robostavros Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 (edited) και εγώ παιδιά, αν και ήμουν τρομερά customοφοβικός, έβαλα archidroid (στην αρχή χωρίς να κάνω wipe και σερνόταν χειρότερα από την official) και απλά ξανάνιωσε. Εν τω μεταξύ το έχω κάνει ίδιο όπως με την official στην εμφάνιση. μηδενική περίοδος προσαρμογής. Edited May 22, 2014 by robostavros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 και εγώ παιδιά, αν και ήμουν τρομερά customοφοβικός, έβαλα archidroid (στην αρχή χωρίς να κάνω wipe και σερνόταν χειρότερα από την official) και απλά ξανάνιωσε. Εν τω μεταξύ το έχω κάνει ίδιο όπως με την official στην εμφάνιση. μηδενική περίοδος προσαρμογής. Φίλε μου ίδιο με την official πως το έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Φίλε μου ίδιο με την official πως το έκανες; εννοώ στην εμφάνιση, έβαλα τον launcher της σαμμυ, με τα s-widgets που ήθελα, βοηθό σελίδας,photowall live wallpaper κλπ. Απλά έχω το s5 theme, που είναι πιο flat (sic). Το σχόλιο μου ήταν για αντιδιαστολή με cyanogen πχ. που χρησιμοποιεί φίλος. Είναι πολύ πρακτικό να μπορείς να βάλεις το bloat που θες. Κανονικά έπρεπε και στην official να γίνεται αυτό, κατά την αρχικοποίηση να διαλέγεις τι θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 εννοώ στην εμφάνιση, έβαλα τον launcher της σαμμυ, με τα s-widgets που ήθελα, βοηθό σελίδας,photowall live wallpaper κλπ. Απλά έχω το s5 theme, που είναι πιο flat (sic). Το σχόλιο μου ήταν για αντιδιαστολή με cyanogen πχ. που χρησιμοποιεί φίλος. Είναι πολύ πρακτικό να μπορείς να βάλεις το bloat που θες. Κανονικά έπρεπε και στην official να γίνεται αυτό, κατά την αρχικοποίηση να διαλέγεις τι θέλεις ααα....εγώ νόμιζα ότι το έκανες ίδιο στο μενού των ρυθμίσεων κλπ, γιατί αυτό είναι που δεν μου αρέσει στην συγκεκριμένη ρομ...πολύ μαυρίλα ρε παιδί μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 ααα....εγώ νόμιζα ότι το έκανες ίδιο στο μενού των ρυθμίσεων κλπ, γιατί αυτό είναι που δεν μου αρέσει στην συγκεκριμένη ρομ...πολύ μαυρίλα ρε παιδί μου... σκέψου ότι το μαύρο χρώμα όμως τραβάει την λιγότερη μπαταρία... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Στην archidroid έχει επιλογές εμφάνισης των μενου κατά την εγκατάσταση της ρομ Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 ??? Μαύρο δεν είναι και στο κανονικό το μενού των ρυθμίσεων; μόνο το playstore έχει πειράξει και είναι μαύρο αντί για το κανονικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofia21 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 (edited) Μολις πέρασα την ROM του S5 (LITE VERSION) στο Samsung Galaxy S3!!! Η RAM απασχολείται γυρω στα 630 - 720 ΜB. Διαγράφετε και μερικα system apps και ειστε οκ (σχετικό)! Πάντως δουλεύει χωρις προβλήματα!!!:up: Δεν λειτουργει ακομα η "περιστροφη οθόνης" αλλα απ'οτι διαβασα θα το fixαρουνε σύντομα! http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-galaxy-s5-mini-fast-stable-t2669724 Υ.Γ: Μην φορτωσετε την ROM S5 (FULL PACK 1,3 G) θα σερνεται εντελως... Polis4 Edited May 23, 2014 by Sofia21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 από κάμερα τι λέει ; από μπαταρία ; αυτά είναι τα σημαντικά για δούλεψε το λίγο παραπάνω και γράψε μας εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Με cm11 πως μπορουμε να παιξουμε flash player. Τον κατεβασα αλλα δεν παιζει στο browser. Υπαρχει τροπος;; Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonybak Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 (edited) Με cm11 πως μπορουμε να παιξουμε flash player. Τον κατεβασα αλλα δεν παιζει στο browser. Υπαρχει τροπος;;Κοίτα εγώ πού χρησιμοποιώ αυτόν βλέπω κανονικά youtube πχ αλλά υπάρχει καί αυτή η λύση με Dolphin Browser Υπ'όψιν δεν έχω εγκαταστήσει flash player Edited May 29, 2014 by Antonybak Παράθεση LG G4 RED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Με cm11 πως μπορουμε να παιξουμε flash player. Τον κατεβασα αλλα δεν παιζει στο browser. Υπαρχει τροπος;; Διάβασε αυτό και θα καταλάβεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Διάβασε αυτό και θα καταλάβεις. ;)Εισαι ωραιος... Παιζει μια χαρα... Ευχαριστω..:) Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microcens Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Ξερει καποιος αν η archidroid 1.7 εχει ported το .smart scroll οπως η neatrom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonybak Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 (edited) Κοίτα εδώ Smart Pause & Scroll (working, tested on TW 4.3)... Edited May 31, 2014 by Antonybak Παράθεση LG G4 RED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Μολις πέρασα την ROM του S5 (LITE VERSION) στο Samsung Galaxy S3!!! Η RAM απασχολείται γυρω στα 630 - 720 ΜB. Διαγράφετε και μερικα system apps και ειστε οκ (σχετικό)! Πάντως δουλεύει χωρις προβλήματα!!!:up: Δεν λειτουργει ακομα η "περιστροφη οθόνης" αλλα απ'οτι διαβασα θα το fixαρουνε σύντομα! http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-galaxy-s5-mini-fast-stable-t2669724 Υ.Γ: Μην φορτωσετε την ROM S5 (FULL PACK 1,3 G) θα σερνεται εντελως... Polis4 διαβαζω οτι αρκετοι εχουν προβληματα επανεκινησεων οταν το εχουν στην φορτιση,θελει δουλεια ακομα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microcens Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Αν καποιος μπορει να βοηθησει γιατι εχω μπερδευτει.ειμαι στην τελευταια stock 4.3,τι γινεται με τον knox εαν ρουταρω το κινητο?θα γραψει 1?ποια η σωστη διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Δεν υπάρχει knox στην 4.3 στο s3. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microcens Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Δεν υπάρχει knox στην 4.3 στο s3. flashcounter? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Ναι.οτιδηποτε μη επίσημο φλασαρεις με odin γράφει ο counter Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 flashcounter? μπορείς να το μηδενίσεις με το triangle away. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 μπορείς να το μηδενίσεις με το triangle away. πονεμενη ιστορια στην 4.3. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Έχω παρατηρήσει το εξής περίεργο στο κινητό. όταν έχω συνδεδεμένο το hands free για αρκετές ώρες,καλή ώρα όπως εχθές,η μπαταρία πάει άκλαφτη χωρίς να μιλάω ή να ακούω μουσική. το έχω βρεί και κλειστό το πρωί... το κινητό φοράει omega v58 και boefla kernel. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Με cm11 έχετε γρήγορη μείωση της μπαταρίας? Γιατί νομίζω ότι η stock έχει πολύ καλύτερη κατανάλωση? έχετε κάνει τiπoτα ρυθμίσεις όσοι έχετε cm11 ή έχετε περάσει άλλο kernel? Σε κατάσταση αναμονής το battery drain νομίζω ότι είναι μεγάλο σε σχέση με την stock πάντα. Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 δεν φοραω cm11 αλλα διαβαζω ολα τα σχετικα και απο οτι καταλαβαινω το αδειασμα της μπαταριας ειναι στα μειον της. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts