Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S IIΙ

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το διαβασα και γυρισα αμεσως σε επισημη βερσιον καλου κακου,αναμονη λοιπον.edit..παντως αν γινει θα ειναι η 3η αναβαθμηση αρα μεγαλη υποστηριξη απο σαμσουνγκ.

Edited by stauros2653
:ninja:

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δυστυχώς δεν μας αφορά. Το SIII της sprint είναι με qualcomm και 2GB ram. Εχει ανακοινωθεί από μήνες ότι αυτή η έκδοση θα πάρει 4.4

Αντίθετα η international με exynos και 1 GB μένει ακόμα στο σκοτάδι....:worry:

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Μακάρι να διαψευστώ αλλά κάτι μου λέει πως αυτό το update δεν θα το δούμε εμείς. Φυσικά δεν έχω κάποια πηγή που να το λέει αυτό αλλά είναι κάτι που δεν θα πιστέψω αν δεν το δω να κατεβαίνει στη συσκευή μου πρώτα..

Εγώ πάντως πάνω απο 2 μήνες το λέω οτι θα πάρουμε την 4.4. Ελπίζω να βγουν τα λεγόμενά μου αληθινά. Μόνο όταν φύγει ο Μάιος θα πάψω να πιστεύω :P

http://www.sammobile.com/wp-content/uploads/2014/03/KitKat-S3.jpg

Όχι απαραίτητα.Και πιο παλιά βγήκαν στην φόρα λίστες με συσκευές.

Απλά θέλει να περιμένουμε υπομονή λοιπόν. Ένα μηνα ακόμα.

Κρίμα! Όχι ότι περιμέναμε τρελές βελτιώσεις αλλά δεν νομίζω πως υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος να μην την "πάρουμε". Ειδικά απο την στιγμή που "άλλα" S3 θα την λάβουν.

Νόμιζα πως η KitKat έφερνε μεγάλες βελτιστοποιήσεις όχι μόνο σαν έκδοση ROM αλλά και όσον αφορά την αποδοχή της απο τους κατασκευαστές. Τελικά, αποδεικνύεται το αντίθετο!

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Με λίγα λόγια δεν παίρνουμε kitkat επειδή ναι μεν μπορεί να τρέξει άνετα στα 512mb όμως μαζί με το bloatware της Samsung δεν μπορεί να τη "σηκώσει" η 1gb μνήμη του S3.. υπέροχα.

Προσωπικά σταματάω κι εδώ με τη Samsung, πρόσφατη η απόκτηση του S3 για μένα όμως την ψυχρολουσία την έφαγα και πριν κάτι μήνες με το S2.

Οκ, κανείς δεν λέει ότι δεν υποστήριξε τη συσκευή αυτά τα χρόνια, προσωπικά πιστεύω όμως ότι την 4.4 έπρεπε να τη δώσει κι ας σταματούσε εκεί. Και δεν αντιμετωπίζω κανένα θέμα μέχρι στιγμής με την 4.3, τουλάχιστον με το πρόσφατο μικρό update που διέθεσαν όλα δείχνουν ότι είναι πιο σταθερή, με καλύτερη αυτονομία.. όμως, απογοήτευση.

Τα "bloat" του S4 και S5 απ'την άλλη, τα Knox.. μπρρρρ.... :D

Edited by makis206

Με λίγα λόγια δεν παίρνουμε kitkat επειδή ναι μεν μπορεί να τρέξει άνετα στα 512mb όμως μαζί με το bloatware της Samsung δεν μπορεί να τη "σηκώσει" η 1gb μνήμη του S3.. υπέροχα.

Προσωπικά σταματάω κι εδώ με τη Samsung, πρόσφατη η απόκτηση του S3 για μένα όμως την ψυχρολουσία την έφαγα και πριν κάτι μήνες με το S2.

Οκ, κανείς δεν λέει ότι δεν υποστήριξε τη συσκευή αυτά τα χρόνια, προσωπικά πιστεύω όμως ότι την 4.4 έπρεπε να τη δώσει κι ας σταματούσε εκεί. Και δεν αντιμετωπίζω κανένα θέμα μέχρι στιγμής με την 4.3, τουλάχιστον με το πρόσφατο μικρό update που διέθεσαν όλα δείχνουν ότι είναι πιο σταθερή, με καλύτερη αυτονομία.. όμως, απογοήτευση.

Θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου. Τα έγραψες απλά και λιτά.

Απο την άλλη ευτυχώς υπάρχουν αρκετές ROM και μην ξεχνάμε ότι βγήκαν 2 αντικαταστάτες (S4 και S5).

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Περα απο τις χαζες δικαιολογιες της sammy για μη υποστηριξη του s3 σε kitkat ομως, ας αναρωτηθουμε και κατι αλλο.

Αν φυγει καποιος απο την sammy και συνεχισει με το android, ποιας εταιριας τις συσκευες θα προτιμησει οταν ολοι οι υπολοιποι ειναι χειροτεροι στον τομεα αυτο τουλαχιστον? Την κακη sony, την επισης κακη σε υποστηριξη htc η την αστα να πανε lg η οποια δινει το πολυ μια αναβαθμιση και τελος?

Εγω προσωπικα που ειχα το lte μοντελο το οποιο απ οτι φαινεται θα αναβαθμιστει σε Kitkat εν τελει, πηγα σε ενα τελειως διαφορετικο λειτουργικο, που δεν εχει τις παιδικες ασθενειες του android, ειμαι πανευτυχης γι αυτο, δεν μετανιωνω καθολου και πλεον θεωρω πως η μη εξελιξη του android προς το παρον, δε θα δωσει και πολλα τουλαχιστον σε μη nexus συσκευες.

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Αν φυγει καποιος απο την sammy και συνεχισει με το android, ποιας εταιριας τις συσκευες θα προτιμησει οταν ολοι οι υπολοιποι ειναι χειροτεροι στον τομεα αυτο τουλαχιστον?

Λογική η σκέψη σου, προσωπικά όμως καλύπτομαι απόλυτα με μια συσκευή nexus κι ας κάνω κάποιες παραχωρήσεις (έλλειψη υποδοχής κάρτας sd, ενσωματωμένη μπαταρία..), δεν μου λείπει κάτι κι ας πρόκειται για "γυμνό" λειτουργικό. Τουλάχιστον το προτιμώ απ'το "υπερφορτωμένο" της Samsung, τα περισσότερα καλούδια που κουβαλάει περισσότερο σαν επίδειξη εντυπωσιασμού μου κάνουν (προεπισκόπηση ενός βίντεο πριν το δάχτυλο αγγίξει την οθόνη, ενεργή οθόνη όσο την κοιτάς κλπ κλπ), τα πιο πολλά από αυτά νομίζω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών τα απενεργοποιεί για εξοικονόμηση ενέργειας εξάλλου, όχι;

Αυτά είναι προσωπική άποψη βέβαια και φυσικά δεν χρειάζεται να τη συμμερίζονται όλοι.

Ξεφύγαμε όμως απ'το θέμα.. :)

Edited by makis206

root και οποια custom rom θελουμε βαζουμε. βαρεθηκα να περιμενω τη Samsung μια ετσι μια αλλιως. Το ξέγραψαν το s3 για να προωθήσουν τα νεα τους μοντέλα...

Αποδείχτηκε οτι η μη αναβάθμιση είναι 100% θέμα marketing. Στο xda έτρεξαν την 4.4 του note 2 στο s3 με επιτυχία. Ήδη προσπαθούν να την κάνουν port γιατί όπως είναι λογικό δεν δουλεύουν οι κλήσεις/internet.

Οι δικαιολογίες της samsung οτι δεν μπορούν να εκτελεστούν οι εφαρμογές είναι μπούρδες. Μπορείτε να δείτε και μόνοι σας οτι τρέχει μια χαρά παρόλο που είναι φορτωμένη και με τα apps του note εκτός απο το κανονικό bloatware της samsung. Επίσης λόγω μεγέθους τρέχει απο την κάρτα sd και όχι απο την μνήμη του κινητού που σημαίνει επιπλέον καθυστέρηση. Αλλά πάει μια χαρά φανταστείτε αν γίνει port πως θα λειτουργεί.

-

-Development thread

Μα το πρόβλημα είναι το bloatware της Sammy όχι η μνήμη ραμ.Βέβαια λογικό είναι να μην λένε την αλήθεια.Να πουλάνε κινητά θέλουν.

Xiaomi 12 Pro

Περιμενα την kitkat μπας και διορθοθουν οι ******** της 4.3. Αφου δεν την παίρνουμε, γυρισα στην 4.1.2 και το κινητο πετάει. Δεν ξέρω τι γίνεται με την 4.3 αν κάνεις root και πετάξεις ολοι την σαβούρα. Το δοκιμασε κανείς

Πάντως εφόσον θα βγει η κιτ κατ για το s3 των 2gb ram , τότε θα είναι πιο εύκολο για τους developers να προσαρμόσουν την 4.4 και στο δικό μας s3.

Πέρασα σε ενα Αμερικανικο tab3 8 την Ευρωπαϊκή μαμα samsung. Πρέπει να κανω κατι με το CSC selector; Επίσης σε ενα S3 απο την gr 4.3 εβαλα την gr 4.1.2

Εδω αλλάζω κάτι;

Πάντως εφόσον θα βγει η κιτ κατ για το s3 των 2gb ram , τότε θα είναι πιο εύκολο για τους developers να προσαρμόσουν την 4.4 και στο δικό μας s3.

Τι νόημα έχει; Αν μιλάμε για Custom με 4.4 υπάρχουν καλύτερες επιλογές.

Το θέμα της Επίσημης αναβάθμισης είναι για αυτούς που δεν ασχολούνται με root και custom ROM οι οποίοι σύμφωνα με τον aroutis σε παλαιότερο ποστ περί S σειράς και κλειδωμάτων έλεγε πως μόνο ένα 5% ασχολείται με root Κλπ.

Αρα, μεγάλο πλήγμα για τους πολλούς κατόχους του S3 που δεν θα πάρουν τελικάσ την 4.4 (προσωπικά δεν με νοιάζει γιατί είμαι, μάλλον, στο 5%) :lol:

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

• The topic was unpinned