Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ok, θα το αφήσω έτσι, ούτε root θα του κάνω, για την γυναίκα μου είναι...

Είπα και εγώ μια φορά να ασχοληθώ στα ενδότερα με android και δεν αφήνετε :D :D :D

κανε ρουτ μονο για να διαγραψεις καποιες εφαρμογες τις σαμσουνγκ,με αντικρησμα χασιμο εγγυησης,αν παλι τις χρειαζεσαι,για μενα δεν ειναι ασχημες, αφησε το ετσι.

:ninja:

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα σε ολους.Το προβλημα μου ειναι το εξης.Εχω ενα s3 κ μου επεσε κατω.ευτυχως δεν εσπασε η οθονη αλλα απο εκεινη την στιγμη ανοιγοκλεινει μονο του...βγαζω μπαταρια κ ξαναβαζω κ χωρις να πατησω κατι ανοιγει αλλα μενει στο λογοτυπο τις samsung κανα 2 φορες καταφερε να μπει αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια.εντωμεταξυ ειχα βγαλει την sim κ την μια απο τις δυο που καταφερε να μπει μου ερχοντουσαν μηνυματα!!!προσπαθησα για recovery αλλα τιποτα.τι να κανω???μηπως θελει αλλαγη το power button?

Καλησπερα σε ολους.Το προβλημα μου ειναι το εξης.Εχω ενα s3 κ μου επεσε κατω.ευτυχως δεν εσπασε η οθονη αλλα απο εκεινη την στιγμη ανοιγοκλεινει μονο του...βγαζω μπαταρια κ ξαναβαζω κ χωρις να πατησω κατι ανοιγει αλλα μενει στο λογοτυπο τις samsung κανα 2 φορες καταφερε να μπει αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια.εντωμεταξυ ειχα βγαλει την sim κ την μια απο τις δυο που καταφερε να μπει μου ερχοντουσαν μηνυματα!!!προσπαθησα για recovery αλλα τιποτα.τι να κανω???μηπως θελει αλλαγη το power button?

απλα στο σερβις για ελενχο.

Καλησπέρα στην myphoneforumΠαρέα!!

Αγόρασα πρόσφατα τα 8.1pro 64Bit, και τα εγκατέστησα σε ένα Toshiba Qosmio G50 και κατέβασα από το site της Samsung hellas, το kies. Έκανα την εγκατάσταση και συνδέω το τηλέφωνo. Το πρόβλημα μου είναι ότι καμιά από τις usb2 θύρες του laptop δεν το βλέπει. Έχω ξανακάνει εγκατάσταση τους drivers SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones_1.5.40.0 - for NEW devices, αλλά τίποτα. Όταν ανοίγω από το τηλέφωνο το "Εντοπισμός σφαλμάτων USB" το βλέπει αλλά με το τρίγωνο με θαυμαστικό, το οποίο και δεν το αναγνωρίζει. Έχω γκουγκλαρι το πρόβλημα μου,και δεν έχω βρει λύσεις, τι να φταίει ????? Αν γνωρίζει κανείς ας βοηθήσει, ευχαριστώ. Α και κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι όταν το κουμπώνω στις usb θύρες το τηλέφωνο φορτίζει, άρα δεν είναι θέμα καλωδιου, και οτι οταν ειχα τα win7 ultimate 64bit, δουλευε μια χαρα. Ακομα μια πληροφορηση οτι τα windows τα περασα καθαρα, με format και διαγραφει των partitions και οχι με upgrade !!

Edited by jsjim

Αγόρασα πρόσφατα τα 8.1pro 64Bit, και τα εγκατέστησα σε ένα Toshiba Qosmio G50 και κατέβασα από το site της Samsung hellas, το kies. Έκανα την εγκατάσταση και συνδέω το τηλέφωνo. Το πρόβλημα μου είναι ότι καμιά από τις usb2 θύρες του laptop δεν το βλέπει. Έχω ξανακάνει εγκατάσταση τους drivers SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones_1.5.40.0 - for NEW devices, αλλά τίποτα. Όταν ανοίγω από το τηλέφωνο το "Εντοπισμός σφαλμάτων USB" το βλέπει αλλά με το τρίγωνο με θαυμαστικό, το οποίο και δεν το αναγνωρίζει. Έχω γκουγκλαρι το πρόβλημα μου,και δεν έχω βρει λύσεις, τι να φταίει ????? Αν γνωρίζει κανείς ας βοηθήσει, ευχαριστώ. Α και κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι όταν το κουμπώνω στις usb θύρες το τηλέφωνο φορτίζει, άρα δεν είναι θέμα καλωδιου, και οτι οταν ειχα τα win7 ultimate 64bit, δουλευε μια χαρα. Ακομα μια πληροφορηση οτι τα windows τα περασα καθαρα, με format και διαγραφει των partitions και οχι με upgrade !!

Περίεργο!

Σε i9305 με την ίδια ακριβώς έκδοση των windows μου δουλεύει κανονικά.

Το kies το έχω κατεβάσει από εδώ, εκεί που γράφει DOWNLOAD KIES 3.

Περίεργο!

Από το ίδιο site έχω κατεβάσει, κατέβασα και το kies3, αλλά τίποτα τα ίδια!!!

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Περίεργο!

Έχεις αγοράσει το media center pack για την έκδοση 8.1;

Οι θύρες usb του laptop δοκιμασμένα ότι δουλεύουν σωστά ??? . Κάποιο extrernal Disk , κάποιο φλασάκι ???

Edited by geobas

Οι θύρες usb του laptop δοκιμασμένα ότι δουλεύουν σωστά ??? . Κάποιο extrernal Disk , κάποιο φλασάκι ???

Έχω και ένα iPhone 4s και συγχρονίζει κανονικά!!!

Έχω και ένα iPhone 4s και συγχρονίζει κανονικά!!!

Τότε δοκίμασε την τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη 210 5193900 , να βρούνε άκρη .

Παιδιά, θα ήθελα μια βοήθεια.

Στο Galaxy S3 μιας φίλης, καθώς κοιτούσε τις επαφές τηλεφώνου, άρχισαν να σβήνουν τα ονόματα και να μένουν μόνο τα νούμερα.

Έτσι, τώρα έχει μείνει μόνο με νούμερα τα οποία δεν ξέρει σε ποιον ανήκουν.

Γνωρίζεται κάτι για αυτό το πρόβλημα? Είναι κάποιο bug? Είναι ιός? Ή κάτι άλλο...?

δεν μου εχει συμβει ποτε κατι τετοιο,μηπως στις ρυθμισεις πειραξε κατι πχ το πως θα εμφανιζονται οι επαφες?

καλημέρα έχει παρει ο φιλος μου το κινητό. Ξέρει καποιος αν θα πάρει την kitkat η θα μείνει με 4.3??

IPhone 15 Pro 

καλημέρα έχει παρει ο φιλος μου το κινητό. Ξέρει καποιος αν θα πάρει την kitkat η θα μείνει με 4.3??

δεν περνει την kitkat.

Παιδιά, θα ήθελα μια βοήθεια.

Στο Galaxy S3 μιας φίλης, καθώς κοιτούσε τις επαφές τηλεφώνου, άρχισαν να σβήνουν τα ονόματα και να μένουν μόνο τα νούμερα.

Έτσι, τώρα έχει μείνει μόνο με νούμερα τα οποία δεν ξέρει σε ποιον ανήκουν.

Γνωρίζεται κάτι για αυτό το πρόβλημα? Είναι κάποιο bug? Είναι ιός? Ή κάτι άλλο...?

Μήπως αυτό προέκυψε μετά από εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής ? Συμβαίνει κάποιες φορές.

Αν ναι ας την απεγκαταστήσει . .

Καλησπέρα..

Έχω το εξής πρόβλημα. Πάω να ανοίξω την κάμερα για να βγάλω φωτογραφίες και μου εμφανίζει ότι Παρουσιαστηκε άγνωστο σφάλμα.

Μερικοί μου είπαν ότι είναι ή hardware και άλλοι κάμερα..

Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι;

Το έχει πάθει κανείς άλλος;

Ευχαριστώ για τν χρόνο σας :)

Καλησπέρα..

Έχω το εξής πρόβλημα. Πάω να ανοίξω την κάμερα για να βγάλω φωτογραφίες και μου εμφανίζει ότι Παρουσιαστηκε άγνωστο σφάλμα.

Μερικοί μου είπαν ότι είναι ή hardware και άλλοι κάμερα..

Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι;

Το έχει πάθει κανείς άλλος;

Ευχαριστώ για τν χρόνο σας :)

παρουσιαζοταν μερικες φορες μετα απο εγκατασταση customrom σε εμενα αλλα πριν στησω το τηλ.εκανα wipe data απο ρεκοβερυ και επανερχοταν.ισως αν κανεις απλη επαννεκινηση να επανελθει.πιστευω οτι ειναι σοφτγουερ προβλημα.

Το έκανα και απλή επανεκκίνηση και από wipedata αλλά τίποτα...

Όταν λες software τι εννοείς;

Πες μας τι kernel και τι ROM εχεις. Συνήθως πρέπει μέσω cwm να περάσεις stock kernel να ανοίξεις την camera app NA ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟ και μετά να ξαναπερασεις το kernel που είχες μέσω cwm πάλι.

Το Kernel της συσκευής μου είναι:

3.0.31-2429075

dpi@HP20 #1

Thu Jan 16 23:47:54 KST 2014

Την Rom δεν βρήκα που την γράφει..

Και πως θα την κάνω όλη αυτή την διαδικασία; Υπάρχουν ακριβείς οδηγίες για να το κάνω;

εαν δεν εισαι ρουτ και εχεις επισημη ρομ,προτεινω αφου παρεις αντιγραφο επαφες,φωτο,αρχεια που εχεις στην μνημη του τηλεφωνου,να κανεις εγκατασταση εκ νεου την ρομ , η κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,μεσα απο τις ρυθμισεις.την ρομ την βρισκεις στις ρυθμισεις-πληροφοριες για το τηλ.

Και μετά θα είναι όπως πριν;

Όπως όταν το αγόρασες .

Samsung galaxy s21+

Βρίσκεται στο > ρυθμίσεις> λογαριασμοί > δημιουργία αντιγράφων ασφαλειας> επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων .

Πάρε ενα backup αυτά που θελεις και μετά προχώρα .

Samsung galaxy s21+