Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ωραια γραφει τι βελτιωσεις εχει? το περναμαε πανω απτην 2 χωρις full wipe ε? αντε να ρθει η jb ρε τσακαλια να γουσταρουμε;)

Αν το ψαξεις,γραφει.

................................

Γιαννης

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ωραια γραφει τι βελτιωσεις εχει? το περναμαε πανω απτην 2 χωρις full wipe ε? αντε να ρθει η jb ρε τσακαλια να γουσταρουμε;)

99% ειναι NO WIPE απλα βλέπω οτι έχει νεα βάση ;) (XXBLG9)

giphy.gif

ειμαι σε ενα pc που παλιοτερα συνδεοταν με το κινητο και μπορουσα να περασω πραγματα απτο ενα στο αλλο τωρα δε μπορω μονο φορτιζει τι εχω κανει λαθος? εχω τικαρει για τα σφαλματα γουαναμ εχω

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

ειμαι σε ενα pc που παλιοτερα συνδεοταν με το κινητο και μπορουσα να περασω πραγματα απτο ενα στο αλλο τωρα δε μπορω μονο φορτιζει τι εχω κανει λαθος? εχω τικαρει για τα σφαλματα γουαναμ εχω

Για τσεκαρε το DEBUGGING να δεις ειναι τικαρισμενο ?

giphy.gif

Για τσεκαρε το DEBUGGING να δεις ειναι τικαρισμενο ?

που ειναι αυτο? σε αλλο pc παντως το βλεπει κανονικα σε αυτο που ειμαι τωρα αρχισε να μη το βλεπει:wacko:

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

που ειναι αυτο? σε αλλο pc παντως το βλεπει κανονικα σε αυτο που ειμαι τωρα αρχισε να μη το βλεπει:wacko:

Settings - Developer options - USB debugging , αν δεν ειναι τικαρισμενο το τικαρις... εχει κουτακι.

giphy.gif

Settings - Developer options - USB debugging , αν δεν ειναι τικαρισμενο το τικαρις... εχει κουτακι.

ναι ρε παιδια το εχω.. εντοπισμος σφαλματων κατι ******* γινεται με το pc δε ξερω τι εχω κανει κ στο σπιτι δουλευει κ στη δουλεια οχι ισως το εχουν κλειδωμενο αλλα θυμαμαι το εβλεπε πριν λιγες μερες

:wacko:

S10+ <3

ναι ρε παιδια το εχω.. εντοπισμος σφαλματων κατι ******* γινεται με το pc δε ξερω τι εχω κανει κ στο σπιτι δουλευει κ στη δουλεια οχι ισως το εχουν κλειδωμενο αλλα θυμαμαι το εβλεπε πριν λιγες μερες

:wacko:

http://developer.android.com/sdk/index.html

Αυτό το έχεις εγκαταστήσει?

giphy.gif

οχι φιλε μου δε μπορεσα να το κανω σε ευχαριστω παντως για την βοηθεια παντως στα pc μου στο σπιτι δε χρειαστηκε να βαλω τιποτα απλα συνδεω το κινητο κ ολα οκ !!

S10+ <3

99% ειναι NO WIPE απλα βλέπω οτι έχει νεα βάση ;) (XXBLG9)

λοιπον το περασα χωρις φουλ wipe.. μετα μπηκα rekovery και εκανα αυτο που λεει fixed εχω την εντυπωση οτι δουλευει αψογα... απο οταν εκανα το φιξεντ δε ξανα ειδα ρελοαντ προς το παρων πουθενα (στο ρολοι ειδικα δεν κανει) με μαμα λαντσερ.. :D ελπιζω να συνεχισει ετσι...

S10+ <3

Παντως ρε παιδια η wanam πολυ θερμοκρασια. Πιανει 40αρια για πλακα.

δε καταλαβα κατιο τετοιο αν κ το κινητο το ειχα για λιγη ωρα γυμνο χωρις την θηκη αλλα

και τι εγινε αν πιανει? με την 2,1 wanam το τηλεφωνο οπως ειπα ακριβως απο πανω με μαμα λαντσερ παει σφαιρα.. και δε κανει πουθενα.... reload...:D

S10+ <3

To κατεβασα και το εγκατεστησα,αλλα βλεπω οτι εγκατασταθηκε το tools,αλλα υπαρχουν και πολλα αλλα μεσα στο παραθυρο,που γραφει οτι δεν εχουν εγκατασταθει.Πρεπει να μπουν και αυτα,και πως θα γινει;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

To κατεβασα και το εγκατεστησα,αλλα βλεπω οτι εγκατασταθηκε το tools,αλλα υπαρχουν και πολλα αλλα μεσα στο παραθυρο,που γραφει οτι δεν εχουν εγκατασταθει.Πρεπει να μπουν και αυτα,και πως θα γινει;

Εσυ θα πατήσεις install packages αν σου ζητήσει θα κάνεις αποδοχή τα υπόλοιπα που εχει δεν σε αφορούν .

giphy.gif

Εγώ την παω μέχρι και 45, 52, 61,βαθμούς κελσίου την συσκευή μου με τον Wanam..

Έτσι για να δω τι τρέλα μας πουλάει ο Μόρτης..

Αλλά βλέπω ότι έχει τρέλες γνώσεις ο ήλιοκαμένος και τον γουστάρω πολύ..!!

Όσο για τους 40C που μου λες εσύ.. Κάτω από 48C δεν ασχολούμε με κανέναν πλέον..:rolleyes:

καλησπερα.

εδω και 3 εβδομαδες περιπου περασα μετα απο χρονια στο android με το s3, μετα απο μια πενταετια με ολα τα iphone, jailbreak και λοιπα.

επειδη λοιπον με ειχε κουρασει η πολιτικη της apple σε πολλα θεματα, αποφασισα να αλλαξω στρατοπεδο, και ευτυχως μεχρι την ωρα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.!

επειδη ομως ημουν αρκετα χρονια με το ιος, δυσολευομαι να κατανοησω καποια πραγματα στο android ακομα.

εχθες εκανα το s3 root. περασα και καποιο προγραμμα busybox, και αλλο ενα root toolbox. και μετα? τι κανω? δεν βγαζω ακρη. δηλαδη πως απεγκαταστω καποιες εφαρμογες που δεν θελω και διαφορα αλλα. καθε βοηθεια στο να κατανοησω καποια πραγματα , ευπροσδεκτη.

ευχαριστω.

Εγώ την παω μέχρι και 45, 52, 61,βαθμούς κελσίου την συσκευή μου με τον Wanam..

Έτσι για να δω τι τρέλα μας πουλάει ο Μόρτης..

Αλλά βλέπω ότι έχει τρέλες γνώσεις ο ήλιοκαμένος και τον γουστάρω πολύ..!!

Όσο για τους 40C που μου λες εσύ.. Κάτω από 48C δεν ασχολούμε με κανέναν πλέον..:rolleyes:

Η αλήθεια με εσένα παικταρά μου είναι ότι έχεις έναν μοναδικό τρόπο να δουλεύεις ότι πιάνεις στα χέρια σου στα πολύ κόκκινα...Ακόμα και απο εποχή s2 τα ίδια έκανες...

Σε μένα πάντως πέρα από την πλάκα η v2.0 έχει κάτσει τέλεια με τον στοκ κερνελ που φοράει...

Σήμερα το πρωί δοκίμασα και την καινούρια omega v 11.1 και μπορώ να πω για πρώτη φόρα στο s3 ότι επιτέλους ο γιαναρος έδωσε κάτι καλό και σταθερό...την είχα περίπου 6 ώρες και μου άρεσε παρά Πολύ...

Γύρισα με το back-up πάλι πίσω αλλά πιστεύω ότι αξίζει να την δοκιμάσετε...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

καλησπερα.

εδω και 3 εβδομαδες περιπου περασα μετα απο χρονια στο android με το s3, μετα απο μια πενταετια με ολα τα iphone, jailbreak και λοιπα.

επειδη λοιπον με ειχε κουρασει η πολιτικη της apple σε πολλα θεματα, αποφασισα να αλλαξω στρατοπεδο, και ευτυχως μεχρι την ωρα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.!

επειδη ομως ημουν αρκετα χρονια με το ιος, δυσολευομαι να κατανοησω καποια πραγματα στο android ακομα.

εχθες εκανα το s3 root. περασα και καποιο προγραμμα busybox, και αλλο ενα root toolbox. και μετα? τι κανω? δεν βγαζω ακρη. δηλαδη πως απεγκαταστω καποιες εφαρμογες που δεν θελω και διαφορα αλλα. καθε βοηθεια στο να κατανοησω καποια πραγματα , ευπροσδεκτη.

ευχαριστω.

Με το ICS δεν χρειάζεται να είσαι root για να απενεργοποιησεις τις περισσότερες εφαρμογές.

Πηγαίνεις στη διαχείριση εφαρμογών, all και πατας επιμονα σε καποια εφαρμογη για να σου βγαλει το σχετικο μενου. Απενεργοποιεις ετσι ότι δεν σου χρειάζεται. Μην φοβάσαι επανέρχονται αλλα και όσες δεν πρέπει να απενεργοποιηθούν, δεν σ αφήνει να το κανεις.

Το root Toolbox θέλει προσοχη. Δεν το συνιστώ σε νέους στο android.

Αυτο που θα πρέπει να βάλεις είναι το titanium backup και μάλιστα να αγορασεις την Pro έκδοση του. Είναι το σημαντικότερο εργαλείο, για να μην χάνεις ποτε τίποτα, να καρατας backup τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους, τις ρυθμίσεις σου και πολλα αλλα που θα τα βρεις εύκολα αφου είναι στα ελληνικα και περιέχει οδηγίες.

Με το root εκτός όλων αυτών μπορείς να επεμβαινεις σε όλα τα αρχεία του συστήματος και τις εφαρμογές που είναι προεγκατεστημενες.

Με την εφαρμογη Root Explorer, μπορείς να μπεις στον σχετικο φάκελο του συστήματος και να κανεις αλλαγές, όπως το να διαγράψεις εντελώς κάποιες εφαρμογές τις οποίες τις μεταφέρεις στο pc σου για να μπορείς να τις επιστρέψεις αν χρειαστει.

Ενω με την απενεργοποιηση που κανεις απο την διαχείρηση εφαρμογών δεν παίζουν οι απενεργοποιημενες, παραμένουν ομως στην Rom πιάνοντας άχρηστο χώρο. Αν τις πετάξεις μπορείς να κανεις την rom πολυ ελαφρύτερη. Απο 750ΜΒ να παει πολυ πιο κάτω.

Μετα μπορείς να προσθέσεις πολλα modes απο το XDA που βελτιώνουν διάφορα πράγματα στην συσκευη.

Σαν αρχη πριν κανεις οτιδήποτε, θα παίρνεις ένα NAND backup απο την εφαρμογη CWM ώστε να μπορείς να επιστρεψεις όπως ήσουν πριν.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Λοιπόν... Είμαι ακόμα διακοπές αλλά από αύριο θα γυρισω στον πολιτισμό και στο πατρικό μου να συνεχίσω το υπόλοιπο των διακοπών.. Εκεί έχω wifi οπότε με τρώει να περάσω κάτι. Ήδη έχω πάρει τα backups μου!! Είδα νέα wannam, ειδα Omega και καλές κριτικές όπως και criskelo.. Τι έχετε να προτείνετε? Με ενδιαφέρει σε official based κι όχι Aosp κτλ, όχι ακόμη τουλάχιστον!! Ευχαριστώ!

Σε αγαπώ.. Σε λατρεύω.. Μου λείπεις... (έτσι για να βάλουμε και λίγο sex and the forum στην ζωή μας..) χα.. χα.. χα..!!!

Αυτα..

ΛΟΙΠΟΝ κοιταξε να δεις εχω wanam 2,1 ειμαι αρκετα ευχαριστημενος δε κανει ρελοαντ πια στο ρολοι σε μαμα λαντσερ... και στο ντιαλερ (καντραν τηλεφωνου και κλησεις) αραια κ που τρωει ενα κολληματακι φορτωμενο το κινητο απο τηλεφωνα και κλησεις.. αν ειναι σε ολα τελεια οπως λες... και δε κολλαει πουθενα δεν εχω κανενα θεμα να παω στην ομεγα παλι...:D

S10+ <3

Παίδες την Omega με speedmod την έχει δοκιμάσει κάποιος?

Την turkbey v6 την δοκιμασατε;

Δεν ξέρω γαι την 6 αλά turkbay γενικά εχει δοκιμάσει αν δεν κάνω λάθος ο Νίκος(galanakop);)

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
giphy.gif

Δεν ξέρω γαι την 6 αλά turkbay γενικά εχει δοκιμάσει αν δεν κάνω λάθος ο Νίκος(galanakop);)

Μέχρι την v5 και δεν ήταν καθόλου σταθερή...wanam αλλά και η τελευταία omega είναι ότι καλύτερο για το κινητό μας...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Σχετικά με την Wanam 2.1, σε μένα η θερμοκρασία κινηται σε νορμάλ επίπεδα όπως και στην 2.0

Όμως είχα θέμα με την 1.9, ενώ άλλοι όχι.

Δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται αυτό.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,