motomoto00 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Καλησπέρα πείτε καμία καλή ρόμ παιδιά να περάσω . Είναι για γυναίκα θέλω να της περάσω μια ρόμ που να δουλεύει άψογα κ σταθερά κ να μείνει εκεί Revolution Hd.. Απλη και πολυ καλη. Πρόσεχε να ειναι η 4.1.2. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Revolution Hd.. Απλη και πολυ καλη. Πρόσεχε να ειναι η 4.1.2. Kαποιο link;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Kαποιο link;:O Εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797334 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 παιδια ερωτηση εκανα ρουτ κανονικα κ μολις περασα ρεκοβερυ δεν μου αναγνωριζει σιμ καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Είδα πολλούς να προτείνουν τη Revolution HD. Έχω την τελευταία MD2 stock (και είμαι πολύ ευχαριστημένος από επιδόσεις και μπαταρία), πιστεύετε αξίζει η μετάβαση σε Revolution HD? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Είδα πολλούς να προτείνουν τη Revolution HD. Έχω την τελευταία MD2 stock (και είμαι πολύ ευχαριστημένος από επιδόσεις και μπαταρία), πιστεύετε αξίζει η μετάβαση σε Revolution HD? Την φοραω ακομα στο s3... πολυ γρηγορη και σταθερη, δεν εχει κανενα θεμα... και αρκετα κοντα στην stock σε εμφανιση... δοκιμασε την, δεν εχεις να χασεις κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Την φοραω ακομα στο s3... πολυ γρηγορη και σταθερη, δεν εχει κανενα θεμα... και αρκετα κοντα στην stock σε εμφανιση... δοκιμασε την, δεν εχεις να χασεις κατι... Ξεκίνησα ήδη τη διαδικασία ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Revolution HD vs omega ποια προτιμάτε και γιατί ; Δεν ξέρω για Omega αλλά η hd με εξέθεσε δυστυχώς! Ήθελα να κάνω κάποιες ρυθμίσεις σε vpn manually και μέσα στο μενού μου ανοίγει αντί για ρυθμίσεις vpn τις ρυθμίσεις κλειδώματος οθόνης.. Δεν νομίζω να είναι γενικό bug αλλά πρόβλημα αυτής της ρομ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Revolution HD vs omega ποια προτιμάτε και γιατί ; Και οι δύο είναι καλές και έχουν καλή υποστήριξη. Δοκίμασε την ωμέγα που είναι και ελληνική. Αλλιώς για πιο aosp εμφάνιση προτείνω την ultimarom που είναι από τις καλύτερες rom για το κινητό μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Για aosp temasek cm η liquidsmooth. Δοκίμασε και δεν θα ξαναπας σε stock η stock based. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 aosp ? τι σημαινει ? λιγο που ειδα σε youtube την ultrarom v12 , μου φανηκε πολυ γρηγορη και πολυ καλη ! λες ??? να κανω το βημα!!!!???? Προχώρα. Συνέχεια πειραματιζομαι και όλο σε αυτήν τελικά γυρνάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Προχώρα. Συνέχεια πειραματιζομαι και όλο σε αυτήν τελικά γυρνάω. Πηγα στο link να την κατεβασω αλλα δεν ξερω τι να κατεβασω.Μπορεις να μας δωσεις κατευθειαν το link να κατεβασουμε την σωστη τουλαχιστον;Και με τι kernel η δεν πειραζουμε καθολου τον kernel; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 http://ultimarom.com/downloads/ultimarom-download-v120-phoenix-1587mb Εκει ειμαι και εγω ποιο κατεβαζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 http://ultimarom.com/downloads/ultimarom-download-v120-phoenix-1587mb Απο εδω κατεβαζω το 1;http://romhut.com/rom/samsung-galaxy-siii-i9300/ultimarom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 (edited) επειδη εχω θεματακια με το σημα τι μοντεμ προτεινεται να φλασαρω?εχω wind αν παιζει καποιο ρολο! Edited May 18, 2013 by saltofx_v Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 (edited) Πηγα στο link να την κατεβασω αλλα δεν ξερω τι να κατεβασω.Μπορεις να μας δωσεις κατευθειαν το link να κατεβασουμε την σωστη τουλαχιστον;Και με τι kernel η δεν πειραζουμε καθολου τον kernel; Για kernel εγώ επιλέγω siyah. Το λινκ είναι αυτό που σου δώσανε. Εκει ειμαι και εγω ποιο κατεβαζω; Έχει διάφορα λινκς με την ρομ στο κάτω μέρος της σελίδας. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης σου συνιστώ να επιλέξεις unthemed τα applications. Edited May 18, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Έχει διάφορα λινκς με την ρομ στο κάτω μέρος της σελίδας. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης σου συνιστώ να επιλέξεις unthemed τα applications. Την εβαλα αλλα δεν μου αρεσει.Ξαναγυρισα σε stock:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 (edited) Την εβαλα αλλα δεν μου αρεσει.Ξαναγυρισα σε stock:O Δοκίμασε τότε κάτι σε stock look. Έχει πολλές τέτοιες. Προτείνω sotmax ή wanam. Θα είναι όπως η stock αλλά με περισσότερες δυνατότητες. Επίσης στην ultimarom κατά την διάρκεια της εγκατάστασης μπορείς να επιλέξεις να είναι stock look επιλέγοντας όλα τα options (toggles, icons, launcher κλπ) stock. Edited May 18, 2013 by amanwithaplan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Τελικά δεν έκατσε καλά η revolution και επέστρεψα στην τελευταία official md2. Πολλοί ανέφεραν ότι απενεργοποιώντας το launch του svoice έκανε το κινητό να αποκρίνεται πιο γρήγορα όταν πατάς home button. Αλλά η ολοκληρωτική απενεργοποίηση του svoice από τις εφαρμογές κάνει γενικά το κινητό πιο άμεσο και πιο ομαλό! Προσωπικά είδα διαφορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Τελικά δεν έκατσε καλά η revolution και επέστρεψα στην τελευταία official md2. Πολλοί ανέφεραν ότι απενεργοποιώντας το launch του svoice έκανε το κινητό να αποκρίνεται πιο γρήγορα όταν πατάς home button. Αλλά η ολοκληρωτική απενεργοποίηση του svoice από τις εφαρμογές κάνει γενικά το κινητό πιο άμεσο και πιο ομαλό! Προσωπικά είδα διαφορά. Ναι γιατι το svoice ειναι βαρυ, αν δεις και στις διεργασιες, την ανοιγει συνεχεια το συστημα απο μονο του.. δεν ειναι τυχαιο που μερικες roms βγαζοντας το bloatware απο μεσα, αφαιρουν και το svoice Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Ναι γιατι το svoice ειναι βαρυ, αν δεις και στις διεργασιες, την ανοιγει συνεχεια το συστημα απο μονο του.. δεν ειναι τυχαιο που μερικες roms βγαζοντας το bloatware απο μεσα, αφαιρουν και το svoice Ακριβώς. Επίσης και το greenify κάνει πολύ καλή δουλειά. Το χρησιμοποιώ καιρό και είδα βελτίωση σε γενική απόδοση και κατανάλωση μπαταρίας. Μικρά tweaks που έχουν εμφανές αντίκτυπο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Ακριβώς. Επίσης και το greenify κάνει πολύ καλή δουλειά. Το χρησιμοποιώ καιρό και είδα βελτίωση σε γενική απόδοση και κατανάλωση μπαταρίας. Μικρά tweaks που έχουν εμφανές αντίκτυπο. Βασικα επειδη το s3 εχει ενα θεμα με την ram, μπορεις να βαλεις μια εφαρμογη απο το store οπως το android tuner και να ρυθμισεις την λειτουργια του κερνελ στο θεμα της μνηνης σαν agressive ή very agressive.... εχει ενα αντικτυπο στο multitasking γιατι καποιες εφαρμογες θα τις κλεισει το συστημα μετα απο λιγο, οποτε παλι θα τις ξαναφορτωσει οταν ξαναμπεις μεσα, αλλα θα δεις διαφορα στην μνημη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Βασικα επειδη το s3 εχει ενα θεμα με την ram, μπορεις να βαλεις μια εφαρμογη απο το store οπως το android tuner και να ρυθμισεις την λειτουργια του κερνελ στο θεμα της μνηνης σαν agressive ή very agressive.... εχει ενα αντικτυπο στο multitasking γιατι καποιες εφαρμογες θα τις κλεισει το συστημα μετα απο λιγο, οποτε παλι θα τις ξαναφορτωσει οταν ξαναμπεις μεσα, αλλα θα δεις διαφορα στην μνημη... Ποιος ο λόγος τότε να την έχεις να καθετε χωρίς να την χρησιμοποιεις? Κανονικά πρέπει να χρησιμοποιειται όλη. Μην μπερδεύεσαι με τα Windows. Άμα θέλει μνήμη το Android αοεκευθερωνει από μόνο του. Δεν χρειάζεσαι task killers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 καλημέρα καλη εβδομαδα! ήθελα να ρωτησω αν υπάρχει Ρομ στην οποία το κινητό να εμφανίζει τα τρία πλήκτρα επιλογής στην οθόνη όπως στο Ν4/ GNex επίσης με στοκ android custom παρατηρητε θέμα στην Ραμ; ευχαριστώ!!!!! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Ποιος ο λόγος τότε να την έχεις να καθετε χωρίς να την χρησιμοποιεις? Κανονικά πρέπει να χρησιμοποιειται όλη. Μην μπερδεύεσαι με τα Windows. Άμα θέλει μνήμη το Android αοεκευθερωνει από μόνο του. Δεν χρειάζεσαι task killers. Αλλιως τρεχει με 100mb ελευθερα, αλλιως με 200-300... εχει τα lagακια του οσο να πεις.... και δεν μιλησα για task killers αρχηγε μου...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts