StratosGR Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 κατεβασα απο sammobile την 4.1.2 btu και μεσα ειχε δυο αρχεια...ενα .tar και ενα .dll...σε ποιες θεσεις στο odin αντιστοιχει το καθενα??? Tar ---> pda :) Dll ---> recycle bin :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 ευχαριστω πολυ...εκανα την διαδικασια αλλα μαλλον το προβλημα που εχω δεν διορθωθηκε...ο προηγουμενος κατοχος του κινητου πρεπει να ειχε περασει καποια custom ρομ με αποτελεσμα το κινητο να μην δεχεται αναβαθμισεις...περασα την 4.1.2 ξανα ακολουθωντας τον οδηγο στην πρωτη σελιδα αλλα και παλι οταν συνδεω το κινητο στον kies μου εμφανιζει το μηνυμα οτι το κινητο δεν υποστηριζει αναβαθμιση μεσω κιες...ξερεις κανεις μηπως πως μπορω να το διορθωσω???που ακριβως πρεπει να παω για να δω αν το κινητο φοραει καποια custom ρομ?? Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 ευχαριστω πολυ...εκανα την διαδικασια αλλα μαλλον το προβλημα που εχω δεν διορθωθηκε...ο προηγουμενος κατοχος του κινητου πρεπει να ειχε περασει καποια custom ρομ με αποτελεσμα το κινητο να μην δεχεται αναβαθμισεις...περασα την 4.1.2 ξανα ακολουθωντας τον οδηγο στην πρωτη σελιδα αλλα και παλι οταν συνδεω το κινητο στον kies μου εμφανιζει το μηνυμα οτι το κινητο δεν υποστηριζει αναβαθμιση μεσω κιες...ξερεις κανεις μηπως πως μπορω να το διορθωσω???που ακριβως πρεπει να παω για να δω αν το κινητο φοραει καποια custom ρομ?? Από την στιγμή που πέρασες official rom το κινητό δεν είναι πλέον με custom . Κοίταξε να δεις αν το csc ειναι (BTU) ,αν όχι άλλαξε το και δεν θα εχεις πρόβλημα με το kies . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 πως μπορω να το ελενξω αυτο??και πως θα το αλλαξω αν χρειαστει?? σορρυ αν γινομαι κουραστικος αλλα ειμαι λιγο ασχετος Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 πως μπορω να το ελενξω αυτο??και πως θα το αλλαξω αν χρειαστει?? σορρυ αν γινομαι κουραστικος αλλα ειμαι λιγο ασχετος Με αυτο Δοκίμασε να δεις αν θα σου δουλέψει αλλά επειδη είσαι την 4.1.2 (XXELLA ) θέλει root . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 δεν δουλευει Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 δεν δουλευει Μπορείς να βάλεις μια παλιότερη εκδοσή (π.χ 4.1.1 DLJ4 ) να αλλαξεις με την συγκεκριμένη εφαρμογη το csc σε BTU και μετά βάζεις ξανά την 4.1.2 . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 οκ...μολις βρω χρονο θα το κανω...σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Υπάρχει τρόπος να βρούμε ποιο firmware φορούσε αρχικά η συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Υπάρχει τρόπος να βρούμε ποιο firmware φορούσε αρχικά η συσκευή; Πρώτο πρώτο στο FAQ είναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 πηρε κανενας τελευταια απο birdphone ?απο που ειναι εισαγωγη ?περνει αμεσα την 4.1.2 αραγε?:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandelisgreen13 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 το galaxy το αγόρασα απο το birdphone στις 15 Δεκέμβρη είναι γαλλικό και στις 6 Ιανουαρίου πήρα 4.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 το galaxy το αγόρασα απο το birdphone στις 15 Δεκέμβρη είναι γαλλικό και στις 6 Ιανουαρίου πήρα 4.1.2 ευχαριστω πολυ.μολις μου ηρθαν και μενα το s3 ειναι γαλλικο και μενα .μολις το ανοιξα μου εβγαλε αναβαθμιση σε 4.1.2. το note ειναι πολωνικο και δεν εχει ακομα update. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 το galaxy το αγόρασα απο το birdphone στις 15 Δεκέμβρη είναι γαλλικό και στις 6 Ιανουαρίου πήρα 4.1.2 Έχει βγει και δεύτερη αναβάθμιση για την 4.1.2. Η LLC είναι η τελευταία έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 (edited) Έχει βγει και δεύτερη αναβάθμιση για την 4.1.2. Η LLC είναι η τελευταία έκδοση. thanks ...μόλις έκανα την ενημέρωση :) Καλημερα, απο που ειναι η 2η upgrade? μπορουμε να την κατεβασουμε via OTA? αυτη η 2η upgrade υπαρχει για ολες τις χωρες ´η απλα την βαζεται ανεξαρτητος αν ειμαστε ΕUR η καποια αλλης χωρας? Sammobile? χανουμε την εγγυηση? Edited February 1, 2013 by ng76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Καλημερα, απο που ειναι η 2η upgrade? μπορουμε να την κατεβασουμε via OTA? αυτη η 2η upgrade υπαρχει για ολες τις χωρες ´η απλα την βαζεται ανεξαρτητος αν ειμαστε ΕUR η καποια αλλης χωρας? Sammobile? χανουμε την εγγυηση? Είναι μόνο για τα γαλλικά τηλέφωνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Επιβεβαιώνω, με γαλλικό τηλέφωνο και σήμερα το πρωί πήρα επίσης μία μεγάλη αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandelisgreen13 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Καλημερα, απο που ειναι η 2η upgrade? μπορουμε να την κατεβασουμε via OTA? αυτη η 2η upgrade υπαρχει για ολες τις χωρες ´η απλα την βαζεται ανεξαρτητος αν ειμαστε ΕUR η καποια αλλης χωρας? Sammobile? χανουμε την εγγυηση? μέσω kies την έκανα χθες...το κινητό μου είναι γαλλικό XEF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Επιβεβαιώνω, με γαλλικό τηλέφωνο και σήμερα το πρωί πήρα επίσης μία μεγάλη αναβάθμιση. Έχεις απόλυτο δικιο. Βγηκε η ΧΧΕΜΑ2 για τα γαλλικά τηλέφωνα. Είναι το τρίτο update μεσα σε ενα μήνα! Μπράβο τους. Και φυσικά η Samsung Hellas η οποίος είναι υπεύθυνος για τα update στις ελληνικές συσκευές κοιμάται γιατί είναι ακομα στην ELL4 έκδοση. Παλι καλά που πήρε και την 4.1.2 να λέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greda Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Την πήρα και εγώ με XEF.... :) Ξέρει κανείς τι βελτιώνει..... ?? Παράθεση Γρηγόρης Δάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 1, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Την πήρα και εγώ με XEF.... :) Ξέρει κανείς τι βελτιώνει..... ?? Δεν έχει εμφανείς αλλαγές. Απλά διορθώσανε κάποια bugs όπως γίνεται σε κάθε καινούρια έκδοση. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Ποιες είναι οι διαφορες των update απο kies και απο OTA; Νομίζω από OTA δεν περνιεται ο bootloader; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Κι εγω με γαλλικο τηλεφωνο την πηρα πριν λιγο. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 και γω μολις τωρα γαλλικο 23,31 mb Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Καλησπερα παιδια. Αν μπορει καποιος να βοηθησει γιατι μαλλον εκανα πατατα. Λοιπον πηρα το τηλεφωνο απο birdp. Το εκανα ρουτ με το galaxy toolkit. Αποφασισα να δοκιμασω να το ξανακανω unroot,μηδενισα το μετρητη με triangle ολα καλα. Κατεβασα απο σαμ την τελευταια ελληνικη και... Σε download mode μου βγαζει system status custom οπως και μεσα στη κατασταση οτι τροποποιηθηκε. Να πω οτι ειχα εκδοση βασικου φασματος κατι σε i9300dxelk1 , ξερω βλακεια δεν σημειωσα ακριβως αλλα νομιζβ οτι ειναι αυτη και τωρα εγινε i9300xxell4. .Να υποθεσω οτι φταει αυτο? Πως βρισκω την ιδια εκδοση?? Παιδια οποιαδηποτε βοηθεια πολυτιμη γιατι εχω θεμα εγγυησης..Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts