Jump to content

Αξεσουάρ S3 (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://i.ebayimg.com/t/tivizen-ICUBE-pico-DVB-T-Empfanger-TV-fur-Android-ab-4-0-Das-Uberall-Fernsehen-/00/s/NDUwWDQ1MA==/$%28KGrHqFHJEQFCDU9NHDBBQnCIMp-qg~~60_12.JPG

Αυτο ρε παιδια τι ειναι;

Μοιαζει σαν να ενσωματωνει κεραια και DVB-T δεκτη... ( η καταλαβα λαθος ; )

http://www.ebay.com/itm/tivizen-ICUBE-pico-DVB-T-Empfanger-TV-fur-Android-ab-4-0-Das-Uberall-Fernsehen-/170947592441?pt=DE_Computing_TV_Tuner_Videoaufnahmeger%C3%A4te&hash=item27cd4540f9

Edited by telmusic

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://i.ebayimg.com/t/tivizen-ICUBE-pico-DVB-T-Empfanger-TV-fur-Android-ab-4-0-Das-Uberall-Fernsehen-/00/s/NDUwWDQ1MA==/$%28KGrHqFHJEQFCDU9NHDBBQnCIMp-qg~~60_12.JPG

Αυτο ρε παιδια τι ειναι;

Μοιαζει σαν να ενσωματωνει κεραια και DVB-T δεκτη... ( η καταλαβα λαθος ; )

http://www.ebay.com/itm/tivizen-ICUBE-pico-DVB-T-Empfanger-TV-fur-Android-ab-4-0-Das-Uberall-Fernsehen-/170947592441?pt=DE_Computing_TV_Tuner_Videoaufnahmeger%C3%A4te&hash=item27cd4540f9

Λένε ότι δουλεύει καλά αρκεί να έχει καλό σήμα

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Ποιοι το λενε;; ( δεν βρηκα σχολια )

Σε αναζήτηση στο google. Με ενδιέφερε και μένα αλλά το βλέπω ακόμα ακριβό

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

IPhone 15 Pro 

Τωρα που βγηκε η καινουρια μπαταρια 3000mah , που χοντραινει και λιγο το κινητο, οι μεχρι τωρα θηκες δεν κανουν φανταζομαι. Εχει βγει τιποτα για την ωρα? Για θηκη σιλικονης ενδιαφερομαι,να αγκαλιαζει το κινητο. Αν και οσο περναει ο καιρος,και πεσει και η τιμη της μπαταριας, λογικα θα εχουν βγει.

καποιον συνδεσμο απο που μπορω να την παρω φιλε?ευχαριστω.

Screen Protector που να φτάνει μέχρι την άκρη της οθόνης, βρήκε κανείς; ψαχνω e-bay & amazon αλλα τιποτα

Αυτο πιανει ολη την οθονη :)

Αλέξανδρος

Την ultra thin της spigen την έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις; http://www.spigen.com/cell-phone/samsung/galaxy-s3/samsung-galaxy-s3-ultra-thin-air-series.html

Είμαι μεταξύ αυτής και της modello αλλά η modello από ότι βλέπω δεν βγαίνει σε άσπρη,ενώ η ultra thin βγαίνει αλλά μου φαίνεται από τις φωτο πως έχει "μικρότερη" κάλυψη σε σχέση με την modello.:confused:

Screen Protector που να φτάνει μέχρι την άκρη της οθόνης, βρήκε κανείς; ψαχνω e-bay & amazon αλλα τιποτα

Κι αυτή επίσης.

http://www.extreme-mobile.gr/p.Anymode-Samsung-Galaxy-S3-III-i9300-3d-Foaming-Antibacterial-Screen-Protector.667515.html

παρηγγειλα και εγω την modello σημερα, ελπιζω να το σωσει το κινητο απο καμια κακοτυχια. Το πρωι πριν φτιαξω καφε μου γλιστρισε και εκανα κατι ζογκλερικα στον αερα μεχρι να το ξαναπιασω... δεν χρειαστηκε τελικα ο καφες για να ξυπνησω :cry:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Kανά κολπάκι ρε παιδιά για να μπαίνουν οι ζελατίνες προστασίας της οθόνης όσο γίνεται πιο καλά? Περιμένω 2 ζελατίνες που παρήγγειλα γιατί το 'χω χωρίς, και φοβάμαι ότι θα τις βάλω χάλια! Είδα και στα media markt 2 ζελατίνες στα 9 Ευρώ, αυτές που πήρα κάνουν 2 Ευρώ νομίζω και αναμένονται από Αγγλία...Ελπίζω να είναι καλές αλλιώς μάλλον θα πάρω της media markt.Ελπίζω να μην ασχημύνει πολύ το κινητάκι γιατί τώρα είναι πανέμορφο χωρίς ζελατίνα αλλά ας όψεται που δεν θέλω να το δω με γρατζουνιές. Αν και η οθόνη του λένε είναι πολύ ανθεκτική ε? Ευχαριστώ!

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Kανά κολπάκι ρε παιδιά για να μπαίνουν οι ζελατίνες προστασίας της οθόνης όσο γίνεται πιο καλά? Περιμένω 2 ζελατίνες που παρήγγειλα γιατί το 'χω χωρίς, και φοβάμαι ότι θα τις βάλω χάλια! Είδα και στα media markt 2 ζελατίνες στα 9 Ευρώ, αυτές που πήρα κάνουν 2 Ευρώ νομίζω και αναμένονται από Αγγλία...Ελπίζω να είναι καλές αλλιώς μάλλον θα πάρω της media markt.Ελπίζω να μην ασχημύνει πολύ το κινητάκι γιατί τώρα είναι πανέμορφο χωρίς ζελατίνα αλλά ας όψεται που δεν θέλω να το δω με γρατζουνιές. Αν και η οθόνη του λένε είναι πολύ ανθεκτική ε? Ευχαριστώ!

Αρκεί να μην μπει σκόνη από κάτω. Καντο σε καθαρό δωμάτιο. Ενα κόλπο είναι να το κάνεις στο μπάνιο αφου αφήσεις ζεστό νερό να τρέξει για λίγο ώστε να κάτσει η σκόνη στο πάτωμα.

- Alex

Παιδιά έχει πάρει κανείς το bluetooth handsfree Nokia BH-218? Τι εμπειρία έχετε από πλευράς αυτονομίας, ποιότητας κλήσεων και ευχρηστίας;

Η αυτονομία του είναι καλή. Καθώς και η απόδοση του. Άνετα θα σου βγάλει εβδομάδα αν μιλάς πολύ η Κανά μήνα να μιλάς λίγο.

Κάποιες φορές μόνο μου κάνει κάτι κόλπα με τον ήχο αλλά δεν ξέρω αν φταίει η ρομ. Πάντος σε γενικές γραμμές δουλεύει καλά.

Tο καλύτερο είναι να ακουμπήσεις το τηλέφωνο πάνω σε μία νάυλον σακούλα την οποία προηγουμένος έχεις τρίψει στα μαλλιά σου για να γεμίσει στατικό ηλεκτρισμό και θα τραβήξει επάνω της ότι χνούδι υπάρχει στον αέρα.

Ποιοι το λενε;; ( δεν βρηκα σχολια )

Έχω γράψει εδώ για το pico. Το είχα πάρει πιο ακριβά. Το έχω δύο μήνες τώρα και μπορώ να πω ότι όπου έχεις σήμα και με την τηλεόρασή σου (για να είμαι ακριβής εκεί που έχει σήμα η κεραία σου) πιάνει το ίδιο καλά. Προσωπικά στο σπίτι πιάνω όλα τα κανάλια. Στο δρόμο έχει μεγάλη σημασία το σημείο που βρίσκεται κανείς καθώς ανάμεσα από τις πολυκατοικίες πιθανότατα να χάνεται το σήμα. Με δεδομένο, λοιπόν, ότι σε μία διαδρομή μπορεί να υπάρχουν σημεία που δεν έχει σήμα είναι πιθανόν να μην μπορείς να δεις καλά. Εγώ πάντως που το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά στο αυτοκίνητο και συνειδητοποιώ τις παραπάνω αδυναμίες του τηλεοπτικού σήματος είμαι ικανοποιημένος καθώς μπορώ να δω (έστω και αν χάνω κάποια σημεία) μια εκπομπή και να περάσει η ώρα στο αυτοκίνητο πιο ευχάριστα.

Σε ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες. .

Εχω ψηθεί άσχημα αλλά εχω πεσει σε οικονομική στενοτητα αυτο τον καιρό.

Με ενδιαφέρει παντως ιδιαίτερα για το αυτοκίνητο

Λέω να πάρω ένα Ποντίκι Bluetooth.... Δοκίμασε κάνεις κάτι τέτοιο;

Αν ειναι για το s3 μια χαρα δουλεύει το bluetooth mouse

Λέω να πάρω ένα Ποντίκι Bluetooth.... Δοκίμασε κάνεις κάτι τέτοιο;

Αν ειναι για το s3 μια χαρα δουλεύει το bluetooth mouse

Δεν υπάρχει ιδιαίτερο ποντίκι για S3.

Eγώ έχω ένα Toshiba :cool:

Δεν υπάρχει ιδιαίτερο ποντίκι για S3.

Eγώ έχω ένα Toshiba :cool:

Δεν εγραψα αυτο.

Φίλε μου τι εννοείς, γιατί και εγώ αυτό που λέει ο Στράτος κατάλαβα.

...οτι το s3 δεχεται οποιο mouse θέλεις να χρησιμοποιησεις .

Ακομα και με καποια mouse που μπορεις να ειχες θεμα με αυτην την εφαρμογή το προβλημα λύνεται.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4432797

Σε ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες. .

Εχω ψηθεί άσχημα αλλά εχω πεσει σε οικονομική στενοτητα αυτο τον καιρό.

Με ενδιαφέρει παντως ιδιαίτερα για το αυτοκίνητο

Αν οι διαδρομές που κάνεις είναι αναμεσα σε πολυκατοικίες μπορεί να μην είναι ικανοποιτική η λήψη. Εγώ συνήθως το χρησιμοποιώ σε διαδρομή Βασ. Σοφίας , Κηφισίας κλπ, δηλαδή κεντρικές οδούς που απέχουν αρκετά μέτρα από πολυκατοικίες. Αν έχεις βέβαια όχημα που κάνει αρκετές στάσεις (π.χ. ταξί σε πιάτσα) τότε σίγουρα ακόμα και ανάμεσα σε κτίρια θα βρεθεί σημείο που να πιάνει και μπορείς στη διάρκεια των στάσεων να παρακολουθείς.