Jump to content

Αξεσουάρ S3 (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα.

Παιδιά προσοχή σε όσους θέλουν να αγοράσουν την SPIGEN SGP HYBRID είναι υπερβολικά στενή με αποτέλεσμα το power να μένει πατημένο και η συσκευή να κάνει boot συνέχεια :mad:

http://imageshack.us/a/img15/9484/20120921113839.jpg

Φιλε μου μηπως εχει κατσει λαθος η θηκη?

Εχω την ιδια (σε ασπρο) και δεν αντιμετωπισα τετοιο προβλημα.

Αλέξανδρος

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν έχει κάτι το ύφος μου, εντελώς φιλικό είναι, απλά θεώρησα ότι τα bluetooth της samsung είχαν κάτι διαφορετικό από τα άλλα (ίσως καλύτερη συνδεσιμότητα με τα κινητά της) για να μας το έλεγες.

Δεν νομίζω ότι υπερέχουν κάπου πέρα από την αφαιμαξη που θα γλιτώσω.

Δε σε αμφισβητώ αλλά έχω λόγο που ζητάω πληροφορίες για Samsung Bluetooth.

Υπάρχει κάποιος άλλος που όντως να ξέρει αυτό που ρωτάω;

Εγώ χρησιμοποιώ το hs3000 και είναι υποδειγματικό.

- Alex

Καλημερα.

Παιδιά προσοχή σε όσους θέλουν να αγοράσουν την SPIGEN SGP HYBRID είναι υπερβολικά στενή με αποτέλεσμα το power να μένει πατημένο και η συσκευή να κάνει boot συνέχεια :mad:

Πήρα την ίδια σε σκούρο μπλε και με άσπρο το bezel και είναι μια χαρά για καθημερινή χρήση. Δεν αντιμετώπισα κάτι αντίστοιχο. Απλά προτιμώ να χρησιμοποιώ την

. Μπορεί να δίνει περισσότερο όγκο στη συσκευή από ότι η SPIGEN αλλά η προστασία που παρέχει είναι πολύ αυξημένη.

ΥΓ

Όποιος πει αντίθετο, θα του πετάξω το κινητό στο κεφάλι (μες τη θήκη) και να είστε σίγουροι ότι το SIII δε θα πάθει τίποτα... Για το κεφάλι σας δε ξέρω... :lol:

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Φιλε μου μηπως εχει κατσει λαθος η θηκη?

Εχω την ιδια (σε ασπρο) και δεν αντιμετωπισα τετοιο προβλημα.

Στο xda λενε οτι η αρχικη εκδοση ειχε αυτο το προβλημα...Μετα απο παραπονα η SGP εβγαλε την revised εκδοση που ηταν ΟΚ

Επικοινωνησε με την SGP με mail για να στο αντικαταστησουν με την καινουργια εκδοση

:)

Θα ρωτησω κατι κουλό.

Εχω παρει και αυτη τη θηκη,την οποια και κυριως χρησιμοποιω,μιας και ειναι πολυ πρακτικη. http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170858818872&ssPageName=ADME:L:OU:GB:1123

Ρωταω λοιπον.Μηπως μπορω να βρω καμια θηκη για Νote I,μαλλον ζωνης,που να μπορω να βαλω μεσα το κινητο,μαζι με τη σιλικονουχα θηκη που το εχω τωρα;

Γιατι δεν θελω να το εχω σκετο ποτέ.Απο θηκη σε θηκη.:lol:

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Σαν μοντελα ειναι ακριβως τα ιδια,το θεμα ειναι μηπως καποια απ'τις δυο ειναι απομιμηση.Ο δευτερος προσφερει 5 χρονια εγγυηση της samsung αρα λογικα μιλαμε για γνησιο προιον,στο πρωτο με μια γρηγορη ματια δεν ειδα να αναφερει κατι για εγγυηση αλλα απ'την αλλη γραφει original.Γιατι δε τους στελνεις απο ενα email για να βεβαιωθεις?

Σαν μοντελα ειναι ακριβως τα ιδια,το θεμα ειναι μηπως καποια απ'τις δυο ειναι απομιμηση.Ο δευτερος προσφερει 5 χρονια εγγυηση της samsung αρα λογικα μιλαμε για γνησιο προιον,στο πρωτο με μια γρηγορη ματια δεν ειδα να αναφερει κατι για εγγυηση αλλα απ'την αλλη γραφει original.Γιατι δε τους στελνεις απο ενα email για να βεβαιωθεις?

Ειπα να μη φτασω ως εκει..

Δεν πειραζει εγω θα την παραγγλειλω (την πρωτη) και θα σας πω εγω αν ειναι καλη η οχι..

Από ότι κατάλαβα ειναι γνήσιες και οι δυο.Η φτηνή δεν εχει ανταπτορα,και με επιφύλαξη ο τύπος πρέπει να ειναι απο Κορεα.Εγω παντως θα περνα αυτη.Εχω 16 αρα και δε μου φτάνει ούτε για ζήτω...

http://www.ebay.de/itm/SAMSUNG-32GB-MICRO-SD-SPEICHERKARTE-INCL-ADAPTER-CLASS-10-HD-FOTO-MICROSD-/380471330115?pt=DE_Foto_Camcorder_Speicherkarten&hash=item5895dbc543#ht_5961wt_1159

Edited by arfi-gorgona
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Από ότι κατάλαβα ειναι γνήσιες και οι δυο.Η φτηνή δεν εχει ανταπτορα,και με επιφύλαξη ο τύπος πρέπει να ειναι απο Κορεα.Εγω παντως θα περνα αυτη.Εχω 16 αρα και δε μου φτάνει ούτε για ζήτω...

http://www.ebay.de/itm/SAMSUNG-32GB-MICRO-SD-SPEICHERKARTE-INCL-ADAPTER-CLASS-10-HD-FOTO-MICROSD-/380471330115?pt=DE_Foto_Camcorder_Speicherkarten&hash=item5895dbc543#ht_5961wt_1159

Για. Τον ανταπτορα δε με διαφέρει..

Εγω εχω 8 gb και μου φτανει στα όρια.

Αυτη πιστευω θα ειναι μια χαρα για μενα..

Ευχαριστω παιδες.. Καλημερα!

σκεφτομαι να παρω αυτην την θηκη http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=Ballistic+Life+Style+Smooth+Series+Case+for+Samsung+Galaxy+S3&_sacat=0

η γνωμη σας? την εχει κανεις δοκιμασει?

σκεφτομαι να παρω αυτη την καρτα. τι λετε ειναι καλη? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.576884

Πολύ καλή. Την αγόρασα από εδώ. 22 ευρώ + 1 ευρώ μεταφορικά.

Μάκης

σκεφτομαι να παρω αυτην την θηκη http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=Ballistic+Life+Style+Smooth+Series+Case+for+Samsung+Galaxy+S3&_sacat=0

η γνωμη σας? την εχει κανεις δοκιμασει?

Δεν δειχνει να προστατευει και πολυ καλα την καμερα και το φλας...και δειχνει ολιγον τι "γκουμουτσα" και ασχημη κατα την γνωμη μου...

Αλλα σιγουρα απο πτωση δεν θα εχεις κανενα προβλημα

Σημερα μου ηρθε η SGP Modello...Ποιοτικα ειναι αριστη και δινει ελαχιστο ογκο

Edited by NeverMind

Δεν δειχνει να προστατευει και πολυ καλα την καμερα και το φλας...και δειχνει ολιγον τι "γκουμουτσα" και ασχημη κατα την γνωμη μου...

Αλλα σιγουρα απο πτωση δεν θα εχεις κανενα προβλημα

Σημερα μου ηρθε η SGP Modello...Ποιοτικα ειναι αριστη και δινει ελαχιστο ογκο

Πολύ όμορφη φαίνεται και ωραίο χρώμα. Ελλάδα την φέρνει κάνεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Πολύ όμορφη φαίνεται και ωραίο χρώμα. Ελλάδα την φέρνει κάνεις?

Μπα...κανεις δεν αξιωνεται :lol: Απο την επισημη ιστοσελιδα εκανε κανα 13-14ευρο και ηρθε σε 10 μερες

Παιδιά θέλω μία βοήθεια. Χρησιμοποιώ απο την πρώτη μέρα που πήρα το τηλέφωνο την διαφανή θήκη της Samsung. Παρατήρησα λοιπόν πως έχει χαλαρώσει. Μπορεί να προτείνει κάποιος κάποια αντίστοιχη θήκη ώστε να μην δίνει όγκο στο κινητό κ να το προστατεύει καλά (παρατήρησα πως το τηλέφωνο έχει φθορά στο νικελ φινίρισμα);

Το δήθεν αλουμινένιο περίβλημα κι όχι νικελ είναι πάρα πολύ εύθραυστο

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Το δήθεν αλουμινένιο περίβλημα κι όχι νικελ είναι πάρα πολύ εύθραυστο

Έχεις απόλυτο δίκιο. Κ να φανταστείς πως το περιβάλλει η θήκη της Samsung.

Το είχα πει εξ αρχής ότι είναι ευαίσθητο κι ας έλεγαν ότι έχει καλή επικάλυψη

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Μετα απο 3 μήνες χρήσης στους οποίους βάζω θήκη μόνο σε ειδικές περιπτώσεις, το πλαστικό νικελ δεν εχει ούτε μια γραμμουλα. Ειναι οτι πιο ανθεκτικό έχω δει ειδικα αν το συγκρίνουμε με το επίσης πλαστικο νικελ που είχε το iPhone 3GS που χαρασονταν ακόμα και μέσα απο την θήκη. Αλλα και με το iPhone 4 που αν και αλουμίνιο, είχε γεμίσει σημάδια ειδικα εκει που μπαίνει το βισμα.

Θα ήμουν περισσοτερο ικανοποιημένος αν το προστατευτικό φιλμ το κάλυπτε ολόκληρο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά θέλω μία βοήθεια. Χρησιμοποιώ απο την πρώτη μέρα που πήρα το τηλέφωνο την διαφανή θήκη της Samsung. Παρατήρησα λοιπόν πως έχει χαλαρώσει. Μπορεί να προτείνει κάποιος κάποια αντίστοιχη θήκη ώστε να μην δίνει όγκο στο κινητό κ να το προστατεύει καλά (παρατήρησα πως το τηλέφωνο έχει φθορά στο νικελ φινίρισμα);

Καλό θα ήταν να μην διαλέγετε πολύ λεπτές θήκες, γιατί δεν κρατάνε το κινητό τόσο σταθερό και χαλαρώνουν εύκολα,με αποτέλεσμα να υπάρχει τριβή μεταξύ θήκης και κινητού. Οποιοδήποτε κινητό και να είχατε αργα η γρήγορα θα έκανε σημάδια.Αν λοιπών θέλεις πολύ λεπτή θήκη να είσαι και προετοιμασμένος για τα σημάδια,και δεν φταίει το κινητό για αυτό.

Edited by arfi-gorgona
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Τι να πω βρε παιδιά μου κάνει εντύπωση σε θήκη κ να κάνει σημάδια! Τωρα πρέπει να βρω νεα θήκη. Καμιά πρόταση έχει κανείς; (θελω να προστατεύει καλά κ να να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο ογκώδες).

Σας ευχαριστώ!