Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S IIΙ

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα! Να ρωτησω προσπαθω εδω και ωρα να κανω unroot το τηλεφωνο μου. Πριν το ειχα στην 27.1.

Ειμαι στην διαδικασια που περναω το original firmware με το odin. Το θεμα ειναι οτι καθε φορα που παω να κανω την διαδικασια μου βγαζει succeed 0/failed 1. δοκιμασα να ξαναβγαλω τους drivers και να τους ξαναβαλω! Αλλα τζιφος!!!

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα! Να ρωτησω προσπαθω εδω και ωρα να κανω unroot το τηλεφωνο μου. Πριν το ειχα στην 27.1.

Ειμαι στην διαδικασια που περναω το original firmware με το odin. Το θεμα ειναι οτι καθε φορα που παω να κανω την διαδικασια μου βγαζει succeed 0/failed 1. δοκιμασα να ξαναβγαλω τους drivers και να τους ξαναβαλω! Αλλα τζιφος!!!

Προφανώς κάτι κάνεις λάθος, αλλά δε μπορεί κανένας να σε βοηθήσει με τόσο λίγες πληροφορίες. Το τηλέφωνο το έχεις βάλει σε download mode πριν φλασάρεις; (το'χουμε δει κι αυτό..)

- Alex

Προφανώς κάτι κάνεις λάθος, αλλά δε μπορεί κανένας να σε βοηθήσει με τόσο λίγες πληροφορίες. Το τηλέφωνο το έχεις βάλει σε download mode πριν φλασάρεις; (το'χουμε δει κι αυτό..)

Τελικα ξαναεκανα wipe το εβαλα παλι σε download mode και τωρα το ειδε το odin3 κανονικα!

Συνεχιζω την διαδικασια ελπιζω να πανε ολα καλα

καλό θα ήταν σε κάποιο update να μπορείς:

1) να συνδέεις το κινητό με το kies και να μπορείς να βάζεις όπως θες τις εφαρμογές (σε διάταξη κτλ)

2) να βλέπεις όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές και να μπορείς να κάνεις uninstall όσες θες

3) να μπορείς να στέλνεις sms και να χειρίζεσαι το κινητό από το pc

αυτά για αρχή!

Μπορείς ήδη να τα κάνεις όλα αυτά.

- Alex

Γράψε *#1234# εκεί που παίρνεις τηλέφωνο και κοίτα το csc. Αν είναι το I9300XEFBLF1 (που μάλλον αυτό θα λέει) είναι Γαλλική.

Έχει πέσει ο server. Δε σε θέλει. Υπομονή.

PDA : LH3

Phone:LH1

CSC:LH2(XEF)

Αυτά μου γράφει το kies. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος???

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

To (xef) ειναι Γαλλικό .

Samsung galaxy s21+

Όπως είπε ο Μιχάλης είναι Γαλλικό... τι είδους βοήθεια θέλεις;

- Alex

Eυχαριστώ. Πότε θα πάρω jb ξέρει κανείς?
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Eυχαριστώ. Πότε θα πάρω jb ξέρει κανείς?

Και τώρα αν θέλεις .... ;)περνώντας βέβαια με odin την πολωνική που υπάρχει .

Βέβαια εσύ ρωτάς επίσημα για το τηλέφωνο σου . Αυτό δεν το ξέρω ... ελπίζω σύντομα .

Samsung galaxy s21+

περασα μετα απο wipe την ρομ της κοσμοτε και το ελληνικο πληκτρολογιο εγραφε αγγλικα.και μετα απο ρισταρτ στην εισοδο ελεγε μηνυματα διακοπηκε και εβγαζε ενα ερορ στα μηνυματα.Μετα περασα μια απο ισραηλ το ιδιο με τα μηνυματα και ειχα κανει wipe

Edit κατι βρηκα στο νετ οτι πρεπει να ενεργοποιησεις κατι αλλα δεν ξερω τι απο τις υπηρεσιες που ειναι οφ,Επισης και στην δευτερη ρομ τα ελληνικα γραφουν αγγλικα,κατι παιζει εκει.Βρηκα αυτο αλλα δεν ξερω τι να κανω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1804782

Edited by kampamarou

περασα μετα απο wipe την ρομ της κοσμοτε και το ελληνικο πληκτρολογιο εγραφε αγγλικα.και μετα απο ρισταρτ στην εισοδο ελεγε μηνυματα διακοπηκε και εβγαζε ενα ερορ στα μηνυματα.Μετα περασα μια απο ισραηλ το ιδιο με τα μηνυματα και ειχα κανει wipe

Edit κατι βρηκα στο νετ οτι πρεπει να ενεργοποιησεις κατι αλλα δεν ξερω τι απο τις υπηρεσιες που ειναι οφ,Επισης και στην δευτερη ρομ τα ελληνικα γραφουν αγγλικα,κατι παιζει εκει.Βρηκα αυτο αλλα δεν ξερω τι να κανω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1804782

Για γράψε τι error ακριβως σου βγάζει ,μήπως και βγάλουμε άκρη .

Samsung galaxy s21+

μηνυματα διακοπηκε,και στα ελληνικα γραφει αγγλικα

Edit: Ο τυπος στο xda λεει πρεπει να γινει και update στον bootloader,πως το κανω?

Edited by kampamarou

μηνυματα διακοπηκε,και στα ελληνικα γραφει αγγλικα

Από αυτά που διάβασα δεν εχουν περαστεί τα Sales code .

Προσπάθησε να δεις αν σου δινει την δυανατοτητα να τα αλλάξεις ( cos)

Samsung galaxy s21+

δηλαδη στο οτι το ελληνικο πληκτρολογιο γραφει αγγλικα παιζει ρολο το sales code?

Ναι.

Αν πατήσεις στον dialer *#1234# και σου γράφει CSC unknown, μάλλον θα πρέπει να ξαναπεράσεις τη ρομ ή να φλασάρεις από πάνω ένα CSC.

Tι wipe έκανες πριν περάσεις τη ρομ;

Όλες οι οδηγίες, καθώς και η αλλαγή csc, υπάρχουν στο πρώτο μήνυμα αναλυτικότατα... Είναι χιλιοδοκιμασμένες και ο τρόπος είναι αυτός, και μόνο αυτός. Αν θέλεις να κάνεις του κεφαλιού σου, να πηδάς βήματα αυθαίρετα ή να ακολουθείς οδηγίες από άλλα sites, μπορείς κάλλιστα να απευθυνθείς εκεί... :X
- Alex

φιλε μου αυτο με το μηνυμα δεν ειχε συμβει παλι.Και sales code δεν αλλαζουν ολες η ρομ απο οτι εχω δει,ποτε δεν ειχα προβλημα με το πληκτρολογιο μονο τωρα που μηδενισα τον counter.

Όλες οι οδηγίες, καθώς και η αλλαγή csc, υπάρχουν στο πρώτο μήνυμα αναλυτικότατα... Είναι χιλιοδοκιμασμένες και ο τρόπος είναι αυτός, και μόνο αυτός. Αν θέλεις να κάνεις του κεφαλιού σου, να πηδάς βήματα αυθαίρετα ή να ακολουθείς οδηγίες από άλλα sites, μπορείς κάλλιστα να απευθυνθείς εκεί... :X

Της Cosmote έχει μόνο το COS.Μόνο να φλασάρεις άλλο μπορείς.

Γι αυτό του είπα αν το βγάζει unknown, ξαναφλασάρει τη ρομ ή βρίσκει csc να φλασάρει μέσω Odin.

To ίδιο μου έκανε και εμένα με το ίδιο firmware και ξαναφλάσαρα τη ρομ και διορθώθηκε.

οπως λενε οι οδηγιες απο odin.Τωρα πχ εβαλα της βοντα που θυμαμαι αλλαζα csc σε οτι ηθελα αλλα τωρα δεν γινεται.μου βγαζει μονο της ρομ απο ισραηλ

οπως λενε οι οδηγιες απο odin.Τωρα πχ εβαλα της βοντα που θυμαμαι αλλαζα csc σε οτι ηθελα αλλα τωρα δεν γινεται.μου βγαζει μονο της ρομ απο ισραηλ

Μη πηδάς βήματα.Κάνε πρώτα το εύκολο και πέρνα πάλι τη ρομ.

Αν και τότε δε φτιάξει θα πρέπει να βρεις ένα CSC και να το βάλεις στη θέση CSC του Odin και να φλασάρεις.

Αν ανοίξεις και το Οdin, θα το καταλάβεις και μόνος σου.

Υπάρχει και στις οδηγίες στο αρχικό post.

Βάλε μια rom με multicsc, π.χ. OXF ή OXA, και τότε θα μπορείς να αλλάξεις το csc από αυτό του Ισραήλ (πού κολλάει το Ισραήλ; :p)
- Alex

• The topic was unpinned