόγραμμα, αλλά δεν απάντησε.

Δεν θα έχουμε πρόβλημα?

Μπορεί να μας πει κάποιος πού δεν έχει κάνει καθόλου root ακόμη, τι γράφει στο

Custom Binary Download: NONE ή NO?

Μια χαρά είσαι :)

κανενας που να εχει το ιδιο πρόβλημα?

Mε volume down μπαίνεις στο download mode.Με volume up στο recovery

Τελικά γυρνάει ο counter στο 1 εάν μπω στο cwm, το οποίο δεν είναι το stock. Πως μπορώ να γυρίσω πάλι στο stock cwm?
Κωστας - Κατερινη

ειμαι νεος κατοχος i9300 !και θελω να κανω root.

baseband

i9300XXLH1

kernel

3.0.15-928452

build number

IMM76D.I9300XXBLH3

Υπαρχει root μονιμο προς το παρον ;εχω ξαναφλασαρει μεσω odin

ευχαριστω παιδια

ειμαι νεος κατοχος i9300 !και θελω να κανω root.

baseband

i9300XXLH1

kernel

3.0.15-928452

build number

IMM76D.I9300XXBLH3

Υπαρχει root μονιμο προς το παρον ;εχω ξαναφλασαρει μεσω odin

ευχαριστω παιδια

To root είναι μόνιμο εκτός αν φλασάρεις ξανά κάποια official από Odin ή χρησιμοποιήσεις κάποιο tool.

Παιδια καλησπερα.Ολα οκ με το root.Η εκδοση που εχει το κινητο μου ειναι η 4.0.4 επισης μου εχει βγαλει μηνυμα οτι υπαρχει νεο λογισμικο...τι προτεινετε;

Καλησπέρα.

Πήρα το s3 αρχές Ιουλίου και σχεδόν αμέσως πέρασα την τότε omega. Το θέμα ειναι ότι δεν κράτησα κάπου τη rom που φόραγε, τι csc είχε κλπ.... τίποτα ...

Αν χρειαστεί να το φέρω στην εργοστασιακη κατάσταση, μετά το triangle away, και φλασαρισμα μιας οποιασδήποτε εργοσταστασιακής rom είμαι καλυμμένος;;

Δε θυμάμαι τη rom που φόραγε οταν ήρθε, το μονο που θυμαμαι ειναι οτι το πήρα από cosmote ... Είναι υποχρεωτικό να φλασάρω την ιδια που φόραγε οταν ήρθε?

Θεωρητικά με οποιαδήποτε official δεν είμαι ok.?

Edit m7xalis

Όχι !!

Πρέπει να φοράει αυτήν με την οποία το αγόρασες .

Αν είναι π.χ Αγγλικό πρέπει να έχει αυτό το firmware .

Διάβασε εδώ

edit sirgab

AAAA.... Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις κατευθύνσεις - οδηγίες

Edited by sirgab
Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Καλησπέρα.

Πήρα το s3 αρχές Ιουλίου και σχεδόν αμέσως πέρασα την τότε omega. Το θέμα ειναι ότι δεν κράτησα κάπου τη rom που φόραγε, τι csc είχε κλπ.... τίποτα ...

Αν χρειαστεί να το φέρω στην εργοστασιακη κατάσταση, μετά το triangle away, και φλασαρισμα μιας οποιασδήποτε εργοσταστασιακής rom είμαι καλυμμένος;;

Δε θυμάμαι τη rom που φόραγε οταν ήρθε, το μονο που θυμαμαι ειναι οτι το πήρα από cosmote ... Είναι υποχρεωτικό να φλασάρω την ιδια που φόραγε οταν ήρθε?

Θεωρητικά με οποιαδήποτε official δεν είμαι ok.?

Όχι !!

Πρέπει να φοράει αυτήν με την οποία το αγόρασες .

Αν ειναι π.χ Αγγλικό πρεπει να έχει αυτό το firmware .

Διάβασε εδω

Samsung galaxy s21+