Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευθυμηηηηηηηη γιατι με αποφεύγεις :lol:

Τι εννοεις βρε αν έβαλα JB?? Είχα βάλει μια Aosp και είδα το όλο πράγμα αλλά εμένα γενικά δεν μου αρέσει το pure android look θέλω τα χρωματακια μου!! Από την άλλη υποσχέθηκα στον εαυτό μου να αφήσω την Wanam μέρες χωρίς να ροοταρω κάτι άλλο.. Από Τρίτη βράδυ λοιπόν την έχω ξαναπεράσει και την αφήνω να ωριμάσει στο τηλέφωνο.. Ούτε παρμεζάνα να ήταν!!

Και εννοείται δεν σε παρεξηγώ!!! :)

Edited by efthimis31

Καλημέρα.

Έχω βάλει την wanam (full wipe μετά από omega v10) τρεις τέσσερις μέρες και παρατηρώ ότι κάνει αρκετή ώρα να φορτίσει. Περίπου 3-4 ώρες (από το 15-25% αρχίζει η φόρτιση). Συγκεκριμένα από το 31% χθες, έκανε 3,5 ώρες. Φυσιολογικό? (wanamLite όπως είναι, όχι αλλαγές σε kernel κ.τ.λ.)

Επίσης δε μου φαίνεται και πολύ battery friendly (ή τουλάχιστον όσο ακούγεται). Με όλα ανοικτά, σε λειτουργία 3g, συνεχώς ανοικτό το wifi* (συνδεδεμένο σε δίκτυο 7-8 ώρες), τις υπόλοιπες ώρες της μέρας με mobile data on, κλήσεις περί τη 1,5-2 ώρες, 5-6 photos, 10 -15 min ράδιο, δεν το κόβω να αντέχει τη δεύτερη μέρα ούτε με σφαίρες.

Να επισημάνω ότι μετά το flashάρισμα δεν έχω κάνει κάτι με τα battery stats ούτε κάποιο calibration μέσω κάποιας εφαρμογής (περιμένω με τον πατροπαράδοτο τρόπο των φορτίσεων - αποφορτίσεων). Υπάρχει κάποιος οδηγός εδώ, ή κάπου αλλού σχετικά με το calibraρισμα?

*Σχετικά με το wifi μια ερώτηση: Καταναλώνεται λιγότερη μπαταρία όταν έχω ισχυρό σήμα, από όταν έχω ασθενές?

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

καλημερα παιδια, ειμαι κι εγω ενας ευτυχης κατοχος του S3..

θελω να ρωτησω, υπαρχει επιλογη να μπαινει - βγαινει στο 3g?

γιατι πανω στη μπαρα βλεπω μονο "δεδομενα κινητου"

η ειναι μονιμα σε 3g?

ρωταω γιατι στο iphone :X οταν ηθελα να μπω ιντερνετ ενεργοποιουσα 3g + data

η ειναι μονιμα σε 3g?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cn.cwd.networkstatenotifier&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jbi5jd2QubmV0d29ya3N0YXRlbm90aWZpZXIiXQ..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.curvefish.widgets.network2g3gonoff&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jdXJ2ZWZpc2gud2lkZ2V0cy5uZXR3b3JrMmczZ29ub2ZmIl0.

giphy.gif

η ειναι μονιμα σε 3g?

Εγώ εγώ εντελώς αντίθετη εντύπωση.

Έχω ανεβάσει και screen shots σε προηγούμενες σελίδες.

Χθες βράδυ από 20% φόρτισε σε λιγότερο από 2 ώρες και μου έκανε φοβερή εντύπωση.

Επίσης να πω ότι προχθές άκουγα μουσική στο αυτοκίνητο μέσω ΒΤ και παράλληλα έκανα πλοήγηση με NDrive. Λίγες συσκευές καταφέρνουν με φορτιστή αυτοκινήτου να φορτίζουν υπό αυτές τις συνθήκες και μάλιστα σχετικά γρήγορα.

Εκεί που δεν είναι άριστη είναι στην αναμονή. Χάνει 1% την ώρα όταν έχεις τα πάντα ανοιχτά και είσαι με 3g.

Όμως σε κανονική χρήση με οθόνη είναι από τις καλύτερες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημέρα.

Κάθησα κ μετάφρασα την παραπανω μοντα του wanam στα Ελληνικα.

Οποιος την θελει μπορει να την βρει εδω στα Ελληνικά.

Γενικότερες πληροφορίες εδω.

Ευχαριστώ.

Να ρωτήσω αν πρέπει να κατεβάσω την ODEXED ή την DEODEXED ρομ για το τηλέφωνο μου το οποίο είναι στη τελευταία έκδοση rooted ?

Εγώ εγώ εντελώς αντίθετη εντύπωση.

Έχω ανεβάσει και screen shots σε προηγούμενες σελίδες.

Χθες βράδυ από 20% φόρτισε σε λιγότερο από 2 ώρες και μου έκανε φοβερή εντύπωση.

Επίσης να πω ότι προχθές άκουγα μουσική στο αυτοκίνητο μέσω ΒΤ και παράλληλα έκανα πλοήγηση με NDrive. Λίγες συσκευές καταφέρνουν με φορτιστή αυτοκινήτου να φορτίζουν υπό αυτές τις συνθήκες και μάλιστα σχετικά γρήγορα.

Εκεί που δεν είναι άριστη είναι στην αναμονή. Χάνει 1% την ώρα όταν έχεις τα πάντα ανοιχτά και είσαι με 3g.

Όμως σε κανονική χρήση με οθόνη είναι από τις καλύτερες.

Τι να πω Κώστα, δε ξέρω. Άσε να το παρακολουθήσω κανά δύο μέρες ακόμα και θα επανέλθω. Ότι αργεί πάντως στη φόρτιση αργεί, αυτό είναι σίγουρο. Δε δικαιολογείται από από 01:30 να ξυπνήσω στις 07:45 και να είναι ακόμα στη φόρτιση. Δεν έχω πειράξει kernel, με αυτόν που περιέχει η wanam είμαι .... Με την omega δεν είχα ανάλογο πρόβλημα. Αν έχεις χρόνο δες το ss

https://www.dropbox.com/s/izm10alfko697zu/2012-08-03%2012.42.40.png

Να ρωτήσω αν πρέπει να κατεβάσω την ODEXED ή την DEODEXED ρομ για το τηλέφωνο μου το οποίο είναι στη τελευταία έκδοση rooted ?

Εφόσον έχεις official θα βάλεις την oxeded έκδοση. μην με ρωτήσεις αν το συγκεκριμένο κάνει για την ROM που έχεις. Δεη ξέρω.

Πάρε ένα band backup πριν κάνεις οτιδήποτε.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τι να πω Κώστα, δε ξέρω. Άσε να το παρακολουθήσω κανά δύο μέρες ακόμα και θα επανέλθω. Ότι αργεί πάντως στη φόρτιση αργεί, αυτό είναι σίγουρο. Δε δικαιολογείται από από 01:30 να ξυπνήσω στις 07:45 και να είναι ακόμα στη φόρτιση. Δεν έχω πειράξει kernel, με αυτόν που περιέχει η wanam είμαι .... Με την omega δεν είχα ανάλογο πρόβλημα. Αν έχεις χρόνο δες το ss

https://www.dropbox.com/s/izm10alfko697zu/2012-08-03%2012.42.40.png

Δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση αυτό... Να υποθέσω ότι φορτίζεις από τον original φορτιστή σωστά? Είναι πάντως περίεργο και όπως είπες πρέπει να το παρακολουθήσεις γιατί δεν είναι λογικό να συμβαίνει... μήπως έχεις κάποιο φορτιστή που βγάζει τα ίδια στοιχεία?

Με τον αυθεντικό φορτίζω...

Στην περιοχή έχουμε πρόβλημα με διακοπές ρεύματος αλλά θα φαινόταν στο ιστορικό, έτσι δεν είναι?

Σκέφτομαι να αλλάξω kernel, αφού περιμένω 1-2 κύκλους φόρτισης ακόμα. Το επόμενο βήμα είναι να γυρίσω σε Ω v 11.

Επίσης η χρήση που του κάνω

.....Με όλα ανοικτά, σε λειτουργία 3g, συνεχώς ανοικτό το wifi* (συνδεδεμένο σε δίκτυο 7-8 ώρες), τις υπόλοιπες ώρες της μέρας με mobile data on, κλήσεις περί τη 1,5-2 ώρες, 5-6 photos, 10 -15 min ράδιο, δεν το κόβω να αντέχει τη δεύτερη μέρα ούτε με σφαίρες.....

το υπολογίζω σε 18-24 ώρες αντοχή. Παρά τη 1,5 ώρα ομιλία, πάλι λίγο μου φαίνεται βάση των δικών σας μετρήσεων.

Τα δεδομένα βέβαια αλλάζουν άρδην όταν είμαι σε GSM (2g δίκτυο), καθώς η περιοχή μου είναι από τις "δύσκολες" σε κάλυψη 3g...

Με τον αυθεντικό φορτίζω...

Στην περιοχή έχουμε πρόβλημα με διακοπές ρεύματος αλλά θα φαινόταν στο ιστορικό, έτσι δεν είναι?

Σκέφτομαι να αλλάξω kernel, αφού περιμένω 1-2 κύκλους φόρτισης ακόμα. Το επόμενο βήμα είναι να γυρίσω σε Ω v 11.

Επίσης η χρήση που του κάνω

.....Με όλα ανοικτά, σε λειτουργία 3g, συνεχώς ανοικτό το wifi* (συνδεδεμένο σε δίκτυο 7-8 ώρες), τις υπόλοιπες ώρες της μέρας με mobile data on, κλήσεις περί τη 1,5-2 ώρες, 5-6 photos, 10 -15 min ράδιο, δεν το κόβω να αντέχει τη δεύτερη μέρα ούτε με σφαίρες.....

το υπολογίζω σε 18-24 ώρες αντοχή. Παρά τη 1,5 ώρα ομιλία, πάλι λίγο μου φαίνεται βάση των δικών σας μετρήσεων.

Τα δεδομένα βέβαια αλλάζουν άρδην όταν είμαι σε GSM (2g δίκτυο), καθώς η περιοχή μου είναι από τις "δύσκολες" σε κάλυψη 3g...

Εδω που βρίσκομαι εγω, σπάνια χρησιμοποιω 3g. Έχουμε πολυ καλο EDGE το οποίο επιτρέπει αξιοπρεπείς ταχύτητες για χρήση Tapatalk, browsing με mini opera. Στην Ελλάδα όμως απ ότι είχα διαβάσει σε κάποιο παλιο άρθρο εδω στο myphone, κανένα δυκτιο δεν υποστηρίζει αυτη την μορφή μεταφοράς δεδομένων. Υπάρχει μόνο GPRS και 3g. Me GPRS δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσεις τις ταχύτητες του edge οπότε το 3g είναι μονόδρομος.

Αν τώρα συνυπολογίσουμε το κακο 3g δυκτιο των ελληνικών παροχων, είναι εύκολο να εξηγήσω την αρκετα μεγαλύτερη κατανάλωση εκτός wifi, όταν έρχομαι στην Ελλάδα.

Εδω που βρίσκομαι εγω, σπάνια χρησιμοποιω 3g. Έχουμε πολυ καλο EDGE το οποίο επιτρέπει αξιοπρεπείς ταχύτητες για χρήση Tapatalk, browsing με mini opera. Στην Ελλάδα όμως απ ότι είχα διαβάσει σε κάποιο παλιο άρθρο εδω στο myphone, κανένα δυκτιο δεν υποστηρίζει αυτη την μορφή μεταφοράς δεδομένων. Υπάρχει μόνο GPRS και 3g. Me GPRS δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσεις τις ταχύτητες του edge οπότε το 3g είναι μονόδρομος.

Αν τώρα συνυπολογίσουμε το κακο 3g δυκτιο των ελληνικών παροχων, είναι εύκολο να εξηγήσω την αρκετα μεγαλύτερη κατανάλωση εκτός wifi, όταν έρχομαι στην Ελλάδα.

Όντως.. τεράστια διαφορά στην κατανάλωση στο 3g της Ελλάδας που συνέχεια παλεύει να συνδεθεί και όλο αλλάζει 3g-e και σπανια h, σε σύγκριση με το δίκτυο μου στην Αγγλία που είναι κολλημένο σε H/H+... τι να κάνουμε, είμαστε πίσω. Κάποια στιγμή θα φτιάξουν τα πράγματα.

- Alex

Όντως.. τεράστια διαφορά στην κατανάλωση στο 3g της Ελλάδας που συνέχεια παλεύει να συνδεθεί και όλο αλλάζει 3g-e και σπανια h, σε σύγκριση με το δίκτυο μου στην Αγγλία που είναι κολλημένο σε H/H+... τι να κάνουμε, είμαστε πίσω. Κάποια στιγμή θα φτιάξουν τα πράγματα.

Για να φτιαξουν τα πραγματα σ αυτο,θα πρεπει πρωτα να εχουν φτιαξει και αλλου,οποτε,μην εισαι τοσο αισιοδοξος,ή εν πασει πριπτωσει,κρατα μικρο καλαθι.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Για να φτιαξουν τα πραγματα σ αυτο,θα πρεπει πρωτα να εχουν φτιαξει και αλλου,οποτε,μην εισαι τοσο αισιοδοξος,ή εν πασει πριπτωσει,κρατα μικρο καλαθι.

Και όχι μόνο εδώ και 2 χρόνια λένε να αναβαθμίσουν την γραμμή ώστε κα έχουμε ταχύτητες πάνω από 2mb αλλά τίποτε μέχρι στιγμής.

ψαχνω player για μουσικη που να υποστηριζει ελληνικους χαρακτηρες. εγκατεστησα το poweramp που δυστιχος γραφει failed to play .... καποια δοκιμασμενη προταση?

ψαχνω player για μουσικη που να υποστηριζει ελληνικους χαρακτηρες. εγκατεστησα το poweramp που δυστιχος γραφει failed to play .... καποια δοκιμασμενη προταση?

Δεν είναι εδώ η κατάλληλη ενότητα, απευθυνσου σε παρακαλώ στην ενότητα Android.

- Alex

Έβαλα την Revolution 2.1.1 ,μιλάμε παιδιά το λαγκ της αρκούδας σκρολ στο ui

Απλά δεν υπάρχει , πατάω εφαρμογή κ πρώτα ανοίγει κ μετά ακούγεται ο ήχος, πωωω πω πίσω στην JB τρέχοντας δεν την παλεύω μια κ σκέψου ότι αφαιρώ και αρκετά πράγματα που δεν θέλω .Τι περιμένεις 700 mb αρχείο όσο κ να την κουτσουρεψεις πάλη θα είναι βαριά , δεν ξέρω τι να πω όσες φορές έχω προσπαθήσει να κρατήσω Ρομ με TW πάντα επιστρέφω στην αγνότητα:)

giphy.gif

Εγώ πάντως αισθάνομαι ελάχιστη διάφορα μεταξύ JB και Wanam. Δεν είναι αρκετή για να θυσιάσω τις ευκολίες και την σταθερότητα.

ΜΙΚΡΗ δεν ειναι? εχω wanam αν θελω να περασω αυτην ειναι η ιδια δικαδικασια? πρεπει να εχω κ καποιο αλλλο αρχειο απο jb?

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Καλησπέρα.

Ποιες είναι οι ρυθμίσεις για να μπορώ να στείλω 160 χαρακτήρες μέσω sms? Μόνο με Handcent το έχω καταφέρει μέχρι στιγμής.

φοράω Omega v11

με swift key (ούτε με στοκ πληκτρολόγιο έχω καταφέρει να στείλω 160 char... Μέχρι 65 με αφήνει... ) :confused::confused:

Είναι κάτι απλό και δε τον βλέπω :O ή η κατάσταση εντάσσεται στο γενικότερο κλίμα των περικοπών? :lol:

την εβαλα με αφησε να παω ως το βημα 5 οταν πατησα ρεμπουτ εκλεισε απλα δεν εκανε επανεκινηση δε ξερω γιατι. ειναι πιο ομορφο σαν αν εχεις αλλο τηλεφωνο το μονο που δε μου αρεσε προς το παρων ειναι η καμερα εχω την εντυπωση οτι βγαζει πολυ χειροτερα! αυτη η 4,1 απο που ειναι αφου δεν εχει βγει ακομα η αυθεντικη? απλα δοκιμες κανουν?

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+