Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S IIΙ

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερωτηση:Εχω ελληνικη συσκευη αλλα περασα Πολλωνικη JellyBean.

Αν αλλαξω και το csc θα παιρνω και ΟΤΑ updates Πολλωνιας ??

Nαι θα παίρνεις.

- Alex

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

θελω να κανω root,το κινητο μου σε περιπτωση που το κανω unroot μετα πως θα βρω την ρουμανικη firmware που ειχε απο το κουτι του για να την περασω για να μην χασω την εγγυηση?

Πας εδώ, βάζεις την χώρα για την οποία ψάχνεις το Firmware και σου εμφανίζει όσα υπάρχουν. Κατεβάζεις αυτό που θες και το περνάς σύμφωνα με τον οδηγό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Nαι θα παίρνεις.

και πως μπορώ να περάσω το πολωνικό csc?

*#272* και μετά τι ακριβώς πρέπει να περάσω?

Εγώ θα σου πρότεινα να μην το αλλάξεις. Οταν βγεί η JB της χώρας που έχεις την περνάς από πάνω με odin και είσαι μια χαρά.

Αλλαγή CSC κάνει και full wipe το κινητό, δηλαδή το στήνεις από την αρχή.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Και εγω θα σου προτεινα να μην ...αλλά αν θέλεις γράφεις *#272*IMEI#, οπου imei βαζεις το imei της συσκευεις σου .Το ΙΜΕΙ είναι πάνω στο κουτί του τηλεφώνου ή μπορείς να το βρεις πληκτρολογώντας *#06#

Samsung galaxy s21+

XEO είναι το sales code Πολωνίας.

- Alex

Νέο Firmware 4.1.1 από Sweden ;)

Κυκλοφόρησε σήμερα 15/10/2012.

PDA: I9300XXDLIH

CSC: I9300VDSDLI1

Version: 4.1.1

Date: 2012-10-04

Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom

“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

Ερώτηση:εχω περασει την omega rom, εαν κάποια στιγμή θέλω να τη βγάλω την omega custom rom οταν θα εχω ενα πρόβλημα στο κινητό και πρέπει να παει σε σέρβις ποια θα πρέπει να περάσω;

Πριν την περάσω πρέπει να είχα την I9300XXLH1

ΥΓ :με *#1234# μου λέει

AP: I9300XXDLIB

CP:I9300XXDLIB

CSC:I9300XFDLI1

Εκδοση Kernel: 3.0.31-204919 se.infa@SEP-67 #1 SMP PREEMPT

Παντός απο το samsung kies που προσπάθησα δεν κάνει restore έτσι απο περιέργεια.

iPhone 15 Pro  COSMOTE Gigamax Unlimited

Ερώτηση:εχω περασει την omega rom, εαν κάποια στιγμή θέλω να τη βγάλω την omega custom rom οταν θα εχω ενα πρόβλημα στο κινητό και πρέπει να παει σε σέρβις ποια θα πρέπει να περάσω;

Πριν την περάσω πρέπει να είχα την I9300XXLH1

ΥΓ :με *#1234# μου λέει

AP: I9300XXDLIB

CP:I9300XXDLIB

CSC:I9300XFDLI1

Εκδοση Kernel: 3.0.31-204919 se.infa@SEP-67 #1 SMP PREEMPT

Παντός απο το samsung kies που προσπάθησα δεν κάνει restore έτσι απο περιέργεια.

Τα στοιχειά που σου βγάζει τάρα βάζοντας το *#1234# είναι απο την ωμέγα αρα δεν χρησιμεύουν πουθενά .

Έπρεπε πριν περάσεις custom rom να ξερεις ποιας χώρας ειναι το τηλέφωνο και το firmware του .

Την I9300XXLH1 δεν την ξέρω ,μήπως εννοείς XXBLH1 και αν ναι ποιας χώρας όμως (Ελληνικό -κυπριακό κ.τ.λ ??)

Samsung galaxy s21+

Τα στοιχειά που σου βγάζει τάρα βάζοντας το *#1234# είναι απο την ωμέγα αρα δεν χρησιμεύουν πουθενά .

Έπρεπε πριν περάσεις custom rom να ξερεις ποιας χώρας ειναι το τηλέφωνο και το firmware του .

Την I9300XXLH1 δεν την ξέρω ,μήπως εννοείς XXBLH1 και αν ναι ποιας χώρας όμως (Ελληνικό -κυπριακό κ.τ.λ ??)

Είχα σημειώση σε ένα χαρτάκι πριν περάσω την custom I9300XXLH1.

Νέο Firmware 4.1.1 από Sweden ;)

Κυκλοφόρησε σήμερα 15/10/2012.

PDA: I9300XXDLIH

Version: 4.1.1

Date: 2012-10-04

Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom

Τι σημαινει τελικα regions;

Το δικο μου πχ,που ειναι γερμανικο,περιλαμβανεται εδω;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Βρήκα στο Ίντερνετ ότι η 4.1.1 για την I9300XXBLH4 μπαίνει απο πάνω σαν OTA απευθείας για τις I9300XXBLG8-I9300OXABLG8-I9300XXLH1

Μην πιστεύεις ότι βρίσκεις στο internet :)

Την πέρασα μια χαρα ισχυει ότι έγραψα παραπάνω εάν κάποιος έχει τις I9300XXBLG8-I9300OXABLG8-I9300XXLH1 μπορεί να βάλει την I9300XXBLH4.

Μόλις έβαλα την Σουηδική ROM.

Πατάω *#1234# και τα στοιχεία που βγάζει είναι:

AP: I9300XXDLIH

CP: I9300XXDLID

Η ROM είναι ταχύτατη και OK αλλά εχω το ίδιο πρόβλημα που είχα και με την Πολωνική. Στον Dialer πατάω *#272*IMEI# αλλά δεν με πάει στην οθόνη επιλογής CSC. Μένει στον dialer. Αυτό φυσικά σημαίνει πως δεν μπορεί να δει την συκευή το KIES. Kάποια ιδέα;

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Την πέρασα μια χαρα ισχυει ότι έγραψα παραπάνω εάν κάποιος έχει τις I9300XXBLG8-I9300OXABLG8-I9300XXLH1 μπορεί να βάλει την I9300XXBLH4.

Τι εννοείς "μπορεί να βάλει;". Την LG8 έχω, και δεν υπάρχει αναβάθμιση.

Μόλις έβαλα την Σουηδική ROM.

Πατάω *#1234# και τα στοιχεία που βγάζει είναι:

AP: I9300XXDLIH

CP: I9300XXDLID

Η ROM είναι ταχύτατη και OK αλλά εχω το ίδιο πρόβλημα που είχα και με την Πολωνική. Στον Dialer πατάω *#272*IMEI# αλλά δεν με πάει στην οθόνη επιλογής CSC. Μένει στον dialer. Αυτό φυσικά σημαίνει πως δεν μπορεί να δει την συκευή το KIES. Kάποια ιδέα;

Το imei είναι 15 νούμερα. Πόσα βάζεις εσύ;

- Alex

Το imei είναι 15 νούμερα. Πόσα βάζεις εσύ;

Κανονικά 15. Με την Γερμανική ROM που έχει απο stock το κάνει κανονικά. Με την Πολωνική και με την Σουηδική οχι!!

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Κανονικά 15. Με την Γερμανική ROM που έχει απο stock το κάνει κανονικά. Με την Πολωνική και με την Σουηδική οχι!!

E τότε μπορεί να μη δουλεύει ο κωδικός στο jb... εγώ είμαι σε ics ακόμα οπότε δε μπορώ να σου πω σίγουρα.

- Alex

Τι εννοείς "μπορεί να βάλει;". Την LG8 έχω, και δεν υπάρχει αναβάθμιση.

Εγώ την κατέβασα απο εδώ http://samsung-updates.com/5127-gt-i9300-ota-for-btu-region-i9300xxblh4-jelly-bean-4-1-1-ota/ Και την έβαλα χειροκινητα με το Odin.

Δηλαδή κατέβασα πρώτα το δεύτερο λινκ και το περσα με το Odin και στη συνέχεια κατέβασα και το τρίτο λινκ και το πέρασα με το Odin και πήγε σε εργοστασιακή rom 4.1.1

Δοκίμασε να τα αλλάξεις με αυτην την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tYW5uaWFray5jc2NzZWxlY3RvciJd

Samsung galaxy s21+

Εγώ την κατέβασα απο εδώ http://samsung-updates.com/5127-gt-i9300-ota-for-btu-region-i9300xxblh4-jelly-bean-4-1-1-ota/ Και την έβαλα χειροκινητα με το Odin.

Δηλαδή κατέβασα πρώτα το δεύτερο λινκ και το περσα με το Odin και στη συνέχεια κατέβασα και το τρίτο λινκ και το πέρασα με το Odin και πήγε σε εργοστασιακή rom 4.1.1

E ok χαιρω πολυ, από Odin leaked jellybean έχουμε εδώ και καιρό. Επίσημη rom πάντως δεν υπάρχει ακόμα.

Δε θα αλλάξει.Η εφαρμογή αυτή προυποθέτει ότι έχεις ήδη Multi-CSC rom

Η πολωνική όμως είναι multi... OXF.

Anyway εφαρμογή αυτή απλά βάζει τον κωδικό αυτόματα. Δε θα δουλέψει λοιπόν..

Edited by Tyxerakias
- Alex

• The topic was unpinned