Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και εγώ παιδιά, αν και ήμουν τρομερά customοφοβικός, έβαλα archidroid (στην αρχή χωρίς να κάνω wipe και σερνόταν χειρότερα από την official) και απλά ξανάνιωσε. Εν τω μεταξύ το έχω κάνει ίδιο όπως με την official στην εμφάνιση. μηδενική περίοδος προσαρμογής. Edited by robostavros

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και εγώ παιδιά, αν και ήμουν τρομερά customοφοβικός, έβαλα archidroid (στην αρχή χωρίς να κάνω wipe και σερνόταν χειρότερα από την official) και απλά ξανάνιωσε. Εν τω μεταξύ το έχω κάνει ίδιο όπως με την official στην εμφάνιση. μηδενική περίοδος προσαρμογής.

Φίλε μου ίδιο με την official πως το έκανες;

Φίλε μου ίδιο με την official πως το έκανες;

εννοώ στην εμφάνιση, έβαλα τον launcher της σαμμυ, με τα s-widgets που ήθελα, βοηθό σελίδας,photowall live wallpaper κλπ. Απλά έχω το s5 theme, που είναι πιο flat (sic).

Το σχόλιο μου ήταν για αντιδιαστολή με cyanogen πχ. που χρησιμοποιεί φίλος. Είναι πολύ πρακτικό να μπορείς να βάλεις το bloat που θες. Κανονικά έπρεπε και στην official να γίνεται αυτό, κατά την αρχικοποίηση να διαλέγεις τι θέλεις

εννοώ στην εμφάνιση, έβαλα τον launcher της σαμμυ, με τα s-widgets που ήθελα, βοηθό σελίδας,photowall live wallpaper κλπ. Απλά έχω το s5 theme, που είναι πιο flat (sic).

Το σχόλιο μου ήταν για αντιδιαστολή με cyanogen πχ. που χρησιμοποιεί φίλος. Είναι πολύ πρακτικό να μπορείς να βάλεις το bloat που θες. Κανονικά έπρεπε και στην official να γίνεται αυτό, κατά την αρχικοποίηση να διαλέγεις τι θέλεις

ααα....εγώ νόμιζα ότι το έκανες ίδιο στο μενού των ρυθμίσεων κλπ, γιατί αυτό είναι που δεν μου αρέσει στην συγκεκριμένη ρομ...πολύ μαυρίλα ρε παιδί μου...

ααα....εγώ νόμιζα ότι το έκανες ίδιο στο μενού των ρυθμίσεων κλπ, γιατί αυτό είναι που δεν μου αρέσει στην συγκεκριμένη ρομ...πολύ μαυρίλα ρε παιδί μου...

σκέψου ότι το μαύρο χρώμα όμως τραβάει την λιγότερη μπαταρία...

Xiaomi 12 Pro

??? Μαύρο δεν είναι και στο κανονικό το μενού των ρυθμίσεων; μόνο το playstore έχει πειράξει και είναι μαύρο αντί για το κανονικό...

Μολις πέρασα την ROM του S5 (LITE VERSION) στο Samsung Galaxy S3!!!

Η RAM απασχολείται γυρω στα 630 - 720 ΜB.

Διαγράφετε και μερικα system apps και ειστε οκ (σχετικό)!

Πάντως δουλεύει χωρις προβλήματα!!!:up:

Δεν λειτουργει ακομα η "περιστροφη οθόνης" αλλα απ'οτι διαβασα θα το fixαρουνε σύντομα!

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-galaxy-s5-mini-fast-stable-t2669724

Υ.Γ: Μην φορτωσετε την ROM S5 (FULL PACK 1,3 G) θα σερνεται εντελως...

Polis4

Edited by Sofia21

Με cm11 πως μπορουμε να παιξουμε flash player. Τον κατεβασα αλλα δεν παιζει στο browser. Υπαρχει τροπος;;

Android Phone Model:

Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005

Huawei P9 EVA-L09

Με cm11 πως μπορουμε να παιξουμε flash player. Τον κατεβασα αλλα δεν παιζει στο browser. Υπαρχει τροπος;;
Κοίτα εγώ πού χρησιμοποιώ αυτόν βλέπω κανονικά youtube πχ αλλά υπάρχει καί αυτή η λύση με Dolphin Browser Υπ'όψιν δεν έχω εγκαταστήσει flash player Edited by Antonybak
LG G4 RED

Διάβασε αυτό και θα καταλάβεις. ;)

Διάβασε αυτό και θα καταλάβεις. ;)
Εισαι ωραιος... Παιζει μια χαρα... Ευχαριστω..:)

Android Phone Model:

Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005

Huawei P9 EVA-L09

Μολις πέρασα την ROM του S5 (LITE VERSION) στο Samsung Galaxy S3!!!

Η RAM απασχολείται γυρω στα 630 - 720 ΜB.

Διαγράφετε και μερικα system apps και ειστε οκ (σχετικό)!

Πάντως δουλεύει χωρις προβλήματα!!!:up:

Δεν λειτουργει ακομα η "περιστροφη οθόνης" αλλα απ'οτι διαβασα θα το fixαρουνε σύντομα!

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-galaxy-s5-mini-fast-stable-t2669724

Υ.Γ: Μην φορτωσετε την ROM S5 (FULL PACK 1,3 G) θα σερνεται εντελως...

Polis4

διαβαζω οτι αρκετοι εχουν προβληματα επανεκινησεων οταν το εχουν στην φορτιση,θελει δουλεια ακομα.

:ninja:

Αν καποιος μπορει να βοηθησει γιατι εχω μπερδευτει.ειμαι στην τελευταια stock 4.3,τι γινεται με τον knox εαν ρουταρω το κινητο?θα γραψει 1?ποια η σωστη διαδικασια?

Δεν υπάρχει knox στην 4.3 στο s3.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

flashcounter?

μπορείς να το μηδενίσεις με το triangle away.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Έχω παρατηρήσει το εξής περίεργο στο κινητό.

όταν έχω συνδεδεμένο το hands free για αρκετές ώρες,καλή ώρα όπως εχθές,η μπαταρία πάει άκλαφτη χωρίς να μιλάω ή να ακούω μουσική.

το έχω βρεί και κλειστό το πρωί...

το κινητό φοράει omega v58 και boefla kernel.

Xiaomi 12 Pro

Με cm11 έχετε γρήγορη μείωση της μπαταρίας? Γιατί νομίζω ότι η stock έχει πολύ καλύτερη κατανάλωση? έχετε κάνει τiπoτα ρυθμίσεις όσοι έχετε cm11 ή έχετε περάσει άλλο kernel? Σε κατάσταση αναμονής το battery drain νομίζω ότι είναι μεγάλο σε σχέση με την stock πάντα.
1+ Never Settle

δεν φοραω cm11 αλλα διαβαζω ολα τα σχετικα και απο οτι καταλαβαινω το αδειασμα της μπαταριας ειναι στα μειον της.
:ninja: