StratosGR Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 καλημερα, σε περιπτωση custom rom που εχει περαστει και recovery αν θελουμε να απιστρεψουμε σε official χρειαζεται στο odin να τικαρουμε και το repartition και να βαλουμε και pit file η απο την στιγμη που η ρομ ειναι με ενα αρχειο γινονται ολα αυτοματα? Όχι δε χρειάζεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Γίνεται να φλασαρω official rom με Mobile odin? Είμαι με omega Ναι γίνεται ..υποστηρίζει tar και .tar.md5 φακέλους Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Ψάχνομαι να περάσω μια custom rom αλλά με έχει βολέψει πάρα πολύ το splanner (εφαρμογή και widget) της Samsung. Θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλά σχεδιασμένη εφαρμογή και την χρησιμοποιώ καθημερινά. Γνωρίζει κάποιος κάποια custom rom στην οποία να λειτουργεί και η εφαρμογή και (πιο σημαντικό) το widget? Ρωτάω γιατί πρόσφατα αγόρασα το apex launcher και δεν μπορεί να προστεθεί (δεν υπάρχει). Το ίδιο και με Nova launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Ψάχνομαι να περάσω μια custom rom αλλά με έχει βολέψει πάρα πολύ το splanner (εφαρμογή και widget) της Samsung. Θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλά σχεδιασμένη εφαρμογή και την χρησιμοποιώ καθημερινά. Γνωρίζει κάποιος κάποια custom rom στην οποία να λειτουργεί και η εφαρμογή και (πιο σημαντικό) το widget? Ρωτάω γιατί πρόσφατα αγόρασα το apex launcher και δεν μπορεί να προστεθεί (δεν υπάρχει). Το ίδιο και με Nova launcher. omega rom και όλα οκ Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Εγω θα προτεινα Pulse 3.1 ή sotmax. Οποια και να βαλεις ειναι Ελληνικη και θα εχεις υποστηριξη στο φορουμ. Η Omega ειναι λιγο βαρια που την ειχα φορεσει...(Ελληνικη κι αυτη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Ψάχνομαι να περάσω μια custom rom αλλά με έχει βολέψει πάρα πολύ το splanner (εφαρμογή και widget) της Samsung. Θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλά σχεδιασμένη εφαρμογή και την χρησιμοποιώ καθημερινά. Γνωρίζει κάποιος κάποια custom rom στην οποία να λειτουργεί και η εφαρμογή και (πιο σημαντικό) το widget? Ρωτάω γιατί πρόσφατα αγόρασα το apex launcher και δεν μπορεί να προστεθεί (δεν υπάρχει). Το ίδιο και με Nova launcher. Sotmax δουλευει αψογα με μπαταρια σουπερ,και εχει προεγκατεστημενο το φιξακι για τις εφαρμογες στο multi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 (edited) Εγω θα προτεινα Pulse 3.1 ή sotmax. Οποια και να βαλεις ειναι Ελληνικη και θα εχεις υποστηριξη στο φορουμ. Η Omega ειναι λιγο βαρια που την ειχα φορεσει...(Ελληνικη κι αυτη) ρε παιδια καλησπερα και παλι και χρονια πολλα. Εβαλα την Ωμεγα v35 απο stock και εχω το εξης προβλημα. Ενω πριν την εγκατασταση εκανα ολα τα wipes (wipe data - factory reset, wipe cache partition, wipe davlik cache) και μολις ανοιξω το κινητο ειναι σαν να μην εχει κανει facroty reset. ειναι ολα εκει. εφαρμογες και φωτο. και το τηλεγωνο σερνεται. Το εκανα factory reset 2 φορες απο το μενου και αλλες 2 φορες παλι και τα 3 wipεs απο cwm touch αλλα τιποτα. ειναι ολα εκει ακομα. καμια ιδεα Please???? edit : δεν ειναι εγκατεστημενα σαν εφαρμογες αλλα βλεπω τα folders των εφαρμογων που ειχα με stock με εναν file explorer και εχουν αρχεια μεσα. Edited December 25, 2012 by amanwithaplan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 ρε παιδια καλησπερα και παλι και χρονια πολλα. Εβαλα την Ωμεγα v35 απο stock και εχω το εξης προβλημα. Ενω πριν την εγκατασταση εκανα ολα τα wipes (wipe data - factory reset, wipe cache partition, wipe davlik cache) και μολις ανοιξω το κινητο ειναι σαν να μην εχει κανει facroty reset. ειναι ολα εκει. εφαρμογες και φωτο. και το τηλεγωνο σερνεται. Το εκανα factory reset 2 φορες απο το μενου και αλλες 2 φορες παλι και τα 3 wipεs απο cwm touch αλλα τιποτα. ειναι ολα εκει ακομα. καμια ιδεα Please???? edit : δεν ειναι εγκατεστημενα σαν εφαρμογες αλλα βλεπω τα folders των εφαρμογων που ειχα με stock με εναν file explorer και εχουν αρχεια μεσα. Σημερα περασα και εγω σε V35 και μιας και ειχα πολυ καιρο που περνουσα την μια rom πανω απο την αλλη εκανα το εξης. Μπηκα σε cwm και εκανα ολα τα wipes (factory reset, dalvik cache Κλπ), restart το κινητο, συνδεση στο pc και format την εσωτερικη sd, παλι cwm και ολα τα wipes και περασμα την rom. Ειχα κρατησει οτι ηθελα στην εξωτερικη sd (nadroid, rom, fotos & titanium) και το τηλεφωνο αν βγαλεις την εξωτερικη ειναι σαν καινουριο. Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 @amanwithaplan 1) Ξανά κάνε full wipe και εκτός των άλλων που έκανες θα πας mounts and storage και θα κάνεις τα 4 format (cache-system-data-preload).Προσοχή μην κάνεις format sd και external sd,θα τα σβήσεις όλα!!!! 2) Εννοείτε ότι θα βλέπεις τα folders των εφαρμογών,wipe κάνουμε όχι format! Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 @amanwithaplan 1) Ξανά κάνε full wipe και εκτός των άλλων που έκανες θα πας mounts and storage και θα κάνεις τα 4 format (cache-system-data-preload).Προσοχή μην κάνεις format sd και external sd,θα τα σβήσεις όλα!!!! 2) Εννοείτε ότι θα βλέπεις τα folders των εφαρμογών,wipe κάνουμε όχι format! ok. το mounts & storage που λεσ ειναι το Storage> Format SD card? επισης στο s2 οταν εκανα factory reset ειχε σβησει θυμαμαι τα παντα. Φωτο και προγραμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Είμαι με recovery v6.0.1.4 και δεν θυμάμαι να σου απαντήσω στην v5 σε ποιό σημείο είναι,άλλα δοκίμασε τις επιλογές και θα το βρείς. Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 ok. το mounts & storage που λεσ ειναι το Storage> Format SD card? επισης στο s2 οταν εκανα factory reset ειχε σβησει θυμαμαι τα παντα. Φωτο και προγραμματα. Τις φώτο τις έσβησε επειδή τις είχες στην εσωτερική Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Sotmax δουλευει αψογα με μπαταρια σουπερ,και εχει προεγκατεστημενο το φιξακι για τις εφαρμογες στο multi Που τη βρίσκουμε αυτή??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Ρε παιδιά όταν έκανα factory reset για να περάσω official 4.1.1 μου είναι εδώ σβήσει τα πάντα. Εφαρμογές folders φώτο τα πάντα. Τώρα που κάνω factory reset οι φώτο μένουν και μένουν και τα folders των εφαρμογών. Δηλαδή με τα το factory reset είχα στην sd 8 Gb δεδομένων. Πχ το navigon είχε σβηστεί αλλά υπήρχε ένα folder με τα αρχεία του 2 gb. Τι κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Αν κανω factory reset εκτος απο το root θα φυγει και το cwm που εχω φλασαρει; Η κατάσταση μου που τωρα γραφει τροποποίηθηκε θα επανελθει σε κανονική χωρις να αφησει ιχνος σε οτι εχω κανει στο παρελθόν; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Ρε παιδιά όταν έκανα factory reset για να περάσω official 4.1.1 μου είναι εδώ σβήσει τα πάντα. Εφαρμογές folders φώτο τα πάντα. Τώρα που κάνω factory reset οι φώτο μένουν και μένουν και τα folders των εφαρμογών. Δηλαδή με τα το factory reset είχα στην sd 8 Gb δεδομένων. Πχ το navigon είχε σβηστεί αλλά υπήρχε ένα folder με τα αρχεία του 2 gb. Τι κάνω λάθος? Σου απάντησε πριν ο Στέλιος.Το factory reset σβήνει τα πάντα εκτός από την εξωτερική κάρτα. Πριν τις αποθήκευες στην εσωτερική και σβήστηκαν ενώ τώρα στην εξωτερική και τη γλύτωσαν. Αν κανω factory reset εκτος απο το root θα φυγει και το cwm που εχω φλασαρει; Η κατάσταση μου που τωρα γραφει τροποποίηθηκε θα επανελθει σε κανονική χωρις να αφησει ιχνος σε οτι εχω κανει στο παρελθόν; Αν θες να επαναφέρεις τα πάντα όπως ήταν, περνάς μια επίσημη και κάνεις factory reset και δε μένει ίχνος. Αν το προορίζεις για σέρβις βέβαια του περνάς την έκδοση που είχε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Αν θες να επαναφέρεις τα πάντα όπως ήταν, περνάς μια επίσημη και κάνεις factory reset και δε μένει ίχνος. Αν το προορίζεις για σέρβις βέβαια του περνάς την έκδοση που είχε. Αν και εχω την επισημη ρομ και παλι θα πρέπει περασω την επισημη και μετα να κανω factory reset; Δεν αρκεί το reset για να εξαφανιστουν τα επιπλεον ( cwm ,root κ.α. ) αν εχω την επισημη; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Αν και εχω την επισημη ρομ και παλι θα πρέπει περασω την επισημη και μετα να κανω factory reset; Δεν αρκεί το reset για να εξαφανιστουν τα επιπλεον ( cwm ,root κ.α. ) αν εχω την επισημη; Ναι στο πρώτο. Όχι στο δεύτερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Εχω την Γερμανική DBT LL4 και προσπαθώ να περάσω το fixed multiview. Διαβάζω ότι το v3 είναι το σωστό, το πέρασα με cwm αλλά δεν βλέπω διαφορά. ??? Χρειάζεται κάτι ακόμα; Από το "επεξεργασία" του μου εμφανίζει κενό παράθυρο και στη λίστα δεν έχει προσθέσει εφαρμογές Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Εχω την Γερμανική DBT LL4 και προσπαθώ να περάσω το fixed multiview. Διαβάζω ότι το v3 είναι το σωστό, το πέρασα με cwm αλλά δεν βλέπω διαφορά. ??? Χρειάζεται κάτι ακόμα; Από το "επεξεργασία" του μου εμφανίζει κενό παράθυρο και στη λίστα δεν έχει προσθέσει εφαρμογές Το V3 που είναι στο αρχικό θέμα είναι για deodexed roms. Εσύ θες για odexed επειδή είσαι στοκ. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35480210&postcount=343 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Σου απάντησε πριν ο Στέλιος.Το factory reset σβήνει τα πάντα εκτός από την εξωτερική κάρτα. Πριν τις αποθήκευες στην εσωτερική και σβήστηκαν ενώ τώρα στην εξωτερική και τη γλύτωσαν. Στρατο μαλλον δεν το εξηγω εγω σωστα. Μετα το facroty reset που εκανα οι φωτο και τα δεδομενα (folders me arxeia) απο τα τα προγραμματα που ειχα στην εσωτερικη sd ειναι ακομα εδω. τα προγραμματα σβηστηκαν αλλα εχουν μεινει πισω "σκουπιδια" που με κανει να νομιζω οτι σαν να μην "πετυχε" τελειως το factory reset. Δεν μιλαω για την εξωτερικη sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Που τη βρίσκουμε αυτή??????? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=347332 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Σου απάντησε πριν ο Στέλιος.Το factory reset σβήνει τα πάντα εκτός από την εξωτερική κάρτα. Πριν τις αποθήκευες στην εσωτερική και σβήστηκαν ενώ τώρα στην εξωτερική και τη γλύτωσαν. Στρατο μαλλον δεν το εξηγω εγω σωστα. Μετα το facroty reset που εκανα οι φωτο και τα δεδομενα (folders me arxeia) απο τα τα προγραμματα που ειχα στην εσωτερικη sd ειναι ακομα εδω. τα προγραμματα σβηστηκαν αλλα εχουν μεινει πισω "σκουπιδια" που με κανει να νομιζω οτι σαν να μην "πετυχε" τελειως το factory reset. Δεν μιλαω για την εξωτερικη sd. Γιατι δεν κανεις ενα format στην εσωτερικη sd πριν να περασεις την καινουρια rom να ξεμπερδευεις? Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 παιδια καλησπερα και πανω απο λα χρονια πολλα σε ολους. θα ηθελα μια απαντηση στο εξης. φοραω την v35 ομεγα ρομ και παρατηρησα οτι το cpu δουλευει απο 38 εως και 61 βαθμους κελσιου. βεβαια 61 εφτασε οταν ετρεχα antutu. επισης σημερα το μεσημερι αισθανθηκα λιγο ζεστο το τηλ στο σημειο της μπαταριας και ετρεξα εν quadrad και μου εβγαλε 2900 αντι 6000 που εβγαζε. ειναι φυσιολογικα ολα αυτα.? παρακαλω ας απαντησει καποιος που γνωριζει να μου φυγει και με να το αγχος. απλα φοβαμε χτυπα ξυλο μην φταιει τιποτα στο τηλ. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Το V3 που είναι στο αρχικό θέμα είναι για deodexed roms. Εσύ θες για odexed επειδή είσαι στοκ. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35480210&postcount=343 Αυτό το zip έβαλα. (δεν είμαι και τόσο άσχετος! :p) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts