Ancient_Flame Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Τα redraw του TW, η καθυστέρηση ανοίγματος των επαφών και γενικά τα αποτέλεσμα της κακής διαχείρισης της μνήμης Με 1GB RAM, αυτά δεν πρόκεται να φτιάξουν ούτε με την 5.0! Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Με 1GB RAM, αυτά δεν πρόκεται να φτιάξουν ούτε με την 5.0! Δεν είναι ακριβές αυτό, σε άλλα android δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ακόμα και με 512ΜΒ. Αν ισχύουν όσα λένε, η 4.4 θα είναι αρκετά ποιο "φιλική" σε αυτό το θέμα. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 απορία έχω που κανείς ΔΕΝ έχει θέμα με KIES3 που ΔΕΝ έχει επαφές με outllok! κανένα ΔΕΝ ενοχλεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis1988 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Οταν πηρα το s3 μετα το s1 που ειχα ,ειχα παρει την αποφαση οτι θα περιμενω πρωτα να βγουν ολες οι επισημες αναβαθμισεις και μετα εαν σταματησει η υποστηριξη να ψαχνω για custom ρομ.Και αυτο γιατι ειχα αρκετα προβληματα σταθεροτητας στο πρωτο μου κινητο. Αυτο που ανρωτιεμαι ομως ειναο το εξης.Μηπως θα πρεπει να τελικα για ν εχουμε την καλυτερη εμπειρια χρησης , να βαζουμε απο νωριτερα μια αλλη ρομ (αρκει να ξερουμε πως ) οσο δηλαδη ακομη το κινητο εχει δυνατοτητες επεξεργαστικα και σε μνημη?? Γιατι δυστυχως η σαμμυ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anant Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Καλησπέρα. πήρα και γω το s3 μεταχειρισμένο ειναι τής cosmote,αν βάλω την ελληνική eur ρομ τι αλαζει? (εκτος το σπαστικο logo της cosmote οταν ανοιγουμε και κλεινουμε το τηλεφωνο) χανω την εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greda Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 απορία έχω που κανείς ΔΕΝ έχει θέμα με KIES3 που ΔΕΝ έχει επαφές με outllok! κανένα ΔΕΝ ενοχλεί? Προφανώς κανένας δεν ασχολείται με το KIES.... Παράθεση Γρηγόρης Δάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Προφανώς κανένας δεν ασχολείται με το KIES.... Δεν ασχολούμαστε γιατί δεν μας έπεισε. Νομίζω. Εγώ πχ όταν είχα HTC το να το συγχρονίζω με outlook το είχα ως δεδομένο με το SGSiii δεν κατάφερα να έχω επαγγελματικό αποτέλεσμα οπότε και συμβιβαστικα με το gmail. Αν και μου λίπη ο συγχρονισμός με το outlook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Οταν πηρα το s3 μετα το s1 που ειχα ,ειχα παρει την αποφαση οτι θα περιμενω πρωτα να βγουν ολες οι επισημες αναβαθμισεις και μετα εαν σταματησει η υποστηριξη να ψαχνω για custom ρομ.Και αυτο γιατι ειχα αρκετα προβληματα σταθεροτητας στο πρωτο μου κινητο. Αυτο που ανρωτιεμαι ομως ειναο το εξης.Μηπως θα πρεπει να τελικα για ν εχουμε την καλυτερη εμπειρια χρησης , να βαζουμε απο νωριτερα μια αλλη ρομ (αρκει να ξερουμε πως ) οσο δηλαδη ακομη το κινητο εχει δυνατοτητες επεξεργαστικα και σε μνημη?? Γιατι δυστυχως η σαμμυ.... Έτσι ακριβως σκεφτόμουν κ εγώ μετα απο τη μετάβαση s1 σε s3. Αλλά μετα απο τόση αναμονή κ την πατατιά που έγινε με την 4.3 έβαλα cyanogenmod με installer και ησυχασα. Ισιωσε κ ο ήχος με το DSP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Δεν ασχολούμαστε γιατί δεν μας έπεισε. Νομίζω. Εγώ πχ όταν είχα HTC το να το συγχρονίζω με outlook το είχα ως δεδομένο με το SGSiii δεν κατάφερα να έχω επαγγελματικό αποτέλεσμα οπότε και συμβιβαστικα με το gmail. Αν και μου λίπη ο συγχρονισμός με το outlook. Δεν υπάρχουν apps για αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 μπορεί κάποιος να μου πει ένα καλό και δωρεάν app για να κάνω synch με outlook τις επαφές και το ημερολόγιο!??? ο λόγος που θέλω με outlook είναι ότι το gmail δεν παίρνει ΟΛΑ τα πεδία από το outlook για αυτό ψάχνω τρόπο ΜΕ outlook! πάντως κάτι φουμάρουν στην Samsung!:ninja::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 μπορεί κάποιος να μου πει ένα καλό και δωρεάν app για να κάνω synch με outlook τις επαφές και το ημερολόγιο!??? ο λόγος που θέλω με outlook είναι ότι το gmail δεν παίρνει ΟΛΑ τα πεδία από το outlook για αυτό ψάχνω τρόπο ΜΕ outlook! πάντως κάτι φουμάρουν στην Samsung!:ninja::ninja: Κοίτα να δεις τη γίνεται. Μπορείς να κάνεις με το kiss την δουλειά σου αλλά για να γίνει θα πρέπει οι επαφές να είναι στο κινητό αποθηκευμένες και όχι στο κινητό-Gmail. Κάτι που δεν εξυπηρετεί άλλες καταστάσεις. Εγώ θα σου προτείνω να πάρεις backup της επαφές και να ξεκινήσεις τις δοκιμές για να δεις τη σε βόλευε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 μπορεί κάποιος να μου πει ένα καλό και δωρεάν app για να κάνω synch με outlook τις επαφές και το ημερολόγιο!??? ο λόγος που θέλω με outlook είναι ότι το gmail δεν παίρνει ΟΛΑ τα πεδία από το outlook για αυτό ψάχνω τρόπο ΜΕ outlook! πάντως κάτι φουμάρουν στην Samsung!:ninja::ninja: Για κοιτα λίγο στο παρακάτω link http://syncoutlook.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Πάντως δωρεάν λύση για συγχρονισμό με Outlook κι εγώ δεν έχω βρει. Μόνο με πληρωμή και μάλιστα της τάξης των 30+ & 40+ ευρώ... Χρεώνεται είτε η εφαρμογή για το κινητό, είτε η αντίστοιχη εφαρμογή που πρέπει να τρέχει στο πισί, πάντως γενικώς κάτι χρεώνεται για συγχρονισμό με το Outlook δυστυχώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anant Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Μια ερώτηση.Το τηλ είχε ρομ κοσμοτε XXELLA COS έβαλα με odin XXELLA EUR ,μετά απο μόνο του ON AIR έκανε αναβάθμιση σε xxemc2 και μετά ξανά σε xxemg4. Ειναι σωστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis1988 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Έτσι ακριβως σκεφτόμουν κ εγώ μετα απο τη μετάβαση s1 σε s3. Αλλά μετα απο τόση αναμονή κ την πατατιά που έγινε με την 4.3 έβαλα cyanogenmod με installer και ησυχασα. Ισιωσε κ ο ήχος με το DSP. Εισαι οντως πιο ησυχος ή παλι υπαρχουν θεματα με bootloop, μη χρηση ραδιο κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marantz Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Πάντως δωρεάν λύση για συγχρονισμό με Outlook κι εγώ δεν έχω βρει. Μόνο με πληρωμή και μάλιστα της τάξης των 30+ & 40+ ευρώ... Χρεώνεται είτε η εφαρμογή για το κινητό, είτε η αντίστοιχη εφαρμογή που πρέπει να τρέχει στο πισί, πάντως γενικώς κάτι χρεώνεται για συγχρονισμό με το Outlook δυστυχώς... Υπάρχει δωρεάν εφαρμογή και την χρησιμοποιώ πολλά χρόνια για συγχρονισμό με το Outlook άψογα! Φέρνει όλα τα πεδία από την επαφή, τα μηνύματα, τις σημειώσεις, μέχρι και τα γενέθλια και όλα αυτά ΔΩΡΕΑΝ! Η εφαρμογή λέγεται MyPhoneExplorer και την συστήνω ανεπιφύλακτα και από εδώ θα μάθετε περισσότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis1988 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Ξεκινησε απο χθες η διανομη της 4.3 στα κινητα του Καναδα..αιντε να δουμε... http://mobilesyrup.com/2013/11/26/samsung-galaxy-s3-and-note-2-owners-now-receiving-os-4-3-jelly-bean-upgrade-in-canada/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis1988 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Πάντως δωρεάν λύση για συγχρονισμό με Outlook κι εγώ δεν έχω βρει. Μόνο με πληρωμή και μάλιστα της τάξης των 30+ & 40+ ευρώ... Χρεώνεται είτε η εφαρμογή για το κινητό, είτε η αντίστοιχη εφαρμογή που πρέπει να τρέχει στο πισί, πάντως γενικώς κάτι χρεώνεται για συγχρονισμό με το Outlook δυστυχώς... Δε γινεται η δουλεια με το gmail?Τι το ιδιαιτερο εχει το outlook? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Δε γινεται η δουλεια με το gmail?Τι το ιδιαιτερο εχει το outlook? Όσες επαφές είναι στα Αγγλικά, είναι πολύ εύκολο να μεταφερθούν. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω και εγώ είναι τα Ελληνικά που είτε βγαίνουν "????" είτe "╨y♀┤". Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis1988 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Κανενα νεο για το 4.3 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anant Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Παιδιά μια βοήθεια. Το τηλέφωνο ειναι αγορασμένο απο γερμανο ειχε τη rom της cosmote με τα ακόλουθα στοιχεία AP: I9300XXELLA, CP: I9300BOLK3,CSC:I9300COSLL1,του πέρασα σύμφωνα με τις οδηγίες απο το πρώτο post την XXELLA EUR,μετα OTA εκανε αναβαθμιση σε XXEMC2 και ξανα σε XXEMG4. Μέχρι εδω καλα, και η συσκευή φαίνεται να λειτουργεί σωστά. Το πρόβλημα ειναι οταν μπω σε recovery δείχνει ενα ανθρωπάκι ανάσκελα με ενα κόκκινο τρίγωνο και ενα θαυμαστικό μεσα και με κίτρινα γράμματα τα ακόλουθα #MANUAL MODE# ---Appling Multi-CSC... Applied the CSC-code:CYO Succesfully Applied multi-CSC Τι ειναι αυτο ,επηρεάζει τη λειτουργιά της συσκευής? Αν ναι με ποιο τρόπο διορθώνεται χωρίς να ξαναβάλω τη rom τής cosmote Ελπίζω να μην κούρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofo988 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Παιδιά καλησπέρα!! Μία ερώτηση... Η 4.3 έχει το sview του S4;; Να φανταστώ πως όχι.... Παράθεση OnePlus Community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis1988 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 καλησπερα παιδια να ρωτησω...μεσα απο το KIES μου εβγαλε (μεσω του serial number) αναβαθμιση λογισμικου με PDA:MG4/PHONE:MG4/CSC:MG3(XEO) ... Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Πως μπορω να ξερω εαν προκειται για εκδοση 4.3 που να ειναι ομως η ανανεωμενη και οχι η 4.3 που ειχε πολλα προβληματα ? ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 καλησπερα παιδια να ρωτησω...μεσα απο το KIES μου εβγαλε (μεσω του serial number) αναβαθμιση λογισμικου με PDA:MG4/PHONE:MG4/CSC:MG3(XEO) ... Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Πως μπορω να ξερω εαν προκειται για εκδοση 4.3 που να ειναι ομως η ανανεωμενη και οχι η 4.3 που ειχε πολλα προβληματα ? ευχαριστω πολυ Νομιζω οτι αυτη ειναι 4.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) Φρέσκο πράμα! Άρχισε σήμερα η επαναδιάθεση της 4.3 διορθωμένης αυτή τη φορά. Λεπτομέρειες: Model: GT-I9300 Country: United Kingdom Version: Android 4.3 Changelist: 2168382 Build date: Thu, 28 Nov 2013 21:02:26 +0000 Product Code: BTU PDA: I9300XXUGMK6 CSC: I9300OXAGMK6 MODEM: I9300XXUGMK6 Πηγή: http://www.sammobile.com/2013/12/05/samsung-resumes-android-4-3-update-roll-out-for-galaxy-s-iii-gt-i9300/ Screenshot: http://www.luisandradehd.com/wp-content/uploads/2013/12/galaxy-s3-i9300XXUGMK6-luisandradehd.jpg Edited December 6, 2013 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts