gkai27 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Μια βοηθεια ρε παιδια! προσπαθω από το πρωι να περασω την 4.2 την προηγουμενη δηλαδή μεσω odin και δεν ανοιγει το γαλαζιο κουτακι με τιποτα! εχω δοκιμασει ολες της θυρες του pc και τιποτα. τι να κανω??? μηπως φταιει η 4.3? και δεν με αφηνει να περασω την προηγουμενη?..ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Μια βοηθεια ρε παιδια! προσπαθω από το πρωι να περασω την 4.2 την προηγουμενη δηλαδή μεσω odin και δεν ανοιγει το γαλαζιο κουτακι με τιποτα! εχω δοκιμασει ολες της θυρες του pc και τιποτα. τι να κανω??? μηπως φταιει η 4.3? και δεν με αφηνει να περασω την προηγουμενη?..ευχαριστω Κανε απεγκατάσταση το kies και μετά ξανά εγκατάσταση με reboot το pc ,τρέξε το odin ως διαχειρηστη και προσπάθησε ξανά . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Κανε απεγκατάσταση το kies και μετά ξανά εγκατάσταση με reboot το pc ,τρέξε το odin ως διαχειρηστη και προσπάθησε ξανά . το εχω κανει και αυτό τιποτα ομως. ενώ μου το αναγνωριζει όταν είναι ανοιχτη η συσκευη όταν την κλεινω και το βαζω σε κατ/ση odin δεν το βλεπει το pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 το εχω κανει και αυτό τιποτα ομως. ενώ μου το αναγνωριζει όταν είναι ανοιχτη η συσκευη όταν την κλεινω και το βαζω σε κατ/ση odin δεν το βλεπει το pc. Δοκίμασες να την περάσεις και σου βγάζει fail? Προσπάθησε έχοντας ενεργοποίηση το USB Debugging (αν δεν το εχεις κανει ). Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 το USB Debugging από που το ενεργοποιείς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 το USB Debugging από που το ενεργοποιείς?? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 το εκανα και αυτό.. τιποτα.. να δοκιμασω με ανοιχτο το τηλεφωνο να περασω την 4.2? γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 το εκανα και αυτό.. τιποτα.. να δοκιμασω με ανοιχτο το τηλεφωνο να περασω την 4.2? γινεται? Πρέπει να το βάλεις σε download mode ,δοκίμασε αν μπορείς και σε κάποιο άλλο pc . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Πρέπει να το βάλεις σε download mode ,δοκίμασε αν μπορείς και σε κάποιο άλλο pc . Ok Σε ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgetto Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Χτές αφιέρωσα μία μέρα στο να ανακτήσω δεδομένα από το backup που είχα κάνει με kies 2.6. Έβαλα 4.3 και μετά έκανα reset. Καταπληκτική η 4.3, απίστευτη βελτίωση είχα στη μπαταρία και την αίσθηση που δίνει το λογισμικό. Τα συμπεράσματα που έχω: Αφού βάλετε την 4.3, υπάρχει η πιθανότητα το backup σας από την 4.1.2 με kies να μην μπορεί να γίνει restore στην 4.3 με kies3, όπως συνέβη σε μένα. Το μόνο που περάστηκε ήταν οι επαφές και οι φωτογραφίες. Όλα τα άλλα αρχεία, μηνύματα, προγράμματα, ringtones, κτλ κτλ δεν περάστηκαν. Έκανα downgrade και τότε μόνο περάστηκαν τα δεδομένα. Δεύτερον με πικρία διαπίστωσα ότι το backup που παίρνει το kies είναι ελλιπές. Μετά από δύο χρόνια στο android, στην πρώτη επαναφορά δεδομένων που κάνω μέσω kies, είδα ότι το μόνο που έκανα επαναφορά ήταν το ίδιο το πρόγραμμα. Σα να το κατεβάζω δηλαδή... Τα δεδομένα, ειδικά στο note everything pro που χρησιμοποιώ άφαντα. Ούτε στο angry birds δεν κρατάει τα σκορ, τι να πω... έχω ξενερώσει αφάνταστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Υπάρχουν προγράμματα σαν το titanium (θέλει ρουτ) αλλά και άλλα (που δεν θέλουν ρουτ) που κάνουν αυτή ακριβώς την δουλειά. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Υπάρχουν προγράμματα σαν το titanium (θέλει ρουτ) αλλά και άλλα (που δεν θέλουν ρουτ) που κάνουν αυτή ακριβώς την δουλειά. Φίλε ποιο είναι το πρόγραμμα που δεν χρειάζεσαι ρουτ;; Γτ δεν γίνεται να μην μπορείς να κρατήσεις τα δεδομένα στις εφαρμογές και στα παιχνίδια και ο μόνος τρόπος να είναι το ρουτ!! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Φίλε ποιο είναι το πρόγραμμα που δεν χρειάζεσαι ρουτ;; Γτ δεν γίνεται να μην μπορείς να κρατήσεις τα δεδομένα στις εφαρμογές και στα παιχνίδια και ο μόνος τρόπος να είναι το ρουτ!! :happy: Helium ;) (Link) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Παιδιά να ρωτήσω κάτι, η τελευταία 4.3 EUR είναι αυτή στην πρώτη σελίδα αυτού του θέματος; Θέλω να κάνω clean install για αυτό ρωτάω ;) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FANOULA05 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 ID:0/004> Odin v.3 engine (ID:4).. <ID:0/004> File analysis.. <ID:0/004> SetupConnection.. <ID:0/004> Complete(Write) operation failed. <ID:0/004> Added!! <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) αυτό το μήνυμα μου βγάζει το odin. προσπαθώ να βάλω την official 4.3 τι μπορώ να κάνω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Reinstall drivers ή το kies . Τρέξε το odin ως διαχειρηστη . Άλλαξε θύρα usb . Κατέβασε μια άλλη έκδοση του odin . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 ID:0/004> Odin v.3 engine (ID:4).. File analysis.. SetupConnection.. Complete(Write) operation failed. Added!! All threads completed. (succeed 0 / failed 1) αυτό το μήνυμα μου βγάζει το odin. προσπαθώ να βάλω την official 4.3 τι μπορώ να κάνω;;; Δοκίμασε να αλλάξεις usb θύρα αφού κάνεις πρώτα μια επανεκκίνηση και βεβαιώσου ότι δεν τρέχει το kies. Επίσης να έχεις τσεκαρισμένο το usb debugging mode στις επιλογές προγραμματιστή μέσα από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosalb Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Αφου και εγω περασα την 4.3 σε cosmote, σταματησε να δουλευει το Ndrive. Καμμια ιδεα ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evender Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Kαλησπέρα παιδίά έβαλα και εγώ την έκδοση 4.3 χθες.Όταν πήγα να γράψω ένα μήνυμα στο πληκτρολόγιο δεν μου έβγαζε τα ελληνικά.Μετά πήγα στις ρυθμίσεις να προσπαθήσω να βάλω τα ελληνικά σαν γλώσσα γραφής(ενώ πριν στην έκδοση 4.1.3 που είχε το κινητό υπήρχαν) αλλά δεν βρήκα την γλώσσα στις προεπιλογές πράγμα που με παραξένεψε γιατί το μενού μετά την αναβάθμιση εξακολουθούσε να είναι στα ελληνικά.Μήπως ξέρεις κανείς τι συμβαίνει και γίνεται να προσθέσω τα ελληνικά σαν γλώσσα γραφής ξανά? Υ.Γ. Υπάρχει περίπτωση να έχει ξανασυζητηθεί το θέμα αν αυτή είναι η περίπτωση συγνώμη για το spam παρακαλώ δώστε μου το Link για να το δω και μόνος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 (edited) Οταν γραφεις μηνυμα στις επιλογες εχει να κατεβασεις την Ελληνικη Edited January 26, 2014 by optostyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evender Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 optostyle το έψαξα λίγο και το βρήκα ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxaxd Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Γειασας. Το κινητο μου s3 είναι της vodafone. Πρέπει να περασω την 4.3 της GR-VODAFONE για να δουλευει καλα ή μπορω να περασω οποιαδήποτε άλλη Ελληνικη ; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Γειασας. Το κινητο μου s3 είναι της vodafone. Πρέπει να περασω την 4.3 της GR-VODAFONE για να δουλευει καλα ή μπορω να περασω οποιαδήποτε άλλη Ελληνικη ; Ευχαριστω. Όποια θέλεις ακόμα και να μην είναι ελληνική Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magi13 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 [/color] Μετά την εγκατάστασής της αρχικής 4.3 και την εγκατάστασή της νέα 4.3 είχα υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας. Στα πλαίσια της εγγύησης το πήγα για έλεγχο της μπαταρίας και του φορτιστή . Τελικά μου έκαναν αναβάθμισή όπως μου είπαν (την ίδια ΡΟΜ με αυτή που φορούσα) και τελικά άλλαξε το τηλ στο θέμα μπαταρίας αυξάνοντας την διάρκεια με την ίδια χρήση 60%. Εδώ είναι το θέμα: επιτρέπετε σε official αναβάθμιση να έχουμε τόσα προβλήματα? Είναι δηλαδή υποχρεωτικό να ψαχνόμαστε δεξιά κι αριστερά για το αν θα κάνουμε factory reset ή οτιδήποτε άλλο αφού εγκαταστήσουμε την ΕΠΙΣΗΜΗ προτεινόμενη αναβάθμιση??? Τα ίδια προβλήματα και με το Note 2.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 αν κάνω backup με kies 2.6 μετά μπορώ να κάνω restore με kies 3? (μόνο αυτά που κάνει το kies δηλαδή επαφές μηνύματα κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts