Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S IIΙ

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω παντως μετα απο 8 μηνες απο pure android(cyanogen) κ απιστευτο battery drain ξαναβαλα μαμα κ ησυχασε το κεφαλι μου. Κ τις δυνατοτητες του κινητου ευχαριστιεμαι κ στην ιδια ωρα χρησης απο εκει που ειχα 40% εχω 65-70% χαλαρα. Λες κ αλλαξα μπαταρια...

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω παντως μετα απο 8 μηνες απο pure android(cyanogen) κ απιστευτο battery drain ξαναβαλα μαμα κ ησυχασε το κεφαλι μου. Κ τις δυνατοτητες του κινητου ευχαριστιεμαι κ στην ιδια ωρα χρησης απο εκει που ειχα 40% εχω 65-70% χαλαρα. Λες κ αλλαξα μπαταρια...

Είχα πολύ μεγάλο πρόβλημα και εγώ με την μπαταρία, αλλά κλείνοντας όλα τα location services της google η μπαταρία κρατάει σχεδόν όσο ή στοκ ρομ. Και είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ταχύτητας της cyanogen, λες και έχεις άλλο κινητό......

Αυτο που λες δεν ειναι θεμα cyanogen μονο,γενικως το pure android εχει προβλημα.ειχα galaxy nexus και ειχε τεραστιο battery drain ειδικα με wifi ανοιχτο.γι αυτο και το αλλαξα γι το s3.καταλαβα οτι καλυτερα touchwiz η sense για htc και οποτε παρουν αναβαθμιση παρα pure android με τελευταια εκδοση αντροιντ παντα αλλα τραγικη μπαταρια

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Είχα πολύ μεγάλο πρόβλημα και εγώ με την μπαταρία, αλλά κλείνοντας όλα τα location services της google η μπαταρία κρατάει σχεδόν όσο ή στοκ ρομ. Και είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ταχύτητας της cyanogen, λες και έχεις άλλο κινητό......

Το θεμα ειναι ομως να μπορω να κανω χρηση ολων των λειτουργιων της συσκευης χωρις να περιοριζομαι για να τρεχει καλυτερα!!!

Με την ιδια χρηση σε εμενα βλεπω τεραστια διαφορα απο πριν(cyanogen). Ξεχωρα πως καποιες λειτουργιες που εχει η συσκευη κ δεν χρησιμοποιουσα λογω cyanogen τις εχω παλι...Αλλωστε καποια απο αυτα τα εξτρα διαφοροποιουνε μια συσκευη απ την αλλη. Αλλιως ολοι θα ειχανε συσκευες nexus!!

προχθες βγηκε leaked 4.3 για το s4,σημερα για το note 2,ελπιζω αυριο μεθαυριο να βγει κατι και για μας.

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

προχθες βγηκε leaked 4.3 για το s4,σημερα για το note 2,ελπιζω αυριο μεθαυριο να βγει κατι και για μας.

Leaked δεν δοκιμάζω εγώ...

Τι να την κάνω την ανεπίσημη σαβουρα που θα βγάλει η sammobile; Να την βάλω για 10 λεπτά και να την ξανακανω αλλαγή;

Leaked δεν δοκιμάζω εγώ...

Τι να την κάνω την ανεπίσημη σαβουρα που θα βγάλει η sammobile; Να την βάλω για 10 λεπτά και να την ξανακανω αλλαγή;

Για να την βάλουμε όχι... αλλά να δούμε ποια features των άλλων συσκευών πέρασαν στο S3.

Για να την βάλουμε όχι... αλλά να δούμε ποια features των άλλων συσκευών πέρασαν στο S3.

ναι σωστα... :p

τα καλα νεα ειναι οτι μετα την 4.3,θα παρουμε καποτε και την 4.4 kitkat,το κακο ειναι οτι θα το κανει αυτο η samsung για να ενσωματωσει το regional sim lock.ετσι λεει τουλαχιστον εδω:http://www.sammobile.com/2013/10/03/samsungs-region-lock-causing-problems-might-extend-to-galaxy-s3-and-note-ii-after-android-4-4-update/

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Βασικά σε τίποτα το ιδιαίτερο αλλά διάβασε το άρθρο για περισσότερες πληροφορίες.

Samsung: Tο region lock ήρθε και θα μείνει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

νομιζω δεν μπορεις να βαλεις καρτα σιμ αλλης χωρας.δηλαδη αν ανοιξεις πρωτη φορα το κινητο με καρτα της κοσμοτε και μετα πας ταξιδι ιταλια και βαλεις σιμ απο καποιο δικτυο εκει θα κλειδωσει η συσκευη.κατι τετοιο,μπορει να το λεω λαθος

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Διαβάστε το άρθρο και μην βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

αλλαξα το λογισμικο του galaxy s3

εχω cosmote και δεν μου ερχονται μηνυματα ουτε μπορω να στειλω

επισεις οταν παω να κανω κλησει μου βγαζει

μη εγγεγραμεννο στο δικτυο

τι κανω? παρακαλω βοηθηστε με

Tα παρακάτω αρχεία είναι για το Ι9300. Οι κάτοχοι του Ι9305 LTE να κοιτάξουν στο θέμα του LTE για το τελευταίο ελληνικό firmware.

Ice cream sandwich Eλληνικά firmwares:

(Σε παρένθεση η ημερομηνία παραγωγής)

XXALE8 Eλληνικό firmware 4.0.4 (12 Μαΐου)
XXALF5 Eλληνικό firmware 4.0.4 (13 Ιουνίου)
ΒUALE6 Vodafone ελληνικό firmware 4.0.4 (13 Μαΐου)
ΒUALF1 Vodafone ελληνικό firmware 4.0.4 (5 Iουνίου)
BUBLG3 Vodafone Ελληνικό firmware 4.0.4 (26 Ιουλίου)
XXΒLFB Eλληνικό firmware 4.0.4 (25 Ιουνίου)
XXΒLFB Cosmote Eλληνικό firmware 4.0.4 (25 Ιουνίου)
XXALF2 Κυπριακό firmware 4.0.4 (4 Ιουνίου)
XXBLH1 Ελληνικο firmware 4.0.4 (31 Ιουλίου)
XXBLH1 Kυπριακό firmware 4.0.4 (31 Ιουλίου)
XXΒLH3 Cosmote Eλληνικό firmware 4.0.4 (21 Aυγούστου)

Jelly Bean Eλληνικά firmwares:

(Σε παρένθεση η ημερομηνία παραγωγής

XXDLIH Vodafone (VGR) Eλληνικό firmware 4.1.1 (28 Σεπτεμβρίου)
XXDLIH Cosmote (COS) Eλληνικό firmware 4.1.1 (28 Σεπτεμβρίου)
XXDLIH Kυπριακό (CYO) firmware 4.1.1 (28 Σεπτεμβρίου)
XXDLJ4 Eλληνικό (EUR) firmware 4.1.1 (19 Oκτωβρίου)
XXELL4 Ελληνικό (EUR) & Kυπριακό (CYO) firmware 4.1.2 (10 Δεκεμβρίου)
XXELL5 Vodafone (VGR) Ελληνικό firmware 4.1.2 (10 Δεκεμβρίου)
XXELLA Cosmote (COS) Ελληνικό firmware 4.1.2 (22 Δεκεμβρίου)
XXELLA Kυπριακό (CYO) firmware 4.1.2 (22 Δεκεμβρίου)
XXELLA Ελληνικό (EUR) firmware 4.1.2 (22 Δεκεμβρίου)
XXEMC2 Ελληνικό (EUR) firmware 4.1.2 (11 Μαρτίου)
XXEMC2 Κυπριακό (CYO) firmware 4.1.2 (11 Μαρτίου)
XXEMG4 Ελληνικό (EUR) firmware 4.1.2 (16 Ιουλίου)

(ο κωδικός αποσυμπίεσης αν ζητηθεί, είναι samfirmware.com)

ποιο πρεπει να κατεβασω εγω για το προβλξμα που εχω?

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Βάλε ενα επίσημο της cosmote (XXELLA ) με full wipe .

Η sim που έχεις είναι καινούργια ή παλιά ??

Samsung galaxy s21+

σημερα την εβαλα καινουργια

Πέρνα τότε ένα επίσημο firmware με full wipe και αν δεν φτιάξει το πας για service .

Samsung galaxy s21+

Βάλε ενα επίσημο της cosmote (XXELLA ) με full wipe .

Η sim που έχεις είναι καινούργια ή παλιά ??

Πέρνα τότε ένα επίσημο firmware με full wipe και αν δεν φτιάξει το πας για service .

που μπορω να βρω ενα επισημο?

που μπορω να βρω ενα επισημο?

στην πρώτη σελίδα αυτού του θέματος...

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

αν δεν την παρει το s4 πρωτα 4.3 για μας δεν εχει.αρκετη ζημια εχει κανει το s3 με τις πωλησεις του στο s4 σιγα μη μας δωσουν και αναβαθμιση

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

αμα ειναι ετσι να περιμενουμε αλλους 2 μηνες,διερευσε οτι ιανουαριο βγαινει το S5.παει το s4,παλια

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Παιδια καλησπερα. Εχω στο s3 μου την τελευταια XXELLA (VGR) της vodafone και σκεφτομαι μηπως και περνουσα την τελευται ελληνικη XXEMG4 Ελληνικό (EUR)θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας αν αξιζει η αλλαγη αν ειναι οντως καλυτερη και αν ναι ποιες βελτιωσεις στην πραξη παραπανω εχει η δεν εχει μεγαλη διαφορα δεν αξιζει και καλυτερα να μεινω ως εχω για να ειμαι και μεσα στην εγγυηση και να βαλουμε την 4.3 με το καλο οταν βγει μια και καλη!!! Τι λετε ποιο ειναι καλυτερο ??? ;) ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Παιδια καλησπερα. Εχω στο s3 μου την τελευταια XXELLA (VGR) της vodafone και σκεφτομαι μηπως και περνουσα την τελευται ελληνικη XXEMG4 Ελληνικό (EUR)θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας αν αξιζει η αλλαγη αν ειναι οντως καλυτερη και αν ναι ποιες βελτιωσεις στην πραξη παραπανω εχει η δεν εχει μεγαλη διαφορα δεν αξιζει και καλυτερα να μεινω ως εχω για να ειμαι και μεσα στην εγγυηση και να βαλουμε την 4.3 με το καλο οταν βγει μια και καλη!!! Τι λετε ποιο ειναι καλυτερο ??? ;) ;)

εγω σου προτεινω να περιμενεις την 4.3

δεν νομιζω πως αξιζει να το "πειραξεις" για μικροαλλαγες.

↓ StratosGR, ετσι! χαχα

Edited by NickName98

• The topic was unpinned