Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λογικα boeffla kernel για CM11.

Τωρα μολις τελειωσα εγκατασταση CM11 γιατι εδω κ καιρο ξαναδοκιμαζα stock να δω την official 4.3 τρομαρα τους, αλλα κ εκει παλι boeffla ειχα...

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά ερώτηση. Έχω περάσει από πολλές ρομ και έχω κατασταλλάξει στην archi 1.7.16 (στοκ 4.3). Το θέμα είναι ότι στο wifi μου κάνει αποσυνδέσεις συχνά πυκνά χωρίς λόγο. Το είχα και παλιότερα σε κάποια cm και ένας από τους λόγους που γύρισα σε στοκ ήταν και αυτός. Ξέρει κάποιος κάτι σχετικό? Edited by athankar75

Όταν περνάμε μια rom με την μέθοδο από τον bootloader install from sd .zip ο counter των flashαρισμάτων γράφει? Ρωτάω γιατί συνήθως περνάω την cm11 και την archidroid με αυτή την μέθοδο από τον bootloader cwm
1+ Never Settle

Όταν περνάμε μια rom με την μέθοδο από τον bootloader install from sd .zip ο counter των flashαρισμάτων γράφει? Ρωτάω γιατί συνήθως περνάω την cm11 και την archidroid με αυτή την μέθοδο από τον bootloader cwm

Για την ακρίβεια λέγεται cwm και είναι recovery.. Bootloader νομίζω στην ουσία είναι το download Mode στο κινητό μας αλλά αυτό δεν έχει σημασία.

Με την μέθοδο που είπες δεν γράφει

Από την άλλη ακόμα και να γράφει δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αφού αν έχεις 1 και παραπάνω χάνεις την εγγύηση :/

Λοιπον... εχει 2-3 μερες απο κει που ολα λειτουργουσαν κανονικα στο cwm πλεον μου βγαζει error restoring data καθως επαναφερω τα nandroid backup. Οχι μονο στα πακια backup που ειχα αλλα και σ αυτα που κανω τωρα. Εχω το cwm6.0.47 touch εβαλα και το non touch αλλα το ιδιο. Το προβλημα ειναι οτι κανει κανονικα τη διαδικασια και μονο στο data κολλαει. Προσπαθησα να το κανω και μεσω online backup αλλα και παλι το ιδιο. Και δε θελω να βαλω twrp γιατι εχω 6 rom σε backup. Θα κανω τωρα ενα στην εσωτερικη μνημη μηπως φταιει η εξωτερικη καρτα αλλα αν δεν ειναι αυτο χρειαζομαι καμια ιδεα

Αυτό που έγινε πάντως με το JB στην Αμερική όπου πλέον δεν κρίνεται εκτός εγγύησης μια συσκευή apple που έχει υποστεί JB θα έπρεπε να ισχύει και για εμάς, αν μιλάμε για root.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου επιτρέπουν (ακόμα) το root και γράφει ο counter.

telmusic με ποια rom ασχολείσαι τώρα;

Εγώ έβαλα πρόσφατα την μαμα GNA8 και έκανα unroot αλλά όπως έχουν αναφέρει πολλοί δεν μηδενίστηκε ο counter. Προς το παρόν μαμά πάει καλά χωρίς το lag που είχε στην ΜΚ6 και μάλλον λόγω έλλειψης χρόνου δεν έχω καταλάβει την έλλειψη του root. Πλέον όμως χρείαζομαι το backup απο κάποιες εφαρμογές.

Οπότε πάλι Odin και φόρτωση του chainfire auto root?? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Οπότε πάλι Odin και φόρτωση του chainfire auto root?? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;

Σε εμένα αυτό δούλεψε αλλά από ότι διαβάζω δεν δουλεύει σε όλους και γυρνάνε στην 4.1.2 για να σβήσει ο counter.

Πλέον έχω πάψει την stock GNA8 και γύρισα πάλι σε archidroid και boefla.

Η στοκ 4.3 τρέχει καλά για κάνα δυο βδομάδες και μετά αρχίζει τα κουλά της.

Σε εμένα αυτό δούλεψε αλλά από ότι διαβάζω δεν δουλεύει σε όλους και γυρνάνε στην 4.1.2 για να σβήσει ο counter.

Πλέον έχω πάψει την stock GNA8 και γύρισα πάλι σε archidroid και boefla.

Η στοκ 4.3 τρέχει καλά για κάνα δυο βδομάδες και μετά αρχίζει τα κουλά της.

Αυτό δυστυχώς παρατηρώ και εγώ! Σκέφτομαι την Archidroid και εγώ με τον Boeffla. Οταν βρω χρόνο θα το ξαναστήσω. :)

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

τι ρομ 4.1.2 χρειαζομαστε για μηδενισμο,και μετα αφου βαλουμε 4.3,μεσω οντιν φανταζομαι,δεν θα ξαναγραψει το κοντερ?καποια οδηγια αν ξερει θετικα καποιος φιλος θα βοηθουσε παρα πολυ,τουλαχιστον εμενα.ευχαριστω.
:ninja:

Καλημερα και καλη βδομαδα και απο μενα. Εχω το κινητο με archidroid 1.7.6. Οταν εχω πανω το handsfree και με παιρνουν τηλεφωνο πως γινεται να ακουω τον ηχο κλησης απο το ηχειο του κινητου και οχι σπο τα ακουστικα? το ιδιο και για τον ηχο ειδοποιησεων
1+ Never Settle

τι ρομ 4.1.2 χρειαζομαστε για μηδενισμο,και μετα αφου βαλουμε 4.3,μεσω οντιν φανταζομαι,δεν θα ξαναγραψει το κοντερ?καποια οδηγια αν ξερει θετικα καποιος φιλος θα βοηθουσε παρα πολυ,τουλαχιστον εμενα.ευχαριστω.

Δεν εχω καταλάβει τι ακριβώς ρωτάς :confused:

Μηδενίζεις με triangle ,περνάς ενα official firmware ,κάνεις factory reset και είσαι έτοιμος .

Samsung galaxy s21+

Μηδενίζεις με triangle ,περνάς ενα official firmware ,κάνεις factory reset και είσαι έτοιμος .

Απλώς το παραπάνω σε κάποιους δουλεύει μόνο.με την 4.1.2

Απλώς το παραπάνω σε κάποιους δουλεύει μόνο.με την 4.1.2

Τότε δοκίμασε και αν δεν δουλέψει το triangle τότε κάνεις downgrade στην 4.1.2 και προχωράς την διαδικασία .

Samsung galaxy s21+

ποια ρομ 4.1.2 να κατεβασω,αν παιζει ρολο που το δικο μου ειχε 4.3,δηλαδη για να μην κουραζω το downgrade ενεχει κινδυνους?κατι ακομα ειναι οτι δεν μηδενιζει με 4.3

Δες ποιας χώρας ειναι προέλευσης η συσκευη σου και κατέβασε το αντίστοιχο firmware .Στο s3 (I9300 ) μπορεις να κάνεις downgrade /upgrade χωρίς πρόβλημα ,ίσως να κολλήσει στο boot logo αλλά με ενα wipe μέσα απο recovery στρώνει .

Samsung galaxy s21+

Δες ποιας χώρας ειναι προέλευσης η συσκευη σου και κατέβασε το αντίστοιχο firmware .Στο s3 (I9300 ) μπορεις να κάνεις downgrade /upgrade χωρίς πρόβλημα ,ίσως να κολλήσει στο boot logo αλλά με ενα wipe μέσα απο recovery στρώνει .

ειναι baltik η χωρα προελευσης,αρα κατεβαζω 4.1.2 για αυτην την χωρα και την αντιστοιχη 4.3,και περναω μεσω οντιν.αν ειναι ετσι οπως γραφω ευχαριστω για τις απαντησεις.

Καλημερα στην ομαδα.. Θελω να ρωτησω κατι. Αυτην τη στιγμη φοραω cm11 με boefla και μπορω να πω το κινητο παει πολυ καλα. Προχτες διαβασα για την omni;;;; Τι παιζει με αυτην;; Ειναι pure android και αυτη; Εχει καμοια διαφορα απο την cm η τσαμπα θα φλασαρω;;

Android Phone Model:

Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005

Huawei P9 EVA-L09

μπορει καποιος να γραψει αν υπαρχει τροπος να αλλαξουμε το keybord (σε ρουτ ι-9300 official 4.3)μεαυτο που φοραει το note3?

Ειπα να δωσω μια δευτερη ευκαρια σε pure android και ξεκινησα να βαλω την ArchiDroid_V2.4.6.

Για καποιο λογο όμως μετα το πέρας της εγκατάστασης δεν εχω σημα στην συσκευή.

Το ιδιο μου ειχε συμβει και στο παρελθον όταν ειχα ξαναδοκιμάσει να βαλω καθαρή android rom και τοτε τα ειχα παρατήσει.

Πρεπει να κανω κατι διαφορετικο κατά την εγκατάσταση;

Στις επιλογες για την αναβάθμιση του modem δεν το πειραζω γιατι φοβαμαι μην κανω ζημια αλλα σκέπτομαι μηπως είναι αναγκαιο να αλλαξω Modem για να εχω σημα;

Edited by telmusic

Απ'ότι φαίνεται είναι αναγκαίο να αλλάξεις modem.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Αυτό που δίνει ο Archi.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Να προτιμησω το modem που δίνει κατά την εγκατάσταση η archidroid η υπάρχει κάποια αλλη πρόταση;
Καλημέρα ο Αrchi στην 2.4.6 δίνει αυτό
LG G4 RED