Guest bossgs3 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 εχετε δει οτι οταν τραβαμε βιντεο,,,δεν ηχογραφη στερεα????? παρα μονοφωνικα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidenfreeman Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Α οκ το βρήκα. Έχω μόνιμα ενεργοποιημένο το power saving και κάνει underclock τη cpu. Κρίμα δεν πρόκειται να το απενεργοποιήσω XD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roubalita Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Δεν ξέρω αν είναι σχετικό το θέμα για εδώ αλλά έχει κάνει κανείς από εσάς πραγματική χρήση της τεχνολογίας NFC? Έγραψα ένα άρθρο σήμερα για το θέμα στο μπλογκ μου (http://mobileriam.wordpress.com/2012/07/17/nfc-is-%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-nfc/) και αναρωτιόμουν. Παράθεση "Opportunities are out there waiting to be seized and exploited. If you don't plan on doing so, let them be seized by someone who does." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Δεν είναι μόνο αυτο υπάρχουν και αλλα lag. Επεχείρησε να ανοίξεις τις επαφές σου να δεις πόσο χρόνο θα χρειαστει. Συν το reload των widgets. Δυστυχώς δεν θελουμε να τα δούμε. Εγω επιμένω ότι το Sii με είχε εντυπωσιάσει περισσότερο με την εκρηκτικότητα του. Βεβαίως και η apple πέρυσι χρειάστηκε για να στρώσει το iOS 5 γύρω στους 6 μήνες. Άρα είναι γενικό το κακο. Κυριαρχεί η βιασύνη στο βωμό του ανταγωνισμου και δίνεται η δέουσα προσοχη. Εδω εχει ξεχασει να βαλει λειτουργια μεταφορας των εφαρμογων στην sd τι να λεμε τωρα..... Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Εδω εχει ξεχασει να βαλει λειτουργια μεταφορας των εφαρμογων στην sd τι να λεμε τωρα..... Αυτο είναι ηθελημένα και κατα την γνώμη μου δεν επηρεάζει αρνητικά. Το αντίθετο θα έλεγα γιατι καμία κάρτα δεν μπορει να σου αγωνιστεί σε ταχύτητα την εσωτερική. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Δεν είναι μόνο αυτο υπάρχουν και αλλα lag. Επεχείρησε να ανοίξεις τις επαφές σου να δεις πόσο χρόνο θα χρειαστει. Συν το reload των widgets. Δυστυχώς δεν θελουμε να τα δούμε. Εγω επιμένω ότι το Sii με είχε εντυπωσιάσει περισσότερο με την εκρηκτικότητα του. Βεβαίως και η apple πέρυσι χρειάστηκε για να στρώσει το iOS 5 γύρω στους 6 μήνες. Άρα είναι γενικό το κακο. Κυριαρχεί η βιασύνη στο βωμό του ανταγωνισμου και δίνεται η δέουσα προσοχη. Κωστα, με την εφαρμογη "τηλεφωνο" ειναι γενικο το κακο. Και στο razr αργει να μου ανοιξει με την ics. Αντιθετα η εφαρμογη "επαφες" ανοιγει γρηγορα. Αφου για πρωτη φορα αναγκαστηκα να χρησιμοποιησω τριτη εφαρμογη για το "τηλεφωνο" !! ! Θελω να πω, ειναι θεμα καθαρα της ics Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 (edited) Με τον dialer ο μόνος τρόπος για να ανοίγει σφαίρα στην ics,ειναι να μένει ανοιχτός πάντοτε,δηλαδή φορτωμένος στην ram.Κάτι που όμως δε φαίνεται να ειναι εφικτό. Πάντως και εγώ που έπαιξα για λίγη ώρα με ένα s3 αν δεν ήξερα ότι έχει 4πύρηνη cpu δε θα το πίστευα.Πραγματικά δεν είδα αυτό το wow στην ταχύτητα που μου είχε δώσει το s2 με την gingerbread.Και το κυριότερο ειναι ότι το s2 δεν είχα καταφέρει να το "γονατίσω".έπαιζα με dolphin mini στο background 720p video,άνοιγα 2 gps προγράμματα,τον stock browser κτλ και o launcher ούτε refresh ούτε τίποτε.δυστυχώς το s3 δε μου έδωσε την εντύπωση ότι μπορεί να κάνει το ίδιο. Edited July 17, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Με τον dialer ο μόνος τρόπος για να ανοίγει σφαίρα στην ics,ειναι να μένει ανοιχτός πάντοτε,δηλαδή φορτωμένος στην ram.Κάτι που όμως δε φαίνεται να ειναι εφικτό. Πάντως και εγώ που έπαιξα για λίγη ώρα με ένα s3 αν δεν ήξερα ότι έχει 4πύρηνη cpu δε θα το πίστευα.Πραγματικά δεν είδα αυτό το wow στην ταχύτητα που μου είχε δώσει το s2 με την gingerbread.Και το κυριότερο ειναι ότι το s2 δεν είχα καταφέρει να το "γονατίσω".έπαιζα με dolphin mini στο background 720p video,άνοιγα 2 gps προγράμματα,τον stock browser κτλ και o launcher ούτε refresh ούτε τίποτε.δυστυχώς το s3 δε μου έδωσε την εντύπωση ότι μπορεί να κάνει το ίδιο. Ευτυχώς που υπάρχουν έμπειροι χρήστες που επαληθεύουν τα λόγια μου. ;) Προσωπικά θα περιμένω το Jelly Beam, αν δώ ότι και μ αυτο παραμένουν τα ίδια, θα το χαιρέτησε το android όπως έκανα και στην 2.1 μέχρι να βγει κάποια σωστη έκδοση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Ευτυχώς που υπάρχουν έμπειροι χρήστες που επαληθεύουν τα λόγια μου. ;) Προσωπικά θα περιμένω το Jelly Beam, αν δώ ότι και μ αυτο παραμένουν τα ίδια, θα το χαιρέτησε το android όπως έκανα και στην 2.1 μέχρι να βγει κάποια σωστη έκδοση. Αυτό ετοιμαζόμουν να πω!! Περιμένουμε jelly bean με την ελπίδα ότι θα μπορέσουμε επιτέλους να δούμε ένα λογισμικό να εκμεταλλευτει στο έπακρο τις επίδοσεις του s3.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Αυτό ετοιμαζόμουν να πω!! Περιμένουμε jelly bean με την ελπίδα ότι θα μπορέσουμε επιτέλους να δούμε ένα λογισμικό να εκμεταλλευτει στο έπακρο τις επίδοσεις του s3.. Δεν είναι τυχαίο Ευθύμη ότι και στο one X πάνω κάτω τα ίδια πράγματα ισχύουν. Απορώ με όσους έχουν συσκευές όπως το ΝΟΤΕ κλπ που δεν γυρίζουν πίσω στο gingerbread. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Εγω θεωρω οτι υπερβαλετε στο θεμα ταχητυτας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Δεν είναι τυχαίο Ευθύμη ότι και στο one X πάνω κάτω τα ίδια πράγματα ισχύουν. Απορώ με όσους έχουν συσκευές όπως το ΝΟΤΕ κλπ που δεν γυρίζουν πίσω στο gingerbread. Νομίζω ότι είναι καθαρά ψυχολογικό... Κάνεις "πολεμο" προσπαθώντας να βρεις με κάποιο τρόπο την τέλεια ρομ του νέου λογισμικού το οποίο και εννοείται προσφέρει κάτι παραπάνω.. Εγώ έχω την εντύπωση ότι αυτό που είδα στις τελευταίες GB roms στο note δεν το είδα ποτέ σε ics.. Δεν ξερω αν ισχύει αλλά αυτή είναι η εντύπωσή μου. Τώρα περιμένουμε κάτι νέο ξανά το οποίο όμως δείχνει να έχει όντως κάτι παραπάνω όσον αφορά στο smoothness.. Ας ελπίσουμε να επαληθευτεί το όλο project και να πηγαίνει βούτυρο στο ψωμί η συσκευή μας... @akizaki, δεν είναι θέμα ταχύτητας αλλά κάποια μικρά lags που μπορεί να δει ο χρήστης.. Πάντως πιστεύω ότι "εκπαιδεύεται" και το μάτι με τον καιρό και την τριβή και γίνεται πιο αυστηρό στο τι βλέπει και πόσο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Εχω αλλαξει αρκετα για να μην πω νουμερο κ φανω υπερβολικος. Πιο γρηγορο τηλεφωνο κ ποιο καλοστημενο δεν ειχα ποτε. Κ να σου πω κ το αλλο περισσοτερα lag οπως τα λετε τα ειδα με custom κ οχι με μαμα ρομ. Σε ολα μου τα κινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Νομίζω ότι είναι καθαρά ψυχολογικό... Κάνεις "πολεμο" προσπαθώντας να βρεις με κάποιο τρόπο την τέλεια ρομ του νέου λογισμικού το οποίο και εννοείται προσφέρει κάτι παραπάνω.. Εγώ έχω την εντύπωση ότι αυτό που είδα στις τελευταίες GB roms στο note δεν το είδα ποτέ σε ics.. Δεν ξερω αν ισχύει αλλά αυτή είναι η εντύπωσή μου. Τώρα περιμένουμε κάτι νέο ξανά το οποίο όμως δείχνει να έχει όντως κάτι παραπάνω όσον αφορά στο smoothness.. Ας ελπίσουμε να επαληθευτεί το όλο project και να πηγαίνει βούτυρο στο ψωμί η συσκευή μας... @akizaki, δεν είναι θέμα ταχύτητας αλλά κάποια μικρά lags που μπορεί να δει ο χρήστης.. Πάντως πιστεύω ότι "εκπαιδεύεται" και το μάτι με τον καιρό και την τριβή και γίνεται πιο αυστηρό στο τι βλέπει και πόσο ;) Ευθύμη δεν ήταν τυχαίο ότι όσο είχα το Sii δεν ενοιωσα την ανάγκη να φλασαρω. Δεν χρειζομουν tweaks και fixes. Στο gingerbread υπήρχαν πράγματα που άνοιγαν πριν προλάβεις να πάρεις το δάχτυλο σου απο την οθόνη. Όντως στα βίντεο που έχω δει απο jelly beam φαίνεται να επιστρέφει αυτη η εκρηκτικότητα. Περιμένω απο μέρα σε μέρα να δοθει στο Nexus s που έχω για να πάρω μια γεύση. Αν είναι καλύτερο θα το καταλάβω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 (edited) Έχεις δίκιο το lag δεν δικαιολογείται σε αυτο το τηλέφωνο και ειδικότερα οταν γίνεται συνέχεια ισως με κάποια αναβαθμίσει φτιαχτεί ισως ..... Ξερεις τι συμβαινει Μιχαλη? Οσο περνα ο καιρος χρησης της συσκευης, εσωτερικα το συστημα by default. Τα οποιαδηποτε μικροlag θα αρχισουν να μεγαλωνουν και να γινονται ιδιαιτερα αντιληπτα. Στην πορεια θα δουμε ολοενα περισσοτερα παραπονα για κολληματα, κρεμασματα, lag, μειωμενο smoothnes κλπ. Αν δεν ειναι στημενο σωστα το λειτουργικο πανω στη συσκευη (εργοστασιακα εννοω) ολα τα παρατραγουδα θα αρχισουν να βγαινουν στην επιφανεια. Τωρα το τι θα γινει με την 4.1 απο μεριας σαμυ ειναι μια αλλη ιστορια (συνηθως πικραμενη), γιατι η συγκεκριμενη εταιρεια εχει <θεμα> συμφωνα με την μεχρι τωρα ιστορια της, στον τομεα του software. Edited July 17, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Ξερεις τι συμβαινει Μιχαλη? Οσο περνα ο καιρος χρησης της συσκευης, εσωτερικα το συστημα by default. Τα οποιαδηποτε μικροlag θα αρχισουν να μεγαλωνουν και να γινονται ιδιαιτερα αντιληπτα. Στην πορεια θα δουμε ολοενα περισσοτερα παραπονα για κολληματα, κρεμασματα, lag, μειωμενο smoothnes κλπ. Αν δεν ειναι στημενο σωστα το λειτουργικο πανω στη συσκευη (εργοστασιακα εννοω) ολα τα παρατραγουδα θα αρχισουν να βγαινουν στην επιφανεια. Τωρα το τι θα γινει με την 4.1 απο μεριας σαμυ ειναι μια αλλη ιστορια (συνηθως πικραμενη), γιατι η συγκεκριμενη εταιρεια εχει <θεμα> συμφωνα με την μεχρι τωρα ιστορια της, στον τομεα του software. εχεις δοκιμασει τελευταια συσκευη της σαμσουνγκ η απλα λες οτι νανε? το s2 και το note ισως ειχαν τη καλυτερη υλοποιηση του android μεχρι τωρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Λοιπον μολις γυρισα απο media ..ενταξει δεν με ΤΡΕΛΑΝΕ το μηχανακι οπως με ειχε ΤΡΕΛΑΝΕΙ το GS 2 και το ειχα πουλησει-αγορασει 8 φορες. Δεν ειδα οντος την ταχυτητα του S 2,επισης θα προτιμουσα super amoled PLUS-αυτη κανει την διαφορα στο S 2 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Πάντως το nexus μου με την 4.1 μεταμορφώθηκε σε τετραπύρηνο. Αφού σκέφτομαι την αγορά του γαλαξία αλλά επίσης σκέφτομαι τι θα χάσω αν δώσω το nexus με αυτό. Αν το nexus είχε την κάμερα του γαλαξία ούτε που θα μου περνούσε από το μυαλό η αλλαγή. Πάντως να γνωρίζετε οτι με το jelly είδα βελτιώσεις και στην κάμερα. Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Ενταξει περασε ενας μηνας αλλα το ειδαμε κι αυτο... Το S2 πιο γρηγορο απο το S3 :lol: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 εχεις δοκιμασει τελευταια συσκευη της σαμσουνγκ η απλα λες οτι νανε? το s2 και το note ισως ειχαν τη καλυτερη υλοποιηση του android μεχρι τωρα Ξεκινησα στο android απο την 1.5 με samsung και εφτασα στις ics παντα με samsung. Εσυ ομως εισαι φρεσκος γι αυτο και δεν με ξερεις. Και μια και αναφερθηκες στην τελεια υλοποιηση λογισμικου στο s2 (το οποιο παρεπιπτοντως το εχω στο avatar μου αν δεν το προσεξες) το update που του εδωσαν σε 4.0.3 ,η μαλον αυτο το πανηγυρι που το ονομασαν update και δεν ντραπηκαν να το δωσουν επισημα, σου αρεσε η υλοποιηση του? Αυτα τα ευτραπελα στα updates της samsung σαν και το παραοανω,εχουν επαναλειφθει αμετρητες φορες.Τωρα αν εσενα σιυ αρεσει αυτο ειναι δικο σου θεμα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Ενταξει περασε ενας μηνας αλλα το ειδαμε κι αυτο... Το S2 πιο γρηγορο απο το S3 :lol: Δεν διατυπώθηκε σωστα απο τον φίλο. Όχι δεν είναι πιο γρήγορο το Sii ειδικα όταν κι αυτο τρέχει ics. Όμως για όσους έχουν την εμπειρία και απο τις δυο συσκευές, το Siii δεν σου δίνει το ίδιο συναίσθημα που πήρες απο την πρώτη επαφη με τον δεύτερο γαλαξια. Αν πας στα μηνύματα του Sii θα δεις ότι δεν έγραφα τα καλύτερα για ics ακόμα και απο τις beta που δοκιμαζα. Το Siii είναι άριστη συσκευη. Όμως το λειτουργικο δεν το αφήνει να αποδώσει αυτα που μπορει. Οι δυνατότητες του φαίνονται όταν κάνει συγκεκριμένα πράγματα. Ευχάριστα τα νέα απο τον φίλο που τρέχει jelly beam στο nexus. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 (edited) Καλησπερα φιλε μου.δεν εχεις και αδικο με αυτα που λες....ψαχνω το τελειο κινητο που για μενα ειναι με την καμερα του ν8 και την φοβερη οθονη του γαλαξια3 και επειδη αυτο ειναι ονειρο θερινης νυκτος εκνευριζομαι και κραζω οτι ελλειψεις εχω δει απο την εμπειρια μου...μην δινεις σημασια...θα μου περασει....κανω θεραπεια!!! Edited July 17, 2012 by monster1971 διορθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Ψυχραιμια... μηπως ξερει κανεις ποτε θα παρει η σσυσκευη μας jb; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Ψυχραιμια... μηπως ξερει κανεις ποτε θα παρει η σσυσκευη μας jb; πιστευω ανεπισημα γρηγορα επισημα τωρα............... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Το AllShare play παίζει και σε όλες τις smart TV που το υποστηρίζουν(για Live streaming photo,music,video). To Allshare Cast (mirror screen, σε λειτουργικό και games) νομίζω οτι δουλεύει μόνο στις καινούργιες smart TV της Samsung (2012) στις παλιές όχι, μόνο με το ειδικό dongle! Εγώ έχω προηγούμενο μοντέλο smart tv και δεν μπορώ να το δοκιμάσω το Allshare cast! Αυτο ειναι που με ενδιαφέρει αλλα πως ειμαι σίγουρος οτι η τηλεόραση δεν υποστηρίζει αυτήν την λειτουργία, πως μπορούμε να το μάθουμε? και αν δεν την υποστηρίζει αυτό το dongle τι ακριβως είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts