efialtis1971 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 (edited) Δωσε κανενα λινκ ρε Εφιαλτη απο Αμερικα για να παραγγειλω και εγω...Σε ευχαριστω.... http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1311.R10&_nkw=otterbox+defender+samsung+galaxy+s3&_sacat=0&_from=R40 δικο σου φιλε το λινκ και ειναι ολα τα χρωματα !!!(πλην απο κανα 2 ολες οι αλλες ειναι USA εδω στο ελλαντα 57 ευρω ---αμερικη 23 dolllars δλδ 18 ευρω !!!)καποιοι γραφουν no ship to greece εμενα μου ηρθε κανονικα μετα απο 12 μερες....και μιλαω παντα για την defender.που ειναι και η TOP της Otter μπες στο site τους και δες.εχει και ποιο απλες.η defender αντεχει απο πτωση 3 - 4 μετρων.και μαλιστα και με την οθονη κατω να πεσει λογο του οτι εχει πλαστικο μπροστα δεν νιωθειιιι τπτ.ατην πισω πλευρα εχει αλλο πλαστικο και πιο πισω λαστιχο αντιολισθητικο ωστε και βρεγμενα χερια να εχεις δεν φευγει με τπτ.εννοιτε εχει καπακια για φορτιση και ακουστικα οποτε ξεχνας την σκονη.χεχεχεχε.μπες youtube και δες http://www.youtube.com/watch?v=CdlTYdRKB9o Edited February 12, 2013 by efialtis1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 (edited) Σου απάντησε κανείς? Καμιά απάντηση φιλέ τίποτα μουφα μου δείχνει νομίζω ... :ninja: :ninja: Παιδια οι καρτες microsd οι 4 class σε σχεση με της 10 class εχουν καποια ουσιαστικη διαφορα γιατι θελω να παρω μια 16gb για το κινητο και εφοσον στης καρτες βαζουμε μονο φωτο και βιντεο και οχι εφαρμογες ποιο το νοημα να βαλει καποιος την 10 class??Εγω αυτη που εχω στο s3 ειναι 8GB και ειναι 2 class και δεν εχω κανενα προβλημα... Τι λετε ???? Τελικα βρηκα και πηρα σε προσφορα kingston micro sdhc 16gb 10class στα 12 ευρω!!! Τελεια !!! :yahoo: :w00t: Edited February 13, 2013 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Δες στην προηγούμενη σελίδα το post #1433 του nemos και το #1438 του koukou_83 Απλά ξαναεπισημαίνω πως αυτό το φιλμ, αν και πολύ καλό σαν ιδέα, αφήνει απροστάτευτο το κάλυμμα της κάμερας. Απορώ εκεί στην samsung πως δεν πρόσθεσαν δύο-τρία χιλιοστά στο πάχος εκεί, να το προφυλάξουν εκείνο το σημείο. Αυτο με τη μεγαλυτερη μπαταρια και το διαφορετικο καπακι θα καλυφθει οπως πρεπει. Αλλα δεν υπαρχει πουθενα ακομα το extended kit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Αυτο με τη μεγαλυτερη μπαταρια και το διαφορετικο καπακι θα καλυφθει οπως πρεπει. Αλλα δεν υπαρχει πουθενα ακομα το extended kit. Ναι, το περιμένω και εγώ αυτό. Μετά βάζεις και μία zagg μπρος-πίσω και ησυχάζεις επιτέλους για την καθημερινή χρήση. Αλλά βέβαια η zagg δεν προφυλάσσει την περίμετρο του κινητού από πτώσεις. Και αν βγουν θήκες για το extended kit, τότε το κινητό θα γίνει κυριολεκτικά μπαούλο. Τελικά ο καλύτερος συνδυασμός προστασίας,τιμής και όγκου μου μοιάζει να είναι μία καλούτσικη λαστιχένια θήκη γύρω στα €10-12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Καμιά απάντηση φιλέ τίποτα μουφα μου δείχνει νομίζω ... :ninja: :ninja: Παιδια οι καρτες microsd οι 4 class σε σχεση με της 10 class εχουν καποια ουσιαστικη διαφορα γιατι θελω να παρω μια 16gb για το κινητο και εφοσον στης καρτες βαζουμε μονο φωτο και βιντεο και οχι εφαρμογες ποιο το νοημα να βαλει καποιος την 10 class??Εγω αυτη που εχω στο s3 ειναι 8GB και ειναι 2 class και δεν εχω κανενα προβλημα... Τι λετε ???? Τελικα βρηκα και πηρα σε προσφορα kingston micro sdhc 16gb 10class στα 12 ευρω!!! Τελεια !!! :yahoo: :w00t: Απο που. Έχεις λινκ Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 εχασα τα ακουστικα του s3. βρηκα αυτα http://www.ebay.co.uk/itm/360564119643?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 ειναι τα μαμα? η να παρω καποια αλλα καλυτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Να προσέχετε να αγοράζετε κάρτες από αξιόπιστους πωλητές, γιατί κυκλοφορούν πολλές μαιμούδες. Ιδίως Sandisk στο ebay. Εγώ πλέον δε τολμάω να αγοράσω κάρτα εκτός του Amazon. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 εχασα τα ακουστικα του s3. βρηκα αυτα http://www.ebay.co.uk/itm/360564119643?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 ειναι τα μαμα? η να παρω καποια αλλα καλυτερα? Μια χαρα δουλευουν..Εγω αυτα εχω και δουλευουν και τα πληκτρα παυση αυξομειωση ενταση κανονικα σε ολα και ραδιο και μουσικη και βιντεο...:D Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Καλήμερα, Αν αγοράσω ένα καλώδιο usb otg για να συνδέω το κινητό με φλασάκι ή εξωτερικό σκληρό πρέπει να έχει κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές πέρα από το βύσμα που πρέπει να είναι micro usb ή όλα κάνουν? merci Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Καλήμερα, Αν αγοράσω ένα καλώδιο usb otg για να συνδέω το κινητό με φλασάκι ή εξωτερικό σκληρό πρέπει να έχει κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές πέρα από το βύσμα που πρέπει να είναι micro usb ή όλα κάνουν? merci Απλά να λέει ότι είναι OTG Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Δηλαδή αυτό δεν κάνει http://www.ebay.co.uk/itm/USB-2-0-female-to-Micro-USB-Male-Adapter-Convertor-Cable-for-Galaxy-S-III-S3-/200769095065?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccesories_MobilePhoneDataCables_JN&hash=item2ebec54599&_uhb=1 ?? Τι είναι το OTG? Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Δηλαδή αυτό δεν κάνει http://www.ebay.co.uk/itm/USB-2-0-female-to-Micro-USB-Male-Adapter-Convertor-Cable-for-Galaxy-S-III-S3-/200769095065?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccesories_MobilePhoneDataCables_JN&hash=item2ebec54599&_uhb=1 ?? Τι είναι το OTG? http://en.wikipedia.org/wiki/USB_On-The-Go Αυτά κάνουν http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l2736&_nkw=usb+otg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Απο που. Έχεις λινκ Απο cosmodata την πήρα φίλε γνήσια Kingston στα 14.80 κάτι.. την εχει στο μαγαζι-σκρουτζ αλλα επειδη ψωνιζω συχνα απο εκει και πηρα 2 μου την αφησε 12 !!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 καλησπέρα,σερφάροντας ανακάλυψα αυτή τη θήκη-φορτιστή http://www.mobilefun.co.uk/power-bank-case-for-samsung-galaxy-s3-p35711.htm#description το έχει κάποιος; ξέρετε εάν πωλείται και σε κάποιο Ελληνικό site ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Παιδιά αγόρασα ένα mhl hdtv adapter για s3 όπως έχουν αγοράσει και άλλοι από το ebay με το γνήσιο (ή έτσι φαίνεται) κουτί της samsung. Την έκανα την κίνηση έχει έρθει αλλά δεν δουλεύει. Βάζω τον φορτιστή, το hdmi καλώδιο στην τηλεόραση, συνδέω και το mini usb της συσκευής αλλά τίποτα. Κάνω restart το κινητό. Τίποτα. Δεν βλέπει καν hdmi σύνδεση στην τηλεόραση. Το mini usb σε όλες τις φωτογραφίες που βλέπω στο ebay είναι κάπως πιο μακρύ. Έτσι είναι και το κινέζικο που μου ήρθε. Ρε παιδιά αν δεν δουλεύει το στέλνω πίσω με έξοδα δικά μου και μου επιστρέφει άλλο? Αν κάποιος έχει αγοράσει ας μου δώσει το link να το αγοράσω και εγώ. Το πήρα 9 ευρώ αλλά από ότι φαίνεται τα έχασα. Ας μου πει κάποιος από που να το πάρω να μην την ξαναπάθω. Μήπως δεν κάνω κάτι καλά στις συνδέσεις? Είναι πολύ απλό. Θέλει να πατήσω κάτι από το κινητό για να δείξει? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Παιδιά αγόρασα ένα mhl hdtv adapter για s3 όπως έχουν αγοράσει και άλλοι από το ebay με το γνήσιο (ή έτσι φαίνεται) κουτί της samsung. Την έκανα την κίνηση έχει έρθει αλλά δεν δουλεύει. Βάζω τον φορτιστή, το hdmi καλώδιο στην τηλεόραση, συνδέω και το mini usb της συσκευής αλλά τίποτα. Κάνω restart το κινητό. Τίποτα. Δεν βλέπει καν hdmi σύνδεση στην τηλεόραση. Το mini usb σε όλες τις φωτογραφίες που βλέπω στο ebay είναι κάπως πιο μακρύ. Έτσι είναι και το κινέζικο που μου ήρθε. Ρε παιδιά αν δεν δουλεύει το στέλνω πίσω με έξοδα δικά μου και μου επιστρέφει άλλο? Αν κάποιος έχει αγοράσει ας μου δώσει το link να το αγοράσω και εγώ. Το πήρα 9 ευρώ αλλά από ότι φαίνεται τα έχασα. Ας μου πει κάποιος από που να το πάρω να μην την ξαναπάθω. Μήπως δεν κάνω κάτι καλά στις συνδέσεις? Είναι πολύ απλό. Θέλει να πατήσω κάτι από το κινητό για να δείξει? :( Δε πατάς τίποτα. Δες μήπως δε κάνει καλή επαφή το βύσμα.Κούνα το λίγο. Θα πρέπει να σου αναγνωρίσει ότι έχει σύνδεση HDMI. Αλλιώς email στον πωλητή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Δε πατάς τίποτα. Δες μήπως δε κάνει καλή επαφή το βύσμα.Κούνα το λίγο. Θα πρέπει να σου αναγνωρίσει ότι έχει σύνδεση HDMI. Αλλιώς email στον πωλητή. Λυπάμαι δεν το περίμενα από εμένα. Δεν έβαζα πολύ μέσα το βύσμα γιατί φοβόμουν. Όλα καλά. Ευχαριστώ. Το είδα στο αρχικό βίντεο που έχετε και είδα ότι το πατάμε μέχρι μέσα το βύσμα. Είμαι..... τι να πω.!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Παιδια μηπως εχετε να προτεινετε καποια καλη εξτρα μπαταρια-θηκη;; Δε ξερω τι να κανω, αρχες Μαρτιου εχω ενα ταξιδι και ή που θα παρω μια τετοια θηκη, ή που θα παω για τη μπαταρια τη μεγαλη της sammy. Τι προτεινετε? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouans Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Παιδια μηπως εχετε να προτεινετε καποια καλη εξτρα μπαταρια-θηκη;; Δε ξερω τι να κανω, αρχες Μαρτιου εχω ενα ταξιδι και ή που θα παρω μια τετοια θηκη, ή που θα παω για τη μπαταρια τη μεγαλη της sammy. Τι προτεινετε?παρε ενα ηλιακο φορτιστη και δεν νομιζω να εχεις προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Παιδια μηπως εχετε να προτεινετε καποια καλη εξτρα μπαταρια-θηκη;; Δε ξερω τι να κανω, αρχες Μαρτιου εχω ενα ταξιδι και ή που θα παρω μια τετοια θηκη, ή που θα παω για τη μπαταρια τη μεγαλη της sammy. Τι προτεινετε? για δες κατι τετοιο http://www.ebay.co.uk/itm/Yellow-5200mAh-External-Portable-Backup-Battery-Charger-Power-Bank-w-LED-Torch-/300833701488?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneChargers&hash=item460b15fe70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Παιδιά όταν βάζω το mhl HDMI καλώδιο το βίντεο στην τηλεόραση κόβεται λίγα εκατοστά απο επάνω. Στην τηλεόραση έχω δηλωσει φορμά εικόνας 16:9. Πρέπει να κάνω κατι άλλο για να φανεί σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkint Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Κοίτα αν υπάρχει επιλογή "σε πλήρη οθόνη" στην τηλεόραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Κοίτα αν υπάρχει επιλογή "σε πλήρη οθόνη" στην τηλεόραση. Στην τηλεόραση υπάρχει 4:3 16:9 οι άλλες επιλογές είναι απενεργοποιημένες. Από το κινητό πρέπει να κάνω κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis30 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Στην τηλεόραση υπάρχει 4:3 16:9 οι άλλες επιλογές είναι απενεργοποιημένες. Από το κινητό πρέπει να κάνω κάτι; στο youtube που ειδα ολα ετσι ειναι και το δικο μου μονο απο τη tv αν μπορεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 για δες κατι τετοιο http://www.ebay.co.uk/itm/Yellow-5200mAh-External-Portable-Backup-Battery-Charger-Power-Bank-w-LED-Torch-/300833701488?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneChargers&hash=item460b15fe70 Σ ευχαριστω για την προταση, αλλα δε βολευει. Θελω ή εξτρα μπαταρια http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00B7YO27A/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=electronics ή μια θηκη σαν αυτη http://www.amazon.co.uk/2200mAh-Rechargeable-External-Protective-Battery/dp/B008PPQF6K/ref=pd_sim_ce_1 Τι απ τα 2 λετε? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts