Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά σήμερα έτυχε να βγάλω το κινητό κάτω από τον ήλιο και δεν έβλεπα.Έχω κ ένα iphone 4s και μου φάνηκε μεγάλη διαφορά βέβαια δεν είχα χρόνο να δοκιμάσω να κάνω καμιά ρύθμιση μήπως βελτιωνόταν η κατάσταση

Amoled rules!!!:p

Ας βλεπεις καλυτερα με το iphone κατω απο τον ηλιο...Δυστυχως δεν εχουμε τυχει με τις amoled οθονες σε αυτο τον τομεα.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το s3. Εκεί που όλα πήγαιναν καλά άρχισε να μου αναβοσβήνει το κινητό από μόνο του...

Εννοώ ότι όταν είναι κλειδωμένο ανάβει η οθόνη και σβήνει μόνη της... Ξερεί κανείς τι παίζει?? :wacko:

Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το s3. Εκεί που όλα πήγαιναν καλά άρχισε να μου αναβοσβήνει το κινητό από μόνο του...

Εννοώ ότι όταν είναι κλειδωμένο ανάβει η οθόνη και σβήνει μόνη της... Ξερεί κανείς τι παίζει?? :wacko:

το εχω διαβασει απο πολλους αλλα δε μου το εχει κανει ποτε... μηπως εχεις τσεκαρει τη πρωτη επιλογη?

http://img.tapatalk.com/2e0c6ae2-58d8-e3f0.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Πιθανοτατα καποια εφαρμογη σου κανει τη ζημια και πιο πιθανο ακομη καποιο live wallpaper που εβαλες

το εχω διαβασει απο πολλους αλλα δε μου το εχει κανει ποτε... μηπως εχεις τσεκαρει τη πρωτη επιλογη?

http://img.tapatalk.com/2e0c6ae2-58d8-e3f0.jpg

Όχι το τσέκαρα δεν είναι επιλεγμένο...

Πιθανοτατα καποια εφαρμογη σου κανει τη ζημια και πιο πιθανο ακομη καποιο live wallpaper που εβαλες

Σήμερα μου το έκανε πρώτη φορά..Δεν έχω βάλει Livewallpaper και εφαρμογές έβαλα κάποιες χθές αλλά δεν έκανε τίποτα...Σήμερα το ξεκίνησε...

Αν το στείλεις για service χωρίς μηδενισμένο counter,root, άλλη ρομ (επίσημη άλλης χώρας η custom) ΔΕΝ έχεις εγγύηση και πληρώνεις.

Έχω άκρες στο service.

Ευχαριστώ πάντως.

Σήμερα μου το έκανε πρώτη φορά..Δεν έχω βάλει Livewallpaper και εφαρμογές έβαλα κάποιες χθές αλλά δεν έκανε τίποτα...Σήμερα το ξεκίνησε...

Δεν ξερεις ποτε θα στην κανουν τη ζημια. Δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα σου βγαλουν θεμα απο την αρχη της εγκαταστασης. Ξηλωσε οτι εβαλες τελευταια και παρακολουθησετο

Δεύτερο official update μέσα σε μια βδομάδα... μ'αρέσει :) LG6, για να δούμε τι ψάρια πιάνει. Το μόνο που με χαλάει είναι που θα πρέπει να ξανακάνω reroot κτλ. Το mobile odin το έχει χρησιμοποιήσει κανείς με everroot για επίσημα firmwares?
- Alex

Έχω άκρες στο service.

Ευχαριστώ πάντως.

Άμα δεν το μηδενίσεις και το πας με το που το σύνδεση στον υπολογιστή του το σίγουρο είναι ότι δεν θα τον αφήνει να κάνει τίποτα ίσως βγάζει και αυτόματα το κινητό σου από την εγγύηση

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Άμα δεν το μηδενίσεις και το πας με το που το σύνδεση στον υπολογιστή του το σίγουρο είναι ότι δεν θα τον αφήνει να κάνει τίποτα ίσως βγάζει και αυτόματα το κινητό σου από την εγγύηση

Είχα στείλει με root και το SGS I.

Δεύτερο official update μέσα σε μια βδομάδα... μ'αρέσει :) LG6, για να δούμε τι ψάρια πιάνει. Το μόνο που με χαλάει είναι που θα πρέπει να ξανακάνω reroot κτλ. Το mobile odin το έχει χρησιμοποιήσει κανείς με everroot για επίσημα firmwares?

Νομίζω ότι (ανάμεσα στις βελτιώσεις) αφαιρεί την δυνατότητα search εντός της συσκευής, για να αποφύγουν μήνυση της Apple. Πισωγύρισμα δηλαδή.

Edited by Tsaglis

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Νομίζω ότι αφαιρεί την δυνατότητα search εντός της συσκευής, για να αποφύγουν μήνυση της Apple. Πισωγύρισμα δηλαδή.

Εχει και καποιες αλλες μικρες αλλαγες το νεο firmware:

• Αναβαθμιση καμερας
  • Forward/Backward buttons στον stock browser
  • Διορθωση song playback clicking noise issue

Επισης οσοι εχουν root μπορουν να χρησιμοποιησουν κανονικα το Universal search που αφαιρεθηκε.

Follow me on XDA

Επισης οσοι εχουν root μπορουν να χρησιμοποιησουν κανονικα το Universal search που αφαιρεθηκε.

Περισσότερες πληροφορίες για αυτό (που ψάχνουμε να το βρούμε;)

Αλέξανδρος,

Περισσότερες πληροφορίες για αυτό (που ψάχνουμε να το βρούμε;)

:X

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=29292151&postcount=1261

Follow me on XDA

Αλέξανδρος,

ειχα το s2 και μεσω kies εχω κανει αντιγραφο των επαφων μου.

παρελαβα σημερα ενα s3, ακομα σφραγισμενο τοχω μια και ειμαι στη δουλεια, μπορω να ενωσω το s3 στο kies και να περασω τις επαφες?

ειδαλως πως τις περναω?

θελει microsim αυτο οπoτε αγοραζω μια απο voda και κραταω και την αλλη αν θελω η απενεργοποιειται αυτοματα?

τις εφαρμογες που ειχα περασει στο s2 και τις εχω στο play μπορω να τις ξαναπερασω αφου βαλω νεο τυπο τηλεφωνου ετσι?

Μηπως εχεις βαλει τον εκατομμυριουχο?

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

παρελαβα σημερα ενα s3, ακομα σφραγισμενο τοχω μια και ειμαι στη δουλεια, μπορω να ενωσω το s3 στο kies και να περασω τις επαφες?

ειδαλως πως τις περναω?

θελει microsim αυτο οπoτε αγοραζω μια απο voda και κραταω και την αλλη αν θελω η απενεργοποιειται αυτοματα?

τις εφαρμογες που ειχα περασει στο s2 και τις εχω στο play μπορω να τις ξαναπερασω αφου βαλω νεο τυπο τηλεφωνου ετσι?

Για microsim εχεις 2 επιλογες:

Θα παρεις μια οπου αυτοματα θα απενεργοποιηθει η παλια η μπορεις να παρεις μια και να κρατησεις ενεργη τη παλια sim.Σε αυτη τη περιπτωση θα πρεπει η μια απο τις 2 συσκευες που θα εχουν τις sim καρτες με τον ιδιο αριθμο, να ειναι κλειστη.

Και ναι, οι εφαρμογες σου που ειχες αγορασμενες μπορουν να περαστουν κανονικα.

Follow me on XDA

ειδαλως πως τις περναω?

Για την microsim οταν στην ενεργοποιησουν η αλλη ειναι αχρηστη δεν θα δουλευει στο δικτυο.Ομως αν εχεις τηλ.περασμενα μεσα μπορεις να την βαλεις σε μια αλλη συσκευη και να τα στειλης με μπλε δοντι στο SIII εγω για το Κιες δεν ξερω ετσι περναω τις επαφες μου εγω οταν αλλαζω συσκευες.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Επισης να αναφερω οτι περι αυτονομιας,εχτες απο πληρη φορτιση με ανοιχτο απο το πρωι με ομιλια 30 λεπτων,ανταλλαγη δεδομενων 7 αρχειων τα 2 βιντεο,και 5μιση ωρες σερφαρισμα με wifi σερι ειχε παει στο 43% kai θερμοκρασια μονο 38 βαθμους εφτασε κατοπιν το εκλεισα για υπνο.Στο σερφαρισμα κατεβασα και 14 εφαρμογες εκτος των αλλων.ΤΟ εχω μαμα οχι ρουτ.:)
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Εμενα το δικο μου ειναι ακομα XXLF5 απο τις αρχες Ιουνιου και ακομα αναβαθμιση να μου ερθει:worry:

Τι θα γινει ρε Sumsung εμεις ποτε θα την παρουμε ακομα και την προηγουμενη οχι τη φρεσκια που βγηκε τωρα:mad:

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εμενα το δικο μου ειναι ακομα XXLF5 απο τις αρχες Ιουνιου και ακομα αναβαθμιση να μου ερθει:worry:

Τι θα γινει ρε Sumsung εμεις ποτε θα την παρουμε ακομα και την προηγουμενη οχι τη φρεσκια που βγηκε τωρα:mad:

Γερμανικό είναι?

:)