m7ixalis Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 παιδια καλησπερα μια βοηθεια,μετα απο φλασαρισμα sotmax rom εχασα το imei της συσκευης και δεν εχω δικτυο,βγαζει στο imei 0049....... ,να πω οτι εχω διαβασει τα αναλογα ποστς που εχουν αναφερθει εδω,δοκιμασα καποια πραγματα αλλα δεν επανερχεται,τι κανουμε? Αν δεν βγάλεις άκρη ,κάνεις unroot ,μηδενίζεις counter και το πας στο service . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Αν δεν βγάλεις άκρη ,κάνεις unroot ,μηδενίζεις counter και το πας στο service . απο χτες παλευω περιπου 20 ωρες,δεν το γλυτωνω λες το servis?ρε ****το τοσο καιρο εχουμε φαει τη ζωη μας στα φλασαρισματα,αυτη η ρομ ηταν προβληματικη?δεν μου εχει ξανατυχει χρονια τωρα.Θα το καλυψουν λες εγγυηση? γιατι ειναι 2 μηνων τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 απο χτες παλευω περιπου 20 ωρες,δεν το γλυτωνω λες το servis?ρε ****το τοσο καιρο εχουμε φαει τη ζωη μας στα φλασαρισματα,αυτη η ρομ ηταν προβληματικη?δεν μου εχει ξανατυχει χρονια τωρα.Θα το καλυψουν λες εγγυηση? γιατι ειναι 2 μηνων τηλεφωνο Efs backup δεν έκανες; Είναι το πρώτο πράγμα που κανουμε μετά το root στα Samsung. ΝΟΜΟΣ! (με τον efs δεν είναι το πρόβλημα σου?) Σίγουρα όμως θα το καλύψουν. Βάλε εσύ το firmware του κινητού σου, βεβαιώσου ότι ο counter είναι 0 και πήγαινε το. Αν δεν μπορούν να αποδείξουν ότι ήταν rooted, δεν μπορούν και να μην το πάρουν. Και αν σε ρωτήσουν, παιξτο και λίγο ανηξερος :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Efs backup δεν έκανες; Είναι το πρώτο πράγμα που κανουμε μετά το root στα Samsung. ΝΟΜΟΣ! (με τον efs δεν είναι το πρόβλημα σου?) Σίγουρα όμως θα το καλύψουν. Βάλε εσύ το firmware του κινητού σου, βεβαιώσου ότι ο counter είναι 0 και πήγαινε το. Αν δεν μπορούν να αποδείξουν ότι ήταν rooted, δεν μπορούν και να μην το πάρουν. Και αν σε ρωτήσουν, παιξτο και λίγο ανηξερος :-P εχεις απολυτο δικιο και μενα η μεγαλυτερη βλακεια μου που δεν εχω backup efs, τοσα χρονια στο κουρμπετι,τελοσπαντων τωρα βαλαμε μυαλο,σε ευχαριστω, θα κανω αυτο που λες να τελειωνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 παιδια καλησπερα μια βοηθεια,μετα απο φλασαρισμα sotmax rom εχασα το imei της συσκευης και δεν εχω δικτυο,βγαζει στο imei 0049....... ,να πω οτι εχω διαβασει τα αναλογα ποστς που εχουν αναφερθει εδω,δοκιμασα καποια πραγματα αλλα δεν επανερχεται,τι κανουμε? Διάβασε εδώ και εδώ και δοκίμασε να φλασάρεις το emergency zip που βρίσκεται στο δεύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Διάβασε εδώ και εδώ και δοκίμασε να φλασάρεις το emergency zip που βρίσκεται στο δεύτερο. Σε ευχαριστω φιλε μου για το ενδιαφερον,δε μου λες δεν παιζει ρολο που ειμαι XXEMC2 eur γιατι στο πρωτο που εστειλες ειναι XXEMG4 και το φλασαρισμα εννοεις με odin κανονικα η recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 (edited) Aν διαβάσεις προσεχτικά θα δεις ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα. To emergency zip είναι ουσιαστικά το XXEMG4 modem. Φλάσαρέ το μέσω recovery. Δεν έχει σημασία ποιο modem έχεις τώρα. Τα modem μπορούμε να τα αλλάζουμε όπως και τις ρομ. :) Edited October 30, 2013 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Aν διαβάσεις προσεχτικά θα δεις ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα. To emergency zip είναι ουσιαστικά το XXEMG4 modem. Φλάσαρέ το μέσω recovery. Δεν έχει σημασία ποιο modem έχεις τώρα. Τα modem μπορούμε να τα αλλάζουμε όπως και τις ρομ. :) και παλι τιποτα εκανα wipe data cache dalvik φλασαρισα το zip αλλα τιποτα το imei 00049..... και μη εγγεγραμενο στο δικτυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 και παλι τιποτα εκανα wipe data cache dalvik φλασαρισα το zip αλλα τιποτα το imei 00049..... και μη εγγεγραμενο στο δικτυο Δοκίμασε να φλασάρεις την Omega v50.1 (που έχει το XXEMG4 modem), μήπως γίνει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Δοκίμασε να φλασάρεις την Omega v50.1 (που έχει το XXEMG4 modem), μήπως γίνει κάτι. οκ φιλε μου θα το παλεψω ακομα και βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 οκ φιλε μου θα το παλεψω ακομα και βλεπουμε Και καλά θα κάνεις. Διάβασε και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 η επιλογη format /system τι κανει; γιατι βλεπω χρειαζεται για την εγγατασταση της slim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 η επιλογη format /system τι κανει; γιατι βλεπω χρειαζεται για την εγγατασταση της slim. Διαγράφει την προηγούμενη ρομ από το system ολοκληρωτικά και "καθαρίζει το έδαφος" ώστε να εγκατασταθεί η καινούρια ρομ. Γι'αυτό πρόσεχε να το κάνεις πριν το φλασάρισμα της ρομ από recovery, γιατί αν το κάνεις μετά δεν θα ανοίγει το τηλέφωνο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Διαγράφει την προηγούμενη ρομ από το system ολοκληρωτικά και "καθαρίζει το έδαφος" ώστε να εγκατασταθεί η καινούρια ρομ. Γι'αυτό πρόσεχε να το κάνεις πριν το φλασάρισμα της ρομ από recovery, γιατί αν το κάνεις μετά δεν θα ανοίγει το τηλέφωνο. ;) μα δεν το εκανα ποτε σε κανενα κινητο που φλασαρα custom roms και ολα πηγαιναν μια χαρα. μηπως το μπερδεψες με το wipe data; το οποιο φυσικα και κανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirillos149 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Άλλαξα rom και έβαλα NEXUS μου δείχνει πως έχω 11 giga δεσμευμένα ενώ στην πραγματικότητα είναι λιγότερο από 1 giga γιατί μου το κάνει αυτό και τι μπορώ να κάνω? προσπαθώ να περάσω εφαρμογές και μου λέει δεν υπάρχει επαρκής χώρος... pls τα φώτα σας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 (edited) μα δεν το εκανα ποτε σε κανενα κινητο που φλασαρα custom roms και ολα πηγαιναν μια χαρα. μηπως το μπερδεψες με το wipe data; το οποιο φυσικα και κανω... Δεν είναι απαραίτητο να γίνει διότι η καινούρια ρομ πηγαίνει αυτόματα και εγκαθίσταται εκεί ενώ διαγράφεται η παλιά. Συνιστάται κυρίως για να σιγουρεψουμε την καλή εγκατάσταση της ρομ, ειδικά αν πηγαίνουμε από μια έκδοση του android σε μια άλλη. Με το wipe data καθαρίζεται ο φάκελος όπου βρίσκονται οι εφαρμογές που εγκαταστησαμε μαζί με τις ρυθμίσεις τους. Με το system format καθαρίζεται ο φάκελος όπου βρίσκεται η ρομ. Γι αυτό και μετά το φλασάρισμα της ρομ μπορούμε να κάνουμε wipe data χωρίς να φοβόμαστε ότι δεν θα ανοίξει το τηλέφωνο, ενώ αν κάνουμε format system μετά το φλασαρισμα της ρομ το τηλέφωνο μας δεν θα ανοίγει (αφού έχουμε διαγράψει τη ρομ). Γι αυτό πρέπει να το κάνουμε πριν το φλασαρισμα της ρομ Edited October 30, 2013 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Παιδια πηγα και εγω να κανω root με τον οδηγο που εχει εδω και τελικα εχασα και το imei και δεν εχω και σημα. τι γινεται τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Παιδια πηγα και εγω να κανω root με τον οδηγο που εχει εδω και τελικα εχασα και το imei και δεν εχω και σημα. τι γινεται τωρα? εχασες το imei μονο με το root; κατι δεν θα εκανες καλα.... εβαλες το σωστο αρχειο; τωρα εχεις θεμα με το imei, εισαι σιγουρος; (φυσικα δεν ειρωνευομαι) κλησεις μπορεις να κανεις; να φανταστω δεν εχεις backup του efs απο καποιο παλιο root ισως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 εχασες το imei μονο με το root; κατι δεν θα εκανες καλα.... εβαλες το σωστο αρχειο; τωρα εχεις θεμα με το imei, εισαι σιγουρος; (φυσικα δεν ειρωνευομαι) κλησεις μπορεις να κανεις; να φανταστω δεν εχεις backup του efs απο καποιο παλιο root ισως... οχι φιλε μου δεν εχω back up ναι το αρχειο που εχει στο post το μονο θεμα οτι ειχα καποιο odin και μολις το εβαλα το αρχειο πηγε μεχρι την μεση δεν ολοκληρωθηκε ειχε κολησει μετα κατεβασα το odin απο εδω ο περασε αλλα εχασε το imei και δεν εχω σημα καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 διαπιστωσα οταν βαζω *#1234# μου βγαζει το cp unknow τα αλλα δυο κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 οχι φιλε μου δεν εχω back up ναι το αρχειο που εχει στο post το μονο θεμα οτι ειχα καποιο odin και μολις το εβαλα το αρχειο πηγε μεχρι την μεση δεν ολοκληρωθηκε ειχε κολησει μετα κατεβασα το odin απο εδω ο περασε αλλα εχασε το imei και δεν εχω σημα καθολου διαπιστωσα οταν βαζω *#1234# μου βγαζει το cp unknow τα αλλα δυο κανονικα εχεις μπλεξει.... δεν ολη την προηγουμενη σελιδα, ενας αλλος επαθε το ιδιο, και αν δεν καταφερεις κατι, μηδενισμος counter, φλασαρισμα firmware και σερβις. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 εχεις μπλεξει.... δεν ολη την προηγουμενη σελιδα, ενας αλλος επαθε το ιδιο, και αν δεν καταφερεις κατι, μηδενισμος counter, φλασαρισμα firmware και σερβις. :( περασα την official φιλε μου XEF και εστρωσε ολα καλα ομως εκανα κανονικα root περασα μια custom και το triangle away δεν μου μηδενίζει το counter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Δεν νομίζω να σου μηδενίσει από την στιγμή που πέρασες Custom Rom μέσα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 περασα την official φιλε μου XEF και εστρωσε ολα καλα ομως εκανα κανονικα root περασα μια custom και το triangle away δεν μου μηδενίζει το counter γιατι να θες να το μηδενισεις αν εισαι custom;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Δεν νομίζω να σου μηδενίσει από την στιγμή που πέρασες Custom Rom μέσα. οποτε πρεπει να περασω official να το κανω root να μηδενισω και μετα παλι ξαναπερναω official ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts