Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα ελπιζω να σας ελειψα χα χα να ρωτησω κατι κ μου λετε! εχω την ν14 κατεβαζω την 16,1 ! ειχα ενα θεμα χθες με το βιντεο ξεκινουσα να τραβηξω και μου το εκοβε μετα απο λιγα δευτερολεπτ δε ξερω γιατι μου σταματουσε την εγγραφη! πιστευω με την 16 ,1 να μη το κανει! κατι αλλο! εχω το απλο τιτανιουμ το δωρεαν ! πειτε μου λιγο οταν σβηνω τα παντα απτο κινητο κ θελω να κανω μπακ απ δε μπορω να κρατησω τις επαφες μεσα, τα μηνυματα ,τις ρυθμισεις wifi κτλ και τα περναωωωω ολα απτην αρχη το αποτελεσμα ειναι ολοκληρωμενο το κινητο μου δε το εχω προλαβει να το πολυδω αφου αλλαζω συνεχεια ρομ!

ρε παιδια εβαλα την 16,1 οπως και στην ν14 που πηγαν απτο μπαρ ολα εκεινα που ειχαν το φακο την επανεκινηση κτλ??

Μία αλλαγή που παρατήρησα στο τελευταίο JB firmware είναι η βελτίωση του HDR στην κάμερα. Ευχάριστη έκπληξη.

http://img.tapatalk.com/295bfc25-6378-39a3.jpg

εχει μεγαλη διαφορα :D κωστα να σε ρωτησω κατι εστω και χαζομαρα υπαρχει περιπτωση να αφηνουν καποια πραγματακια να μη τα δινουν τελεια στη σαμι και στην καθε σαμι οταν βγαζουν update για να λενε ενα απο αυτα που διορθωσαμε με την αναβαθμιση πχ να φτιαξαμε το hdr? ναι ισως ειναι τραβηγμενο αυτο που λεω... αλλα μου φαινεται λιγο αφυσικο ενα κινητο οταν το φτιαχνεις να μη βλπεις ξεκαθαρα οτι υστερει εκει ωστε να το βγαλεις τελειο απτην αρχη...

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχει μεγαλη διαφορα :D κωστα να σε ρωτησω κατι εστω και χαζομαρα υπαρχει περιπτωση να αφηνουν καποια πραγματακια να μη τα δινουν τελεια στη σαμι και στην καθε σαμι οταν βγαζουν update για να λενε ενα απο αυτα που διορθωσαμε με την αναβαθμιση πχ να φτιαξαμε το hdr? ναι ισως ειναι τραβηγμενο αυτο που λεω... αλλα μου φαινεται λιγο αφυσικο ενα κινητο οταν το φτιαχνεις να μη βλπεις ξεκαθαρα οτι υστερει εκει ωστε να το βγαλεις τελειο απτην αρχη...

Όχι δεν νομίζω.

Απλά η Samsung βιάζεται και όταν ετοιμάζει για κυκλοφορία κάποια συσκευή δίνει προτεραιότητα στα σοβαρά προβλήματα οπότε αφήνει τα λιγότερο σημαντικά για κάποιο update.

Το συγκεκριμένο σίγουρα δεν το ανακάλυψαν τώρα, απλά το άφησαν να το δώσουν με το JB.

Προσωπικά πιστεύω ότι θα υπάρξουν 1-2 θεματακια στο jB που θα μας ταλαιπωρήσουν για κάποιο διάστημα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά υπάρχει κάποιο λινγκ mod για τον flash player στην jb???

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Παιδιά υπάρχει κάποιο λινγκ mod για τον flash player στην jb???

Κοιταξε λιγο εδω..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1847555

Όσοι έχετε πρόβλημα με το Swype (μικρό μέγεθος, χωρίς Ελληνικά) βάλτε αυτή την έκδοση, και κάντε download τα Ελληνικά.

Την έβαλα και όλα δουλεύουν άψογα τώρα.

http://db.tt/bymnGD93

160 χαρακτηρες ομως??????????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νεο leak LH8. Αν δεν είναι αυτη η τελική δύσκολα θα αρχίσει αύριο βράδυ η διανομή της επίσημης. Και όπως έχουμε δει μέχρι σήμερα υπάρχουν κάποια μικρά θεματακια.
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Νεο leak LH8. Αν δεν είναι αυτη η τελική δύσκολα θα αρχίσει αύριο βράδυ η διανομή της επίσημης. Και όπως έχουμε δει μέχρι σήμερα υπάρχουν κάποια μικρά θεματακια.

Ωχ χλωμούς μας κόβω για αύριο με μια μέρα πριν Leak :(

giphy.gif

ρε παιδια μια βοηθεια εχω την 16,1 στην μπαρα πανω πανω δεν εχει ουτε το φακο ουτε τα υπολοιπα πως τα βαζουμε?υπαρχει κατι που να την κανει ακομα καλυτερη? ας πουμε εβαλα τον χ ντιλερ κ πεταει αν κ δε θελω οι κλησεις να πηγαινουν στο παλιο καθολου! θελω να βαλω κ την εφαρμογη για το φλας.. αλλαξα κ εβαλα κ το go πληκτρολογιο που δ κολλαει πουθενα.. στην αρχη η 16,1 μ εκανε κατι ρελοαντ αλλα εκανα επανεκινηση κ δε μ ξαναεκανε προς το παρων.. μονο στη φωτο κ στο βιντεο δειχνει μερικες φορες μαυρη οθονη για ενα second, επισης στο βιντεο χθες μ το σταματησε καθως τραβουσα.. πιστευω οτι θα φυγουν ολα αυτα με την επισημη :-) Α και τωρα π βγαινει το πληκτρολογιο δε μπορω να σκρολλαρω απο πανω σαν να κολλαει δ ξερω γιατι οποιος ξερει ας βοηθησει!

δ ξερω γιατι αλλα τα βιντεο μου σταματανε ετσι ξαφνικα οταν κανω εγγραφη χωρις να εχω πειραξει καποια ρυθμιση

Edited by tresor_jim

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Τι σχεση εχουν οι 160 χαρακτηρες;αυτο ειναι θεμα στοκ εφαρμογης μηνυματων...

πως δεν εχει φιλε μου.δεν μπορεις να στειλεις 160 χαρακτηρες γιατι να μην μπορεις και με το πληκτρολογιο της samsung να γινεται? στο s2 που ειχα γινοταν να στελνεις 160 χαρακτηρες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

πως δεν εχει φιλε μου.δεν μπορεις να στειλεις 160 χαρακτηρες γιατι να μην μπορεις και με το πληκτρολογιο της samsung να γινεται? στο s2 που ειχα γινοταν να στελνεις 160 χαρακτηρες.

αυτο ειναι προβλημα της εφαρμογης μηνυματων της samsung απο το 1 το χε και συνεχιζει....

Λοιπόν την φοράω από το μεσημέρι και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι ότι καλύτερο έχω βάλει μέχρι τώρα στο κινητό.Δεν το λέω συχνά αλλά ναι είναι πιο smooth από το παγωτό.και ναι επιτέλους το reload του widget έφυγε. 2 θεματακια μόνο έχει κατά εμένα αδιάφορα.

1.το allshare cast ενεργοποιήται και απενεργοποιηται μαζί με το wifi

2.το allshare crashάρει

Έβαλε κανένας LH8 ρε παιδιά να μας πει ?

Την περνάω τώρα με όλες τις τιμές. ....διαγραφή εσωτερική sd card και φλασαρισμα απο την αρχη μέσω αγγλικής κλπ. Όχι απο NAND backup κάποιου αλλου.

Την περνάω τώρα με όλες τις τιμές. ....διαγραφή εσωτερική sd card και φλασαρισμα απο την αρχη μέσω αγγλικής κλπ. Όχι απο NAND backup κάποιου αλλου.

