Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα πείτε καμία καλή ρόμ παιδιά να περάσω . Είναι για γυναίκα θέλω να της περάσω μια ρόμ που να δουλεύει άψογα κ σταθερά κ να μείνει εκεί

Revolution Hd.. Απλη και πολυ καλη.

Πρόσεχε να ειναι η 4.1.2.

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Revolution Hd.. Απλη και πολυ καλη.

Πρόσεχε να ειναι η 4.1.2.

Kαποιο link;:O

Είδα πολλούς να προτείνουν τη Revolution HD. Έχω την τελευταία MD2 stock (και είμαι πολύ ευχαριστημένος από επιδόσεις και μπαταρία), πιστεύετε αξίζει η μετάβαση σε Revolution HD?

Είδα πολλούς να προτείνουν τη Revolution HD. Έχω την τελευταία MD2 stock (και είμαι πολύ ευχαριστημένος από επιδόσεις και μπαταρία), πιστεύετε αξίζει η μετάβαση σε Revolution HD?

Την φοραω ακομα στο s3... πολυ γρηγορη και σταθερη, δεν εχει κανενα θεμα... και αρκετα κοντα στην stock σε εμφανιση... δοκιμασε την, δεν εχεις να χασεις κατι...

Την φοραω ακομα στο s3... πολυ γρηγορη και σταθερη, δεν εχει κανενα θεμα... και αρκετα κοντα στην stock σε εμφανιση... δοκιμασε την, δεν εχεις να χασεις κατι...

Ξεκίνησα ήδη τη διαδικασία ;)

Revolution HD vs omega ποια προτιμάτε και γιατί ;

Δεν ξέρω για Omega αλλά η hd με εξέθεσε δυστυχώς! Ήθελα να κάνω κάποιες ρυθμίσεις σε vpn manually και μέσα στο μενού μου ανοίγει αντί για ρυθμίσεις vpn τις ρυθμίσεις κλειδώματος οθόνης.. Δεν νομίζω να είναι γενικό bug αλλά πρόβλημα αυτής της ρομ..

Revolution HD vs omega ποια προτιμάτε και γιατί ;

Και οι δύο είναι καλές και έχουν καλή υποστήριξη. Δοκίμασε την ωμέγα που είναι και ελληνική. Αλλιώς για πιο aosp εμφάνιση προτείνω την ultimarom που είναι από τις καλύτερες rom για το κινητό μας.

aosp ? τι σημαινει ? λιγο που ειδα σε youtube την ultrarom v12 , μου φανηκε πολυ γρηγορη και πολυ καλη ! λες ??? να κανω το βημα!!!!????

Προχώρα. Συνέχεια πειραματιζομαι και όλο σε αυτήν τελικά γυρνάω.

Προχώρα. Συνέχεια πειραματιζομαι και όλο σε αυτήν τελικά γυρνάω.

Πηγα στο link να την κατεβασω αλλα δεν ξερω τι να κατεβασω.Μπορεις να μας δωσεις κατευθειαν το link να κατεβασουμε την σωστη τουλαχιστον;Και με τι kernel η δεν πειραζουμε καθολου τον kernel;

Εκει ειμαι και εγω ποιο κατεβαζω;

επειδη εχω θεματακια με το σημα τι μοντεμ προτεινεται να φλασαρω?εχω wind αν παιζει καποιο ρολο! Edited by saltofx_v

Πηγα στο link να την κατεβασω αλλα δεν ξερω τι να κατεβασω.Μπορεις να μας δωσεις κατευθειαν το link να κατεβασουμε την σωστη τουλαχιστον;Και με τι kernel η δεν πειραζουμε καθολου τον kernel;

Για kernel εγώ επιλέγω siyah. Το λινκ είναι αυτό που σου δώσανε.

Εκει ειμαι και εγω ποιο κατεβαζω;

Έχει διάφορα λινκς με την ρομ στο κάτω μέρος της σελίδας. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης σου συνιστώ να επιλέξεις unthemed τα applications.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Έχει διάφορα λινκς με την ρομ στο κάτω μέρος της σελίδας. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης σου συνιστώ να επιλέξεις unthemed τα applications.

Την εβαλα αλλα δεν μου αρεσει.Ξαναγυρισα σε stock:O

Την εβαλα αλλα δεν μου αρεσει.Ξαναγυρισα σε stock:O

Δοκίμασε τότε κάτι σε stock look. Έχει πολλές τέτοιες. Προτείνω sotmax ή wanam. Θα είναι όπως η stock αλλά με περισσότερες δυνατότητες.

Επίσης στην ultimarom κατά την διάρκεια της εγκατάστασης μπορείς να επιλέξεις να είναι stock look επιλέγοντας όλα τα options (toggles, icons, launcher κλπ) stock.

Edited by amanwithaplan

Τελικά δεν έκατσε καλά η revolution και επέστρεψα στην τελευταία official md2. Πολλοί ανέφεραν ότι απενεργοποιώντας το launch του svoice έκανε το κινητό να αποκρίνεται πιο γρήγορα όταν πατάς home button. Αλλά η ολοκληρωτική απενεργοποίηση του svoice από τις εφαρμογές κάνει γενικά το κινητό πιο άμεσο και πιο ομαλό! Προσωπικά είδα διαφορά.

Τελικά δεν έκατσε καλά η revolution και επέστρεψα στην τελευταία official md2. Πολλοί ανέφεραν ότι απενεργοποιώντας το launch του svoice έκανε το κινητό να αποκρίνεται πιο γρήγορα όταν πατάς home button. Αλλά η ολοκληρωτική απενεργοποίηση του svoice από τις εφαρμογές κάνει γενικά το κινητό πιο άμεσο και πιο ομαλό! Προσωπικά είδα διαφορά.

Ναι γιατι το svoice ειναι βαρυ, αν δεις και στις διεργασιες, την ανοιγει συνεχεια το συστημα απο μονο του.. δεν ειναι τυχαιο που μερικες roms βγαζοντας το bloatware απο μεσα, αφαιρουν και το svoice

Ναι γιατι το svoice ειναι βαρυ, αν δεις και στις διεργασιες, την ανοιγει συνεχεια το συστημα απο μονο του.. δεν ειναι τυχαιο που μερικες roms βγαζοντας το bloatware απο μεσα, αφαιρουν και το svoice

Ακριβώς. Επίσης και το greenify κάνει πολύ καλή δουλειά. Το χρησιμοποιώ καιρό και είδα βελτίωση σε γενική απόδοση και κατανάλωση μπαταρίας. Μικρά tweaks που έχουν εμφανές αντίκτυπο.

Ακριβώς. Επίσης και το greenify κάνει πολύ καλή δουλειά. Το χρησιμοποιώ καιρό και είδα βελτίωση σε γενική απόδοση και κατανάλωση μπαταρίας. Μικρά tweaks που έχουν εμφανές αντίκτυπο.

Βασικα επειδη το s3 εχει ενα θεμα με την ram, μπορεις να βαλεις μια εφαρμογη απο το store οπως το android tuner και να ρυθμισεις την λειτουργια του κερνελ στο θεμα της μνηνης σαν agressive ή very agressive.... εχει ενα αντικτυπο στο multitasking γιατι καποιες εφαρμογες θα τις κλεισει το συστημα μετα απο λιγο, οποτε παλι θα τις ξαναφορτωσει οταν ξαναμπεις μεσα, αλλα θα δεις διαφορα στην μνημη...

Βασικα επειδη το s3 εχει ενα θεμα με την ram, μπορεις να βαλεις μια εφαρμογη απο το store οπως το android tuner και να ρυθμισεις την λειτουργια του κερνελ στο θεμα της μνηνης σαν agressive ή very agressive.... εχει ενα αντικτυπο στο multitasking γιατι καποιες εφαρμογες θα τις κλεισει το συστημα μετα απο λιγο, οποτε παλι θα τις ξαναφορτωσει οταν ξαναμπεις μεσα, αλλα θα δεις διαφορα στην μνημη...

Ποιος ο λόγος τότε να την έχεις να καθετε χωρίς να την χρησιμοποιεις? Κανονικά πρέπει να χρησιμοποιειται όλη. Μην μπερδεύεσαι με τα Windows. Άμα θέλει μνήμη το Android αοεκευθερωνει από μόνο του. Δεν χρειάζεσαι task killers.

καλημέρα καλη εβδομαδα!

ήθελα να ρωτησω αν υπάρχει Ρομ στην οποία το κινητό να εμφανίζει τα τρία πλήκτρα επιλογής στην οθόνη όπως στο Ν4/ GNex

επίσης με στοκ android custom παρατηρητε θέμα στην Ραμ;

ευχαριστώ!!!!!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Ποιος ο λόγος τότε να την έχεις να καθετε χωρίς να την χρησιμοποιεις? Κανονικά πρέπει να χρησιμοποιειται όλη. Μην μπερδεύεσαι με τα Windows. Άμα θέλει μνήμη το Android αοεκευθερωνει από μόνο του. Δεν χρειάζεσαι task killers.

Αλλιως τρεχει με 100mb ελευθερα, αλλιως με 200-300... εχει τα lagακια του οσο να πεις.... και δεν μιλησα για task killers αρχηγε μου...:)