Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι αν γίνεις root γίνεται, αλλάζεις τα αρχεία του συστήματος.

Σε ευχαριστω για την απαντηση..εγινα root ομως δεν με αφηνει να πειραξω τα αρχεια συστηματος, δεν μπορω να τα διαγραψω η να τα αντικαταστησω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα και χρονια πολλα στους εορταζοντες.

Περασα με επιτυχια την τελευταια omega rom, απλα στο τελος ανοιγωντας ειδα οτι ειχε κρατηση οτι ειχα κατεβασει απο πριν οπως και τις ρυθμισεις. Μηπως επρεπε να κανω επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις πριν την περασω?

Αν ναι μπορω να την ξαναπερασω τωρα με την ιδια ακριβως διαδικασια?

Αν η rom που φορουσες πριν βάλεις την Ωμεγα δεν ήταν άλλη έκδοση της Ωμεγα, καλό θα είναι να την ξανά φλασαρεις. Θα μπεις σε recovery και θα κανεις foul wipe.

Αν έχεις πάρει backup με titanium μπορεις να επαναφερεις άφοβα τις εφαρμογές σου με τα δεδομένα τους, αλλα όχι εφαρμογές του συστήματος.

Ναι αν γίνεις root γίνεται, αλλάζεις τα αρχεία του συστήματος.

Σε ευχαριστω για την απαντηση..εγινα root ομως δεν με αφηνει να πειραξω τα αρχεια συστηματος, δεν μπορω να τα διαγραψω η να τα αντικαταστησω..

Για να το κανεις χρειάζεσαι κάποιον explorer όπως ο root explorer και όταν πας για παραδειγμα στον φάκελο System/ apps, θα πρέπει να επιλεξεις O/R για να σου επιτρέπει διαγραφή, μετακίνηση και αντικατάσταση.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Προφανώς κάτι δεν κάνεις σωστά. Με το root explorer γίνεται εύκολα.

- Alex

Παιδια ειχα Wanam lite 2.2 και καπου ετρωγε κολλήματα , δοκίμασα αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1714091 ( Criskelo Team rom ) και παει σφαιρα με τελεια μπαταρία. Την προτείνω ανεπιφύλαχτα.

Παιδιά την δοκίμασε κάποιος άλλος να πείτε εντυπώσεις;

Αν η rom που φορουσες πριν βάλεις την Ωμεγα δεν ήταν άλλη έκδοση της Ωμεγα, καλό θα είναι να την ξανά φλασαρεις. Θα μπεις σε recovery και θα κανεις foul wipe..

Σε περιπτωση που θελω να δοκιμασω την Wanam ?

Σε περιπτωση που θελω να δοκιμασω την Wanam ?

Κάθε φορά που πηγαίνεις σε rom διαφορετικού developer, θα πρέπει να κανεις foul wipe.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλησπέρα ..ημουν με omega μεχρι την 9 αν θυμάμαι καλά και απο εκει και πέρα wannam μεχρι και την 2.2 την οποια και την εχω κρατήσει backup ..όλες πάντα με full wipe ..σε όλες τις wannam ειχα καποια θεματακια οπως kernel wakelocks αυτονομία και καποια κολλήματα μετά απο ξεκλείδωμα ..μεχρι που χθες έπρεπε να φορμαρω τη sd γιατί μου ελεγε οτι ειναι κατεστραμμένη (64 gb):(..το πήρα απόφαση χθες μετά απο πολλα νεύρα και ξαναπέρασα την omega στην 12 έκδοση και .....:) όλα σούπερ πάλι και απροβλημάτιστα μέχρι τώρα ..μπαταρια καλυτερα απο πριν και στο τελος τελος βαρέθηκα να περναω ολη την ρομ του wannam με ολα τα @#%@% της samsung και.μετά. να τα παγώνω ενα ενα..αυτά με την δική μου εμπειρία ..so Γιάννη σε ευχαριστώ για την σουπερ ρομ..

Καλησπέρα ..ημουν με omega μεχρι την 9 αν θυμάμαι καλά και απο εκει και πέρα wannam μεχρι και την 2.2 την οποια και την εχω κρατήσει backup ..όλες πάντα με full wipe ..σε όλες τις wannam ειχα καποια θεματακια οπως kernel wakelocks αυτονομία και καποια κολλήματα μετά απο ξεκλείδωμα ..μεχρι που χθες έπρεπε να φορμαρω τη sd γιατί μου ελεγε οτι ειναι κατεστραμμένη (64 gb):(..το πήρα απόφαση χθες μετά απο πολλα νεύρα και ξαναπέρασα την omega στην 12 έκδοση και .....:) όλα σούπερ πάλι και απροβλημάτιστα μέχρι τώρα ..μπαταρια καλυτερα απο πριν και στο τελος τελος βαρέθηκα να περναω ολη την ρομ του wannam με ολα τα @#%@% της samsung και.μετά. να τα παγώνω ενα ενα..αυτά με την δική μου εμπειρία ..so Γιάννη σε ευχαριστώ για την σουπερ ρομ..

Ποτέ δεν είχα με την Wanam κανένα απο τα προβλήματα που αναφέρεις. Αλλα δεν άκουσα και κάποιον άλλο εδώ να παραπονιεται.

Όπως έγραψα πριν δοκιμάζω κι εγώ ολο το απογευμα την V12. Πραγματικά είναι παρα πολύ καλή. Διαθέτει την σπιρτάδα που έλειπε μέχρι την V9 που είχα δοκιμάσει.

Ως τώρα δεν είδα reload στο widget του καιρού.

Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Είναι νωρίς ακόμα.

Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Απο προχθές το βράδυ εχω περάσει την κρισκελο και έχω να κάνω την εξής παρατήρηση μετά απο στενή κ συνεχή παρακολούθηση ,βλέπω λοιπόν οτι κάτω απο οποιαδήποτε χρίση της συσκευής και να κάνω η ελεύθερη Ραμ δεν έχει πέσει κάτω από 220- 250mb και αρκετές φορές βλέπω και 300 ,δεν ξέρω που οφείλετε αλα αν θέλετε δοκιμάστε και πείτε και εσείς τι βλέπετε.

Αυτόν τον 1 περίπου μήνα που έχω το s3 έχω αλλάξει σχεδόν ότι βολοδέρνει στο xda και λέγετε Ρομ είτε PURE είτε TW, όλες το ανώτερο που είχα δει μετά reboot ήταν 220 (το ανώτερο) ,όταν άρχιζε το σκάλισμα έπεφτε στα 80-120.

http://img687.imageshack.us/img687/5756/screenshot2012081519460.png

giphy.gif

Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Απο προχθές το βράδυ εχω περάσει την κρισκελο και έχω να κάνω την εξής παρατήρηση μετά απο στενή κ συνεχή παρακολούθηση ,βλέπω λοιπόν οτι κάτω απο οποιαδήποτε χρίση της συσκευής και να κάνω η ελεύθερη Ραμ δεν έχει πέσει κάτω από 220- 250mb και αρκετές φορές βλέπω και 300 ,δεν ξέρω που οφείλετε αλα αν θέλετε δοκιμάστε και πείτε και εσείς τι βλέπετε.

Αυτόν τον 1 περίπου μήνα που έχω το s3 έχω αλλάξει σχεδόν ότι βολοδέρνει στο xda και λέγετε Ρομ είτε PURE είτε TW, όλες το ανώτερο που είχα δει μετά reboot ήταν 220 (το ανώτερο) ,όταν άρχιζε το σκάλισμα έπεφτε στα 80-120.

Αυτο αν θες μπορεις να το πετύχεις σε οποιαδήποτε rom μ ένα task killer και την κατάλληλη ρύθμιση που θα του κανεις. Απλά θα κλείνουν περισσότερες εφαρμογές και έτσι θα έχεις περισσότερη free ram.

Αυτο αν θες μπορεις να το πετύχεις σε οποιαδήποτε rom μ ένα task killer και την κατάλληλη ρύθμιση που θα του κανεις. Απλά θα κλείνουν περισσότερες εφαρμογές και έτσι θα έχεις περισσότερη free ram.

Κώστα μου τα ξέρω αυτά και δεν είμαι καθόλου σύμφωνος με task killers ,η διαπίστωση που έκανα ήταν με την Ρομ όπως την πέρασα χωρίς τίποτα έξτρα απο μέρους μου λογικά με οτι μαγειρέματα είχε ο Αργεντινός μάγειρας:)

giphy.gif

Κώστα μου τα ξέρω αυτά και δεν είμαι καθόλου σύμφωνος με task killers ,η διαπίστωση που έκανα ήταν με την Ρομ όπως την πέρασα χωρίς τίποτα έξτρα απο μέρους μου λογικά με οτι μαγειρέματα είχε ο Αργεντινός μάγειρας:)

Σίγουρα εχει επέμβει στις τιμές και κάνει ότι ο task killer.

Παιδία στην dragonICS εχει επιλογή στο σεταρισμα της rom που σου λεει ποσα mb ελευθερα θελεις να εχεις. Επισης να πω οτι εδω και κανα 2ωρο που την δουλευω μου φαίνεται πολύ καλύτερη απο την wanam 2.2 (στην οποια ειδα προβληματα μνημης) αλλα εχει και πολλές επιλογες για ολα τα γουστα απο kernels μεχρι θεματα κατα την εγκατασταση αλλα και μετα την εγκατασταση εχει επιπλέον ρυθμισεις.

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Μακάρι να γινότανε αλλά δυστυχώς δεν...

Τελικά Νίκο έχει δίκιο. Ιδού ... Και exynos 4412 και 2gb ram και 32gb storage και LTE. Korean edition. Είναι η πρώτη φορά που ως Ευρωπαίος αισθάνομαι πολίτης δεύτερης κατηγορίας :p

Για ελλαδα δεν θα κανει?

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Ποτέ δεν είχα με την Wanam κανένα απο τα προβλήματα που αναφέρεις. Αλλα δεν άκουσα και κάποιον άλλο εδώ να παραπονιεται.

Όπως έγραψα πριν δοκιμάζω κι εγώ ολο το απογευμα την V12. Πραγματικά είναι παρα πολύ καλή. Διαθέτει την σπιρτάδα που έλειπε μέχρι την V9 που είχα δοκιμάσει.

Ως τώρα δεν είδα reload στο widget του καιρού.

Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Είναι νωρίς ακόμα.

Φιλε Master Κωστα..

Ερωτηθεις απο εναν αλλον φιλο λιγο πιο πισω,τον αγαπητο tresor_jim,για το αν θα πρεπει να δοκιμασει την omega 11.1,του απηντησα οτι μετα απο πολλες δοκιμες με την συγκεκριμενη rom,του συστηνω ανεπιφυλακτα να την δοκιμασει,μιας και με ειχε εντυπωσιασει παρα πολυ :!:, σε σχεση με τις προγενεστερες που και ο ιδιος μου ανεφερε..

Kαι τον παροτρυνα (αν και σπανιως πια) με βαση και αυτο που μας γραφεις και εσυ,αλλα και με αλλα χαρακτηριστικα της omega (στην μεταξυ μας συνομιλια),μιας και θα με ενδιεφερε πολυ και η δικη του αποψη μετεπειτα...!!!

Aκομα δεν εχω καταλαβει,γιατι offtopicaristike το συγκεκριμενο post...:worry: Απο πολυ αγαπητο μου και τυχερο (για την προσφορα του) moderator...:!: Αν και πολυ σωστα διεγραψε και καποια που ειχαν χιουμορ και off topic,καθως ξεφυγαμε (και sorry για αυτο) στην μεταξυ μας συνομιλια με τον αγαπητο tresor_jim ...!!!

Υ.Γ ) Στην ολη στιχομυθια εξεφρασε την θετικη του αποψη για την 11.1 omega και ο αγαπητος φιλος galanakop (on topic θελω να πιστευω),αλλα δεν βρισκω κατι πιο πισω ουτε και απο αυτον..:!:

Αρα συνεπως οι οποιες παροτρυνσεις μας,δεν εχουν να κανουν μονο με τον/ην WanamLite.. Aπλα μονο αυτες διαβαστηκαν...

Θα μπορουσε να πει καποιος,οτι η καλυτερη απο ολες (εδω και καιρο),ειναι μια που μολις αναφερθηκε (criskelo) και δυστυχως ταπεινα να συμφωνω και εγω σε αυτο,λογω kitchen και μονο και τιποτα αλλο. Παρ'ολα αυτα,θα ηθελα να διαβαστει η αποψη μου. Φυσικα αυτο που θα με εκανε χαρουμενο για την Ελληνικη εκπροσωπηση,θα ηταν να γνωριζω αν μπορει και υπαρχει (?) καποιος τροπος,να κερδισω στο θεμα της αυτονομιας με καποια by Sef παρεμβαση,μιας και αυτο θα το ηθελα πολυ..!!

Υ.Γ) Μπορει ταπεινα να εκφραζω την αποψη,οτι ενας τυπος που δεν τον γουσταρω καθολου (criskelo),κερδιζει την προτιμηση μου λογου kitchen και μονο.. Αλλα να μην το εχω αναφερει ποτε τοσο καιρο,γιατι μου την δινει η Αργεντινη.

Αναρωτιεμαι αν εγραφα για την omega kitchen και την οποια βελτιωση θα μπορουσε να γινει,θα το διαβαζε κανεις..?:worry:

Παιδια ειχα Wanam lite 2.2 και καπου ετρωγε κολλήματα , δοκίμασα αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1714091 ( Criskelo Team rom ) και παει σφαιρα με τελεια μπαταρία. Την προτείνω ανεπιφύλαχτα.

Ναι.. Καλε μου φιλε.. Την δοκιμαζω εγω εδω και παρα πολυ καιρο.. Θα μου επιτρεψεις να σου πω,οτι η μπαταρια της ειναι χειροτερη απο WanamLite και δεν αναφερομαι στο deep sleep αλλα στο hard use mode. Συνεπως δεν θα συμφωνησω ουτε κατα διανοια στην αποψη σου,που δεν ειναι και πολυ συγκεκριμενη οσο αφορα το < τελεια >. Τελεια σε τι Αγαπητε φιλε..?

Η κουζινα του μου αρεσει πολυ και για την λειτουργικοτητα της,αλλα και για το περιεχομενο και το ολο custom της. Αλλα πιστευω οτι μπορει να γινει και πολυ καλυτερη. Θα ηθελες τωρα,οποτε εχεις χρονο καλε μου φιλε,να γινεις λιγο πιο υπερθεματικος και να σου γραψω μια σελιδα μετα,για την κατα τα αλλα εξαιρετη και αυτην rom και niaou,niaou, γαβ και ψι...!!!

Παιδιά την δοκίμασε κάποιος άλλος να πείτε εντυπώσεις;

Εσυ θα μας πεις τιποτα παραπανω τωρα..? Μετα απο την Διαπιστωση / Προτροπη /Ερωτηση που μας θετεις απο μονος σου,για το ιδιο θεμα.

Καθως και τι κολληματα ετρωγε η Wanam....??? H ετσι απλα καπου... Σαν την <τελεια> μπαταρια..

Και θελει χρονο για να σου απαντησω..

Με Αγαπη και Φιλικα που λενε και οι πιο ψυχραιμοι εδω μεσα..!!

Edited by Milfas

αυτη ειναι η μπαταρια μου με wanam 2.2 αλλα ξαλαφρωμενη απο πολλα αχρηστα bloat

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Γιώργο έχω βγάλει και 7,5 ώρες οθόνη :) αλλα σε 15 ώρες συνολικη χρήση.

@@Milfas

Γιώργο όπως είπα δεν δοκιμάζω πολλές rom γιατι έχω αργή σύνδεση στο σπίτι αλλα βαριέμαι κι ολας.

Η Ωμεγα 12 είναι καλή. Έγραψα πριν. Για μπαταρία δεν έχω άποψη ακόμα είναι νωρίς.

Σε χρήση την θεωρώ ίδια με την wanam lite. Κυρίως σε αίσθηση θα έλεγα, δεν κάνω ματρησεις:p.

Έχω 2-3 απλά τεστακια που κάνω σε κάθε rom και kernel και τα χρησιμοποιω σαν μετρό σύγκρισης.

Φυσικά η Ωμεγα είναι πιο νοικοκυρεμενη με την kitchen της, την καλή υποστήριξη κλπ.

Πιστεύω ότι οι όλες οι σοβαρές custom είναι πολυ κοντά. Απο εκει και πέρα διαλέγεις ένα cooker και τον ακολουθείς, γιατι διαφορετικά θα μπεις στο τριπακι και θα χάσεις το μπούσουλα.

Όλοι δουλεύουν στα ίδια builds. Αν κάποιος καταφέρει κάτι σημαντικό μ ένα δικό του tweak, στην επόμενη έκδοση θα το έχουν όλοι. Οπότε δεν αξίζει να γυρνάς απο δω κι απο εκει.

Νομίζω ότι το θέμα ics στο Siii εξαντλήθηκε. Ουσιαστικά δεν θα έχουμε άλλο built με αλλαγές. Αν δοθεί κάτι απο την Samsung θα είναι όπως το τελευταίο που δεν διαφέρει σε τίποτα απο το προηγούμενο.

Μεχρι να δοθει επισημα το JB, περιμένουμε μήπως υπάρξει κάποια leaked έκδοση και έχουμε πραγματικά νέες custom rom.

Αδερφέ πόσες απο τις 6 ωρες ησουν συνδεδεμένος στο internet(wifi end 3g)

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

3g ελαχιστα...wifi περιπου 4.5-5 ωρες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Παιδία στην dragonICS εχει επιλογή στο σεταρισμα της rom που σου λεει ποσα mb ελευθερα θελεις να εχεις. Επισης να πω οτι εδω και κανα 2ωρο που την δουλευω μου φαίνεται πολύ καλύτερη απο την wanam 2.2 (στην οποια ειδα προβληματα μνημης) αλλα εχει και πολλές επιλογες για ολα τα γουστα απο kernels μεχρι θεματα κατα την εγκατασταση αλλα και μετα την εγκατασταση εχει επιπλέον ρυθμισεις.

Καλή η dragonICS αλλά έχει ένα τεράστιο μειονέκτημα.....δεν παίζει με την καμιά flash.Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Άλλα αφου δεν τα παίζει θα πάρει πόδι άμεσα.

EDIT:Είναι οκ τώρα.....το μονό που έχω δει είναι ότι δεν μπορώ να στείλω τα βίντεο στην τβ.. αλλά θα το ψάξω.

Edited by arfi-gorgona
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Μάλλον η ερώτηση θα έπρεπε να είναι πόσες ώρες εκανε browsing?

Θα σου απαντήσω εγώ.

Εννοείται ότι δεν γίνεται να βγάλει 6,5 ώρες browsing. Με 3g θα είναι λιγότερο ακόμα.

Όμως η χρήση ενός smartphone δεν είναι μόνο browsing.

Υπάρχουν δεκάδες εργασίες που απαιτούν σύνδεση στο διαδίκτυο, οπότε είσαι διαρκώς συνδεδεμένος. Εγώ έχω βγάλει πολλές φορες 7 ώρες όπως είπα αλλα στην διάρκεια της μέρας. Δηλαδή απο το πρωί που ξύπνησα μέχρι αργά το βράδυ. Η χρήση μου περιελάμβανε ελάχιστο πραγματικό browsing αφου χρησιμοποιω άλλες εφαρμογές.

Για παράδειγμα γιατι να κάνω browsing όταν έχω tapatalk. Θα μπω στον browser μόνο όταν υπάρχει κάποιο άρθρο με φωτο η αλλα πράγματα που δεν μπορώ να τα έχω στο tapatalk.

Για την ενημέρωση μου χρησιμοποιω τις ειδησεογραφικες εφαρμογές.

Για τα υπόλοιπα εχω το Flipboard στο οποίο έχω βάλει τα πάντα.

Και φυσικά mail, Facebook, twitter. Τα πάντα εκτός απο βαριά games.

υπαρχει καπου ο τροπος να αφαιρεσουμε τα bloats?ξαναγυρισα και εγω σε wanam γιατι με την rebirth η μπαταρια εφευγε σφαιρα...

S8+

υπαρχει καπου ο τροπος να αφαιρεσουμε τα bloats?ξαναγυρισα και εγω σε wanam γιατι με την rebirth η μπαταρια εφευγε σφαιρα...

εγω προσωπικα τα αφαιρω χειροκινητα πριν φλασαρω...

ανοιγω το zip της εγκαταστασης και απο τον φακελο system/app διαγραφω ολα τα αχρηστα και τα κραταω backup στο pc

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Παίδες τώρα ανεβάζει ARHD 3.0.0 JB ο mike1986 :)

ποτε προλαβε και την τεσταρε κιολας??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter