Te_salat Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Καλημερα σε ολη την παρεα!και εγω βλεπω lag στην εναλλαγη φωτο στην εκθεση με ultimarom,ισως η καλυτερη cooked jb για μενα Στην official ακόμα και το;ν ανοίγεις φάκελο που περιεχει 200 φωτογραφίες γίνεται αστραπιαία και η ροή απο την μια φωτο στην άλλη ειναι επίσης άψογη. Πολλές φορες κάποια tweaks επηρεάζουν το performance του UI για να ανεβάσουν ταχύτητα σε κάποια αλλα πράγματα. Ειδικα οταν έχουμε επεμβάσεις στον kernel. Προσωπικά ποτε δεν ηταν καλύτερη η συσκευη αποτι ειναι τώρα που έχω official JB. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Έτσι ακριβώς ! Και εγω πιστεύω με official jb και προσθέτοντας ο καθένας την δικια του πινελιά βάζοντας κάποια mods που του χρειάζονται ή κάνοντας μικρές εμφανισιακές αλλαγές το τηλέφωνο πετάει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Έτσι ακριβώς ! Και εγω πιστεύω με official jb και προσθέτοντας ο καθένας την δικια του πινελιά βάζοντας κάποια mods που του χρειάζονται ή κάνοντας μικρές εμφανισιακές αλλαγές το τηλέφωνο πετάει . Μιχάλη όπως όλοι μας παρακολουθώ πολυ την συμπεριφορά της συσκευής. Οποιαδήποτε αλλαγη γίνεται αντιληπτή. Αν μένεις πολυ καιρο σε custom χωρις να επανέρχεσαι έστω για λίγο σε official, χάνεις το μετρο. Για μένα ηταν μεγάλη έκπληξη η διάφορα ειδικα μετα απο custom kernel που υπόσχονταν λαγούς με πετραχειλια. Αλλα η ομαλότητα των oxeded. Έχω ξαναπει ναι στις custom που σου δίνουν official kernel και αναφέρουν τα tweaks που χρησιμοποιούν, δίνοντας σου την ευκαιρία να τα αφαιρέσεις αν δεν σου κάνουν. Ειλικρινά αν είχα τροπο για πλήρες backup ούτε root δεν θα έκανα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Έχω αγορασμένο απο vodafone Ελλάδας το κινητό. Έχει την επίσημη rom και το μόνο που έκανα είναι root για κάποιες εφαρμογές που τις ήθελα και είναι υποχρεωτικό το root Μια από αυτές τις εφαρμογές είναι και το CallRecorder (skvalex) που την έχω αγορασμένη. Το θέμα είναι ότι δεν έχω καταφέρει να την κάνω να δουλέψει σωστά. Ξέρει κανείς τη πρέπει να κάνω ? πως να την ρυθμίσω ? Υ.Γ. :(έχω δοκιμάσει αρκετές ρυθμίσεις και δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 (edited) Γυρισα σε μαμα jb πολλωνικη αλλα η αποκριση στις φωτογραφιες ειναι ολοιδια. Ισως να ειναι ιδεα μου,αλλα υπαρχει σιγουρα ενα μικρο lag. Μηδενισα και counter kai εκανα ρουτ,αρχοντας :p Edit: λετε αν βαλω και Πολλωνικο csc να παιρνω και update μελλοντικα απευθειας;; Edited October 12, 2012 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Γυρισα σε μαμα jb πολλωνικη αλλα η αποκριση στις φωτογραφιες ειναι ολοιδια. Ισως να ειναι ιδεα μου,αλλα υπαρχει σιγουρα ενα μικρο lag. Μηδενισα και counter kai εκανα ρουτ,αρχοντας :p Edit: λετε αν βαλω και Πολλωνικο csc να παιρνω και update μελλοντικα απευθειας;; Μήπως τα άλμπουμ σου είναι υπερβολικά μεγάλα; Δεν ξέρω με βάση ποια συσκευή συγκρινεις. Εγώ βλέπω μια απόλυτα φυσιολογική συμπεριφορά. Δεν έχω βέβαια άλμπουμ (φακέλους) με περισσότερες από 120 φωτογραφίες. Επίσης θα πρέπει να μας πεις που είναι αποθηκευμένες. Αν είναι στην εξωτερική κάρτα, τι class είναι η κάρτα σου; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Μήπως τα άλμπουμ σου είναι υπερβολικά μεγάλα; Δεν ξέρω με βάση ποια συσκευή συγκρινεις. Εγώ βλέπω μια απόλυτα φυσιολογική συμπεριφορά. Δεν έχω βέβαια άλμπουμ (φακέλους) με περισσότερες από 120 φωτογραφίες. Επίσης θα πρέπει να μας πεις που είναι αποθηκευμένες. Αν είναι στην εξωτερική κάρτα, τι class είναι η κάρτα σου; Ένα από τα σημαντικά bugs της πολωνικής είναι οι μαύρες λωρίδες αριστερά και δεξιά στην συλλογή των φωτογραφιών.. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό ή αναμένουμε μελλοντικές αναβαθμίσεις; Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Ένα από τα σημαντικά bugs της πολωνικής είναι οι μαύρες λωρίδες αριστερά και δεξιά στην συλλογή των φωτογραφιών.. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό ή αναμένουμε μελλοντικές αναβαθμίσεις; Αν εννοείς στην προβολή των φωτογραφιών, αυτο δεν ειναι καινούργιο. Υπήρχαν πάντοτε οταν έχουμε επιλέξει την ανάλυση 3264Χ2448. Τώρα που δοκίμασα και στο 3264Χ1836, αφήνει πάλι κενο δεξιά αριστερά αλλα πολυ μικρότερο. Δεν ξέρω αν ηταν το ίδιο στις ics γιατι πάντα προτιμω την ανάλυση 3264Χ2448 επειδη μειώνει το βάθος πεδίου και ταιριάζει περισσοτερο στην οθόνη του υπολογιστη μου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Μήπως τα άλμπουμ σου είναι υπερβολικά μεγάλα; Δεν ξέρω με βάση ποια συσκευή συγκρινεις. Εγώ βλέπω μια απόλυτα φυσιολογική συμπεριφορά. Δεν έχω βέβαια άλμπουμ (φακέλους) με περισσότερες από 120 φωτογραφίες. Επίσης θα πρέπει να μας πεις που είναι αποθηκευμένες. Αν είναι στην εξωτερική κάρτα, τι class είναι η κάρτα σου; Έχω 500 φωτογραφιες στο συνολο περιπου. Ολες σε υψηλη αναλυση. Ισως να φταιει αυτο. Συγκρινω με το πως πηγαινε πριν καιρο. Δοκιμασα και στις 2 μνημες παει το ιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Έχει ξανά ειπωθεί αλλά δεν το βρίσκω. Ποιον dialer προτείνετε για να γλιτώσω επιτέλους από τον καθυστερημένο που φορά το S3 Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Έχει ξανά ειπωθεί αλλά δεν το βρίσκω. Ποιον dialer προτείνετε για να γλιτώσω επιτέλους από τον καθυστερημένο που φορά το S3 exdialer με κλειστά μάτια. Κορυφή νομίζω! Όσο για τις φωτογραφίες μετέφερα αρκετές στον υπολογιστη και της έσβυσα απο το τηλέφωνο και πλέον είναι οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Έχω 500 φωτογραφιες στο συνολο περιπου. Ολες σε υψηλη αναλυση. Ισως να φταιει αυτο. Συγκρινω με το πως πηγαινε πριν καιρο. Δοκιμασα και στις 2 μνημες παει το ιδιο. Εγω έχω περισσότερες. Ολες απο συσκευές με camera 8 mp. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Αν εννοείς στην προβολή των φωτογραφιών, αυτο δεν ειναι καινούργιο. Υπήρχαν πάντοτε οταν έχουμε επιλέξει την ανάλυση 3264Χ2448. Τώρα που δοκίμασα και στο 3264Χ1836, αφήνει πάλι κενο δεξιά αριστερά αλλα πολυ μικρότερο. Δεν ξέρω αν ηταν το ίδιο στις ics γιατι πάντα προτιμω την ανάλυση 3264Χ2448 επειδη μειώνει το βάθος πεδίου και ταιριάζει περισσοτερο στην οθόνη του υπολογιστη μου. Για την ανάλυση των 8 mp αναφέρομαι. Στην ics η προβολή των photo γινόταν σε full screen. Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Για την ανάλυση των 8 mp αναφέρομαι. Στην ics η προβολή των photo γινόταν σε full screen. Είσαι σίγουρος? παει τόσος καιρός που ειμαι στο JB που το ξέχασα? γιατι έχω την εντύπωση οτι πάντα έτσι ηταν ακόμα και στο Sii. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Είσαι σίγουρος? παει τόσος καιρός που ειμαι στο JB που το ξέχασα? γιατι έχω την εντύπωση οτι πάντα έτσι ηταν ακόμα και στο Sii. να μαι και εγω... οχι ουτε γω θυμαμαι να ηταν φουλ με το παγωτο επρεπε να το πας σε 6 mp οπως και τωρα για φουλ φωτο στην οθονη :wacko: Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Είσαι σίγουρος? παει τόσος καιρός που ειμαι στο JB που το ξέχασα? γιατι έχω την εντύπωση οτι πάντα έτσι ηταν ακόμα και στο Sii. Κάποιος με ICS να μας λύσει την απορία; Αναβαθμισα προσφατα το s3 ενος φιλου σε JB και το πρωτο πραγμα που παρατηρησε ειναι οι μαυρες λωριδες. Το δικο μου το εχω καιρο σε jb και το εχει συνηθισει το ματι μου.. Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 καλημερα,απ'οτι θυμαμαι και εγω πρεπει να ηταν full screen σε ics Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Σε ICS είναι σε full screen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Χαχαχα, όλοι με JB είμαστε; Τότε γιατί όλη η φασαρία να μας δώσουν την "δική μας"; :lol::p Για το θέμα με την προβολή των φωτογραφιών, αν θυμάμαι ήταν το ίδιο, με λουρίδες. Και Κώστα, το είχαμε ξαναπεί μαζί, αυτό γίνεται γιατί η σχέση πλευρών της φωτογραφικής είναι 4:3 ενώ η οθόνη 16:9 Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 καλημερα,απ'οτι θυμαμαι και εγω πρεπει να ηταν full screen σε ics Σε ics στα 8mp το κάδρο είναι 4:3 Εγώ χρησιμοποιώ τα 6mp για να έχω κάδρο 16:9. Αν σε jb η φουλ ανάλυση είναι 16:9 τότε αυτό είναι καλοδεχούμενο Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Σε ics στα 8mp το κάδρο είναι 4:3 Εγώ χρησιμοποιώ τα 6mp για να έχω κάδρο 16:9. Αν σε jb η φουλ ανάλυση είναι 16:9 τότε αυτό είναι καλοδεχούμενο Δεν μπορεί να αλλάξει η φυσική διάσταση της κάμερας. Είναι 4:3 κατασκευαστικά. Οπότε αυτό που θα ήθελες δεν μπορεί να στο δώσει η Samsung. Εγώ από την άλλη προτιμώ το 4:3, με αυτό έμαθα και μεγάλωσα (από την εποχή του φίλμ), με αυτό πορεύομαι και στις ψφμ μου, θα με ψιλοχάλαγε η αλλαγή. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Η ίδια κάμερα πάντως σε βίντεο τράβα σε ανάλυση 1920Χ1080 δηλαδη 16:9 και όταν συγχρόνως παίρνεις φωτο το κάδρο είναι εξίσου 16:9. Θα μπορούσαν να το κάνουν 16:9 και στη φουλ ανάλυση Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Η ίδια κάμερα πάντως σε βίντεο τράβα σε ανάλυση 1920Χ1080 δηλαδη 16:9 και όταν συγχρόνως παίρνεις φωτο το κάδρο είναι εξίσου 16:9. Θα μπορούσαν να το κάνουν 16:9 και στη φουλ ανάλυση ΟΧΙ, Δεν μπορούν. Μην λέμε πάλι τα ίδια βρε παιδιά, κάντε μια δοκιμή. Για δες και την ανάλυση της φωτογραφίας στην περίπτωση αυτή, είναι 6ΜΡ και όχι 8. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Ειναι η πρωτη μερα που εχω μαμα το τηλεφωνο jb πολλωνικη. Δεν το εχω χρησιμοποιησει ιδιαιτερα αλλα παει αψογα και η μπαταρια μετα απο 11 ωρες ειναι στο 94%. Εχω την εντυπωση πως με οποιαδηποτε custom και να ημουν,θα ειχα τουλαχιστον 70% υπολοιπο.. Τι να πω!! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Ειναι η πρωτη μερα που εχω μαμα το τηλεφωνο jb πολλωνικη. Δεν το εχω χρησιμοποιησει ιδιαιτερα αλλα παει αψογα και η μπαταρια μετα απο 11 ωρες ειναι στο 94%. Εχω την εντυπωση πως με οποιαδηποτε custom και να ημουν,θα ειχα τουλαχιστον 70% υπολοιπο.. Τι να πω!! :X Έτσι είναι !! Είπαμε με official jb το τηλέφωνο είναι άψογο . Αν και οι περισσότερες custom rom πανω στην πολωνική χτίζονται αρα μεγάλες διαφορές οσον αφορά την μπαταρία δεν υπάρχουν . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts