nik187 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Παιδια ψαχνω μια 'θηκη' που δεν ξερω αν υπαρχει κατι τετοιο και θα με βοηθησετε αν ξερετε κατι.....θελω στην ουσια να πιανει μονο γυρω γυρω απο το bezel...να ειναι εξω η πλατη και η οθονη δηλαδη....και οχι χοντροκοπιά...υπαρχει? στο s2 είχα μια τέτοια που ψάχνεις. ήτανε τις sgp. για κοίταξε αυτή SPIGEN SGP Ultra Bumper νομίζω είναι αυτό που θέλεις Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Μια χαρα ειναι αυτο....ναι......αλλα δε το βρηκα να το παραγγειλω η σε Ελληνικο μαγαζι να το αγορασω........ Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Ρε παιδιά μια ερώτηση. Έχω τον αυθεντικό φόρτιση του κινητού. Με αυτόν αργεί το κινητό να φορτίσει πάρα πολύ. Όταν βάζω έναν φορτιστή από άλλο κινητό παίζει και να το φορτίσει ολόκληρο σε 40 λεπτά. Το θέμα είναι ότι και φίλο που ρώτησα με σ3 μου είπε ότι και σε αυτόν αργεί πάρα πολύ με το δικό του φορτιστή. Έχω καθαρίσει επαφές κλπ αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Μάλλον ο φορτιστής βγάζει γενικά λίγο ρεύμα. Να κρατήσω τον άλλον που το φορτίζει γρήγορα ή θα την καταστρέψω την μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Ρε παιδιά μια ερώτηση. Έχω τον αυθεντικό φόρτιση του κινητού. Με αυτόν αργεί το κινητό να φορτίσει πάρα πολύ. Όταν βάζω έναν φορτιστή από άλλο κινητό παίζει και να το φορτίσει ολόκληρο σε 40 λεπτά. Το θέμα είναι ότι και φίλο που ρώτησα με σ3 μου είπε ότι και σε αυτόν αργεί πάρα πολύ με το δικό του φορτιστή. Έχω καθαρίσει επαφές κλπ αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Μάλλον ο φορτιστής βγάζει γενικά λίγο ρεύμα. Να κρατήσω τον άλλον που το φορτίζει γρήγορα ή θα την καταστρέψω την μπαταρία Θελει αλλαγη ο φορτιστης σου,τον ειχα αλλαξει και εγω και ολα καλα μετα. Δεν παιζει φιλε μου να φορτιζει,απο 19% και κατω,μεσα σε 40 λεπτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Ρε παιδιά μια ερώτηση. Έχω τον αυθεντικό φόρτιση του κινητού. Με αυτόν αργεί το κινητό να φορτίσει πάρα πολύ. Όταν βάζω έναν φορτιστή από άλλο κινητό παίζει ρτίσει ολόκληρο σε 40 λεπτά. Το θέμα είναι ότι και φίλο που ρώτησα με σ3 μου είπε ότι και σε αυτόν αργεί πάρα πολύ με το δικό του φορτιστή. Έχω καθαρίσει επαφές κλπ αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Μάλλον ο φορτιστής βγάζει γενικά λίγο ρεύμα. Να κρατήσω τον άλλον που το φορτίζει γρήγορα ή θα την καταστρέψω την μπαταρία Πριν αγοράσεις άλλο φορτιστή, μπες ρυθμίσεις, μπαταρία και συνδεσε το φορτιστή στο κινητό. Αν δείχνει (φόρτιση ΑC) τότε ο φορτιστής σου είναι εντάξει. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.013162. Ποιά είναι η γνώμη σας; κανεις εδω?σκεφτομαι να την παρω.14 ευρω δεν ειναι πολλα.Θα την αναγνωριζει ομως για 3300?η θελει καποια ρυθμιση καποιο αρχειο κτλ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Πριν αγοράσεις άλλο φορτιστή, μπες ρυθμίσεις, μπαταρία και συνδεσε το φορτιστή στο κινητό. Αν δείχνει (φόρτιση ΑC) τότε ο φορτιστής σου είναι εντάξει. Το είχα κοιτάξει και δείχνει φόρτιση από φορτιστή και όχι από usb. Αλλά ο μαμά φορτιστής με έναν άλλον που έχω είναι η μέρα με τη νύχτα σε ταχύτητα φόρτισης. Και απλά ρωτάω μη τινάξει τη μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Το είχα κοιτάξει και δείχνει φόρτιση από φορτιστή και όχι από usb. Αλλά ο μαμά φορτιστής με έναν άλλον που έχω είναι η μέρα με τη νύχτα σε ταχύτητα φόρτισης. Και απλά ρωτάω μη τινάξει τη μπαταρία Το πρόβλημα είναι στην θύρα usb. Δοκίμασε να την καθαρίσεις με μπατονέτα και οινόπνευμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Το πρόβλημα είναι στην θύρα usb. Δοκίμασε να την καθαρίσεις με μπατονέτα και οινόπνευμα. Σήμερα το απόγευμα μετά το ποστ του φίλου παραπάνω και ψάχνοντας στο νετ για το όριο των Αμπέρ στον φορτιστή εγκατέστησα το Galaxy Charging Current Lite. Το συμπέρασμα είναι οτι παρόλο που στις ρυθμίσεις της μπαταρίας το τηλέφωνο γράφει Φόρτιση AC, η ένταση του ρεύματος κατά την φόρτιση κυμαίνεται απο 500 έως 999 Αμπέρ κάθε φορα, άπλα συνδέοντας και αποσυνδέοντας το καλώδιο του φορτιστή και στα δύο άκρα του. Απο ότι φαίνεται η Samsung δεν χρησιμοποιησε και τα καλύτερα υλικά για τις επαφές του φορτιστη της. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Έχει πάρει κανείς τη spigen Neo Hybrid για το galaxy s3? Αξίζει καθόλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 την έχω εγώ σε γκρι με μπλε frame. πανεμορφη θηκη πραγματικά, δε προσθέτει όγκο στο κινητό αλλά όλοι αναφέρουν θέματα με τα πλήκτρα. εμένα προσωπικά μου είχε κάνει πολύ ευαίσθητο το power button αλλά έκοψα λίγο από μέσα το νυχάκι της θήκης που ακουμπάει πάνω στο κουμπι και όλα κομπλέ. για μένα αξίζει στο φούλ αν θες θήκη που να καλύπτει τα κουμπιά και να έχει λίγο καλύτερη προστασία απο τις κλασικές απλές. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Έχει πάρει κανείς τη spigen Neo Hybrid για το galaxy s3? Αξίζει καθόλου? την έχω εγώ σε γκρι με μπλε frame. πανεμορφη θηκη πραγματικά, δε προσθέτει όγκο στο κινητό αλλά όλοι αναφέρουν θέματα με τα πλήκτρα. εμένα προσωπικά μου είχε κάνει πολύ ευαίσθητο το power button αλλά έκοψα λίγο από μέσα το νυχάκι της θήκης που ακουμπάει πάνω στο κουμπι και όλα κομπλέ. για μένα αξίζει στο φούλ αν θες θήκη που να καλύπτει τα κουμπιά και να έχει λίγο καλύτερη προστασία απο τις κλασικές απλές. Το θέμα είναι ότι δεν την βρίσκεις εύκολα πια, τουλάχιστον στο internet. Σχεδόν ολοι στο ebay δίνουν μαϊμούδες (γράφει spigen η θήκη αλλά στην περιγραφή λένε "Not original but in good quality" :lol: Στο skroutz την έχουν ελάχιστοι στα 30 ευρώ (υπερβολική τιμή) Αν την έχει βρεί κανένας σε φυσιολογική τιμή θα με ενδιέφερε και μένα. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Εγώ να δεις καημό ψάχνω να βρω την μπλε θήκη με το άσπρο frame για να βάλω μόνο το άσπρο frame στη δικιά μου γκρι θήκη αλλά ούτε καν. Μόνο από amazon.de άμα έχει ξεμείνει τίποτα η Κίνα και να περιμένεις κανα μήνα Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Το θέμα είναι ότι δεν την βρίσκεις εύκολα πια, τουλάχιστον στο internet. Σχεδόν ολοι στο ebay δίνουν μαϊμούδες (γράφει spigen η θήκη αλλά στην περιγραφή λένε "Not original but in good quality" :lol: Στο skroutz την έχουν ελάχιστοι στα 30 ευρώ (υπερβολική τιμή) Αν την έχει βρεί κανένας σε φυσιολογική τιμή θα με ενδιέφερε και μένα. Εχεις δικιο, παντου πανάκριβη. Τεσπα θα ψαξω κατι αλλο. Για screen protector εχετε να προτεινετε καποιο καλο, καθαρο (και χωρις τιποτα περιεργα με υγρη εφαρμογη ή ματ, κλπ) κατα προτιμηση να υπαρχει και Ελλαδα για να μην περιμενω να ερθει απο εξωτερικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Ειναι καλύτερη η μπαταρία ή αυτό εδώ http://m.tinydeal.com/product/3200mah-external-battery-case-for-samsung-galaxy-s-iii-i9300-62644 ; Πόσο σας βγήκε η μπαταρία και από πού; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdoc72 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Ειναι καλύτερη η μπαταρία ή αυτό εδώ http://m.tinydeal.com/product/3200mah-external-battery-case-for-samsung-galaxy-s-iii-i9300-62644 ; Πόσο σας βγήκε η μπαταρία και από πού; Ευχαριστώ e-shop.gr σε προσφορά 30euro. Το προτιμώ από κάτι σαν το παραπάνω γιατί δείχνει καλύτερο εμφανισιακά. Παράθεση Finally fiber 100 :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Δηλαδή με τον φορητό φορτιστή που αναφέρω πιο πάνω στο λινκ δεν κανει δουλειά με 16 € και χωρίς μεταφορικά; Ειναι και 3200mah.Το έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 (edited) Εγώ πάντως εχτές πήρα μια με γαλανό καπάκι στα 29,95 ευρώ. Υ.Γ : Με άσπρο καπάκι την έχει ακόμα από ότι είδα τωρα http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.013421. ΚΑΙ με γαλανό http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.013445 αλλα είναι προσωρινά εξαντλημένη αλλά αφήνεις το email και σε ειδοποιούν όταν φέρουν. Edited June 23, 2013 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdoc72 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Εγώ πάντως εχτές πήρα μια με γαλανό καπάκι στα 29,95 ευρώ. Υ.Γ : Με άσπρο καπάκι την έχει ακόμα από ότι είδα τωρα http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.013421. ΚΑΙ με γαλανό http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.013445 αλλα είναι προσωρινά εξαντλημένη αλλά αφήνεις το email και σε ειδοποιούν όταν φέρουν. Μάλλον πήραμε τις τελευταίες (και εγώ μπλέ)!!! Παράθεση Finally fiber 100 :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosss5 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Γεια σας παιδια προσφατα πηρα galaxy s3.Τωρα καλοκαιρι που ειναι θα ειμαι στο σκαφος μου πολυ συχνα υπαρχει καπια θηκη καλη με προστασια απο νερο αλλα και να μπορεις να τραβηξεις φωτογραφιες κατω απο το νερο σε μικρο βαθος παντα . Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 ο μικρός κάτι έκανε με τα πλαστικά που μπαίνουν στα ακουστικά του s3 και τώρα που τα ήθελα δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω, ξέρει κανένας αν πωλούνται κάπου ξεχωριστά να μην παίρνω καινούργια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 ο μικρός κάτι έκανε με τα πλαστικά που μπαίνουν στα ακουστικά του s3 και τώρα που τα ήθελα δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω, ξέρει κανένας αν πωλούνται κάπου ξεχωριστά να μην παίρνω καινούργια? Το δικό μου στη συσκευασία είχε ακόμα 3 ζευγάρια -διαφορετικών μεγεθών λαστιχάκια- για τα ακουστικά.... Δες μήπως σε βολεύει κάποιο απ αυτά Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Πριν απο λιγες μερες, πηρα το GGS INVISIBLE GLASS SCREEN PROTECTOR. http://www.myphone.gr/d/ggs/invisible-glass-screen-protector.249/hands-on/ Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πανω κατω οι ιδιες με το review. Εξαιρετικη αισθηση, υπεροχο στο ματι (το δικο μου SG3 ειναι μπλε και η προστασια μαυρη, αλλα κανει μια υπεροχη αντιθεση), καλη εφαρμογη. Η διαδικασια εφαρμογης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ για το SG3 οπως αυτη για το iphone του βιντεο. Απλα το βαζεις πανω στην οθονη και πιεζεις τις 4 γωνιες. Ισως λογω της καμπυλοτητας του SG3?? Μαλλον, αλλα ειναι διαφορετικη απο αυτη του βιντεο. Εχει Κολλητικη επικαλυψη και κολλαει στην οθονη. Μετα απο καμποσες μερες παρατηρησα καποιους κοκκους σκονης οι οποιοι ειναι φυσικα αδυνατον να βγουν. Η εφαρμογη εγινε τελεια, δεν υπηρχαν κοκκοι πριν, μονο τωρα εμφανιστηκαν. Επισης, παρατηρω καποιες φορες ανυπακοη στο αγγιγμα της οθονης. Οταν το βαζω στη θηκη http://www.goballisticcase.com/products/samsung-galaxy-s-iii-ballistic-every1-series-case για εξτρα προστασια, λογω του πιο μεγαλου προφιλ, η θηκη δεν κλεινει καλα και λογω του ενσωματωμενου screen protector της θηκης, γινεται πολυ πιο δυσκολη η ανταποκριση της αφης (φυσικο ειναι) αλλα συνεχιζει να λειτουργει τουλαχιστον. Προσοχη λοιπον αν καποιος εχει θηκη που ειναι πολυ εφαρμοστη, ισως να εχει προβλημα. ΔΕΝ καλυπτει ολοκληρη την οθονη. Αφηνει ενα μικρο bezel περιμετρικα και σε περιπτωση πτωσης ΑΝ χτυπησει εκει το τηλεφωνο, δεν εχει προστασια. Παλι μαλλον λογω της καμπυλοτητας του γυαλιου του SG3. Αν σας ενδιαφερει η προστασια πανω απ ολα, παρτε μια θηκη που να καλυπτει αυτο το κενο. Σε γενικες γραμμες και μεχρι στιγμης, ειναι ικανοποιητικο το αποτελεσμα. Με προβληματιζει το γεγονος οτι περασαν καποιοι κοκκοι σκονης μεσα. Σε αυτη την τιμη (32,50 ευρω με μεταφορικα) δεν περιμενα κατι τετοιο τουλαχιστον σε αυτο το μικρο χρονικο διαστημα. Επισης με προβληματιζει το γεγονος οτι καποιες φορες, δεν ειναι τοσο υπακουο στην αφη (ελαχιστες φορες και οχι κατι το τραγικο βεβαια, αλλα...). Η αισθηση που προσφερει παντως ειναι οντως εξαιρετικη και ειναι πανεμορφο. Επισης προσφερει πιστευω πολυ πιο ολοκληρωμενη προστασια, ειδικα αν συνδυαστει και με μια καλη προστατευτικη θηκη. Θα επανερθω μετα απο περισσοτερες μερες χρησης. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Γεια σας παιδια προσφατα πηρα galaxy s3.Τωρα καλοκαιρι που ειναι θα ειμαι στο σκαφος μου πολυ συχνα υπαρχει καπια θηκη καλη με προστασια απο νερο αλλα και να μπορεις να τραβηξεις φωτογραφιες κατω απο το νερο σε μικρο βαθος παντα . Ευχαριστω δυστυχώς πρέπει να στάξεις αν θες κτ τέτοιο. το 60αρι για καλημέρα Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Το δικό μου στη συσκευασία είχε ακόμα 3 ζευγάρια -διαφορετικών μεγεθών λαστιχάκια- για τα ακουστικά.... Δες μήπως σε βολεύει κάποιο απ αυτά και εμένα είχε, την συσκευασία χάσαμε! γι'αυτό λέω αν πωλείτε κάπου ξεχωριστά το σακουλάκι με τα λαστιχάκια. μόνο στο ebay στην αμερική τα βρήκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts