Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S IIΙ

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατέβασα το αρχείο, το αποσυμπίεσα αλλά έχει κατάληξη ".tar.md5"

To md5 το σβήνω ή κάτι δεν πήγε καλά με το αρχείο που κατέβασα;

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για αλλαγή firmware από DTMLE3 σε οποιοδήποτε άλλο, να πάρω backup? (βαριέμαι λίγο :P )

Για αλλαγή firmware από DTMLE3 σε οποιοδήποτε άλλο, να πάρω backup? (βαριέμαι λίγο :P )

Μου απάντησε η ίδια η Sammy. :happy:

Σήμερα πρωί update, με αλλαγή CSC σε DTMLF6 και την ΧΧBLFB έκδοση.

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by sakiss

Επειδή έχω branded συσκεύη, η οποία δεν έχει πάρει το τελευταίο update και θέλω να βγάλω το brand και να έχω πρόσβαση στις τελευταίες αναβαθμίσεις καλύτερο θα ήταν να περάσω την επίσημη ROM μέσω του οδηγού εδώ (και να έχω και την τελευταία αναβάθμιση); Με αυτόν τον τρόπο θα γίνει το unbrand;

Επίσης πως θα επιλέξω την ROM που πρέπει να κατεβάσω; Το πόση μπαταρία έχεις όταν κάνεις την διαδικασία παίζει κανά ρόλο;

Επειδή έχω branded συσκεύη, η οποία δεν έχει πάρει το τελευταίο update και θέλω να βγάλω το brand και να έχω πρόσβαση στις τελευταίες αναβαθμίσεις καλύτερο θα ήταν να περάσω την επίσημη ROM μέσω του οδηγού εδώ (και να έχω και την τελευταία αναβάθμιση); Με αυτόν τον τρόπο θα γίνει το unbrand;

Επίσης πως θα επιλέξω την ROM που πρέπει να κατεβάσω; Το πόση μπαταρία έχεις όταν κάνεις την διαδικασία παίζει κανά ρόλο;

Αν δεν είναι locked (που λογικά δεν είναι) μπορείς μέσω του odin να περάσεις την τελευταία rom.

Το ποιά rom θα περάσεις, από την στιγμή που δεν θα είναι branded όπως η αρχική σου, λίγη σημασία έχει. Βαλε την τελευταία Ελληνική.

Μπαταρία νομίζω θέλει να είναι τουλάχιστον 50%.

Αλέξανδρος,

Αν δεν είναι locked (που λογικά δεν είναι) μπορείς μέσω του odin να περάσεις την τελευταία rom.

Το ποιά rom θα περάσεις, από την στιγμή που δεν θα είναι branded όπως η αρχική σου, λίγη σημασία έχει. Βαλε την τελευταία Ελληνική.

Μπαταρία νομίζω θέλει να είναι τουλάχιστον 50%.

Με Odin το έχω κάνει και με 15% μπαταρία.

Επειδή είναι γερμανική η ROM μου, δεν θα υπάρξει πρόβλημα αν βάλω ελληνική; Ή τουλάχιστον υπάρχει κάτι να τσεκάρω, ώστε να ξέρω ότι δεν θα έχω πρόβλημα; Επίσης πως μπορώ να δω αν είναι locked ή όχι και τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

Επειδή είναι γερμανική η ROM μου, δεν θα υπάρξει πρόβλημα αν βάλω ελληνική; Ή τουλάχιστον υπάρχει κάτι να τσεκάρω, ώστε να ξέρω ότι δεν θα έχω πρόβλημα; Επίσης πως μπορώ να δω αν είναι locked ή όχι και τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

Δεν θα εχεις κανένα προβλημα .Αν χρειαστει καποια στιγμη να το πας για σερβις θα του βαλεις μια γερμανικη rom και εισαι εντος εγγύησης.

locked δεν ειναι αφου χρησιμοποιης την sim σου κανονικά ειναι εντάξει και οχι κλειδωμένο σε κάποιο παροχο.

Samsung galaxy s21+

Ευχαριστώ πολύ. Θα περάσω την γερμανική για να είμαι οκ σε όλες τις περιπτώσεις.

• Administrators
Ευχαριστώ πολύ. Θα περάσω την γερμανική για να είμαι οκ σε όλες τις περιπτώσεις.

Μείνε καλύτερα με τη γερμανική μιας και έχει κανονικά ελληνικά και δεν υπολείπεται της ελληνικής σε αυτό τον τομέα.

Modpic.gif

Εχω γερμανικό SIII αλλά έχω περάσει την I9300XXBLFB (greece)

Βλέπω ότι έχει βγεί η I9300XXBLG8 (Γερμανική). Είναι πιο καινούρια ή η ίδια αλλά άλλης χώρας;

Δεν βγάζω άκρη γιατί είναι και οι δύο Ιουλίου.

Αλέξανδρος,

Εχω γερμανικό SIII αλλά έχω περάσει την I9300XXBLFB (greece)

Βλέπω ότι έχει βγεί η I9300XXBLG8 (Γερμανική). Είναι πιο καινούρια ή η ίδια αλλά άλλης χώρας;

Δεν βγάζω άκρη γιατί είναι και οι δύο Ιουλίου.

Η πιο καινουργια ειναι, η ελληνικη που εβαλες ειναι αρχες Ιουλιου, αυτη ακριβως 26 Ιουλιου.

Βαλε τη γερμανικη.

Μολις την περασα:)

Αρα η υπομονη που καναμε κανα μηνα μας αποζημιωσε τελικα η Samsung

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Η πιο καινουργια ειναι, η ελληνικη που εβαλες ειναι αρχες Ιουλιου, αυτη ακριβως 26 Ιουλιου.

Βαλε τη γερμανικη.

Και σε τι βοηθαει?

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Και σε τι βοηθαει?

Οτι πηρανε με την XXBLFB συν μικροβελτιωσεις + google search που επανελθε αλλα που εμεις το γερμανικο μοντελο δεν το ειχαμε χασει λογω μη update ολο αυτο το διαστημα πανω απο μηνα που περιμεναμε.

Παίδες οταν καταφέρεται δώστε κάνα revew:)

Να περασουν λιγες ημερες για να βγαλουμε καποιο σωστο συμπερασμα:)

Βαλε τη γερμανικη.

Οτι πηρανε με την XXBLFB συν μικροβελτιωσεις + google search που επανελθε αλλα που εμεις το γερμανικο μοντελο δεν το ειχαμε χασει λογω μη update ολο αυτο το διαστημα πανω απο μηνα που περιμεναμε.

Να περασουν λιγες ημερες για να βγαλουμε καποιο σωστο συμπερασμα:)

Λοιπόν, πέρασα την γερμανική (που είναι και η συσκευή μου) και δείχνει "ίδια" με την αναβαθμισμένη Ελληνική που είχα πριν.

Επιβεβαιώνω ότι το local search δουλεύει κανονικά.

Αλέξανδρος,

Λοιπόν, πέρασα την γερμανική (που είναι και η συσκευή μου) και δείχνει "ίδια" με την αναβαθμισμένη Ελληνική που είχα πριν.

Αντε παμε γερα και δυνατα για την 4.1 οπου εκει θα δουμε πολλες αλλαγες προς το καλυτερο πιστευω αν και το no flash support απο google με την 4.1 με προβληματιζει αρκετα και με βαζει σε σκεψεις:worry:

Αντε παμε γερα και δυνατα για την 4.1 οπου εκει θα δουμε πολλες αλλαγες προς το καλυτερο πιστευω αν και το no flash support απο google με την 4.1 με προβληματιζει αρκετα και με βαζει σε σκεψεις:worry:

Στο Xoom μου που έχω περάσει την 4.1, το flash παίζει μια χαρά. Αλλά το έβαλα "χειροκίνητα" καθώς στο play store δεν το έβγαζε συμβατό.

Αλέξανδρος,

Στο Xoom μου που έχω περάσει την 4.1, το flash παίζει μια χαρά. Αλλά το έβαλα "χειροκίνητα" καθώς στο play store δεν το έβγαζε συμβατό.

Α ωραια....:)

Δεν εχεις τιποτα σπασιματα-κολληματα η τιποτα ενοχλητκο οταν βαζεις flash video.

Να σε ρωτησω οι ματροσκες ρολαρουν ομαλα χωρις κανενα θεμα οταν τα παιζεις στο zoom,γιατι για το tegra 3 δεν εχω διαβασει τα καλυτερα?

Sorry για το off-topic

Α ωραια....:)

Δεν εχεις τιποτα σπασιματα-κολληματα η τιποτα ενοχλητκο οταν βαζεις flash video.

Να σε ρωτησω οι ματροσκες ρολαρουν ομαλα χωρις κανενα θεμα οταν τα παιζεις στο zoom,γιατι για το tegra 3 δεν εχω διαβασει τα καλυτερα?

Sorry για το off-topic

To xoom φοράει tegra 2 (διπύρηνο)

Οχι δεν έχω δει τίποτα προβλήματα αν και δεν έχω δοκιμάσει σε JB όλα τα είδη αρχείων.

Αλέξανδρος,

Πως την περασες,ηλθε μονη και σου χτυπησε την πορτα,ή πηγες και τη βρηκες εσυ;:p

Καθως καταλαβαινεις,κανω πλακα με τον εαυτο μου.διοτι αισθανομαι οπως λεγαμε παλια,ως παιδια,"ολοι ολοι αντάμα,κι ο ψωριαρης χωρια".

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Πως την περασες,ηλθε μονη και σου χτυπησε την πορτα,ή πηγες και τη βρηκες εσυ;:p

Καθως καταλαβαινεις,κανω πλακα με τον εαυτο μου.διοτι αισθανομαι οπως λεγαμε παλια,ως παιδια,"ολοι ολοι αντάμα,κι ο ψωριαρης χωρια".

Κι εμένα σε γερμανικό μου ήρθε σήμερα...δεν έβγαλε κάποιο μήνυμα, μπήκα o ίδιος στις ρυθμίσεις κάι έψαξα μέσω wifi...

Μεσώ kies δοκίμασες? μήπως είσαι ρουτ?

:)

Κι εμένα σε γερμανικό μου ήρθε σήμερα...δεν έβγαλε κάποιο μήνυμα, μπήκα o ίδιος στις ρυθμίσεις κάι έψαξα μέσω wifi...

Μεσώ kies δοκίμασες? μήπως είσαι ρουτ?

Εψαξα κι εγω,αλλα δεν.

Δεν εψαξα μεσω kies,γιατι δεν ξερω αν ειναι το ιδιο με το να γινει ΟΤΑ.

Οσον αφορα στο ρουτ,it is Chinese to me.:p

Ευχαριστω any way.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Εψαξα κι εγω,αλλα δεν.

Δεν εψαξα μεσω kies,γιατι δεν ξερω αν ειναι το ιδιο με το να γινει ΟΤΑ.

Οσον αφορα στο ρουτ,it is Chinese to me.:p

Ευχαριστω any way.

Το ιδο πραγμα ειναι .

Ειτε μεσω kies την περάσεις ειτε με ota ή με odin ειναι το ιδιο .

Samsung galaxy s21+

Την Γερμανίδα την έβαλα μόνος μου, γιατί πρίν είχα βάλει την Ελληνίδα.:p

Πάρα πολύ εύκολα ούτε root χρειάζεται. Αυτόν τον οδηγό μονο ακολουθείς. Πολύ εύκολο.

Αλέξανδρος,

• The topic was unpinned