telmusic Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Ρε παίδες πως το συνδεω με εκτυπωτη εβαλα το samsung mobile print αλλα δεν μου βρισκει εκτυπωτη. Και σε μενα δεν δουλευει Δοκιμασε τον Printer share Δουλεύει άψογα αλλά κοστίζει Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Εμένα δουλεύει κανονικά με την V15 Ωμέγα. Σε ποιο site την δοκίμασες; Στης adobe..;)..αλλά εχω v14..μπορεί στην 15 να παίζει .. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 [LEAK] I9300XXDLH7 (JB 4.1.1) OTA dated at 2012.08.24 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1850519 Μέχρι να βγει η επίσημη θα έχει τελείσει η αλφαβητος!!! Άντε να δούμε... 4→5→6→7→Χ...Στο 10 φτου και βγαίνω!!! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 (edited) Μόλις την πέρασα και όλα δείχνουν μέχρι στιγμής μια χαρά , και μάλιστα χωρίς wipe Το Google voice δουλεύει μόνο όταν έχεις την γλώσσα του κινητού στα αγγλικά; Όταν το έχω στα ελληνικά μου βγάζει μόνο αποτελέσματα στο Google και δεν μου ανοίγει τις καρτέλες. Edited August 24, 2012 by dimkit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Μόλις την πέρασα και όλα δείχνουν μέχρι στιγμής μια χαρά , και μάλιστα χωρίς wipe Το Google voice δουλεύει μόνο όταν έχεις την γλώσσα του κινητού στα αγγλικά; Όταν το έχω στα ελληνικά μου βγάζει μόνο αποτελέσματα στο Google και δεν μου ανοίγει τις καρτέλες. Μπορώ να την περ'ασω πάνω από την I9300XXDLH6 της Ωμέγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Μπορώ να την περ'ασω πάνω από την I9300XXDLH6 της Ωμέγα. Όχι, θέλει στοκ odex lg8 με modem lh1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 [LEAK] I9300XXDLH7 (JB 4.1.1) OTA dated at 2012.08.24 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1850519 Μέχρι να βγει η επίσημη θα έχει τελείσει η αλφαβητος!!! Άντε να δούμε... 4→5→6→7→Χ...Στο 10 φτου και βγαίνω!!! Το αυτό νέο leak είναι πολύ καλό, αφού άφησα την 13 ICS και έστησα το κινητό με Omega v16 LH7! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Το αυτό νέο leak είναι πολύ καλό, αφού άφησα την 13 ICS και έστησα το κινητό με Omega v16 LH7! Καλέ ..δώσε και σώσε :D:p;) Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Το αυτό νέο leak είναι πολύ καλό, αφού άφησα την 13 ICS και έστησα το κινητό με Omega v16 LH7! Επιτέλους ωραία νέα . Αν είναι και καλύτερη από την 13 ... , χαρές και πανηγύρια Σε αναμονή της omega 16 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Καλέ ..δώσε και σώσε :D:p;) Ίσως προλάβω αργά αύριο να την δώσω. Πρέπει να περάσει απο έλεγχο πρώτα :) Επιτέλους ωραία νέα . Αν είναι και καλύτερη από την 13 ... , χαρές και πανηγύρια Σε αναμονή της omega 16 Γιώργο δεν είναι καλύτερη από την v13 αλλά είναι η καλύτερη Jelly Bean μέχρι τώρα :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Το αυτό νέο leak είναι πολύ καλό, αφού άφησα την 13 ICS και έστησα το κινητό με Omega v16 LH7! Κανόνισε με τόσες rom που ανεβαζεις θα μου τελειώσει το data plan. :D Επειδη έχω αργο wifi χρησιμοποιω ένα data plan 6 gb το μήνα :( Πάντως και η V15.1 ειναι πολυ καλη σε διαχείριση ram και αυτονομία. Κρατα τα tweaks όπως είναι στην V16. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Γιώργο δεν είναι καλύτερη από την v13 αλλά είναι η καλύτερη Jelly Bean μέχρι τώρα :) Ο.Κ. Γιάννη , είπα κι εγώ , η omega 13 ics γράφει Ιστορία , πως είναι δυνατόν ... Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milfas Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Ο.Κ. Γιάννη , είπα κι εγώ , η omega 13 ics γράφει Ιστορία , πως είναι δυνατόν ... Γιωργαρα μου πιστευω πως η 13 θα συνεχισει να γραφει ιστορια σαν βαση και στο πολυ μελλον..!! Κανε μου μια χαρη Γιωργαρα αν τα καταφερεις.. Αν ψαρεψεις κατι απο το πως τα παει η I9300XXDLH7 στις δοκιμες...(?) Δωσε μας μια πληροφορια,δεν εχω καθολου χρονο για να μαθω απο πουθενα και θα το θελα παρα πολυ...!! Σε παρακαλω.. Και σε ευχαριστω..!! Εφοσον και Εαν μπορεσεις..:) Υ.Γ) Παρατηρει καποιος ξανα το προβλημα με το Wi-Fi...?? Που λενε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Όχι δεν γίνεται. Μόνο με άλλο Dialer από το market. Δοκίμασε τον ex dialer, η τον Dialer one. Μολις εβαλα τον χ ντιλερ ρε παιδια ποσο τελειος ειναι... τι τρωγομουν με τα ρουχα μου γιατι λαγκαρει η γιατι καθυστερει τοσο καιρο να στε καλα που το αναφερατε.. αν και απαρεδεκτο να τα κανει αυτα η σαμι στο σ3.. να πω κ κατι αλλο απο οταν εβγαλα τις επαφες απτο μαμισιο εικονιδιο κ αφησα μονο τον μαμα ντιλερ κ διπλα τον εξ ντιλερ τις επαφες δηλαδη δε κολλαει καθολου ουτε το καντραν απτο μαμα επιτεεεελους! Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milfas Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 (edited) Μολις εβαλα τον χ ντιλερ ρε παιδια ποσο τελειος ειναι... τι τρωγομουν με τα ρουχα μου γιατι λαγκαρει η γιατι καθυστερει τοσο καιρο να στε καλα που το αναφερατε.. αν και απαρεδεκτο να τα κανει αυτα η σαμι στο σ3.. να πω κ κατι αλλο απο οταν εβγαλα τις επαφες απτο μαμισιο εικονιδιο κ αφησα μονο τον μαμα ντιλερ κ διπλα τον εξ ντιλερ τις επαφες δηλαδη δε κολλαει καθολου ουτε το καντραν απτο μαμα επιτεεεελους! Ο full hw ui δινει smooth εμπειρία αλλά θέλει χρόνο για να ξεκινήσει.Ολοι ανεξαιρέτως συσκευής παραπονιούνται για το χρόνο που κάνει να ανοίξει ο dialer όταν ειναι κλειστός (και οχι μονο).Ο λόγος όμως ποιος ειναι? Γιατι ο ex dialer ανοίγει ταχύτατα σε στυλ gingerbread? Γιατι πολύ απλά μέσα στις ρυθμίσεις του,έχει μια επιλογή που λέγεται "Ηardware acceleration" και ειναι απενεργοποιημένη στην αρχή. Αν την ενεργοποιήσεις θα δεις ότι θα αργεί να "πάρει" μπροστά στο πρώτο άνοιγμα μετά από ώρα.Και απορώ ρε φίλε πραγματικάααααα...:!: Πως γίνεται ένας 3rd party developer να σκέφτηκε να βάλει μια τόση απλή λειτουργία και να μην την έβαλε ολόκληρη sammy και όχι μόνο (μιας και το πρόβλημα είναι γενικό) ? Οκ η google έκανε την πατάτα και έβαλε το hwa ui και στον dialer και στις ρυθμίσεις και στα μηνύματα.Οι εταιρίες που κάνουν "σκ@τ@" όλο το ui με τα δικά τους μπιχλιμπίδια,πως δεν σκέφτηκαν κάτι ανάλογο με τους devs του ex dialer ????????????? Περιμενουμε την official versona και θα δουμε ολοι μαζι την συνεχεια! Edited August 25, 2012 by Milfas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 (edited) Γιωργαρα μου πιστευω πως η 13 θα συνεχισει να γραφει ιστορια σαν βαση και στο πολυ μελλον..!! Κανε μου μια χαρη Γιωργαρα αν τα καταφερεις.. Αν ψαρεψεις κατι απο το πως τα παει η I9300XXDLH7 στις δοκιμες...(?) Δωσε μας μια πληροφορια,δεν εχω καθολου χρονο για να μαθω απο πουθενα και θα το θελα παρα πολυ...!! Σε παρακαλω.. Και σε ευχαριστω..!! Εφοσον και Εαν μπορεσεις..:) Υ.Γ) Παρατηρει καποιος ξανα το προβλημα με το Wi-Fi...?? Που λενε.. εγώ δεν μπορώ μέχρι να βγει επίσημα στο xda και εδώ , απάντησε όμως ο Γιάννης και συμφωνώ wi-fi τέλειο , wifi slowness http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30688427&postcount=14685 Edited August 25, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Παίδες ξέρει κάποιος για ποιο λόγο και με wanam 3.0 και με Omega 14-15-15.1-16 ενώ όλα δουλεύουν ρολόι μετά ξαφνικά κρασαρι η αφαίρεση εικονιδίων απ την κεντρική οθόνη... δλδ όταν πας να κάνεις drag n drop στον κάδο (delete) για να το αφαιρέσεις απ την home screen δονείτε κολλάει και μετά κρασαρι ο TW launcher ο μαμά δλδ. Το ίδιο πράγμα μου το έκανε με όλες τις JB roms . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 (edited) Παίδες ξέρει κάποιος για ποιο λόγο και με wanam 3.0 και με Omega 14-15-15.1-16 ενώ όλα δουλεύουν ρολόι μετά ξαφνικά κρασαρι η αφαίρεση εικονιδίων απ την κεντρική οθόνη... δλδ όταν πας να κάνεις drag n drop στον κάδο (delete) για να το αφαιρέσεις απ την home screen δονείτε κολλάει και μετά κρασαρι ο TW launcher ο μαμά δλδ. Το ίδιο πράγμα μου το έκανε με όλες τις JB roms . Παιδια εγω εχω ν14 δουλευαν ολα μια χαρα αλλα αρχισε να μη δουλευει το πληκτρολογιο αλλο γραμμα παταω κ αλλο βγαζει ... ασε που μου κρασαρει συνεχεια κ το fb τι γινεται? Φιλε κ μενα μ το κανει αυτο.. Εντάξει κατέβασμα το go το οποιοδήποτε τα σπάει... αλλα γιατί δ δουλεύει το κανονικο ? Edited August 27, 2012 by tresor_jim Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 (edited) Παιδια εγω εχω ν14 δουλευαν ολα μια χαρα αλλα αρχισε να μη δουλευει το πληκτρολογιο αλλο γραμμα παταω κ αλλο βγαζει ... ασε που μου κρασαρει συνεχεια κ το fb τι γινεται? Φιλε κ μενα μ το κανει αυτο.. Εντάξει κατέβασμα το go το οποιοδήποτε τα σπάει... αλλαγές γιατί δ δουλεύει το κανονικο ? Πολλή φοβάμαι πως δεν θα ξεκινήσουμε καλά με τις αναβαθμίσεις ,θα ταλαιπωρηθούμε μέχρι να βγει κάποια σωστή κ λειτουργική σε όλα αναβάθμιση:( Μακάρι να βγω λάθος γιατί με βλέπω πίσω σε ICS για αρκετό καιρό εως δω ότι δουλεύουν σωστά. Πάντως για μια εβδομάδα πριν την official update δεν δικαιολογείτε τόσα προβλήματα, δεν είναι για daily use ακόμα. Για να δούμε και την Revolution 5.0.0- http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797334 Παιδιά τρεις μέρες έχω δοκιμάσει τα κερατά μου από JB + όλες τις Cyanogen base με τις οποίες δεν είχα τα θέματα του launcher γιατί φυσικά δεν είναι samsung(TW) αλα... με καμία δεν μπορούσα να συνδεθώ με κανένα ρουτερ τι κουλό κ αυτό οταν ξαναπερναγα JB Samsung κομπλέ συνδεόμουν κανονικά κ με κaλο σήμα αλά εδώ είχα το crash του μαμα launcher. Τι θελω να πω αυτο που έγραψα πριν οτι έχουν αρκετά θέματα που τις κάνουν μη λειτουργικές. Και ένα βιντεακι ,πείτε μου τι βλέπετε?? - http://www.youtube.com/watch?v=XxyqB5OlCus&feature=youtu.be Edited August 25, 2012 by ampelift Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Πριν λίγο πέρασα την τελευταία Ω v16 και είναι πολύ καλη..σταθερη,παν-γρηγορη και με κανένα θέμα στις συνήθεις εφαρμογές και λειτουργίες... Πιστεύω είμαστε έτοιμοι :D!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Πριν λίγο πέρασα την τελευταία Ω v16 και είναι πολύ καλη..σταθερη,παν-γρηγορη και με κανένα θέμα στις συνήθεις εφαρμογές και λειτουργίες... Πιστεύω είμαστε έτοιμοι :D!!! Και εγω την εχω ολη την ημερα σε δοκιμες με διαφορα apps and games. Αν εξαιρέσεις το πληκτρολόγιο και το fc στον browser οταν πατας το αστερακι για τους σελιδοδεικτες ,προβλήματα στα οποια εχει δωθεί ηδη λυση ειναι μακράν οτι πιο smooth και ταχύτερο εχω δει στο s3 εως στιγμής. Σίγουρα εχουμε να δουμε ακομα καλυτερες rom οταν βγάλουν νέες base η samsung και tweaks απο xda. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Και εγω την εχω ολη την ημερα σε δοκιμες με διαφορα apps and games. Αν εξαιρέσεις το πληκτρολόγιο και το fc στον browser οταν πατας το αστερακι για τους σελιδοδεικτες ,προβλήματα στα οποια εχει δωθεί ηδη λυση ειναι μακράν οτι πιο smooth και ταχύτερο εχω δει στο s3 εως στιγμής. Σίγουρα εχουμε να δουμε ακομα καλυτερες rom οταν βγάλουν νέες base η samsung και tweaks απο xda. Εγώ πιστεύω σε μια εβδομάδα θα έχουμε πολύ καλή και official.. Φυσικά αν όντως δοθεί JB επίσημα μαζί με το νοτελι!!! Έχω τον Maxthon browser και SwiftKey οπότε δεν αντιμετωπισα αυτά τα θέματα αλλά σίγουρα θα αντιμετωπιστουν με την επίσημη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Μία αλλαγή που παρατήρησα στο τελευταίο JB firmware είναι η βελτίωση του HDR στην κάμερα. Ευχάριστη έκπληξη. http://img.tapatalk.com/295bfc25-6378-39a3.jpg Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Πριν λίγο πέρασα την τελευταία Ω v16 και είναι πολύ καλη..σταθερη,παν-γρηγορη και με κανένα θέμα στις συνήθεις εφαρμογές και λειτουργίες... Πιστεύω είμαστε έτοιμοι :D!!! Με κανες κ χαμογελασα Απο χαρα.. ολα να Γινουν τελεία θελω γιατι το αξιζουμε κ Μετς αλλαγές κ αυτο το θηρίο :O Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Πριν λίγο πέρασα την τελευταία Ω v16 και είναι πολύ καλη..σταθερη,παν-γρηγορη και με κανένα θέμα στις συνήθεις εφαρμογές και λειτουργίες... Πιστεύω είμαστε έτοιμοι :D!!! Με κανες κ χαμογελασα Απο χαρα.. ολα να Γινουν τελεία θελω γιατι το αξιζουμε κ Μεις αλλαγές κ αυτο το θηρίο :O Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts