ampelift Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Πέρασα Omega+Ninphetamin για να δούμε τι θα δούμε?:p Δεν μπορώ να κάτσω ήσυχος πανω απο 6-7 ώρες:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Πέρασα Omega+Ninphetamin για να δούμε τι θα δούμε?:p Δεν μπορώ να κάτσω ήσυχος πανω απο 6-7 ώρες:X Βάλε μερικές καλές εφαρμογές να απασχολεισαι δημιουργικά. :) Δεν έχει νόημα το συνεχές φλασαρισμα αφού και να βρεις κάτι λίγο καλύτερο πότε θα το αξιοποιήσεις; Επειδή έτυχε περίοδος που φλασαρα 3 ρομ την ημέρα έχω καταλήξει ότι δεν έχει νόημα. Για μένα διαλέγεις ένα cooker και τον ακολουθείς όσο σε ικανοποιεί. Έψαξα λίγο το εσωτερικό της Wanam και βρήκα αρκετές τιμές αλλαγμένες στο σύστημα. Εκεί οφείλεται τελικά η διάφορα με τους άλλους. Οι περισσότεροι απλά κάνουν προεγκατασταση τα mods που υπάρχουν ήδη στο xda και τίποτα άλλο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milfas Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 (edited) Έψαξα λίγο το εσωτερικό της Wanam και βρήκα αρκετές τιμές αλλαγμένες στο σύστημα. Εκεί οφείλεται τελικά η διάφορα με τους άλλους. Οι περισσότεροι απλά κάνουν προεγκατασταση τα mods που υπάρχουν ήδη στο xda και τίποτα άλλο. Ουπςςςςςς... Τι ηταν αυτο που μου εγραψες Μaster Κωσταρα μου...?? Τι εννοεις < εσωτερικο > + < εψαξα >..?? Πως το εκανες αυτο..?? Τι τιμες βρηκες αλλαγμενες στο συστημα..?? Και με τι τις συνεκρινες..?? Σε ποιον τομεα βρηκες αλλαγες..??? Στο συστημα εννοω παντα...!!! Λιγο πιο σαφης,αν μου μπορεις...!!! Edited August 9, 2012 by Milfas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Ουπςςςςςς... Τι ηταν αυτο που μου εγραψες Μaster Κωσταρα μου...?? Τι εννοεις < εσωτερικο > + < εψαξα >..?? Πως το εκανες αυτο..?? Τι τιμες βρηκες αλλαγμενες στο συστημα..?? Και με τι τις συνεκρινες..?? Σε ποιον τομεα βρηκες αλλαγες..??? Στο συστημα εννοω παντα...!!! Λιγο πιο σαφης,αν μου μπορεις...!!! Επειδή ετοιμάζομαι για έξοδο, αν μπεις με root explorer σε κάποιους φακέλους θα δεις κάτι σαν αυτό http://img842.imageshack.us/img842/9733/screenshot2012080921504.png Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Σχετικά με την Wanam 2.1, σε μένα η θερμοκρασία κινηται σε νορμάλ επίπεδα όπως και στην 2.0 Όμως είχα θέμα με την 1.9, ενώ άλλοι όχι. Δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται αυτό. ΕΙΝΑΙ απλο ρε κωστα δε θελει πολυ κλικ κλικ απλα φτανεις το εργαλειο στα ορια του σε σχεση με αλλους χε χε :lol: Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Πέρασα Omega+Ninphetamin για να δούμε τι θα δούμε?:p Δεν μπορώ να κάτσω ήσυχος πανω απο 6-7 ώρες:X Καλημέρα σε όλους:) Λοιπόν έτσι για την πληροφόρηση... η Ninphe μου έκανε κάτι κουλά με το deep sleep δεν ξύπναγε με τίποτα όμως!!! μιλάμε για deep deep sleep και αναγκαστικά reeboot και άντε πάλι. Έβαλα την SpeedMod και μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος ,έβγαλα το τηλ απ την φόρτιση στης 6 και τώρα που ποσταρο είναι 08.25 η μπαταρία είναι ακόμα στο 100% με ελάχιστη χρίση βέβαια:) ,επίσης ειναι αρκετά smooth κοντά σε αυτό που έβλεπα με JB οχι σαν... αλα κοντά . Την Καλημέρα μου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Βάλε μερικές καλές εφαρμογές να απασχολεισαι δημιουργικά. :) Δεν έχει νόημα το συνεχές φλασαρισμα αφού και να βρεις κάτι λίγο καλύτερο πότε θα το αξιοποιήσεις; Επειδή έτυχε περίοδος που φλασαρα 3 ρομ την ημέρα έχω καταλήξει ότι δεν έχει νόημα. Για μένα διαλέγεις ένα cooker και τον ακολουθείς όσο σε ικανοποιεί. Έψαξα λίγο το εσωτερικό της Wanam και βρήκα αρκετές τιμές αλλαγμένες στο σύστημα. Εκεί οφείλεται τελικά η διάφορα με τους άλλους. Οι περισσότεροι απλά κάνουν προεγκατασταση τα mods που υπάρχουν ήδη στο xda και τίποτα άλλο. Κωστα να προσθεσω οτι αυτα τα tweaks του wannam βρισκονται και σε αλλες γνωστες rom, κατι που σημαινει οτι ο τυπος ξερει τι κανει...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Κωστα να προσθεσω οτι αυτα τα tweaks του wannam βρισκονται και σε αλλες γνωστες rom, κατι που σημαινει οτι ο τυπος ξερει τι κανει...;) Σίγουρα ξέρει τι κάνει. Απο την πρώτη του rom που δοκίμασα φάνηκε ότι ήταν ξεχωριστή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Απλά ρε παιδιά έχω πάθει πλάκα με την wanam v2.0 Εκτός από γρήγορη χωρίς κολλήματα και τρομερά σμούΘ έχει τρομερή μπαταρία... 4 ώρες ενεργή οθόνη με ίντερνετ σχεδόν και τις 4 ώρες αλλά και 3 ώρες ομιλίας... Δεν είχα ποτέ τέτοιες επιδόσεις στο s3... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Απλά ρε παιδιά έχω πάθει πλάκα με την wanam v2.0 Εκτός από γρήγορη χωρίς κολλήματα και τρομερά σμούΘ έχει τρομερή μπαταρία... 4 ώρες ενεργή οθόνη με ίντερνετ σχεδόν και τις 4 ώρες αλλά και 3 ώρες ομιλίας... Δεν είχα ποτέ τέτοιες επιδόσεις στο s3... Κι εγώ προσπάθησα να κατεβάσω v2.1 και δεν μπόρεσα από το s3 πριν λίγο και λέω ότι μάλλον θα μείνω με την 2.0 που την έχω σχεδόν μια εβδομάδα τώρα πάνω... Σε όλα της απλά τέλεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Θα δοκιμάσω για λίγο του τούρκου την v7 που βγήκε τώρα... Έτσι για αλλαγή... Εύθυμη την 2.1 δεν την δοκίμασα θα την κατεβάσω απόψε και αύριο θα την βάλω Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Eγω πάντως που την έβαλα μια χαρά reloading βλέπω στην αρχική οθόνη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Eγω πάντως που την έβαλα μια χαρά reloading βλέπω στην αρχική οθόνη. Σε ποια αναφέρεσαι??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Eγω πάντως που την έβαλα μια χαρά reloading βλέπω στην αρχική οθόνη. Ναι κάνει reloads αλλά όχι τόσο συχνά. Είναι bag που δεν ξέρω αν θα διορθωθεί και με το JB. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Στην wannam ότι μου έκανε με την στοκ μου κάνει και με αυτήν.Δεν με ενοχλη τόσο,απλα το είπα γιατί είδα οτι κάποιος είπε οτι δεν το έκανε.Και την έβαλα για να δω αν όντως είναι ετσι, αλλά δεν. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Σε μένα το κάνει 3 στις 10 ενώ με official ήταν 6 στις 10. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Στην wannam ότι μου έκανε με την στοκ μου κάνει και με αυτήν.Δεν με ενοχλη τόσο,απλα το είπα γιατί είδα οτι κάποιος είπε οτι δεν το έκανε.Και την έβαλα για να δω αν όντως είναι ετσι, αλλά δεν. γιατι δεν δοκιμαζεις αλλο launcher? εγω με nova δεν εχω καθολου reloads Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Κι εγώ προσπάθησα να κατεβάσω v2.1 και δεν μπόρεσα από το s3 πριν λίγο και λέω ότι μάλλον θα μείνω με την 2.0 που την έχω σχεδόν μια εβδομάδα τώρα πάνω... Σε όλα της απλά τέλεια! Ευθυμη να την βαλεις την 2.1 ειναι πολυ καλη ευω δεν εχω δοκιμασει την ωμεγα 11.1 κ δε ξερω το σκεφτομαι Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Στην wannam ότι μου έκανε με την στοκ μου κάνει και με αυτήν.Δεν με ενοχλη τόσο,απλα το είπα γιατί είδα οτι κάποιος είπε οτι δεν το έκανε.Και την έβαλα για να δω αν όντως είναι ετσι, αλλά δεν. Σε μενα την πρωτη μερα και λιγο στη δευτερη που δ το αφηνα απτο χερι δ το εκανε μ το εκανε. σε ανυποπτο χρονο ελαχιστες φορες... μπα θελω να πιστευω οτι με την jb ολα θα ειναι κομπλε.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 γιατι δεν δοκιμαζεις αλλο launcher? εγω με nova δεν εχω καθολου reloads Εμένα δεν μ ενοχλει γιατι εκτός ότι γίνεται πολυ σπάνια, επανέρχεται πολυ γρήγορα. Δυο πράγματα μου την σπάνε στους Launchers. Πρώτον κανεις τους δεν είναι τόσο smooth όσο το TW και δεύτερον δεν μ αρέσει κανένα widget για ωρα & καιρο. Έχω αποκτήσει μια λοξα απο την χρήση iPhone.:D δεν μ αρέσει να κάνω αγνώριστο το UI της συσκευής μου. Θέλω όταν το ανοίγω να φαίνεται αυτο που είναι και όχι να μοιάζει με κάτι άλλο. Τα μισά widgets είναι τύπου HTC sense. To HD widget που είναι πολυ παραμετροποιησιμο και μπορείς να το φέρεις κοντα στο γνήσιο, θέλει μιση ώρα να εμφανίσει την προγνωση, όταν πατάς για να δεις τον καιρο τον επόμενων 3 ημερών. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Σε μένα το κάνει 3 στις 10 ενώ με official ήταν 6 στις 10. Ε 3 στις 10 νομιζω ειναι πολλες ισως 2μιση στις 10 χα χα κωστα θελω να πιστευω οτι με την jb ολα θα ειναι ρολοι .. αλλα μεχρι να μας τη δωσουν μπορει να το εχουμε πουλησει χα χα εβαλα κ γω παλι τον νοβα το μονο που μου κανει ειναι που μου κολλαει σε μια συγκεκριμενη μερια η αφη στις ρυθμισεις του... ουτε καταλαβαινω γιατι μερικες φορες οταν μπαινω ιντερνετ κ δε μπορει να φορτωσει τη σελιδα βγαζει στις εικονες ερωτηματικα.. μου ειπαν μαλλον πετυχαινω αργη συνδεση.. κωστα κατι ασχετο ειδα τυχαια οτι δηλωνες οτι δε προκειται να το παρεις το σ3 ποτε! & τελικα ποτε μη λες ποτε :rolleyes: Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Ε 3 στις 10 νομιζω ειναι πολλες ισως 2μιση στις 10 χα χα κωστα θελω να πιστευω οτι με την jb ολα θα ειναι ρολοι .. αλλα μεχρι να μας τη δωσουν μπορει να το εχουμε πουλησει χα χα εβαλα κ γω παλι τον νοβα το μονο που μου κανει ειναι που μου κολλαει σε μια συγκεκριμενη μερια η αφη στις ρυθμισεις του... ουτε καταλαβαινω γιατι μερικες φορες οταν μπαινω ιντερνετ κ δε μπορει να φορτωσει τη σελιδα βγαζει στις εικονες ερωτηματικα.. μου ειπαν μαλλον πετυχαινω αργη συνδεση.. κωστα κατι ασχετο ειδα τυχαια οτι δηλωνες οτι δε προκειται να το παρεις το σ3 ποτε! & τελικα ποτε μη λες ποτε :rolleyes: Το Siii βρίσκεται στα χέρια μου κατα τύχη. Για δοκιμη το πήρα αλλα αναγκάστηκα να το κρατήσω γιατι μολις το έπιασα κατάλαβα πόσο εξαρτημενος είμαι απο το φλασαρισμα και τα mods. Αν κραταγα το HOX θα του είχα κάνει root. Οποτε αντίο εγγύηση και 250€ που θα έπεφτε η αξία του έξ αιτίας αυτου. Το ότι το κρατησα, δεν αναιρεί τις απόψεις μου για την εμμονη της Samsung σε κάποιες λανθασμένες τακτικές. Το ότι συνεχίζει να πουλα τρέλα οφείλεται στο ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο που να δίνει περισσότερα. Αν δηλαδη η HTC είχε ένα σοβαρο CEO ο οποιος θα έπαιρνε αποφάσεις να το αφήσει να ξεκλειδώνεται εύκολα χωρίς συνέπειες, να βάλει μεγαλύτερη μπαταρία κλπ, να είσαι σίγουρος ότι πολλοι απο εμάς δεν θα ειμαστε τώρα στο thread της Samsung. Τέλος πάντων. Δυστυχώς δεν υπάρχει συσκευη έτσι όπως την θέλω. H Samsung έχει αποφασισει να κρατήσει τον Απω Ανατολιτικο σχεδιασμο και φιλοσοφία στα υλικα που χρησιμοποιει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Το Siii βρίσκεται στα χέρια μου κατα τύχη. Για δοκιμη το πήρα αλλα αναγκάστηκα να το κρατήσω γιατι μολις το έπιασα κατάλαβα πόσο εξαρτημενος είμαι απο το φλασαρισμα και τα mods. ... Εστω κ ετσι ησουν αρκετα κατηγοριματικος τοτε.. μα κ γω δ ειμαι κανα φαν μπου πρωτη φορα παιρνω σαμι.. δ εχω προβλημα να παω σε αλλη εταιρια.. ασχετο αν ψηνομαι ασχημα να το πουλησω για το νοτε 2.. τρεις μ εχουν ζητησει προς το παρων να τους το πουλησω... θα δουμε ενας μηνας εμεινε ααα σ εγραψα κ αλλα πριν μην απαντας μονο σε αυτο Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Καλημερα και απο εμενα παιδια..αγορασα το κινητο πριν 3 ημερες και αντεξα μιση ημερα να εχω το κινητο οπως το πηρα...μετα εκανα ρουτ...και σημερα πουρνο-πουρνό έβαλα την wanamlite 2.1. Εντυπωσεις σουπερ μεχρι τωρα...και απο το κινητο και απο τη ρομ....:D Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 (edited) Καλημερα και απο εμενα παιδια..αγορασα το κινητο πριν 3 ημερες και αντεξα μιση ημερα να εχω το κινητο οπως το πηρα...μετα εκανα ρουτ...και σημερα πουρνο-πουρνό έβαλα την wanamlite 2.1. Εντυπωσεις σουπερ μεχρι τωρα...και απο το κινητο και απο τη ρομ....:D +1 και γω μια απο τα ιδια αλλα εχω μεινει σε μαμα στοκ ακομα. Εχω κατεβασει μια custom αλλα δεν το αποφασιζω ακομα. Διαβαζω εντυπωσεις απο τα παιδια για ολες τις custom και θα δουμε στο μελλον. Ειναι σφαιρα το κινητο παντως και φοβερες φωτο.:) Τελικα δεν κρατηθηκα περασα την turkbey v7 και ως στιγμης πολυ καλες εντυπωσεις αν και ειναι νωρις ακομα θα δειξει Edited August 11, 2012 by george_xp_pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts