m7ixalis Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Δεν ξέρω ποιο cwm βάλατε, (philz/twrp) αλλά δοκιμάστε με κάποιο άλλο, περνώντας την τελευταία έκδοση. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 γνωριζει κανεις αν οι πρωτες παρτιδες του ς3 ειχαν καποια "αοριστη" αποχρωση στην οθονη?,και προσεξα οτι σε λευκο φοντο κατω κατω φαινονται τα βασικα εικονιδια σαν "φαντασματα¨πολυ ξεθωρα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 γινεται να στελνω πολλα αρχεια με bluetooth απο το λαπτοπ μ η καποιο αλλο κινητο χωρις να παταω αποδοχη συνεχεια στο καθενα ξεχωριστα;; πχ στελνω 50 τραγουδια απο το λαπτοπ στο κινητο και βγαζει συνεχεια αποδοχη σε καθε τραγουδι ειναι λιγο εκνευριστικο.......:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aposman1982 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Αν τα βάλεις σε zip, τα στείλεις όλα μαζί και μετά τα κάνεις unzip από file manager? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Αν τα βάλεις σε zip, τα στείλεις όλα μαζί και μετά τα κάνεις unzip από file manager? ειναι και αυτο μια λυση οντως δεν το ειχα σκεφτη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aposman1982 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 :D Glad to help. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 γινεται να στελνω πολλα αρχεια με bluetooth απο το λαπτοπ μ η καποιο αλλο κινητο χωρις να παταω αποδοχη συνεχεια στο καθενα ξεχωριστα;; πχ στελνω 50 τραγουδια απο το λαπτοπ στο κινητο και βγαζει συνεχεια αποδοχη σε καθε τραγουδι ειναι λιγο εκνευριστικο.......:shifty: Βεβαίως και γίνεται . Από Laptop σε κινητό και αντίστροφα , από κινητό σε κινητό , αρκεί να επιλέξεις πρώτα όσα θέλεις να αποστείλεις και μετά να πατήσεις το send Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Βεβαίως και γίνεται . Από Laptop σε κινητό και αντίστροφα , από κινητό σε κινητό , αρκεί να επιλέξεις πρώτα όσα θέλεις να αποστείλεις και μετά να πατήσεις το send αν γινεται να μην παταω αποδοχη στο καθε ενα ξεχωριστα γινεται ομως ;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 αν γινεται να μην παταω αποδοχη στο καθε ενα ξεχωριστα γινεται ομως ;;;;;; Μιά φορά πατάς αποδοχή και τελείωσες . Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει να περάσω 100 εικόνες μαζεμένες ή 30 τραγούδια με Bluetooth . Φαντάζομαι ότι χρειάζεται και λίγη σύνεση εκεί γιατί λογικό είναι να στομώσει(!) το οποιοδήποτε μηχανάκι . Αν επιμένεις όμως σώνει και καλά να περάσεις 100 τραγούδια , ενώνεις με το USB καλώδιο τη συσκευή με το laptop , ανοίγεις και βλέπεις τη συσκευή με τον explorer σαν εξωτερικό δίσκο και μεταφέρεις με το ποντίκι σου από ή προς , όχι 100 αλλά όσα θέλεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Μιά φορά πατάς αποδοχή και τελείωσες . Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει να περάσω 100 εικόνες μαζεμένες ή 30 τραγούδια με Bluetooth . Φαντάζομαι ότι χρειάζεται και λίγη σύνεση εκεί γιατί λογικό είναι να στομώσει(!) το οποιοδήποτε μηχανάκι . Αν επιμένεις όμως σώνει και καλά να περάσεις 100 τραγούδια , ενώνεις με το USB καλώδιο τη συσκευή με το laptop , ανοίγεις και βλέπεις τη συσκευή με τον explorer σαν εξωτερικό δίσκο και μεταφέρεις με το ποντίκι σου από ή προς , όχι 100 αλλά όσα θέλεις . Η με το airdroid... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Μιά φορά πατάς αποδοχή και τελείωσες . Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει να περάσω 100 εικόνες μαζεμένες ή 30 τραγούδια με Bluetooth . Φαντάζομαι ότι χρειάζεται και λίγη σύνεση εκεί γιατί λογικό είναι να στομώσει(!) το οποιοδήποτε μηχανάκι . Αν επιμένεις όμως σώνει και καλά να περάσεις 100 τραγούδια , ενώνεις με το USB καλώδιο τη συσκευή με το laptop , ανοίγεις και βλέπεις τη συσκευή με τον explorer σαν εξωτερικό δίσκο και μεταφέρεις με το ποντίκι σου από ή προς , όχι 100 αλλά όσα θέλεις . αμα ειχα καλωδιο δεν θα το εψαχνα καν τωρα! ο μαμησιος φωρτιστης εχει χαλασει και χρησιμοποιω εναν παλιο χωρις αποσπομενο καλωδιο! και η καρτα μνημης να την κουμποσω στο λαπτοπ μου δεν γινεται με εχει καει......:whip::whip: (πονεμενη ιστορια και αυτην με τις Kingston) Η με το airdroid... αυτο δεν το ξερω.... :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 (edited) αμα ειχα καλωδιο δεν θα το εψαχνα καν τωρα! ο μαμησιος φωρτιστης εχει χαλασει και χρησιμοποιω εναν παλιο χωρις αποσπομενο καλωδιο! και η καρτα μνημης να την κουμποσω στο λαπτοπ μου δεν γινεται με εχει καει......:whip::whip: (πονεμενη ιστορια και αυτην με τις Kingston) αυτο δεν το ξερω.... :p:p Φιλέ μου μεταφορά με Bluetooth κάνανε την αρχαία εποχή. Δοκίμασε από το Play store τον Wifi Explorer η αν ξέρεις απο ftp που είναι και το καλύτερο εναν ftp server από το Play store https://play.google.com/store/apps/details?id=com.theolivetree.ftpserver και το filezilla στο pc να δεις την υγειά σου. Edited October 4, 2014 by leotzian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Φιλέ μου μεταφορά με Bluetooth κάνανε την αρχαία εποχή. Δοκίμασε από το Play store τον Wifi Explorer η αν ξέρεις απο ftp που είναι και το καλύτερο εναν ftp server από το Play store https://play.google.com/store/apps/details?id=com.theolivetree.ftpserver και το filezilla στο pc να δεις την υγειά σου. κατεβασα το Wifi File Transfer και σωθηκα απιστευτη εφαρμογη! δοκιμαστε την! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 κατεβασα το Wifi File Transfer και σωθηκα απιστευτη εφαρμογη! δοκιμαστε την! Με αυτού του είδους τις εφαρμογές ( και υπάρχουν πολλές ) ποτέ δεν είσαι σίγουρος αν αυτά που μεταφέρεις μέσω WiFi από συσκευή σου σε άλλη συσκευή σου δεν μεταφέρονται και αλλού :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 καλωδιακι για ταχυτητα και ασφαλεια,τουλαχιστον στο σπιτι. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Με αυτού του είδους τις εφαρμογές ( και υπάρχουν πολλές ) ποτέ δεν είσαι σίγουρος αν αυτά που μεταφέρεις μέσω WiFi από συσκευή σου σε άλλη συσκευή σου δεν μεταφέρονται και αλλού :D:D οταν εννοεις αλλου;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 καλωδιακι για ταχυτητα και ασφαλεια,τουλαχιστον στο σπιτι. Σωστός . οταν εννοεις αλλου;;; Oταν είσαι σε WiFi , τίποτα δεν είναι ασφαλές . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Σωστός . Oταν είσαι σε WiFi , τίποτα δεν είναι ασφαλές . παρηγγειλα καρτα μνημης σημερα! Samsung 32Gb class 10 15.9 ευρωπουλα! να ησυχασω! υποστιριζει 32GB ετσι δεν εκανα μ@λακι@.... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 παρηγγειλα καρτα μνημης σημερα! Samsung 32Gb class 10 15.9 ευρωπουλα! να ησυχασω! υποστιριζει 32GB ετσι δεν εκανα μ@λακι@.... :worry: Kαι 64 υποστηρίζει :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Kαι 64 υποστηρίζει :cool: το ειδα και εγω πριν! νιωθω πολυ περιφανος για την αγορα μ αχαχααα! νομιζω ενα απο τα καλα value for money! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 παρηγγειλα καρτα μνημης σημερα! Samsung 32Gb class 10 15.9 ευρωπουλα! να ησυχασω! υποστιριζει 32GB ετσι δεν εκανα μ@λακι@.... :worry: Πολύ καλή καρτούλα.Εχω και εγώ μια τέτοια γιατί με τις άλλες μάρκες δεν είδα προκοπή... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Πολύ καλή καρτούλα.Εχω και εγώ μια τέτοια γιατί με τις άλλες μάρκες δεν είδα προκοπή... ειχα μια Kingston 16 GB 6 class και με καικε απο μονη της εχασα τοσα αρχεια; μακρια απο αυτες γνωμη μου γι αυτο ειναι φθηνες......! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 ειχα μια Kingston 16 GB 6 class και με καικε απο μονη της εχασα τοσα αρχεια; μακρια απο αυτες γνωμη μου γι αυτο ειναι φθηνες......! και μια τέτοια κλαίω και μια Sandisk.... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Πολύ καλή καρτούλα.Εχω και εγώ μια τέτοια γιατί με τις άλλες μάρκες δεν είδα προκοπή... ειχα μια Kingston 16 GB 6 class και με καικε απο μονη της εχασα τοσα αρχεια; μακρια απο αυτες γνωμη μου γι αυτο ειναι φθηνες......! και μια τέτοια κλαίω και μια Sandisk.... Οι συσκευές φταίνε που καίγονται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Οι συσκευές φταίνε που καίγονται. απο οσο το εψαξα ηταν προβληματικες παρτιδες της Kingston! αλλα γιατι να τις καινε τα κινητα :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts