takadixr Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Kάτι δεν πήγε καλά την πρώτη φορά. Απλά βάλε τη rom που είχες αρχικά και ξανακάνε τη διαδικασία όπως περιγράφεται στο πρώτο μήνυμα. Aν δε φτιάξει το link σύντομα βάλε την προηγούμενη και κάνε update με το Kies στην τελευταία πριν κάνεις το root. ok. με το triangle away τι πρέπει να κάνω για να μηδενίσει? το εγκαθιστώ και κάνω επανεκκίνηση ή υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία για να δουλέψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Στην σελίδα του TriangleAway υπάρχει επεξήγηση στις πρώτες γραμμές για το πως γίνεται να μηδενίσεις τον μετρητή αλλά καλό είναι να διαβάσεις ολόκληρο το μήνυμα πριν κάνεις κάτι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takadixr Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Στην σελίδα του TriangleAway υπάρχει επεξήγηση στις πρώτες γραμμές για το πως γίνεται να μηδενίσεις τον μετρητή αλλά καλό είναι να διαβάσεις ολόκληρο το μήνυμα πριν κάνεις κάτι. Πραγματικά η δουλειά που κάνετε είναι σπουδαία και η βοήθειά σας ανεκτίμητη. Όλα πήγαν τέλεια με τις οδηγίες σου. με το triangle away μηδένισα τον flash cownter και εν συνεχεία φλάσαρα την πολωνέζικη 4.1 και rootαρα ξανά το τηλέφωνο. Τώρα κατεβάζω για δοκιμή και την omega jelly bean. Θέλω να σου κάνω δυο ακόμα ερωτήσεις. Στην κατάσταση συσκευής φαίνεται τροποποιημένη και στην ενημέρωση λογισμικού μου λέει πως δεν είναι διαθέσιμες οι ενημερώσεις λόγω τροποποιημένης συσκευής. Αυτό αλλάζει αν τρέξω ξανά το triangle away ή με κάποιον άλλο τρόπο? Επίσης πια άλλη costum rom έχεις να μου προτείνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά γιατί δεν έχω την συσκευή στην κατοχή μου και ό,τι σου αναφέρω είναι από αυτά που έχω διαβάσει. Αν δεν κάνω λάθος το TriangleAway μηδενίζει μόνο τον μετρητή. Νομίζω πως είναι λογικό να σου γράφει Modified από την στιγμή που είσαι Root αλλά έχω την εντύπωση πως θα έπρεπε να παίρνεις κανονικά αναβαθμίσεις OTA. Η Omega είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει σε Custom αυτήν τη στιγμή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Πραγματικά η δουλειά που κάνετε είναι σπουδαία και η βοήθειά σας ανεκτίμητη. Όλα πήγαν τέλεια με τις οδηγίες σου. με το triangle away μηδένισα τον flash cownter και εν συνεχεία φλάσαρα την πολωνέζικη 4.1 και rootαρα ξανά το τηλέφωνο. Τώρα κατεβάζω για δοκιμή και την omega jelly bean. Θέλω να σου κάνω δυο ακόμα ερωτήσεις. Στην κατάσταση συσκευής φαίνεται τροποποιημένη και στην ενημέρωση λογισμικού μου λέει πως δεν είναι διαθέσιμες οι ενημερώσεις λόγω τροποποιημένης συσκευής. Αυτό αλλάζει αν τρέξω ξανά το triangle away ή με κάποιον άλλο τρόπο? Επίσης πια άλλη costum rom έχεις να μου προτείνεις? Όχι, είναι νορμαλ αυτό που βλέπεις. Από τη στιγμή που υπάρχει το αρχείο su στη συσκευή, γράφει 'τροποποιημένη' εκεί. Είναι λογικό και αναμενόμενο. Αν για κάποιο λόγο θελήσεις να κάνεις unroot, αυτό θα φύγει. Όσο για την ενημέρωση λογισμικού, φοράς custom rom. Εννοείται ότι δε θα πάρεις επίσημη ενημέρωση....προφανώς και δε θα βλέπει ενημερώσεις. Αν θες να χρησιμοποιείς λογισμικό της Samsung, πρέπει και να φοράς firmware της Samsung. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popheart Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 εκανα το κινητο μου root για πρωτη φορα! ολα πηγαν καλα ελπιζω! μου εβγαλε 2 εφαρμογες το CWM και το SuperSU τι ειναι αυτες???τι κανουν? τωρα θελω να περασω την πολωνικη rom jb. πως το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 εκανα το κινητο μου root για πρωτη φορα! ολα πηγαν καλα ελπιζω! μου εβγαλε 2 εφαρμογες το CWM και το SuperSU τι ειναι αυτες???τι κανουν? τωρα θελω να περασω την πολωνικη rom jb. πως το κανω? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584 Δεν χρειαζεται να είσαι root για να περάσεις επίσημο firmware . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 εκανα το κινητο μου root για πρωτη φορα! ολα πηγαν καλα ελπιζω! μου εβγαλε 2 εφαρμογες το CWM και το SuperSU τι ειναι αυτες???τι κανουν? τωρα θελω να περασω την πολωνικη rom jb. πως το κανω? Δεν έχει σχέση το root με το πέρασμα επίσημων ROM. To supersu είναι η εφαρμογή που θυμάται ποια εφαρμογή έχει πρόσβαση και δικαιώματα root και ποια δεν έχει, και σε ρωτάει κάθε φορά. Είναι πολύ χρήσιμη και απαραίτητη για την ασφάλεια σου. Το cwm είναι το recovery mode που σου επιτρέπει να βάζεις custom roms και άλλες τροποποιήσεις. Για τη jelly bean ακολουθείς τον οδηγό για το πέρασμα επίσημων firmwares, αφού κατεβάσεις τα αρχεία που χρειάζεσαι από το sammobile. Φυσικά θα χάσεις το root με την αναβάθμιση και θα χρειαστεί να ξανακάνεις τη διαδικασία που μόλις έκανες από το μηδέν. Θα σου πρότεινα να διαβάσεις παραπάνω πρώτα για να καταλάβεις τι κάνεις, για να μη χάνεις το χρόνο σου... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popheart Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 δηλαδη αν περασω τωρα την πολωνικη θα ειμαι unroot?? και κατι τελευταιο,τον flash counter πρεπει va τον μηδενισω πριν περασω στην πολωνικη?(δεν εχω δει πουθενα κανα σηματακι με το τριγωνο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 δηλαδη αν περασω τωρα την πολωνικη θα ειμαι unroot?? και κατι τελευταιο,τον flash counter πρεπει va τον μηδενισω πριν περασω στην πολωνικη?(δεν εχω δει πουθενα κανα σηματακι με το τριγωνο) Δε θα δεις σηματάκι με τρίγωνο (αυτό ίσχυε στο s2), απλά ο counter μετράει. Και ναι, αν περάσεις την πολωνική (ή οποιαδήποτε επίσημη) θα είσαι unroot. Δε χρειάζεται να τον μηδενίσεις τον counter φυσικά, αφού μετά θα ξαναμετρήσει. Mηδένισέ τον όταν τελειώσεις τα πάντα. Αλλά στο κάτω-κάτω γιατί να τον μηδενίσεις, θα το πας στο service? Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popheart Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 (edited) oxi δεν θα το παω, οποτε τωρα περναω την πολωνικη και γινομαι unroot και εχω εγγυηση κανονικα ετσι?δεν πειραξα flash counter κτλ! και θα περνω τωρα και updates απο πολωνια κανονικα?? Edited October 14, 2012 by Popheart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 oxi δεν θα το παω, οποτε τωρα περναω την πολωνικη και γινομαι unroot και εχω εγγυηση κανονικα ετσι?δεν πειραξα flash counter κτλ! και θα περνω τωρα και updates απο πολωνια κανονικα?? Όχι βέβαια. Αν αλλάξεις rom δεν έχεις εγγύηση. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popheart Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 λοιπον ξαναπερασα την αρχικη την ρουμανικη και στην κατασταση μου λεει οτι ειναι κανονικο! εφυγε το modified που ειχα! αρα ειμαι μεσα στην εγγυηση τωρα! τωρα που περιμενω 3 ωρες να κατεβει η πολωνικη και την βαλω θα χασω παλι την εγγυηση οκ?(δεν πειραζει ομως) και κατι τελευταιο τωρα που θα βαλω την πολωνικη θα μου ερχονται κανονικα και τα update στην ενημερωση λογισμικου απο πολωνια ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Αν είναι κάποια επίσημη Πολωνική που έχει δοθεί από την Samsung αυτή που θα βάλεις τότε λογικά θα σου έρχονται κανονικά οι αναβαθμίσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Αν είναι κάποια επίσημη Πολωνική που έχει δοθεί από την Samsung αυτή που θα βάλεις τότε λογικά θα σου έρχονται κανονικά οι αναβαθμίσεις. Οχι, αφού εχει διαφορετικο κωδικό η συσκευή. Πρέπει να ξαναγύρισει στον αρχικό κωδικό (ρουμάνικο) για να δεχτεί update. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Καλησπερα σε ολους, εχω μια ερωτηση.Απο χθες ειμαι root αλλα επειδη δεν μπορω να κατσω στ αυγα μου και επειδη με τρωει ο κ@λ@ς μου θελω να περασω αλλη rom, αλλα ποια?Ειναι ευκολο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Καλησπερα σε ολους, εχω μια ερωτηση.Απο χθες ειμαι root αλλα επειδη δεν μπορω να κατσω στ αυγα μου και επειδη με τρωει ο κ@λ@ς μου θελω να περασω αλλη rom, αλλα ποια?Ειναι ευκολο? Δοκίμασε την ωμεγα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336716 Ορίστε και ενας οδηγός για το πως περνάς custom rom http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316982 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takadixr Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 (edited) καλησπέρα, βάζω την πολωνική jb για να αλλάξω το csc σε πολωνικό τι ακριβώς πρέπει να κάνω? Βάζω *#272* και μετά τι ακριβώς πρέπει να βάλω? έβαλα την I9300XXDLID και IMEI 35xxxxxxxxxxxxx. παρακαλώ αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει!! Edited October 15, 2012 by Tyxerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 καλησπέρα, βάζω την πολωνική jb για να αλλάξω το csc σε πολωνικό τι ακριβώς πρέπει να κάνω? Βάζω *#272* και μετά τι ακριβώς πρέπει να βάλω? έβαλα την I9300XXDLID και IMEI 353817050466176/01. παρακαλώ αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει!! Αυτό το είδες ?? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4342134#post4342134 Αν μπερδεύεσαι κατέβασε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tYW5uaWFray5jc2NzZWxlY3RvciJd και άλλαξε τα csc Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Δοκίμασε την ωμεγα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336716 Ορίστε και ενας οδηγός για το πως περνάς custom rom http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316982Ο οδηγος εγκαταστασης ειναι για sii πειραζει?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Ο οδηγος εγκαταστασης ειναι για sii πειραζει?:) Οχι το ίδιο είναι για ολες τις συσκευές . Επίσης στο θεμα της ωμεγα εχει οδηγίες και βιντεο για το πως να περάσεις custom rom (στην προκειμένη περίπτωση την ωμέγα) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 καλησπερα και απο εμενα θελω να μεταφερω τα αρχεια που κατεβαζω απο το play στο χωρο που ειναι τα 16gb ,γιατι δεν χωρανε ολα θελει μονο root για μεταφορα των apps με το προγραμα App2SD? η και κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 καλησπερα και απο εμενα θελω να μεταφερω τα αρχεια που κατεβαζω απο το play στο χωρο που ειναι τα 16gb ,γιατι δεν χωρανε ολα θελει μονο root για μεταφορα των apps με το προγραμα App2SD? η και κατι αλλο? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343110 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 να ρωτησω κατι ειμαι νεος και θελω να ξερω που θα με εξυπηρετηση το root στο τηλεφωνο δεν γνωριζω αν μπορειτε βοηθηστε με Κι εγώ "νέος" είμαι και το έκανα για να πετάξω τα προγράμματα που είχε το κινητό και δεν τα ήθελα και για να μπορώ να έχω και προγράμματα που δουλεύουν "όπως πρέπει" μόνο όταν είσαι root πχ Titanium back up. :) Γίνεται πανεύκολα και δεν υπάρχει και ΚΑΝΕΝΑ θέμα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkists Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Καλημέρα σας!!! Έχω ένα πρόβλημα!!! Δεν μου αναγνωρίζει το Odin το κινητό! Δοκίμασα σε άλλες θύρες, ακόμα και σε άλλον υπολογιστή αλλά τίποτα. Τι να κάνω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts