Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευθύμη με pc συνδέεται κανονικα. Με Mac είναι το πρόβλημα και ευθύνεται καθαρα η Samsung γιατι έγινε μετα το μεγάλο update. Το δοκίμασα χθες με official και δεν συνδέονταν με τίποτα.

Στο pc όμως αμεσως

Το ξέρω αυτό που λες απλά πήρα ένα 32άρι πρόσφατα και δεν θυμάμαι να το συνέδεσα στο pc... τι να κάνω όπως, έχω δοκιμάσει τα πάντα (ναι λούστηκα και με Ultrex :p ) και δεν μπορώ να βρω λύση... με WanamLite έπρεπε να συνδέεται άμεσα με το PC :mad:

Edit!!! Έκανα ένα restart και wipes και τώρα το βλέπει κανονικά, ουφ!

Edited by efthimis31

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάποιος που χρησιμοποιεί Elixir2 μπορεί να μου δώσει το Path για το external storage ?

Το /mnt/SdCard δε μου παίζει

[...]

@@Milfas

Γενικα επιβεβαιώνεται ότι ο kernel κάνει όλη την δουλεια.

1ο)Οι custom rom θεωρούνται καλές όταν έχουν εγκαταστησει όλα τα mods και τα έχουν δοκιμάσει ώστε να μην υπάρχουν αλληλεπιδρασεις.

2ο)Γιατι μπορει ο κάθε developer να δοκιμάζει το tweak που έχει φτιάξει αλλα πολλές φορές σε συνδυασμό με κάποια αλλα που θα εγκαταστήσει ο χρήστης δημιουργούνται προβλήματα.

3ο)Θεωρω ότι είναι ότι καλύτερο ο kernel να έχει προσαρμοστεί απο τον cooker πάνω στην δικη του rom.

Την Wanam την δοκίμασα κάποιες μέρες..Είναι μια πολυ καλη ρόμ χωρίς προβλήματα. Ταχύτατη και με πολυ καλη αυτονομία.

Μ αρέσει και ο developer γιατι είναι σεμνος και χαμηλών τόνων οπότε θα την έχω σαν βασική μου rom.

Θα ήθελα να πω και κάτι άλλο. Δεν είχα διαβάσει κάτι για τις ρόμ του γιατι δεν πολυ μπαίνω στο XDA και εδω στο Myphone δεν ξέρω αν είχε αναφερθεί κάτι γι αυτόν. Απλα είχα δει στο XDA αρκετα "How to" απ αυτόν και γενικα πολυ βοήθεια στο forum. Οπότε τον εμπιστεύτηκα και είπα να δοκιμάσω.

Μaster Κωστα,φιλε, συμφωνω απολυτα με αυτα που μας γραφεις...:!:

Το 1ο θα ηταν οτι καλυτερο για ολους μας να συμβαινει,αλλα θελει πολλες γνωσεις,χρονο,συσκευες,Users,flashomaniacs,και.. και.. και απιστευτη δουλεια (συνεργασια) απο τους σοβαρους cookers/devs και οχι μονο (Φανταζει αδυνατον.. Aλλα ψιλοσυμβαινει σε καποιες περιπτωσεις..Το βιωνουμε αλλωστε..;)).

Kαθως οτι και η ταχυτητα της προσφορας τους (Sef),παιζει τον ρολο της για το ποιος θα φαει την πιτα. (Λανθασμενα νομιζουν φυσικα..)

Θεμα σοβαρο που απτεται στην φιλοσοφια του cooking και εχει μεγαλη αξια η προσεγγιση/αναλυση του απο εμας..

Το 2ο επιβεβαιωνει την αδυναμια του 1ο και το καθιστα αδυνατον..:rolleyes::lol:

(Λαμβανωντας σοβαρα υπ'οψιν,οτι καποιες φορες ορισμενα απο τα mods ειναι προβληματικα απο την δημιουργια τους..)

Το 3ο εχει πετυχει ο Wanam με τις παρεμβασεις του (Lite), σε πολυ καλο βαθμο και με αξιολογο αποτελεσμα. Αλλα δεν τα καταφερνουν (τολμουν / γνωριζουν) ολοι σε αυτο..:!:

Ο Wanam με αυτην την δουλεια του,εχει πετυχει να ξεχωρισει κυριως στους εμπειροτερους Users/flashers..!!

(ταπεινη μου αποψη).

Κανει πολυ καλη δουλεια και θα συνεχισω να τον παρατηρω. Μιας και με την Lite με εχει εντυπωσιασει..

Παλαιοτερα ομως,ειχα τα παραπονα μου απο αυτον. Για να δουμε που θα μας παει το παιδι απο το Μαροκο,με την αξιολογη εξελιξη που παρουσιαζει..:!::!:

Φιλε Master Κωστα / Te_salat σε ευχαριστω πολυ για την καταθεση των αποψεων / δοκιμων σου.. Ειναι χρυσος.. Να εισαι καλα..!!

Υ.Γ Ας μην ξεχνουμε για να μην χαρακτηριστουμε απληστοι,οτι πολλοι απο τους cookers / devs / Sef / moder κανουν το χομπυ τους.. Και αλλοι παλι,κανουν την δουλεια τους..(Τους Ευχαριστουμε..)

Edited by Milfas

Τώρα που χρησιμοποιω την Wanam με Siyah v1.3.9b, έχω την εντύπωση σε κάποια πράγματα είναι πιο αργός απο τον kernel της rom.

Για παράδειγμα ένα τεστ που κάνω πάντα είναι στην Συλλογή στο άνοιγμα της λίστας των εφαρμογών που θες να κανεις share μια φωτογραφία. Εκει o Siyah καθυστερει. Θα δοκιμάσω και με του Wanam και θα σας πω.

EDIT

Όντως δεν έκανα λάθος. Είναι όπως το είπα. Και όχι μόνο αυτο. Γενικα με τον δικο της Κερνελ είναι πιο εκρηκτική η rom.

Αν θέλετε δοκιμάστε αυτο που σας είπα. Αρκει όπως είστε να ξαναφλασαρετε την rom κάνοντας μόνο wipe cashe και Dalvik.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τελικά ομορφάντρες μου wanam+kalagas themes παίζει???

παιζει....δοκιμασμενο απο εμενα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Τελικά ομορφάντρες μου wanam+kalagas themes παίζει???

παιζει....δοκιμασμενο απο εμενα

Την Καλησπερα μου στα Τσακαλια.

Οταν ειστε ετοιμοι,για γραψτε μας ρε Μορτες και εσεις δυο λογια,οταν παιζει χρονος για τον WanamLite να δουμε τι συμβαινει με τον τυπο..:lol:

Mε το δικο του πακετακι ομως..:!: Μετα αλλαξτε οτι γουσταρετε..

Την Καλησπερα μου στα Τσακαλια.

Οταν ειστε ετοιμοι,για γραψτε μας ρε Μορτες και εσεις δυο λογια,οταν παιζει χρονος για τον WanamLite να δουμε τι συμβαινει με τον τυπο..:lol:

Mε το δικο του πακετακι ομως..:!: Μετα αλλαξτε οτι γουσταρετε..

Κι εγω αυτο θέλω.

Δείτε επίσης το πόσο γρήγορα ενεργοποιηται η οθόνη μετα απο sleep.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ποιο θεμα δουλευετε στη wannam?default ειναι πρασινο stock σωστα?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Ποιο θεμα δουλευετε στη wannam?default ειναι πρασινο stock σωστα?

Vertumus JB theme.

Για να bootαρει η συσκευή χωρίς να κολλήσει θα πρέπει πρώτα να περάσετε το stock toggles (θα το βρείτε εκεί που κατεβάζετε και τη Rom), και στην συνέχεια εγκατάσταση το θέμα από recovery.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Οκ ευχαριστω,θα την δοκιμασω για να δω διαφορες,παντως με foxhound 1.2 δεν εχω κανενα θεμα,ολα ειναι stable και τατυτατα με siayh,και nimph

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Μόλις την πέρασα πάνω από την 1.8 με cache/dalvik cache... Για να δούμε!!

Οποίος την δοκιμασει ας μας πει δύο λόγια...

Ε το ίδιο καλή φαίνεται. Απλά χρησιμοποιεί πιο καινούργιο firmware επειδή όλοι το ίδιο κάνουν.

Είναι τέτοια η ευκολία για να περάσεις νέα ROM που αξίζει καθένας να δοκιμάσει.

Κατεβαίνει πολύ γρήγορα από τον server που χρησιμοποιεί. Την έκανα download κατευθείαν από το κινητό.

Ε το ίδιο καλή φαίνεται. Απλά χρησιμοποιεί πιο καινούργιο firmware επειδή όλοι το ίδιο κάνουν.

Είναι τέτοια η ευκολία για να περάσεις νέα ROM που αξίζει καθένας να δοκιμάσει.

Κατεβαίνει πολύ γρήγορα από τον server που χρησιμοποιεί. Την έκανα download κατευθείαν από το κινητό.

Έτσι είναι..Βέβαια υπάρχουν κάποιες αλλαγές που ήρθαν με το νέο firmware, όπως η αναβάθμιση της κάμερας, τα βελάκια στον browser (back-forward) κτλ.

Επίσης παρατηρώ ότι έχει λίγο καλύτερη διαχείριση εφαρμογών (μιλάω για το firmware μιας και οι modες της WanamLite είναι ίδιες) και επιτέλους οι χάρτες μένουν "παγωμενοι" ακόμα και μετά από επανεκκίνηση.. :)

Σε προηγούμενες εκδόσεις, ενώ τις παγωνα, στην επανεκκίνηση έτρεχαν πάλι στο παρασκήνιο.

Επίσης, ο tw launcher λειτουργεί χωρίς redraw πλέον.. ;)

Edited by elthis

Follow me on XDA

Έτσι είναι..Βέβαια υπάρχουν κάποιες αλλαγές που ήρθαν με το νέο firmware, όπως η αναβάθμιση της κάμερας, τα βελάκια στον browser (back-forward) κτλ.

Επίσης παρατηρώ ότι έχει λίγο καλύτερη διαχείριση εφαρμογών (μιλάω για το firmware μιας και οι modες της WanamLite είναι ίδιες) και επιτέλους οι χάρτες μένουν "παγωμενοι" ακόμα και μετά από επανεκκίνηση.. :)

Σε προηγούμενες εκδόσεις, ενώ τις παγωνα, στην επανεκκίνηση έτρεχαν πάλι στο παρασκήνιο.

Επίσης, ο tw launcher λειτουργεί χωρίς redraw πλέον.. ;)

αν ισχυει οντος αυτο ειναι πολυ καλο αλλα και παλι δυσκολα αφηνει καποιος τον nova/apex

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

αν ισχυει οντος αυτο ειναι πολυ καλο αλλα και παλι δυσκολα αφηνει καποιος τον nova/apex

Αυτό είναι σίγουρο. Λίγοι τον δουλεύουν. Αν και μεταξύ μας έχει βελτιωθεί από τον κάκιστο tw του sg2...Πάντως όντως διορθώθηκε το πρόβλημα στο τελευταίο firmware από όσο τον δούλεψα .

Nova και apex παραμενουν οι δημοφιλεστεροι και οι κορυφαίοι κατά τη ταπεινή μου γνώμη.

Follow me on XDA

Αυτό είναι σίγουρο. Λίγοι τον δουλεύουν. Αν και μεταξύ μας έχει βελτιωθεί από τον κάκιστο tw του sg2...Πάντως όντως διορθώθηκε το πρόβλημα στο τελευταίο firmware από όσο τον δούλεψα .

Nova και apex παραμενουν οι δημοφιλεστεροι και οι κορυφαίοι κατά τη ταπεινή μου γνώμη.

την εχεις με το στοκ κερνελ?

ειναι το ιδιο καλος με το προηγουμενο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

την εχεις με το στοκ κερνελ?

ειναι το ιδιο καλος με το προηγουμενο?

Ναι, με stock. Και απ ότι διαβάζω άλλους χρήστες που έβαλαν διάφορους custom kernels έχουν προβλήματα με το wifi (αποσυνδέσεις).

Follow me on XDA

Ναι, με stock. Και απ ότι διαβάζω άλλους χρήστες που έβαλαν διάφορους custom kernels έχουν προβλήματα με το wifi (αποσυνδέσεις).

αυτο διαβαζω κ εγω τωρα,με franco και siyah υπαρχει θεμα αρα ειναι προβλημα κερνελ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Παιδια εγω ακόμα δεν διάβασα τίποτα. Αυτο που βλέπω είναι ότι έχουμε μια αύξηση στην θερμοκρασία λειτουργίας γύρω στου 2 βαθμούς

Εκει που δεν πήγαινε πάνω απο 37 τώρα μου έφτασε 39+ με browsing.

Για τον Kernel φαίνονταν ότι ο δικός της ταιριάζει απόλυτα και καλύτερα απ όλους τους άλλους.

Παιδια εγω ακόμα δεν διάβασα τίποτα. Αυτο που βλέπω είναι ότι έχουμε μια αύξηση στην θερμοκρασία λειτουργίας γύρω στου 2 βαθμούς

Εκει που δεν πήγαινε πάνω απο 37 τώρα μου έφτασε 39+ με browsing.

Για τον Kernel φαίνονταν ότι ο δικός της ταιριάζει απόλυτα και καλύτερα απ όλους τους άλλους.

Φιλε Μaster Κωστα.. Μην σε τρομαζει η ανοδος της θερμοκρασιας,ξερεις οτι απεχει πολυ απο την επικινδυνη ζωνη και δεν υπαρχει κανενα απολυτος προβλημα. Μην την συνδυασεις επισης αυτην την ανοδο,ως αποτελεσμα και μεγαλυτερης ενεργειακης καταναλωσης που πολλοι θα πιστευαν. Αντιθετως δες αυριο την αυτονομια και απολαυσε. Το παιδι απο το Μαροκο,σπαει ολα τα ρεκορ ταχυτητας στην προσφορα του new firm / cook απο καθε αλλη φορα. Απο τον οποιονδηποτε dev.

Αν και δεν γουσταρω την βιασυνη του και εχω τους φοβους μου για τις παρεμβασεις του,πιστευω κατα 80% πως με την δουλεια του θα πανε ολα καλα. Αν και μεγαλο το ρισκο που παιρνει,μεσα σε 10 / 20 ωρες να δωσει atestaristo το φιρμανι του,ακομα και απο τον ιδιο.

Ξερω οτι σου αρεσει να δοκιμαζεις και να παραμενεις στα by Samsung firm και να προσθετεις εσυ τις οποιες επιλογες σου.

Εδω τα εχουν και μπορεις να τα παρεις.

http://www.hotfile.com/dl/164381873/eeaa64e/I9300XXBLG6_I9300OXABLG6_BTU.zip.html

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1646610

Αυτο που θα θελα οποτε (αν) μπορεσεις και αν τελικα κανεις αυτο που συνηθιζεις και δοκιμασεις / συγκρινεις το by Samsung με την WanamLite,ειναι να μας γραψεις δυο λογια με αυτα που διαπιστωσες και να μου πεις,αν τελικα πιστευεις πως το παιδι απο το Μαροκο εχει κανει θαυματακι..?

Πακετο θελεις την customia σου..(?) Κernel + rom να τα σπανε..! Νομιζω πως θα την εχεις / εχουμε στο μελλον απο τον τυπο...:!:

Εννοειτε πως δεν το διαφημιζω το αγορι. Απλα τον ξεχωριζω...:!::!::!:

(Φτωχη και ταπεινη μου αποψη,μεχρι να μας τα χαλασει και παμε αλλου να βρουμε την Υγεια μας...:lol:)

Το καλυτερο μας νοιαζει εμας..

Υ.Γ. Το οτι δοκιμαζεις οπως συνηθιζεις τα by mama πρωτα πολυ το γουσταρω,γιατι εισαι πολυ σωστος στις παρατηρησεις σου μετα.

Θα ακολουθησω και εγω την τακτικη σου..:rolleyes: Ισως αλλαξω και το modem του.. Αυριο θα ξερω καλυτερα για αυτο.

Edited by Milfas