Κώστα τα καθαρίσματα τα κάνω με το (Super Wipe) του Mike1986 και τα κάνει αόρατα :)

giphy.gif

Αn ειστε με στοκ LG8 και modem LH1 δεν χρειαζεται wipe

Εγω δεν πέρασα το modem. Στις οδηγίες έλεγε ότι δεν χρειάζεται. Λες να το περάσω? Κάτι δεν μ αρέσει όμως μου βγάζει στην μπάρα ένα εικονίδιο που δεν έχω ξαναδεί.

Μοιάζει με του wifi αλλα εχει δυο βέλη στην βάση του. Δεν έψαξε ακόμα να δώ τι είναι. Προς το παρών επαναφέρω τις εφαρμογές μου.

Απο ταχύτητα πάντως δεν βλέπω κάτι διαφορετικο. Αυτο που μ ενδιαφέρει είναι ότι δεν εχει προβλήματα. Προς το παρών θέλω να δοκιμάσω την official για να έχω μετρό για τις custom.

Εγω δεν πέρασα το modem. Στις οδηγίες έλεγε ότι δεν χρειάζεται. Λες να το περάσω? Κάτι δεν μ αρέσει όμως μου βγάζει στην μπάρα ένα εικονίδιο που δεν έχω ξαναδεί.

Μοιάζει με του wifi αλλα εχει δυο βέλη στην βάση του. Δεν έψαξε ακόμα να δώ τι είναι. Προς το παρών επαναφέρω τις εφαρμογές μου.

Απο ταχύτητα πάντως δεν βλέπω κάτι διαφορετικο. Αυτο που μ ενδιαφέρει είναι ότι δεν εχει προβλήματα. Προς το παρών θέλω να δοκιμάσω την official για να έχω μετρό για τις custom.

το modem χρειάζεται μόνο αν περάσεις το ota , αν πέρασες ολόκληρη την ROM μέσο Odin δεν χρειάζεται.το εικονίδιο που βλέπεις είναι το allshare cast, είναι αυτό που έλεγα ότι αν έχεις το wifi ανοικτό, μένει και το allshare cast ανοικτό.

τελικά το απλό allshare μου δούλεψε έπρεπε απλώς να ενεργοποιώ την κοινή χρήση αρχείων από τις ρυθμίσεις

το modem χρειάζεται μόνο αν περάσεις το ota , αν πέρασες ολόκληρη την ROM μέσο Odin δεν χρειάζεται.το εικονίδιο που βλέπεις είναι το allshare cast, είναι αυτό που έλεγα ότι αν έχεις το wifi ανοικτό, μένει και το allshare cast ανοικτό.

τελικά το απλό allshare μου δούλεψε έπρεπε απλώς να ενεργοποιώ την κοινή χρήση αρχείων από τις ρυθμίσεις

Thanks καλά τα πάει πάντως.

Το modem LH1 το είχε η LG8 γι αυτό δεν χρειάσθηκε.

Φιλε μου να σε ρωτησω το AllShare cast δουλευει τωρα κανονικα σε συνδεση με Samsung τv(2012 μοντελο που εχω) γιατι σε εμενα οχι?

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Φιλε μου να σε ρωτησω το AllShare cast δουλευει τωρα κανονικα σε συνδεση με Samsung τv(2012 μοντελο που εχω) γιατι σε εμενα οχι?

Όχι ακόμα , από ότι λένε στο συγκεκριμένο firmware προσπαθούν να σεταρουν το allshare cast από το επόμενο το πιο πιθανό είναι να δουλεύει

Edited by dimkit

Τα βελάκια είναι για να δείξει αν κατεβάζει ή ανεβάζει.. ;)

Ειναι του wi fi direct το εικονίδιό και ειναι bug. Σήμερα θα βγει η επίσημη rom της samsung ;

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Ειναι του wi fi direct το εικονίδιό και ειναι bug. Σήμερα θα βγει η επίσημη rom της samsung ;

Όχι δεν θα δοθεί σήμερα κατα 90%. Απλα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία.

Δεν γίνεται να βγάζουν beta στις 27 που εχει μικρο λάθη όπως αυτο με το εικονίδιο και στις 29 να δώσουν την επίσημη.