sirgab Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 (edited) Με τον αυθεντικό φορτίζω... Στην περιοχή έχουμε πρόβλημα με διακοπές ρεύματος αλλά θα φαινόταν στο ιστορικό, έτσι δεν είναι? Σκέφτομαι να αλλάξω kernel, αφού περιμένω 1-2 κύκλους φόρτισης ακόμα. Το επόμενο βήμα είναι να γυρίσω σε Ω v 11. Επίσης η χρήση που του κάνω quote .....Με όλα ανοικτά, σε λειτουργία 3g, συνεχώς ανοικτό το wifi* (συνδεδεμένο σε δίκτυο 7-8 ώρες), τις υπόλοιπες ώρες της μέρας με mobile data on, κλήσεις περί τη 1,5-2 ώρες, 5-6 photos, 10 -15 min ράδιο, δεν το κόβω να αντέχει τη δεύτερη μέρα ούτε με σφαίρες..... το υπολογίζω σε 18-24 ώρες αντοχή. Παρά τη 1,5 ώρα ομιλία, πάλι λίγο μου φαίνεται βάση των δικών σας μετρήσεων. Τα δεδομένα βέβαια αλλάζουν άρδην όταν είμαι σε GSM (2g δίκτυο), καθώς η περιοχή μου είναι από τις "δύσκολες" σε κάλυψη 3g... Δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση αυτό... Να υποθέσω ότι φορτίζεις από τον original φορτιστή σωστά? Είναι πάντως περίεργο και όπως είπες πρέπει να το παρακολουθήσεις γιατί δεν είναι λογικό να συμβαίνει... μήπως έχεις κάποιο φορτιστή που βγάζει τα ίδια στοιχεία? Μπα..... Δεν πάμε καλά: Omega V11 stock kernel, Πάλι τα ίδια. (Πρώτη φόρτιση μετά το φλασάρισμα) https://www.dropbox.com/s/2f3ulpg2u8fhkhi/2012-08-05%2008.53.47.png https://www.dropbox.com/s/kraydxf4su3w0ne/2012-08-05%2009.04.30.png Edited August 5, 2012 by sirgab Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Για αυτοκινητο,υπαρχει καποιος φορτιστης ιδιαιτερος,ή ολοι ιδιοι ειναι; Εχω εναν που φορτιζω το GPS,ενα MLS Destinator,50SL T&D,με βυσμα εξοδου ενα μινι usb.Να κανει αραγε; (Output:5V/2A). Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Καλησπέρα. Ποιες είναι οι ρυθμίσεις για να μπορώ να στείλω 160 χαρακτήρες μέσω sms? Μόνο με Handcent το έχω καταφέρει μέχρι στιγμής. φοράω Omega v11 με swift key (ούτε με στοκ πληκτρολόγιο έχω καταφέρει να στείλω 160 char... Μέχρι 65 με αφήνει... ) :confused::confused: Είναι κάτι απλό και δε τον βλέπω :O ή η κατάσταση εντάσσεται στο γενικότερο κλίμα των περικοπών? :lol: Για πήγαινε μηνύματα > ρυθμίσεις > και βαλε αλαφαβητο GSM Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 καλημερα φιλαρακια. πειτε μου κατι γιατι δεν βγαζω ακρη....αφου κανω root (galaxy S3) πως περναω την omega rom ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 καλημερα φιλαρακια. πειτε μου κατι γιατι δεν βγαζω ακρη....αφου κανω root (galaxy S3) πως περναω την omega rom ? στο 4ο ποστ υπαρχει οδηγος και βιντεο με τις οδηγιες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336716 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 την εβαλα με αφησε να παω ως το βημα 5 οταν πατησα ρεμπουτ εκλεισε απλα δεν εκανε επανεκινηση δε ξερω γιατι. ειναι πιο ομορφο σαν αν εχεις αλλο τηλεφωνο το μονο που δε μου αρεσε προς το παρων ειναι η καμερα εχω την εντυπωση οτι βγαζει πολυ χειροτερα! αυτη η 4,1 απο που ειναι αφου δεν εχει βγει ακομα η αυθεντικη? απλα δοκιμες κανουν? Ναι είναι χειρότερη η κάμερα στις JB. Ένας απο τους λόγους που δεν θα μπορούσα να μείνω σε CM10. Για αυτοκινητο,υπαρχει καποιος φορτιστης ιδιαιτερος,ή ολοι ιδιοι ειναι; Εχω εναν που φορτιζω το GPS,ενα MLS Destinator,50SL T&D,με βυσμα εξοδου ενα μινι usb.Να κανει αραγε; (Output:5V/2A). Τα 2Α είναι πολλα αφου ο δικός του έχει 1. Όμως παλιότερα χρησιμοποιουσα ένα 2.0Α για όλες μου τις συσκευές χωρίς πρόβλημα. Ίσα ίσα που μπορούσε να αναπληρώνει με ανεση τις απώλειες όταν δούλευαν οι συσκευές μου σαν GPS. Τελευταία χρησιμοποιω ένα γνήσιο ΝΟΚΙΑ ο οποίος τα καταφέρνει έξ ίσου καλα παρόλο που είναι 1.0Α Γενικα στο αυτοκίνητο δεν αποδίδουν σωστα οι ανώνυμοι φθηνού κινεζικοι φορτιστες. Οπότε δοκίμασε τον και αν κάνει την δουλεια σου τον κρατάς, διαφορετικα ψάξε για κάποιον Samsung, HTC η ΝΟΚΙΑ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Την έβαλα και εγώ,το μονό που με χαλάει είναι ότι δεν έχω τον Samsung video player για να μπορώ να στείλω τα βίντεο στην Τηλεόραση..Αν υπάρχει καμιά λύση για αυτό πείτε μου σας παρακαλώ. Κοιτάζω από το πρωί αλλά ακόμα δεν βρήκα κάτι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 μετα το root για να βαλεις την ομεγα στην εξωτερικη καρτα sd πρεπει να ειναι unzip ή ως εχει ? δεν το διευκρινιζει αυτο στο βιντεο εγκαταστασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 μετα το root για να βαλεις την ομεγα στην εξωτερικη καρτα sd πρεπει να ειναι unzip ή ως εχει ? δεν το διευκρινιζει αυτο στο βιντεο εγκαταστασης. Το αφήνεις ως έχει, zip δηλαδή, και το βάζεις από cwm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Το αφήνεις ως έχει, zip δηλαδή, και το βάζεις από cwm ευχαριστω! το cwm τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 ευχαριστω! το cwm τι ειναι? Είναι το ειδικό μενού από όπου θα φλασάρεις το αρχείο της rom ή κάτι άλλο θέμα ή mod γενικά.. Πρέπει να διαβάσεις λίγο τον οδηγό του root να καταλάβεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Παρακαλώ να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Τα μηνύματα διαγραφτηκαν όλα, αν θέλετε να τσακωθειτε κάντε το μέσω pm ή βρεθείτε και πλακωθείτε. Περαιτέρω αντιπαράθεση στο δημόσιο φόρουμ θα επιφέρει ποινές. Ευχαριστώ. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Ναι είναι χειρότερη η κάμερα στις JB. Ένας απο τους λόγους που δεν θα μπορούσα να με Ναι ρε κωστα αλλα παει σφαιρα κ δε κολλαει πουθενα. Βρες τροπο να γινει η καμερα οπως πριν :D πως μπαινω σε ρεκοβερυ ευκολα το χα βρει αλλα το εχασα. Το κινητο παντως δε κολλαει πουιενα ουτε στις κληαεις προς το παρων. Αντε να βγαλουν μια τελεια jb:rolleyes: Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Ναι είναι χειρότερη η κάμερα στις JB. Ένας απο τους λόγους που δεν θα μπορούσα να με Ναι ρε κωστα αλλα παει σφαιρα κ δε κολλαει πουθενα. Βρες τροπο να γινει η καμερα οπως πριν :D πως μπαινω σε ρεκοβερυ ευκολα το χα βρει αλλα το εχασα. Το κινητο παντως δε κολλαει πουιενα ουτε στις κληαεις προς το παρων. Αντε να βγαλουν μια τελεια jb:rolleyes: Το ότι παει σφαίρα σε όλα είναι σίγουρο και είναι η σημαντικότερη βελτίωση που έρχεται με το JB. Είχα γράψει ότι μόνο και μόνο η άμεση απόκριση στον dialer και στις επαφές κάνουν το JB must. Για να μπεις σε recovery, με κλειστη την συσκευη κρατα πατημενο το πάνω κουμπι ρύθμισης του ήχου, το home και το power. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Ήμουν με wannam 2.0 με στοκ κερνελ απο την ημέρα ππυ την έβγαλε ..ολα καλά αλλα θυμόμουν την μπαταρία καο το smooth με omega και ninpo 1.2.0.κυρίως την μπαταρία ..με τον στοκ του wannam δεν ειδα τέτοιους χρονους ποτέ ..απο το πρωι έβαλα ninpo 1.2.0 στην wannam 2.0 και εκτος οτι ειναι βούτυρο ξανά η μπαταρία δεν πέφτει με τίποτα ..αλλα μην σας πάρω στο λαιμό μου..:rolleyes: Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Ήμουν με wannam 2.0 με στοκ κερνελ απο την ημέρα ππυ την έβγαλε ..ολα καλά αλλα θυμόμουν την μπαταρία καο το smooth με omega και ninpo 1.2.0.κυρίως την μπαταρία ..με τον στοκ του wannam δεν ειδα τέτοιους χρονους ποτέ ..απο το πρωι έβαλα ninpo 1.2.0 στην wannam 2.0 και εκτος οτι ειναι βούτυρο ξανά η μπαταρία δεν πέφτει με τίποτα ..αλλα μην σας πάρω στο λαιμό μου..:rolleyes: αν εχεις παντως παγωματα στη lockscreen,προβληματα με το wifi και αλλα διαφορα να ξερεις ειναι θεμα κερνελ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 αν εχεις παντως παγωματα στη lockscreen,προβληματα με το wifi και αλλα διαφορα να ξερεις ειναι θεμα κερνελ :) Με την JB ποιους κερνελ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Λογικά 8α πρέπει να είναι μόνο για JB ε? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Μολος το περασα κ ειχα θεμα με wifi. Εβαλα franco. Τι γνωμη εχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Με την JB ποιους κερνελ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Λογικά 8α πρέπει να είναι μόνο για JB ε? ολοι οι devs αναφερουν με ποιες ρομς ειναι συμβατοι οι κερνελς...samsung base,cm9,cm10,aokp κτλ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Προς το παρόν δεν εχω θέμα με τίποτα ..οσο για την lockscreen εχω το widget locker..σιχαίνομαι οτιδήποτε έχει σχέση με TW..;) Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Προς το παρόν δεν εχω θέμα με τίποτα ..οσο για την lockscreen εχω το widget locker..σιχαίνομαι οτιδήποτε έχει σχέση με TW..;) απλα στο ανεφερα γιατι ο hacre δεν εχει ενσωματωσει τους drivers για τη lg6/lg8 αν δουλευουν ολα τοτε εισαι οκ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milfas Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 (edited) Μπα..... Δεν πάμε καλά: Omega V11 stock kernel, Πάλι τα ίδια. (Πρώτη φόρτιση μετά το φλασάρισμα) https://www.dropbox.com/s/2f3ulpg2u8fhkhi/2012-08-05%2008.53.47.png https://www.dropbox.com/s/kraydxf4su3w0ne/2012-08-05%2009.04.30.png Αγαπητε φιλε sirgab Eχω διαβασει ολα σου τα post που σχετιζονται με τις αναφορες σου,οσο αφορα τον χρονο φορτισης/αποφορτισης με την rom του Wanam = Lite,καθως επισησης εχω δει και ολα τα screenshots που μας εχεις παραθεσει. Πιο πισω ειχα αναφερει πως η rom διαφερει λιγο (προς το χειροτερο) στον χρονο φοτισης αποφορτισης,σε σχεση με τις αλλες (samsung base) Custom roms http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4222708#post4222708 ,σε καμια ομως περιπτωση δεν θα επρεπε να ισχυουν οι (τοσο μεγαλυτεροι) χρονοι που μας αναφερεις. Καθως επισης οτι μετα απο "fullwipe" και χωρις να προσθεσεις τιποτα,η ιδια κατασταση συνεχιστηκε. Νομιζω πως η επιλογη σου να γυρισεις στην OMEGA ηταν πολυ σωστη,μιας και πολυ δυσκολα θα μπορουσε να σου πει καποιος (με ακριβεια) τι μπορει να φταιει. (συμβαινουν αυτα..:rolleyes:) Παντως ετσι για να ξερεις,η Wanamlite παρουσιαζει 5% καλυτερη αυτονομια απο τις περισσοτερες (samsung base) custom roms,που κυκλοφορουν αυτην την στιγμη +++. Aν η κατασταση συνεχιζεται οπως μας λες και με OMEGA stock,μετα απο fullwipe χωρις το setup σου και αν αλλαξεις και τον kernel της OMEGA π.χ με Ninphetamin3 και τα ιδια ξανα μανα. Θα σου προτεινα να κανεις ενα fullformat/wipe μαζι με εν συνεχεια downgrade σε επισημο firmware της συσκευης σου και μετα ενα update με Kies.Και αφου παρατηρησεις ξανα (?) την ιδια κατασταση,θα ειμαι εδω για τα πιο δυσκολα. Κατοικος Θεσ/νικης να υποθεσω..??? :lol: Ήμουν με wannam 2.0 με στοκ κερνελ απο την ημέρα ππυ την έβγαλε ..ολα καλά αλλα θυμόμουν την μπαταρία καο το smooth με omega και ninpo 1.2.0.κυρίως την μπαταρία ..με τον στοκ του wannam δεν ειδα τέτοιους χρονους ποτέ ..απο το πρωι έβαλα ninpo 1.2.0 στην wannam 2.0 και εκτος οτι ειναι βούτυρο ξανά η μπαταρία δεν πέφτει με τίποτα ..αλλα μην σας πάρω στο λαιμό μου..:rolleyes: Oχι φιλε.. Δεν μας παιρνεις στο λαιμο σου.. Για Hacre / netarchy + Ninphetamin3,εχουμε μιλησει και παλαιοτερα και εχουμε πει τα καλυτερα..:!: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4159702#post4159702 δοκιμαζοντας τον,πριν ακομα βγει απο τους ιδιους,τους Mπαμπαδες του. Αλλα σε αυτο το σημειο θα σε απογοητευσω λιγο,αν και δεν θα το ηθελα ποτε.. Ενω και αυτη η δουλεια τους ειναι πολυ καλη,οπως σχεδον παντα συνηθιζουν (οσο το δυνατον σεβασμο,στην samsung base philosopfy),o συνδιασμος αυτου του kernel με διαφορες custom rom,αλλα και λογο της αργης καμια φορα εξελιξης του σε διαφορα θεματα,παρουσιαζει αυξημενη στατιστικα προβληματικη κατασταση σε πολλους Users / flashers σε διαφορους τομεις.. (Δεν αγγιζει την τελειοτητα του 80% ως απαιτουμενη,για εναν καλο και συναρπαστικο kernel,χωρις αυτο να σημαινει ομως,πως δεν ειναι σε πολυ καλη θεση σε σχεση με αλλους..!!) Παρ'ολα αυτα οταν τον ειχα και εγω στην δικη μου συσκευη + OMEGA rom παλαιοτερα,ειχα μεινει απολυτα ικανοποιημενος με την αποδοση και την σταθεροτητα του,σε ολους τους τομεις. Συνεχιζω να τον εμπιστευομαι και να τον δοκιμαζω σε διαφορες custom,αφου πρωτα διαβασω και ενημερωθω. απλα στο ανεφερα γιατι ο hacre δεν εχει ενσωματωσει τους drivers για τη lg6/lg8 αν δουλευουν ολα τοτε εισαι οκ. Εσυ που το ξερεις αυτο φιλε Γιωργο & καλε μου Γιατρε...??? Για στειλε με να δω / διαβασω κατι Αγορινα μου καλη... :worry: Γιατι εσυ μου τα διαβαζεις / γραφεις πιο γρηγορα απο οτι βλεπω...!!! Edited August 5, 2012 by Milfas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Δεν νομίζω ότι υπάρχουν περιθώρια σοβαρής βελτίωσης με καμιά ROM η kernel, εκτός κι αν δοθεί κάτι νέο από την Samsung. Εγώ δεν το κουνάω από την Wanam και τον Kernel της. Είναι σε όλα άνω του ΜΟ και είναι σταθερή σαν official. Αν βγει kernel που βελτιώνει τον χρόνο οθόνης θα τον δοκιμάσω. Μέχρι στιγμής όλοι βελτιώνουν την αυτονομία σε sleep mode που είναι ήδη αρκετά καλή ακόμα και στις εργοστασιακές ειδικά αν την συγκρίνουμε με την αντίστοιχη του Sii. Ακόμα δεν έχω δει κάποιον kernel που να είναι καλός σε όλα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milfas Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Δεν νομίζω ότι υπάρχουν περιθώρια σοβαρής βελτίωσης με καμιά ROM η kernel, εκτός κι αν δοθεί κάτι νέο από την Samsung. Εγώ δεν το κουνάω από την Wanam και τον Kernel της. Είναι σε όλα άνω του ΜΟ και είναι σταθερή σαν official. Αν βγει kernel που βελτιώνει τον χρόνο οθόνης θα τον δοκιμάσω. Μέχρι στιγμής όλοι βελτιώνουν την αυτονομία σε sleep mode που είναι ήδη αρκετά καλή ακόμα και στις εργοστασιακές ειδικά αν την συγκρίνουμε με την αντίστοιχη του Sii. Ακόμα δεν έχω δει κάποιον kernel που να είναι καλός σε όλα. Εχεις απολυτο δικιο Kωστα.. Και εγω με Wanam ειμαι setarismeni και ωραια.. Kαι οτι και να δοκιμασω,το backup σε 4-5 λεπτακια με ξανα κανει ανθρωπο...!! Kernel οπως ακριβως αναφερεις.. Αλλα στο θεμα βελτιωση,περιμενω να περπατησει λιγο η προσδοκωμενη jb και κατι μου λεει,οτι ολο και κατι θα δουμε...!!! Για να δουμε τι...(???) Αλλα πολυ στενα τα περιθωρια..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Εχεις απολυτο δικιο Kωστα.. Και εγω με Wanam ειμαι setarismeni και ωραια.. Kαι οτι και να δοκιμασω,το backup σε 4-5 λεπτακια με ξανα κανει ανθρωπο...!! Kernel οπως ακριβως αναφερεις.. Αλλα στο θεμα βελτιωση,περιμενω να περπατησει λιγο η προσδοκωμενη jb και κατι μου λεει,οτι ολο και κατι θα δουμε...!!! Για να δουμε τι...(???) Αλλα πολυ στενα τα περιθωρια..!! Αυτο λέω κι εγω. Όταν αρχίσει η διαρροή των beta JB θα δούμε πραγματικη βελτίωση. Η με κάποιο νέο firmware όπως το LG8. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts