chocbhed_6630 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 απο τη στιγμη που μιλαει για κινητο απο αμερικη.......δεν χρειαζετε να πει μοντελο......στις ΗΠΑ κυκλοφορουν συγκεκριμενα μοντελα.....οποτε ισχυει αυτο που προσπαθουμε να σου πουμε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Εντάξει μάλλον δεν θελεις να καταλαβεις τι σου λέω και συνέχιζεις να λες τα δικά σου. Έχεις μάλλον μαντικες ικανότητες και ξέρεις ποιο μοντέλο. Εάν διάβαζες προσεκτικά το πρώτο μου ποστ θα έβλεπες τι είπα από την αρχή. Και να γνωρίζεις ότι υπάρχουν κιν που μπορείς να αγοράσεις από Αμερική και να δουλεύουν απροβληματιστα εδώ, δεν είναι απαραίτητο ότι είναι το τελείως διαφορετικό μοντέλο. Κάνε μια βόλτα από ebay και θα δεις τι λέω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Εντάξει μάλλον δεν θελεις να καταλαβεις τι σου λέω και συνέχιζεις να λες τα δικά σου. Έχεις μάλλον μαντικες ικανότητες και ξέρεις ποιο μοντέλο. Εάν διάβαζες προσεκτικά το πρώτο μου ποστ θα έβλεπες τι είπα από την αρχή. Και να γνωρίζεις ότι υπάρχουν κιν που μπορείς να αγοράσεις από Αμερική και να δουλεύουν απροβληματιστα εδώ, δεν είναι απαραίτητο ότι είναι το τελείως διαφορετικό μοντέλο. Κάνε μια βόλτα από ebay και θα δεις τι λέω.. Δε χρειάζονται ιδιαίτερες μαντικές ικανότητες όταν ο φίλος λέει ότι περιέχει μόνο 6 γλώσσες... Ποια international μοντέλα ξέρεις με 6 γλώσσες; Παρόλα αυτά μπορείς να ξαναδιαβάσεις το μήνυμα μου, εγώ έγραψα απλά να προσέξει. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Και λίγο να χαμηλώσουν τα πνεύματα... να βοηθήσουμε προσπαθούμε όλοι. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 (edited) Εντάξει μάλλον δεν θελεις να καταλαβεις τι σου λέω και συνέχιζεις να λες τα δικά σου. Έχεις μάλλον μαντικες ικανότητες και ξέρεις ποιο μοντέλο. Εάν διάβαζες προσεκτικά το πρώτο μου ποστ θα έβλεπες τι είπα από την αρχή. Και να γνωρίζεις ότι υπάρχουν κιν που μπορείς να αγοράσεις από Αμερική και να δουλεύουν απροβληματιστα εδώ, δεν είναι απαραίτητο ότι είναι το τελείως διαφορετικό μοντέλο. Κάνε μια βόλτα από ebay και θα δεις τι λέω.. Λοιπόν! Τα διεθνή μοντέλα είναι: International (GT-I9300[T]) και International LTE (GT-I9305[N/T]). Ο φίλος λέει ότι δεν έχει πολλές γλώσσες άρα αποκλείουμε αυτά τα μοντέλα! Έχουμε και λέμε: SGH-T999[v] (Mobilicity, T-Mobile, Wind, Videotron) SGH-I747[m] (AT&T, Bell, Rogers, Telus, SaskTel, Virgin) SCH-R530 (Cricket Wireless, U.S. Cellular, MetroPCS) SCH-I535 (Verizon) SPH-L710 (Sprint) (Πολύ πιθανό να είναι ένα από 2,4,5) Από τα παραπάνω μοντέλα, μόνο τα 1,2 δουλεύουν στις ίδιες συχνότητες 2G με το International (850, 900, 1800, 1900 MHz GSM / GPRS / EDGE) ενώ τα 3,4,5 δουλεύουν σε ((3,4)850, 1900 MHz CDMA, (5)800, 850, 1900 MHz CDMA) Σχετικά με 3g, οι συχνότητες του International είναι οι εξής: (850, 900, 1900, 2100 MHz UMTS / HSPA+ CDMA/EVDO Rev-A/Rev-B) Το 1 δουλεύει σε αυτές τις συχνότητες: (850, AWS (Band IV), 1900, 2100 MHz UMTS / HSPA+ / DC-HSPA+) Το 2 σε αυτές: (850, 1900, 2100 MHz UMTS / HSPA+) Και 3,4,5 σε αυτές: (CDMA2000 1xEV-DO Rev-A) Επίσης όλα τα παραπάνω έχουν άλλο SoC, άλλο CPU, άλλη GPU και άλλη RAM όλα διαφορετικά απο το international. Άρα ο φίλος μας που θέλει να βάλει και ελληνικά πρέπει να ψαχτεί ενώ δεν θα είναι τόσο μεγάλη η υποστήριξη απο πλευράς κοινότητας με rom κλπ. Υπάρχει μεγάλο ρίσκο. Edited March 24, 2013 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Δε χρειάζονται ιδιαίτερες μαντικές ικανότητες όταν ο φίλος λέει ότι περιέχει μόνο 6 γλώσσες... Ποια international μοντέλα ξέρεις με 6 γλώσσες; Παρόλα αυτά μπορείς να ξαναδιαβάσεις το μήνυμα μου, εγώ έγραψα απλά να προσέξει. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Και λίγο να χαμηλώσουν τα πνεύματα... να βοηθήσουμε προσπαθούμε όλοι. Ακριβώς αυτό να χαμηλώσουν τα πνεύματα. Από το πρώτο μου ποστ έγραψα ότι υπάρχει μια προϋπόθεση που μπορεί και να λειτουργήσει και πεσατε να με φάτε ότι δεν γίνεται αυτό επειδή είναι αμερικάνικο. Όλοι να βοηθάμε θέλουμε αλλά να λέμε πράγματα που ισχύουν όχι ένα γενικά δεν γίνεται και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glen Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 καλημέρα σας, έχω την παρακάτω έκδοση ΑΡ: I9300XXDLJ4 CP: I9300XXDLID CSC: I9300XFDLJ2 4.1.1 Το κινητό το πήρα πριν ένα μήνα και μου ζήτησε να του κάνω αναβάθμιση όπου και έκανα. Μετά δεν μπορούσα να συνδεθώ με wifi σε κανένα δίκτυο και το πήγα στο μαγαζί και μου το ξαναγύρισαν σε αυτή την έκδοση που μου είπαν ότι δεν έχει πρόβλημα. Τώρα με τρώει να το αναβαθμίσω αλλά δεν ξέρω αν θα έχω κάποιο πρόβλημα. 1) Μπορείτε να μου πείτε αν του κάνω αναβάθμιση και δεν μου αρέσει πώς μπορώ να το ξαναγυρίσω στην έκδοση που έχω τώρα και 2) ποια αναβάθμιση προτείνετε και πώς να την κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panousious Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Καλησπέρα σας.Υστερα από μια περίοδο χρησης της omega v43.1 θέλησα να κάνω unroot τη συσκευή μου και να περάσω το official firmware.μέσω του triangle away προσπαθησα να μηδενίσω τον counter όμως αυτό δεν έγινε.στη συνέχεια ύστερα από κάποια threads που διάβασα βρήκα την λύση της επανεγκατάστασης του official firmware μεσω odin όπου και το έκανα.Μόλις τέλειωσε η διαδικασία είδα ότι οι εφαρμογές μου δεν χάθηκαν και στην κατάσταση του κινητού συνεχίζει να γράφει ότι τροποποιήθηκε.Πιο είναι το λάθος που κάνω παρακαλώ απαντήστε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Ερωτηση: εγκατεστησα μια προηγουμενη εκδοση της αγγλικης αλλα δε δινει επιλογη για update στην ΜΒ5, αναφερει πως εχω την τελευταια εκδοση. Ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Ερωτηση: εγκατεστησα μια προηγουμενη εκδοση της αγγλικης αλλα δε δινει επιλογη για update στην ΜΒ5, αναφερει πως εχω την τελευταια εκδοση. Ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο ; Έχεις βαλει το σωστό csc (BTU) ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 (edited) Έχεις βαλει το σωστό csc (BTU) ? Ουπς Παλι θα ψαχνω για csc...; Μεχρι στιγμης δε μου δημιουργησε κανενα θεμα. Πως το ρυθμιζω αυτο ; Update: γυρισα σε LL4 και το αλλαξα. Edited March 28, 2013 by inactiveaccount25012014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis1988 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 καλησπερα παιδια!θελω να κανω αναβαθμιση σε 4.1.2 και φοβαμαι να μην χασω τα δεδομενα μου.Μια γνωστη μου εκανε αναβαθμιση OTA και δεν πειραχτηκε τιποτα.Εγω ημουν ροοτ και εκανα unroot αλλα παλι με γραφει οτι δε μπορει να τσεκαρει για νεες εκδοσεις λογω του οτι πειραχτηκε το τηλεφωνο.Ξερει κανεις πως μπωρω να το φτιαξω? Μια αλλη ερωτηση ειναι εαν εχει δημιουργηθει καποιο προβλημα με αγορα καποιας εφαρμογης,γιατι εγω ηθελα να αγορασω το titanium για να κανω μπακαπ και μου εβγαζε προβλημα στην πιστωτικη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Μετα την εγκατασταση της βρετανικης ROM δε μπορω να κανω κανενα restore στα sms, ουτε μεσω mybackpro ουτε μεσω samsung account. Ενδεχεται να εχει σχεση με την τελευταια αυτη ROM ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 καλησπερα παιδια!θελω να κανω αναβαθμιση σε 4.1.2 και φοβαμαι να μην χασω τα δεδομενα μου.Μια γνωστη μου εκανε αναβαθμιση OTA και δεν πειραχτηκε τιποτα.Εγω ημουν ροοτ και εκανα unroot αλλα παλι με γραφει οτι δε μπορει να τσεκαρει για νεες εκδοσεις λογω του οτι πειραχτηκε το τηλεφωνο.Ξερει κανεις πως μπωρω να το φτιαξω? Μια αλλη ερωτηση ειναι εαν εχει δημιουργηθει καποιο προβλημα με αγορα καποιας εφαρμογης,γιατι εγω ηθελα να αγορασω το titanium για να κανω μπακαπ και μου εβγαζε προβλημα στην πιστωτικη μου Χωρίς μηδένισμα του counter και factory reset λίγο δύσκολο για ota update . Κάποιες φορές το κάνει αυτό το play δοκίμασε να κάνεις την αγορά από το pc (αρκεί βεβαιώ να έχει λεφτά ο λογαριασμός σου ) Μετα την εγκατασταση της βρετανικης ROM δε μπορω να κανω κανενα restore στα sms, ουτε μεσω mybackpro ουτε μεσω samsung account. Ενδεχεται να εχει σχεση με την τελευταια αυτη ROM ; Δεν νομίζω να έχει σχέση με την rom ,κάτι άλλο πρέπει να παίζει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis1988 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Χωρίς μηδένισμα του counter και factory reset λίγο δύσκολο για ota update . . Δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να κανω αναβαθμιση χωρις να χρειαστει να κανω backup ετσι ? Μονο μεσω OTA γινεται αυτο ε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να κανω αναβαθμιση χωρις να χρειαστει να κανω backup ετσι ? Μονο μεσω OTA γινεται αυτο ε ? Δε σου είπε να κάνεις backup. To backup είναι προεραιτικό για τη δική σου ασφάλεια. Αν κάνεις ότι σου είπε ο Μιχάλης, θα μπορέσεις να κάνεις αναβάθμιση και μέσω KIES Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis1988 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Δε σου είπε να κάνεις backup. To backup είναι προεραιτικό για τη δική σου ασφάλεια. Αν κάνεις ότι σου είπε ο Μιχάλης, θα μπορέσεις να κάνεις αναβάθμιση και μέσω KIES Για να κρατησω τα δεδομενα μου πρεπει να κανω ομως!Αφου Ειτε το κανω μεσω ΟΤΑ ειτε το κανω μεσω ΚΙΕΣ προϋποθετει factory reset ...Σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Για να κρατησω τα δεδομενα μου πρεπει να κανω ομως!Αφου Ειτε το κανω μεσω ΟΤΑ ειτε το κανω μεσω ΚΙΕΣ προϋποθετει factory reset ...Σωστά? Σωστά. Δοκίμασε και το carbon για backup Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinokio21 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Καλησπερα..κανενα νεο για καινουρια επισημη αναβαθμιση εχουμε???4.2.1 η 4.2.2??? Ευχαριστω εκ τον προτερων.. Αλεξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Καλησπερα..κανενα νεο για καινουρια επισημη αναβαθμιση εχουμε???4.2.1 η 4.2.2??? Ευχαριστω εκ τον προτερων.. Αλεξ Πρώτα θα κυκλοφορήσει το S4 και μετά θα αρχίσουμε να περιμένουμε κάτι. Ελπίζω μέσα στο καλοκαίρι. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Εγώ πάντως πιστεύω θα έχουμε σύντομα μια 4.2.1 official απλά θα πρέπει να περιμένουμε να κυκλοφορήσει το s4 και μετά απο λίγο καιρό θα βγάλουν κάποιο premium pack (4.2.2) γιατί αν βγει νωρίς αναβάθμιση με τα καλούδια του s4 τότε θα το επισκιάσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotnoizzzz Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 η leaked 4.2.1 τελικά λέει ρε παιδιά ή τζίφος? Παράθεση halasy το s2. δεν πράζ ρα χαζέ πάρι του s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis1988 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 καλημερα παιδια, να ρωτησω κατι, εκανα log in στο google play και μου βγαζει οτι το κινητο που εχω ειναι cosmote gt-I9300.To κινητο το πηρα ομως μεσω online shop...Αυτο σημαινει οτι πρεπει να βαλω branded ρομ αμα θελω να κανω αναβαθμιση και να κρατησω παραλληλα την εγγυηση μου ? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 καλημερα παιδια, να ρωτησω κατι, εκανα log in στο google play και μου βγαζει οτι το κινητο που εχω ειναι cosmote gt-I9300.To κινητο το πηρα ομως μεσω online shop...Αυτο σημαινει οτι πρεπει να βαλω branded ρομ αμα θελω να κανω αναβαθμιση και να κρατησω παραλληλα την εγγυηση μου ? ευχαριστω εκ των προτερων Διάβασε το FAQ και θα λυθούν οι απορίες σου . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis1988 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Διάβασε το FAQ και θα λυθούν οι απορίες σου . Δεν ειχα ποτε branded ρομ, δεν ξερω πως μοιαζει μια τετοια ρομ.Γι αυτο ρωταω ,τον οδηγο τον διαβασα πολλες φορες.Και για αυτο μαλιστα ρωταω επειδη γραφει οτι αμα φορεσεις καποια αλλη ρομ χανεις την εγγυηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Δεν ειχα ποτε branded ρομ, δεν ξερω πως μοιαζει μια τετοια ρομ.Γι αυτο ρωταω ,τον οδηγο τον διαβασα πολλες φορες.Και για αυτο μαλιστα ρωταω επειδη γραφει οτι αμα φορεσεις καποια αλλη ρομ χανεις την εγγυηση Μα νομίζω οτι στο FAQ αναφέρεται ξεκάθαρα οτι Αν βάλεις μόνος σου (μέσω Odin) firmware άλλης χώρας από αυτή του τηλεφώνου, ακόμα και Ευρωπαϊκής, η εγγύηση παύει να ισχύει. Στην δική σου περίπτωση πρέπει να εχεις rom της cosmote ,χωρίς όμως να είναι σίγουρο οτι αν βάλεις μια unbranded Ελληνική θα στο βγάλουν εκτός εγγύησης . Εκεί εξαρτάται απο τον καθένα αν θέλει να το ρισκάρει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts