alvi Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Μολις ανοιξα το τηλεφωνο σημερα το πρωι μου ηρθε ενα update γυρω στα 75mb.Τωρα εχω την επιλογη να ρυθμιζω την φωτεινωτητα της οθονης απο την μπαρα ειδοποιησεων.Δεν ξερω αν διορθωθηκε και κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valdom13 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Μολις ανοιξα το τηλεφωνο σημερα το πρωι μου ηρθε ενα update γυρω στα 75mb.Τωρα εχω την επιλογη να ρυθμιζω την φωτεινωτητα της οθονης απο την μπαρα ειδοποιησεων.Δεν ξερω αν διορθωθηκε και κατι αλλο. Και εμένα το ίδιο σήμερα το πρωι OTA update 73mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Ούτε εμένα (γερμανικό). Αλλά δεν χαλιέμαι, δεν είναι καμια σοβαρή αναβάθμιση. Οταν έρθει για JB τότε να το συζητήσουμε παραπάνω! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 θα διαφωνησω μαζι σου η XXLFB ειναι σοβαρη αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Ούτε εμένα (γερμανικό). Αλλά δεν χαλιέμαι, δεν είναι καμια σοβαρή αναβάθμιση. Οταν έρθει για JB τότε να το συζητήσουμε παραπάνω! Μα κι εμένα,Γερμανικό ειναι. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kememmotar Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Και εμένα το ίδιο σήμερα το πρωι OTA update 73mb. για αυτην ακριβως μιλαω και γω ετσι εκανα update on the fly Παράθεση HTC HD2 Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 θα διαφωνησω μαζι σου η XXLFB ειναι σοβαρη αναβαθμιση Θέμα ...ορισμού! :p Για μένα σημαντική αναβάθμιση είναι μία που αλλάζει την εμπειρία χρήσης σημαντικά, ή διορθώνει bugs που ενοχλούν στη καθημερινή χρήση. Από αυτά που διάβασα το πιο σημαντικό είναι η εμφάνιση της φωτεινότητας στο notification. Είναι χρήσιμο αλλό όχι life changing! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 μετα το update εχετε περισσότερη ελεύθερη ραμ ή ειναι η ιδέα μου? Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Θέμα ...ορισμού! :p Για μένα σημαντική αναβάθμιση είναι μία που αλλάζει την εμπειρία χρήσης σημαντικά, ή διορθώνει bugs που ενοχλούν στη καθημερινή χρήση. Από αυτά που διάβασα το πιο σημαντικό είναι η εμφάνιση της φωτεινότητας στο notification. Είναι χρήσιμο αλλό όχι life changing! Εγω ειδα και τεραστια διαφορα στην μπαταρια , απο εκει που εβγαζα 20 ωρες ,με την ιδια χρηση ειμαι τωρα 1 μερα και 7 ωρες και ειμαι ακομα στο 45% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Και μενα μου ηρθε η αναβαθμιση. Ελληνικο αγορασμενο απο πλασιο. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Μια ερωτηση: Αν κάνω FOTA update,λογικά θα χρειαστεί να ξανακάνω root τη συσκευή,έτσι δεν είναι; Κάτι "μοντίφες" τυπου "απενεργοποίηση fast dormancy" όπως και η αλλαγή ενός αρχείου που διάβαζε λάθος τα mA ρεύματος που κατανάλωνε η μπαταρία,πρέπει να ξαναγίνουν απο την αρχή; Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 (edited) Χαιρετω. Αμα κατεβασω την αρχικη οθονη και βγει η μαυρη,με το εικονιδιο του WIFI αριστερα πανω πανω,και στη μεση της περιπου,γραφει με κατι γραμματακια,"να μη λαμβανονται ειδοποιησεις". Τι ειναι,γιατι το γραφει,,και τι επιλογες εχω πανω σ'αυτο; Και κατι αλλο,και μη με κραξετε παρακαλω. Αμα θελω να βαλω καμια καινουρια επαφη,πως το κανω,γιατι αυτες που εχω,μπηκαν στο Γερμανο απο το W995,που ειχα. Edited July 13, 2012 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 μετα το OTA update δεν κανουμε wipe data ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Εχεις αλλη ρομ επανω; κ δου ηρθε αναβαθμιση απο μαμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Χαιρετω. Αμα κατεβασω την αρχικη οθονη και βγει η μαυρη,με το εικονιδιο του WIFI αριστερα πανω πανω,και στη μεση της περιπου,γραφει με κατι γραμματακια,"να μη λαμβανονται ειδοποιησεις". Τι ειναι,γιατι το γραφει,,και τι επιλογες εχω πανω σ'αυτο; Και κατι αλλο,και μη με κραξετε παρακαλω. Αμα θελω να βαλω καμια καινουρια επαφη,πως το κανω,γιατι αυτες που εχω,μπηκαν στο Γερμανο απο το W995,που ειχα. Για καινούργια επαφή δες εδω http://www.youtube.com/watch?v=M-c9_UgstmY Τώρα για το αλλο που ρώτησες δεν γνωρίζω ,ισως καποιο αλλο παιδί σου πει Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 (edited) Παιδια μετα την αναβάθμιση δεν γινεται root το odin βγαζει failed. Τι γίνεται ; το μυνημα odin Removed!! <ID:0/008> Added!! <ID:0/008> Odin v.3 engine (ID:8).. <ID:0/008> File analysis.. <ID:0/008> SetupConnection.. <ID:0/008> Can't open the serial(COM) port. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) Edited July 14, 2012 by soctap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Παιδια μετα την αναβάθμιση δεν γινεται root το odin βγαζει failed. Τι γίνεται ; το μυνημα odin Removed!! <ID:0/008> Added!! <ID:0/008> Odin v.3 engine (ID:8).. <ID:0/008> File analysis.. <ID:0/008> SetupConnection.. <ID:0/008> Can't open the serial(COM) port. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) Ξαναπερνα τους drivers στο pc καντου restart και ξαναδοκίμασε. Την τελευταία φορά τα κατάφερα με την τέταρτη προσπάθεια! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarzan_t Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Καλημέρα, δεν ξέρω αν πρέπει να ρωτήσω εδώ αλλά έχω ένα θέμα με το kies. Το κάνω εγκατάσταση κανονικά στο laptop μου, όμως απο το εικονίδιο δεν ανοίγει και μου βγάζει μήνυμα fail to start. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Εχεις αλλη ρομ επανω; κ δου ηρθε αναβαθμιση απο μαμα; οχι ρε συ , με μαμα ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Να ρωτησω και εδω μπας και γνωριζει κανεις.Το κινητο εχει την ale8 απο tmobile γερμανιας και δεν βγαζει καμια αναβαθμιση.Εαν το περασω αλλη επισημη ρομ θα μπορει να δεχεται στην συνεχεια ota updates? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Ίσως να μην έχει βγει ακόμα αναβάθμιση και γι' αυτό δεν έχεις πάρει. Αν του βάλεις επίσημη φαντάζομαι ότι θα δεχτεί κανονικά OTA Update μόλις γίνει διαθέσιμο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Ίσως να μην έχει βγει ακόμα αναβάθμιση και γι' αυτό δεν έχεις πάρει. Αν του βάλεις επίσημη φαντάζομαι ότι θα δεχτεί κανονικά OTA Update μόλις γίνει διαθέσιμο. Ναι δεν εχει βγει κανενα update δεν ξερω τι κανουν εκει στην tmoblie:worry: Θα δοκιμασω να βαλω καμια αλλη αν ειναι,γνωριζεις εαν πρεπει να το κανω unroot για να δεχεται ota? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Ναι δεν εχει βγει κανενα update δεν ξερω τι κανουν εκει στην tmoblie:worry: Θα δοκιμασω να βαλω καμια αλλη αν ειναι,γνωριζεις εαν πρεπει να το κανω unroot για να δεχεται ota? Την πρώτη αναβάθμιση την πήρα μέσω kies και το root δεν πείραξε. Απλά έπρεπε να το ξανακάνω. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Ναι δεν εχει βγει κανενα update δεν ξερω τι κανουν εκει στην tmoblie:worry: Θα δοκιμασω να βαλω καμια αλλη αν ειναι,γνωριζεις εαν πρεπει να το κανω unroot για να δεχεται ota? Αν έχεις κάνει μόνο root και δεν έχεις αλλάξει τον stock kernel θα δεχτείς κανονικά την αναβάθμιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 Οπότε αναμένουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts