telmusic Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 (edited) http://i.ebayimg.com/t/tivizen-ICUBE-pico-DVB-T-Empfanger-TV-fur-Android-ab-4-0-Das-Uberall-Fernsehen-/00/s/NDUwWDQ1MA==/$%28KGrHqFHJEQFCDU9NHDBBQnCIMp-qg~~60_12.JPG Αυτο ρε παιδια τι ειναι; Μοιαζει σαν να ενσωματωνει κεραια και DVB-T δεκτη... ( η καταλαβα λαθος ; ) http://www.ebay.com/itm/tivizen-ICUBE-pico-DVB-T-Empfanger-TV-fur-Android-ab-4-0-Das-Uberall-Fernsehen-/170947592441?pt=DE_Computing_TV_Tuner_Videoaufnahmeger%C3%A4te&hash=item27cd4540f9 Edited December 26, 2012 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 http://i.ebayimg.com/t/tivizen-ICUBE-pico-DVB-T-Empfanger-TV-fur-Android-ab-4-0-Das-Uberall-Fernsehen-/00/s/NDUwWDQ1MA==/$%28KGrHqFHJEQFCDU9NHDBBQnCIMp-qg~~60_12.JPG Αυτο ρε παιδια τι ειναι; Μοιαζει σαν να ενσωματωνει κεραια και DVB-T δεκτη... ( η καταλαβα λαθος ; ) http://www.ebay.com/itm/tivizen-ICUBE-pico-DVB-T-Empfanger-TV-fur-Android-ab-4-0-Das-Uberall-Fernsehen-/170947592441?pt=DE_Computing_TV_Tuner_Videoaufnahmeger%C3%A4te&hash=item27cd4540f9 Λένε ότι δουλεύει καλά αρκεί να έχει καλό σήμα Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Ποιοι το λενε;; ( δεν βρηκα σχολια ) Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Ποιοι το λενε;; ( δεν βρηκα σχολια ) Σε αναζήτηση στο google. Με ενδιέφερε και μένα αλλά το βλέπω ακόμα ακριβό Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 http://www.ebay.com/itm/SPIGEN-SGP-Samsung-Galaxy-S3-Case-Modello-Series-Black-/321029199700?pt=PDA_Accessories&hash=item4abed4d754 Mολις παραγγειλα και εγω για να δουμε!!!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris839 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Τωρα που βγηκε η καινουρια μπαταρια 3000mah , που χοντραινει και λιγο το κινητο, οι μεχρι τωρα θηκες δεν κανουν φανταζομαι. Εχει βγει τιποτα για την ωρα? Για θηκη σιλικονης ενδιαφερομαι,να αγκαλιαζει το κινητο. Αν και οσο περναει ο καιρος,και πεσει και η τιμη της μπαταριας, λογικα θα εχουν βγει. καποιον συνδεσμο απο που μπορω να την παρω φιλε?ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Screen Protector που να φτάνει μέχρι την άκρη της οθόνης, βρήκε κανείς; ψαχνω e-bay & amazon αλλα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Screen Protector που να φτάνει μέχρι την άκρη της οθόνης, βρήκε κανείς; ψαχνω e-bay & amazon αλλα τιποτα Αυτο πιανει ολη την οθονη :) Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Την ultra thin της spigen την έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις; http://www.spigen.com/cell-phone/samsung/galaxy-s3/samsung-galaxy-s3-ultra-thin-air-series.html Είμαι μεταξύ αυτής και της modello αλλά η modello από ότι βλέπω δεν βγαίνει σε άσπρη,ενώ η ultra thin βγαίνει αλλά μου φαίνεται από τις φωτο πως έχει "μικρότερη" κάλυψη σε σχέση με την modello.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Screen Protector που να φτάνει μέχρι την άκρη της οθόνης, βρήκε κανείς; ψαχνω e-bay & amazon αλλα τιποτα Κι αυτή επίσης. http://www.extreme-mobile.gr/p.Anymode-Samsung-Galaxy-S3-III-i9300-3d-Foaming-Antibacterial-Screen-Protector.667515.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Που τη βρηκε αυτος τη θηκη κιολας για 3000???? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 παρηγγειλα και εγω την modello σημερα, ελπιζω να το σωσει το κινητο απο καμια κακοτυχια. Το πρωι πριν φτιαξω καφε μου γλιστρισε και εκανα κατι ζογκλερικα στον αερα μεχρι να το ξαναπιασω... δεν χρειαστηκε τελικα ο καφες για να ξυπνησω :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Καλημέρα και χρόνια πολλά! Kανά κολπάκι ρε παιδιά για να μπαίνουν οι ζελατίνες προστασίας της οθόνης όσο γίνεται πιο καλά? Περιμένω 2 ζελατίνες που παρήγγειλα γιατί το 'χω χωρίς, και φοβάμαι ότι θα τις βάλω χάλια! Είδα και στα media markt 2 ζελατίνες στα 9 Ευρώ, αυτές που πήρα κάνουν 2 Ευρώ νομίζω και αναμένονται από Αγγλία...Ελπίζω να είναι καλές αλλιώς μάλλον θα πάρω της media markt.Ελπίζω να μην ασχημύνει πολύ το κινητάκι γιατί τώρα είναι πανέμορφο χωρίς ζελατίνα αλλά ας όψεται που δεν θέλω να το δω με γρατζουνιές. Αν και η οθόνη του λένε είναι πολύ ανθεκτική ε? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Καλημέρα και χρόνια πολλά! Kανά κολπάκι ρε παιδιά για να μπαίνουν οι ζελατίνες προστασίας της οθόνης όσο γίνεται πιο καλά? Περιμένω 2 ζελατίνες που παρήγγειλα γιατί το 'χω χωρίς, και φοβάμαι ότι θα τις βάλω χάλια! Είδα και στα media markt 2 ζελατίνες στα 9 Ευρώ, αυτές που πήρα κάνουν 2 Ευρώ νομίζω και αναμένονται από Αγγλία...Ελπίζω να είναι καλές αλλιώς μάλλον θα πάρω της media markt.Ελπίζω να μην ασχημύνει πολύ το κινητάκι γιατί τώρα είναι πανέμορφο χωρίς ζελατίνα αλλά ας όψεται που δεν θέλω να το δω με γρατζουνιές. Αν και η οθόνη του λένε είναι πολύ ανθεκτική ε? Ευχαριστώ! Αρκεί να μην μπει σκόνη από κάτω. Καντο σε καθαρό δωμάτιο. Ενα κόλπο είναι να το κάνεις στο μπάνιο αφου αφήσεις ζεστό νερό να τρέξει για λίγο ώστε να κάτσει η σκόνη στο πάτωμα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Παιδιά έχει πάρει κανείς το bluetooth handsfree Nokia BH-218? Τι εμπειρία έχετε από πλευράς αυτονομίας, ποιότητας κλήσεων και ευχρηστίας; Η αυτονομία του είναι καλή. Καθώς και η απόδοση του. Άνετα θα σου βγάλει εβδομάδα αν μιλάς πολύ η Κανά μήνα να μιλάς λίγο. Κάποιες φορές μόνο μου κάνει κάτι κόλπα με τον ήχο αλλά δεν ξέρω αν φταίει η ρομ. Πάντος σε γενικές γραμμές δουλεύει καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Καλημέρα και χρόνια πολλά! Kανά κολπάκι ρε παιδιά για να μπαίνουν οι ζελατίνες προστασίας της οθόνης όσο γίνεται πιο καλά? Περιμένω 2 ζελατίνες που παρήγγειλα γιατί το 'χω χωρίς, και φοβάμαι ότι θα τις βάλω χάλια! Είδα και στα media markt 2 ζελατίνες στα 9 Ευρώ, αυτές που πήρα κάνουν 2 Ευρώ νομίζω και αναμένονται από Αγγλία...Ελπίζω να είναι καλές αλλιώς μάλλον θα πάρω της media markt.Ελπίζω να μην ασχημύνει πολύ το κινητάκι γιατί τώρα είναι πανέμορφο χωρίς ζελατίνα αλλά ας όψεται που δεν θέλω να το δω με γρατζουνιές. Αν και η οθόνη του λένε είναι πολύ ανθεκτική ε? Ευχαριστώ! Tο καλύτερο είναι να ακουμπήσεις το τηλέφωνο πάνω σε μία νάυλον σακούλα την οποία προηγουμένος έχεις τρίψει στα μαλλιά σου για να γεμίσει στατικό ηλεκτρισμό και θα τραβήξει επάνω της ότι χνούδι υπάρχει στον αέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Ποιοι το λενε;; ( δεν βρηκα σχολια ) Έχω γράψει εδώ για το pico. Το είχα πάρει πιο ακριβά. Το έχω δύο μήνες τώρα και μπορώ να πω ότι όπου έχεις σήμα και με την τηλεόρασή σου (για να είμαι ακριβής εκεί που έχει σήμα η κεραία σου) πιάνει το ίδιο καλά. Προσωπικά στο σπίτι πιάνω όλα τα κανάλια. Στο δρόμο έχει μεγάλη σημασία το σημείο που βρίσκεται κανείς καθώς ανάμεσα από τις πολυκατοικίες πιθανότατα να χάνεται το σήμα. Με δεδομένο, λοιπόν, ότι σε μία διαδρομή μπορεί να υπάρχουν σημεία που δεν έχει σήμα είναι πιθανόν να μην μπορείς να δεις καλά. Εγώ πάντως που το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά στο αυτοκίνητο και συνειδητοποιώ τις παραπάνω αδυναμίες του τηλεοπτικού σήματος είμαι ικανοποιημένος καθώς μπορώ να δω (έστω και αν χάνω κάποια σημεία) μια εκπομπή και να περάσει η ώρα στο αυτοκίνητο πιο ευχάριστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Σε ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες. . Εχω ψηθεί άσχημα αλλά εχω πεσει σε οικονομική στενοτητα αυτο τον καιρό. Με ενδιαφέρει παντως ιδιαίτερα για το αυτοκίνητο Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Λέω να πάρω ένα Ποντίκι Bluetooth.... Δοκίμασε κάνεις κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Λέω να πάρω ένα Ποντίκι Bluetooth.... Δοκίμασε κάνεις κάτι τέτοιο; Αν ειναι για το s3 μια χαρα δουλεύει το bluetooth mouse Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Λέω να πάρω ένα Ποντίκι Bluetooth.... Δοκίμασε κάνεις κάτι τέτοιο; Αν ειναι για το s3 μια χαρα δουλεύει το bluetooth mouse Δεν υπάρχει ιδιαίτερο ποντίκι για S3. Eγώ έχω ένα Toshiba :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Δεν εγραψα αυτο. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Δεν υπάρχει ιδιαίτερο ποντίκι για S3. Eγώ έχω ένα Toshiba :cool: Δεν εγραψα αυτο. Φίλε μου τι εννοείς, γιατί και εγώ αυτό που λέει ο Στράτος κατάλαβα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 ...οτι το s3 δεχεται οποιο mouse θέλεις να χρησιμοποιησεις . Ακομα και με καποια mouse που μπορεις να ειχες θεμα με αυτην την εφαρμογή το προβλημα λύνεται. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4432797 Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Σε ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες. . Εχω ψηθεί άσχημα αλλά εχω πεσει σε οικονομική στενοτητα αυτο τον καιρό. Με ενδιαφέρει παντως ιδιαίτερα για το αυτοκίνητο Αν οι διαδρομές που κάνεις είναι αναμεσα σε πολυκατοικίες μπορεί να μην είναι ικανοποιτική η λήψη. Εγώ συνήθως το χρησιμοποιώ σε διαδρομή Βασ. Σοφίας , Κηφισίας κλπ, δηλαδή κεντρικές οδούς που απέχουν αρκετά μέτρα από πολυκατοικίες. Αν έχεις βέβαια όχημα που κάνει αρκετές στάσεις (π.χ. ταξί σε πιάτσα) τότε σίγουρα ακόμα και ανάμεσα σε κτίρια θα βρεθεί σημείο που να πιάνει και μπορείς στη διάρκεια των στάσεων να παρακολουθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts