jimpas Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Δε νομιζω να εχεις θεμα. Εγω το εβαλα σε ξενο κινητο απο Γερμανια . Επιβεβαιώνω ότι η XXEMG4 παίζει κανονικά. Μάλιστα έβαλα και την omega rom και είναι πάρα πολύ καλύτερη από τη stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Καλά καλά δεν πήραμε την 4.3, έχουμε και επίσημα νέα για την 4.4 http://www.insomnia.gr/uploads/702225d178097e56894e727fd2d72f39.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Επιβεβαιώνω ότι η XXEMG4 παίζει κανονικά. Μάλιστα έβαλα και την omega rom και είναι πάρα πολύ καλύτερη από τη stock. Την Omega με Root την εβαλες φιλε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Καλά καλά δεν πήραμε την 4.3, έχουμε και επίσημα νέα για την 4.4 Ικανούς τους έχω να την προσπερασουν και την 4.3.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Ικανούς τους έχω να την προσπερασουν και την 4.3.... Και θα ειναι κακο αυτο?:p Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 http://www.sammobile.com/2013/11/22/galaxy-s4-and-note-3-to-get-android-4-4-in-january-s-iii-and-note-ii-before-april-2014/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 ε ας πει κάποιος στην google να κόψει λίγο με τις αναβαθμίσεις γιατί μπερδεύει τα τζιμάνια μας στην σαμμυ. Τεσπα, επειδή δεν με βλέπω να αλλάζω κινητό για καιρό ακόμα, ας κάνουν μια αναβάθμιση κάποια στιμγή να διορθώσουν το (όχι ενοχλητικό) λαγκάρισμα,και βλέπουμε. Πάντως αν φτάσει μαης και δεν έχουν δώσει τίποτα,δεν με βλέπω να παίρνω samsung την επόμενη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Και θα ειναι κακο αυτο?:p Κακό είναι βέβαια. Περνάνε την μία, περνάνε την άλλη... Ανίκανοι να δώσουν μια αναβάθμιση είναι! Μια ζωή με 4.1.2 θα μείνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Κακό είναι βέβαια. Περνάνε την μία, περνάνε την άλλη... Ανίκανοι να δώσουν μια αναβάθμιση είναι! Μια ζωή με 4.1.2 θα μείνουμε. Ειναι κακο δηλαδη που θα εχεις την τελευταια εκδοση android, αν, λεω αν πηδηξουν την 4.3. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Μα έχουμε μείνει ήδη πολύ πίσω!!!! Προτιμώ να πάρω τώρα μια αναβάθμιση και να αργήσει ακόμα περισσότερο η επόμενη πάρα να μείνω κιαλλο με παλιά έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Μα έχουμε μείνει ήδη πολύ πίσω!!!! Προτιμώ να πάρω τώρα μια αναβάθμιση και να αργήσει ακόμα περισσότερο η επόμενη πάρα να μείνω κιαλλο με παλιά έκδοση. Αρα ειναι ψυχολογικο το θεμα με τα update. Θελεις να παρεις δυο αναβαθμισεις αντι για μια, ακομα και αν αυτη ειναι η τελευταια 4.4. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Λάθος! Θέλω απλώς να πάρω κάτι! Μας έχουν απλά γραμμένους! Και δεν το θέλω επειδή είναι ψυχολογικό. Το θέλω επειδή όπως είπα, έχουμε μείνει πίσω για πολύ καιρό. Και θα μείνουμε για πολύ ακόμα αν μας πάνε απευθείας 4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Λάθος! Θέλω απλώς να πάρω κάτι! Μας έχουν απλά γραμμένους! Και δεν το θέλω επειδή είναι ψυχολογικό. Το θέλω επειδή όπως είπα, έχουμε μείνει πίσω για πολύ καιρό. Και θα μείνουμε για πολύ ακόμα αν μας πάνε απευθείας 4.4 Μα ετσι κι αλλιως θα ειναι η τελευταια η 4.4. Οποτε ειτε παρεις μονο αυτη ειτε και την 4.3 η υποστηριξη της συσκευης θα σταματησει εκει. Γι αυτο λεω πως ειναι ψυχολογικο το ζητημα και οχι με την κακη εννοια. Φυσικα κανουμε μια καθαρα υποθετικη κουβεντα μιας και ολα αυτα ειναι φημες ακομα, τουλαχιστον προς το παρον. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 όπως λέει και ο λαός, κάλλιο 5 και στο χέρι παρά 10 και καρτέρι... βασικά αν η 4.3 με το TRIM βελτιώσει ουσιαστικά την εμπειρία χρήσης συμφωνώ με nickname, ας μας την δώσει τώρα, γιατί αν είναι να κυκλοφορήσει το s5 και κοιτάξει το tw που θα φοράει, άντε μετά να ασχοληθεί με την 4.4. για το s3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Αν δεν δώσει τώρα καλή 4.3, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την άνοιξη να μας πούνε δεν δίνουμε ούτε την 4.4 αλλά πάμε για την 4.5... Οι περισσότεροι από εμάς θα έχουν αλλάξει συσκευή (αφού θα την έχουμε ήδη δύο χρόνια). Οπότε τότε θα μας είναι πρακτικά άχρηστη. Θέλω και εγώ άμεσα μια αναβάθμιση που να βελτιώνει τα μικρά προβλήματα που έχει, και ας την βαφτίσουν όπως θέλουν. Ας είναι και 4.1.2, δεν είμαι αριθμολάτρης. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 εγώ δεν θέλω αναβάθμιση αλλά θέλω να μου διορθώνουν τα bugs και οτι ο dialer κάνει μια ώρα να συνέλθει απο τη στιγμή που κλείνεις την συνομιλία με κάποιον είναι bug και δεν διορθώνουν ούτε αυτά. τόσο πολύ τους νοιάζει για το κοινό τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Παιδιά εγώ διαφωνώ. Αυτή την συσκευή την πήρατε γνωρίζοντας τα προβλήματα αυτά. Σίγουρα δεν θα με χάλαγε μια τέτοια αναβάθμιση αλλά θα ήθελα πολύ να δω μια νέα έκδοση Android. Όπως το ίδιο το λειτουργικό εξελίσσεται, έτσι θέλω και το δικό μας κινητό να εξελίσσεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Αν δεν δώσει τώρα καλή 4.3, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την άνοιξη να μας πούνε δεν δίνουμε ούτε την 4.4 αλλά πάμε για την 4.5... Οι περισσότεροι από εμάς θα έχουν αλλάξει συσκευή (αφού θα την έχουμε ήδη δύο χρόνια). Οπότε τότε θα μας είναι πρακτικά άχρηστη. Θέλω και εγώ άμεσα μια αναβάθμιση που να βελτιώνει τα μικρά προβλήματα που έχει, και ας την βαφτίσουν όπως θέλουν. Ας είναι και 4.1.2, δεν είμαι αριθμολάτρης. Φιλε γιατι προβληματα ; Εγω περασα την 4.1.2 ( πηγα πισω εννοω απο την 4.3.) και δεν εχω κανενα προβλημα . Δουλευει τελεια το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Φιλε γιατι προβληματα ; Εγω περασα την 4.1.2 ( πηγα πισω εννοω απο την 4.3.) και δεν εχω κανενα προβλημα . Δουλευει τελεια το κινητο. Τα redraw του TW, η καθυστέρηση ανοίγματος των επαφών και γενικά τα αποτέλεσμα της κακής διαχείρισης της μνήμης Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Τα redraw του TW, η καθυστέρηση ανοίγματος των επαφών και γενικά τα αποτέλεσμα της κακής διαχείρισης της μνήμης Αυτες ειναι γενικοτερες ασθενειες του android και δεν περιοριζονται μονο στις συσκευες της samsung. O touchwiz σιγουρα ειναι ενας πολυ βαρυς launcher που πρεπει αμεσα η sammy να τον φτιαξει και να τον ελαφρυνει. Η καθυστερηση στο ανοιγμα των επαφων υπηρχε ανεκαθεν σε ολες τις συεκευες της samsung και με παλιοτερες εκδοσεις android. Και μιλαω παντα για τις προηγουμενες ναυαρχιδες της εταιριας με εκδοσεις οπως gingerbread (που παρεπιπτοντως ηταν η κορυφαια) και ics που ηταν η χειροτερη. Δεν ειναι δηλαδη ουτε καινουριο φαινομενο, ουτε προβλημα συγκεκριμενο της jelly bean. Και αυτη η συμπεριφορα με την καθυστερηση στο ανοιγμα των επαφων (αν δεν κανω λαθος) εχει παρατηρηθει και σε συσκευες αλλων εταιριων. Οσο για την μνημη, υπαρχουν υποτιθεται λυσεις τυπου greenify και απεγκατασταση εργοστασιακων ανουσιων εφαρμογων που βαραινουν εσωτερικα την συσκευη και καταναλωνουν ram. Γι αυτο και γω πριν προχωρησω στην αγορα του s3, ψαχτηκα, περιμενα και εφοσον ειδα πως υπαρχει και εκδοση του με 2gb ram, προτιμησα εκεινο. Δυστυχως η ευτυχως, στο android ειναι απαραιτητη πλεον προυποθεση τα πολλα giga ram. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Τα redraw του TW, η καθυστέρηση ανοίγματος των επαφών και γενικά τα αποτέλεσμα της κακής διαχείρισης της μνήμης Συμφωνω ομως ειναι μικροπροβληματα σε σχεση με την απολυτη εμπειρια που σου προσφερει το Galaxy S 3 . οταν βγηκε το 4 πουλησα το 3 και το πηρα. Λοιπον απογοητευση το 4 φιλε μου για τα 600 που ειχα δωσει. Σε 2 ημερες το εδωσα 580 και πηρα παλι το 3. Πλεον το θεωρω κορυφαιο κινητο διοτι προσφερει τα παντα με 280 ευρω μονο ! Προβληματα σιγουρα εχει αλλα ειναι ελαχιστα μπροστα σε αυτα που προσφερει. Ελπιζω και εγω οτι η sammy καποια στιγμη θα τα φτιαξει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreascy Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Παιδια εγω περασα την 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Παιδια εγω περασα την 4.2.2 official η root ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 official η root ; Δεν υπάρχει official 4.2.2 Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreascy Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 official η root ; οπως ειπε και ο φιλος δεν υπαρχει παντως δουλευει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts