Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν σταμάτησε το support...άλλαξε thread....έχει φτάσει το v61!!!!

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/general/4-4-2-cm11-temaseks-unofficial-build-t2681344

ΠΛΆΚΑ ΚΑΝΕΙΣ :O

Και εγώ τόσο καιρό νόμιζα πως είχε σταματήσει :O

Γιατί όμως δεν είναι από τον χρήστη temasek?

Ευχαριστώ ^_^

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΠΛΆΚΑ ΚΑΝΕΙΣ :O

Και εγώ τόσο καιρό νόμιζα πως είχε σταματήσει :O

Γιατί όμως δεν είναι από τον χρήστη temasek?

Ευχαριστώ ^_^

Δεν ξέρω ακριβώς τι έκανε....τις ανανεώσεις τις ανακοινώνει μέσω twitter!!!

Ρε παιδιά έχω κανει μια πατάτα και το κακό είναι πως δεν θυμάμαι πως τι εκανα. Πειραζα το CSC με διάφορους τρόπους, δεν θυμάμαι με πόσους. Το αποτέλεσμα; κάθε φορά σε recovery mode μου γράφει #manual mode# applying multi CSC , CSC applied COS , και successful ή κάτι παρόμοιο. Το γνωρίζει κανεις; ξέρει κανεις πως θα το ξεφορτωθω; έχω περάσει 2 φορες official ROM απο πανω αλλά τίποτα. Υπάρχει κάτι να φλασαρω με Odin για CSC?

αν εισαι ρουτ στο πλαυ στορ εχει εφαρμογη πατα στην αναζητηση CSC και θα το βρεις

:ninja:

Δοκιμαζω αυτες τις μερες την SlimKAT και διαπιστωσα το εξης προβλημα: το πληκτρολογιο της δεν εχει καθολου ορθογραφια και δεν προτεινει ελληνικες λεξεις. Πως μπορω να το προσθεσω;

Εχει το AOSP keyboard και δεν θυμαμαι σε αλλες KitKat να ειχα αυτο το προβλημα.

edit: εβαλα το google keyboard και ειμαι οκ

Edited by aris71

αν εισαι ρουτ στο πλαυ στορ εχει εφαρμογη πατα στην αναζητηση CSC και θα το βρεις

Τελικα ουτε αυτο ηταν, ειχε κολλησει κατι στο recovery... περασα ξανα cwm και επιτελους εφυγε.

Σκέφτομαι να δοκιμασω μια pure android rom ( συγκεκριμένα την ArchiDroid V2.4 ) .

Ειναι καλυτερα να προτιμήσω wipe factory reset η Clean to install a new rom?

Στην δευτερη περίπτωση σβήνονται τα παντα απο την sd της συσκευής;

Σκέφτομαι να δοκιμασω μια pure android rom ( συγκεκριμένα την ArchiDroid V2.4 ) .

Πάρε nandroid backup αν δεν έχεις

-Format System (από mount & storage)

-Wipe data/factory reset

-Wipe Cache

-Wipe Dalvik Cache

-καί στο τέλος "Clean to install a new rom" από philz

-Flash

-Reboot

Δεν διαγράφεται τίποτα από sd μουσική εικόνες η ότι αρχεία εχεις

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

Δοκιμαζω αυτες τις μερες την SlimKAT και διαπιστωσα το εξης προβλημα: το πληκτρολογιο της δεν εχει καθολου ορθογραφια και δεν προτεινει ελληνικες λεξεις. Πως μπορω να το προσθεσω;

Εχει το AOSP keyboard και δεν θυμαμαι σε αλλες KitKat να ειχα αυτο το προβλημα.

edit: εβαλα το google keyboard και ειμαι οκ

καί γιατί δεν βάζεις αυτό πολύ καλύτερο ;) Edited by Antonybak
LG G4 RED

μπορεις να κανεις οτι ειπε ο φιλος πανω

εγω ομως κανω μονο Clean to install a new rom (το οποιο κανει ολα τα υπολοιπα) και wipe dalvik cache (που νομιζω δεν συπεριλαμβανεται σττην επιλογη Clean to install a new rom)

οποτε στην ουσια το να το κανεις οπως ειπε ο Antonybak ειναι σαν να το κανεις 2 φορες το ιδιο ΤΟ ΟΠΟΙΟ βεβαια δεν βλαπτει οποτε δεν χανεις και κατι να το κανεις.

αυτο που θα ηθελα να σου πω ειναι πως πιστευω πως υπαρχουν καλυτερες aosp roms.. εγω εχω αυτη του temasek που ειναι νομιζω η πιο διασημη cm based στο xda και την θεωρω καλυτερη απο ολες τις υπολοιπες που εχω δοκιμασει.

εννοειται σου προτεινω boeffla kernel για να πειραξεις και λιγο cpu/gpu και ολα αυτα μηπως σωσεις λιγη μπαταρια παραπανω οταν την χρειαζεσαι κανοντας undervolt και underclock ή αν θελεις περισσοτερο performance να κανεις overclock. εμενα ο kernel αυτος μαρεσει και για τον ηχο που επισης μπορεις να πειραξεις :happy:

Με την temasek θα έχω δυνατότητα να αναπαράγω τα αρχεία μου ασύρματα στην tv η στον ενισχυτή μου όπως κάνω με το all share cast;

Αυτη ειναι η Temasek?

Τι περναω απο ολα οσα δινει;

Βλεπω εκτος απο το V 62 link με διαφορα αλλα

Temasek's i9300 file directory

Github

GAapps

Τα χρειαζομαι ολα;

Edited by telmusic

Σήμερα την έβαλα για δοκιμή και έπαθα πλάκα. Κατέβασα και τις τρεις τιμές των animation από τις επιλογές για προγραμματιστές στο 0,25 από 0,5 που ήταν και η rom πετάει! Είναι βασισμένη στην omni πράγμα που σημαίνει ότι έχει καλύτερη ποιότητα στην κάμερα από αυτές που είναι βασισμένες στην cm. Για κερνελ επέλεξα τον boeflla.

Καλησπέρα παιδιά. Πέρασα την neatrom. Τώρα θέλω να περάσω τον boeffla kernel. Αλλά ποια εκδοση?την rcs Η την αλλη?
T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Καλησπέρα παιδιά. Πέρασα την neatrom. Τώρα θέλω να περάσω τον boeffla kernel. Αλλά ποια εκδοση?την rcs Η την αλλη?

Την 5.2 κατέβασε....stable είναι πλέον

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Ευχαριστώ. Την ίδια ρομ εχουμε...Μόλις πριν λίγο την έβαλα,αλλά έχει φάει δύο τρία κολλήματα .γιατι?ποια 5.2?το ένα είναι σκέτο και το άλλο γράφει cheksum. Edited by antriou23

Τελ τελικά με ποια εισαι εσυ? Παντως η smart που πρότεινες με boeffla 5.2 πλεον ειναι μια χαρά.

Εγω λέω να δοκιμάσω την omega αφου παρω το backup σε περίπτωση που δεν μου αρέσει. Αλλά τι παραπάνω να εχει? Μια χαρά με βόλεψε η smart

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Τελ τελικά με ποια εισαι εσυ? Παντως η smart που πρότεινες με boeffla 5.2 πλεον ειναι μια χαρά.

Εγω λέω να δοκιμάσω την omega αφου παρω το backup σε περίπτωση που δεν μου αρέσει. Αλλά τι παραπάνω να εχει? Μια χαρά με βόλεψε η smart

Για ποια smart λες;

Ως τωρα δοκίμαζα μονο Samsung based rom και τελευταίως εχω την ArchiDroid V1.7.12 που είναι πολύ καλη.

Δοκίμασα και την aosp ArchiDroid V2.4 αλλα ειχα προβλημα με την σύνδεση αφου δεν έβλεπε το δίκτυο της wind ( κοινως δεν ειχα τηλέφωνο) συν ότι οι players δεν υποστηρίζουν air play.

Μου αρεσε το ραδιόφωνο spirit free που ειχε.

Το θυμόμουν παλια με το άθλιο interface αλλα βλεπω πως το ομόρφυναν.

Μπορω να βρω από καπου αυτό το spirit free

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου δώσει λινκ για την Samsung based ArchiDroid γιατί ψάχνω στο xda και δεν τη βρίσκω (μάλλον προσωρινή τύφλωση :P)

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου δώσει λινκ για την Samsung based ArchiDroid γιατί ψάχνω στο xda και δεν τη βρίσκω (μάλλον προσωρινή τύφλωση :P)

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-archidroid-v1-7-5-power-hands-t2228171

Παιδιά έχω βάλει την neatrom αλλά το κινητό κολλάει αρκετά. Επέλεξα full install της ρομ. Μήπως να ξανακάνω εγκατάσταση με lite η extra lite που λεει?

Παιδιά έχω βάλει την neatrom αλλά το κινητό κολλάει αρκετά. Επέλεξα full install της ρομ. Μήπως να ξανακάνω εγκατάσταση με lite η extra lite που λεει?

Ξανακάνε install με full wipe...εγώ έχω την 7.4 full με boeffla και πραγματικά είναι από τις πιο γρήγορες που έχω δοκιμάσει μαζί με την Archidroid

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Με την temasek θα έχω δυνατότητα να αναπαράγω τα αρχεία μου ασύρματα στην tv η στον ενισχυτή μου όπως κάνω με το all share cast;

Αυτη ειναι η Temasek?

Τι περναω απο ολα οσα δινει;

Βλεπω εκτος απο το V 62 link με διαφορα αλλα

Temasek's i9300 file directory

Github

GAapps

Τα χρειαζομαι ολα;

-ROM

GAPPS

KERNEL

Δυστυχώς το all share cast μόνο με sammy based roms δοκίμασε αυτό η αυτό

Edited by Antonybak
LG G4 RED

Καλημερα παιδια. Δοκιμαστε και την Omega v58 για εμενα ειναι απο τις καλυτερες ρομ που εχω δοκιμασει. Δουλεουν ολα αψογα ουτε ενα προβλημα δεν μου παρουσιασε. Την χρησιμοποιω με τον Googy Max και παει μια χαρα απο ταχυτητα αλλα και μπαταρια.

Παιδιά καλά όλες οι Samsung based roms (τις οποίες απ ότι ακούω πολλοί προτιμάτε αν και εγώ απεχθάνομαι), όμως, αν όχι επίσημα, βλέπετε να βγαίνει καμιά custom βασισμένη στο κιτκατ;

Σε αντίθεση με τις τωρινές σε jb, αυτή θα την δοκίμαζα :-)

Custom kitkat δοκίμασε την CM11 που την είχα και μου φανηκε αρκετά καλή. Πάντα με boeffla kernel.

Telmusic μιλάω για την smartdroid 7. Δεν την ηξερα την διάβασα εδω απο εσένα και είπα να την δοκιμάσω. Απο τότε δεν άλλαξα (ήθελα να βάλω την omega ή pulse).

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Custom kitkat δοκίμασε την CM11 που την είχα και μου φανηκε αρκετά καλή. Πάντα με boeffla kernel.

λεω για samsung based.. αν πιστευετε πως θα βγει καμια :happy:

αυτες οι themαρισμενες 4.3 λετε αξιζουν;