Jump to content

Αξεσουάρ S3 (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μας έφτιαξες αλλά για ελλάδα δεν βλέπω.

Ωστόσο ότι θήκη κι αν του έχω βάλει δεν μου αρέσει.και νομίζω πως με δίχως θήκη είναι ρίσκο.

Το πλαϊνό και καλά αλουμινένιο περίβλημα πρέπει να κάνει πολύ εύκολα σημαδάκια

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ωστόσο ότι θήκη κι αν του έχω βάλει δεν μου αρέσει.και νομίζω πως με δίχως θήκη είναι ρίσκο.

εχω παρει απο αυτο οταν ειχα το 4ς.στελνει.εχει και re-saller στο ebay με λιγοτερα μεταφορικα.

εχω παρει απο αυτο οταν ειχα το 4ς.στελνει.εχει και re-saller στο ebay με λιγοτερα μεταφορικα.

μήπως έχεις πρόχειρο το link του re-seller στο ebay ???

"ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ"

Εγω έκανα προ παραγγελία την γκρι-σιελ για λευκο Siii.

http://img600.imageshack.us/img600/4195/1342561607301.jpg

Μαζι με τα μεταφορικά πήγε 30€

@@ ταξιδιώτης22

Το ψευτονίκελ είναι καλύτερο απο κάθε άλλη φορα συμπεριλμβανομενων των δυο προηγούμενων Galaxy αλλα και του iPhone 3gs που κι αυτο είχε πλαστικο βαμενη σε νικελ. Έχει ματ βαφή με μια επικάλυψη σαν βερνικι που το προστατεύει.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

όντως το αλουμινένιο περίβλημα είναι πολύ ευαίσθητο... εγώ στην δεύτερη μέρα (και με πολύ προσοχή και προδερμ) βρήκα 2 σημάδια πάνω του .... (στην επάνω αριστερή γωνία)

Έχω το μπλε...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

@@ ταξιδιώτης22

Το ψευτονίκελ είναι καλύτερο απο κάθε άλλη φορα συμπεριλμβανομενων των δυο προηγούμενων Galaxy αλλα και του iPhone 3gs που κι αυτο είχε πλαστικο βαμενη σε νικελ. Έχει ματ βαφή με μια επικάλυψη σαν βερνικι που το προστατεύει.

ελα που δεν ειναι,πολυ θα το ηθελα αλλα δεν ειναι....τεσταρα το πρωτο που χα παρει κι εκανε για πλακα μικρη γρατζουνιτσα.

απαντω με σιγουρια.

ελα που δεν ειναι,πολυ θα το ηθελα αλλα δεν ειναι....τεσταρα το πρωτο που χα παρει κι εκανε για πλακα μικρη γρατζουνιτσα.

απαντω με σιγουρια.

Δυστυχώς ετσι είναι διχως τα αλλα προβληματα που εχουν παρουσιαστεί σε αυτο το ψευτο νικελ http://www.sammobile.com/2012/07/17/casing-problems-galaxy-s-iii/

http://www.sammobile.com/wp-content/uploads/2012/07/sgs3case2.jpeg

Samsung galaxy s21+

Εμενα παντως με εφταξες αρκετα.:D

Αντε παμε για το μπλε:p

Οτι δεν μας προσφερει η Samsung απο ποιοτητα υλικων και οχι μονο το να ειναι αλλα και να φαινεται ποιοτικο:p

Διοτι polycarbonate δεν μου φαινεται οτι και να κανει η Samsung για να μου αποδειξη το αντιθετο....εμενα δεν με πειθει σε καμια περιπτωση.

Διοτι οπως λεει το γνωστο ρητο ''η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά πρέπει και να το δείχνει/να φαινεται.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Δυστυχώς ετσι είναι διχως τα αλλα προβληματα που εχουν παρουσιαστεί σε αυτο το ψευτο νικελ http://www.sammobile.com/2012/07/17/casing-problems-galaxy-s-iii/

http://www.sammobile.com/wp-content/uploads/2012/07/sgs3case2.jpeg

Ε δεν είπα ότι είναι και διαμάντι να μην χαρασεται με τίποτα.:p

Απλα δεν γίνεται και με το παραμικρό. Αν έλθει σ επαφη με αιχμηρο αντικείμενο και μεταλλικό να είναι θα γίνει γρατζουνια.

Το iPhone 4 που έχει μέταλλο κάνει γρατζουνιες απο το πουθενα.

Στην φωτο φαίνεται ότι έχει έλθει σε επαφη με κάτι πολυ αιχμηρο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Η κλειστε το λοιπον μεσα σε θηκη που κεινει με καπακι με μαγνητη,ή βαλτε του αυτη τη σιλικονη που εχω εγω,που πιανει γυρω γυρω,και καλυπτει πληρως το νικελ.Βεβαια θελει και μια ζελατινα απο πανω,για προστασια της οθονης.

Παντως ,με ΒΤ ασυρματο,και το κινητο στην τσεπη,οι πιθανοτητες να το κοπανησετε,μικραινουν πολυ.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Θέλω να πάρω καλά ακουστικά για το κινητό (ψείρες).

Να μπορούν να δώσουν ένταση και ποιότητα μιας και μπορεί το κινητό (αγαπάμε voodoo sound :D)

Έχει κανείς κάποια να προτείνει;

Ρωτάω γιατί στα galaxy δεν δουλεύουν όλα τα ακουστικά όπως πρέπει δυστυχώς. Μη δώσω τόσα λεφτά τσάμπα.

(μέχρι και τα ακουστικά του S είναι καλύτερα από τα μαμησια..!)

Θέλω να πάρω καλά ακουστικά για το κινητό (ψείρες).

Να μπορούν να δώσουν ένταση και ποιότητα μιας και μπορεί το κινητό (αγαπάμε voodoo sound :D)

Έχει κανείς κάποια να προτείνει;

Ρωτάω γιατί στα galaxy δεν δουλεύουν όλα τα ακουστικά όπως πρέπει δυστυχώς. Μη δώσω τόσα λεφτά τσάμπα.

(μέχρι και τα ακουστικά του S είναι καλύτερα από τα μαμησια..!)

Κι εγώ θέλω ακουστικά σωστά!! Βασικά θέλω να μπορώ να χειρίζομαι και το τηλέφωνο με ένταση φωνής, απάντηση κλήσεων αλλά τα in ear που έρχονται σε όλα τα τελευταία μοντέλα απλά δεν τα μπορώ.. Χρησιμοποιώ ακόμη από το iphone γιατί μου κάθονται καλύτερα (τόσα χρόνια πλέον με ipods συνήθισα μαλλον:p) αλλά δεν έχω ρύθμιση έντασης με κάποιο τρόπο.. Μόνο απάντηση κλήσεων και να πάω στο επόμενο τραγούδι με διπλό πάτημα.. Α, και paly/pause φυσικά.. Εκτός αν ξέρεις κανείς κάποιο mod να παίζουν από σε android της apple :D

http://viewitem.eim.ebay.gr/Liion-Battery-2850mAh-For-Samsung-Galaxy-SIII-i9300-HighCapacity-/170880602021/item

την έχει πάρει κανείς την μπαταρία αυτή? μπαίνει χωρείς άλλο κάλυμμα πίσω? δίνη τίποτα παραπάνω από ενέργεια γιατί λέει 2850 αλλά μήπως είναι παπαντζα ?

http://viewitem.eim.ebay.gr/Liion-Battery-2850mAh-For-Samsung-Galaxy-SIII-i9300-HighCapacity-/170880602021/item

την έχει πάρει κανείς την μπαταρία αυτή? μπαίνει χωρείς άλλο κάλυμμα πίσω? δίνη τίποτα παραπάνω από ενέργεια γιατί λέει 2850 αλλά μήπως είναι παπαντζα ?

Ε με 6 ευρω παπατζα θα ειναι. Μακρια απο τετοια προιοντα για καλο και για κακο.

θα σου προτεινα να μην την παρεις.Θα χασεις το NFC και η κανονικη χωρητικοτητα ειναι πολυ πιο κατω απο την αναφερομενη.

Εμενα παντως με εφταξες αρκετα.:D

Αντε παμε για το μπλε:p

Οτι δεν μας προσφερει η Samsung απο ποιοτητα υλικων και οχι μονο το να ειναι αλλα και να φαινεται ποιοτικο:p

Διοτι polycarbonate δεν μου φαινεται οτι και να κανει η Samsung για να μου αποδειξη το αντιθετο....εμενα δεν με πειθει σε καμια περιπτωση.

Διοτι οπως λεει το γνωστο ρητο ''η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά πρέπει και να το δείχνει/να φαινεται.

Ελαβα ειδοποιηση πριν 3 μερες οτι εκαναν την αποστολη. Περιμενω τωρα....

Περιμένω εντυπώσεις.

Ερώτηση,πλήρωσες με την κάρτα έτσι?επικοινωνησες πρώτα μαζί τους για να συνεννοηθείς πόσο θα πάει με τα μεταφορικά?

Πόσες μέρες σύνολό παίρνει η αποστολή?

θελω και φωτο ετσι!

Ναι,απο κει πηρα εγω τη μεμβρανη.

Αυτο το μωβ χρωμα,που φαινεται στο βιντεο που βρισκεται στη σελιδα που εβαλες,(που δειχνει την εγκατασταση της θηκης),ποιο χρωμα ειναι;

Απο ο,τι βλεπω ομως,δεν ΄πεταει το πισω μερος,το οριτζιναλ καπακι δηλαδη,οπως κανει καποια αλλη θηκη,αλλα βαζουν το δικο τους απο πανω,οποτε και θα χοντραινει και θα βαραινει.

Η κανω λαθος;

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Κοσμοτε,100Mbps.

Όχι πλήρωσα μέσω Paypal. Έχουν αυτη την δυνατότητα στο site τους.

Σου βγάζει μεταφορικά κανονικα. Το στέλνουν με ταχυδρομείο για 7-8 δολάρια αν θυμάμαι καλα. Θα χρειαστει 10 μέρες περίπου.

Το θέμα είναι ότι το PayPal δεν δέχεται την διεύθυνση που βρίσκομαι τώρα και θα παει Ελλάδα. Ελπίζω να έχει φτάσει εώς την 1/8 που θα έλθει η κόρη μου για να μου την φέρει.

Όχι πλήρωσα μέσω Paypal. Έχουν αυτη την δυνατότητα στο site τους.

Σου βγάζει μεταφορικά κανονικα. Το στέλνουν με ταχυδρομείο για 7-8 δολάρια αν θυμάμαι καλα. Θα χρειαστει 10 μέρες περίπου.

Το θέμα είναι ότι το PayPal δεν δέχεται την διεύθυνση που βρίσκομαι τώρα και θα παει Ελλάδα. Ελπίζω να έχει φτάσει εώς την 1/8 που θα έλθει η κόρη μου για να μου την φέρει.

Ο αλλος,ο eBay ,το στελνει χωρις μεταφορικα στην Ελλαδα.

Κοσμοτε,100Mbps.