ola-kala-einai Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Ποια είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού παιδιά; Επίσης εάν είναι ρουταρισμενο δέχεται αναβαθμίσεις οτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 (edited) Ελα,σε τακτοποιησα.:)Διαβασε το ποστ του jananau,και θα δεις τι συμβαινει.Η επιλογη,ενεργοοιειται μονον κατα τη διαρκεια της προβληματικης κλησεως,οποτε και απενεργοποιειται το δευτερο μικροφωνο,που υπαρχει πανω. Να και το λινκ. http://www.samsunggalaxys3forum.com/forum/samsung-galaxy-s3-audio/898-poor-call-quality.html . Γεια σου ρε γάτε.... Το απενεργοποίησα... θα δοκιμάσω αύριο (γενικά κάνω καμιά 50 κλήσεις τη μέρα με διάρκεια 100-150 min) και θα σου πω Ποια είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού παιδιά; Επίσης εάν είναι ρουταρισμενο δέχεται αναβαθμίσεις οτα; Ναι έχω την εντύπωση ότι τις δέχεται αλλά χάνεις το root. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. σωστός!!! Απλά προσπαθούσα για διπλή "παράθεση" και κάπου το έχασα... Edited July 5, 2012 by sirgab Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Και ποια είναι η τελευταία έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 @te_salat Αυτό στέκει? και όταν λέει night mode τι εννοεί? Το HDR? @ola-kala-einai εμένα δείχνει I9300XXLF5 Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 @te_salat Αυτό στέκει? και όταν λέει night mode τι εννοεί? Το HDR? @ola-kala-einai εμένα δείχνει I9300XXLF5 Εμένα I9300XXALE8 και δεν μου βγάζει update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Εμένα I9300XXALE8 και δεν μου βγάζει update. update μέσω kies γίνεται μόνο νομίζω .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Ναι.. το είδα... απλά είμαστε δύο που δε μπορούμε να ξετικάρουμε και συ που είσαι μπορείς.... Γιαυτό ρωτάω το Theodore41 Και εγώ το ξετικαρα κανονικά και δεν είμαι root! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 @te_salat Αυτό στέκει? και όταν λέει night mode τι εννοεί? Το HDR? @ola-kala-einai εμένα δείχνει I9300XXLF5 Αυτός μάλλον μιλάει για φωτογραφίες σε πολύ σκοτεινούς χώρους. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Ξέρει κάποιος κάποιο καλό widget για μουσική? Το stock δεν με καλύπτει και το power κάτι που είχα με εκνευρίζει γιατί χάνεις συνεχώς τις λίστες μου.. Οπότε θέλω κάποιο widget να χρησιμοποιεί την στοκ εφαρμογή για να παίζει.. Υπάρχει κάτι τέτοιο? Το γράφω εδώ γιατί σε 4.0.4 δεν παίζουν προφανώς όλες οι εφαρμογές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 update μέσω kies γίνεται μόνο νομίζω .... Εμένα έκανε OTA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 (edited) Παιδια εμενα σημερα το πρωι με το που ανοιξα το wifi μου κατεβασε την νεα εκδοση του λογισμικου αλλα εγω δεν θελω να την εγκαταστησω.Πως μπορω να μην μου βγαζει το μηνυμα οτι υπαρχει διαθεσιμη εκδοση λογισμικου προς εγκατασταση και ουτε να μου βγαζει υποχρεωτικα μηνυματα για εγκατασταση υστερα απο καποιες ωρες με συνεχεις υπενθυμισεις:worry: Γνωριζεται σε ποιο φακελο γινεται εγκατασταση των αρχειων της αναβαθμισης για να μπορω να το σβησω. Edited July 6, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Μα γιατί κάποιος να μην θέλει να περάσει την αναβάθμιση;εγώ που την πέρασα δεν είδα τίποτα να αλλάζει προς το χειρότερο... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Εμένα έκανε OTA. Παιδια εμενα σημερα το πρωι με το που ανοιξα το wifi μου κατεβασε την νεα εκδοση του λογισμικου αλλα εγω δεν θελω να την εγκαταστησω.Πως μπορω να μην μου βγαζει το μηνυμα οτι υπαρχει διαθεσιμη εκδοση λογισμικου προς εγκατασταση και ουτε να μου βγαζει υποχρεωτικα μηνυματα για εγκατασταση υστερα απο καποιες ωρες με συνεχεις υπενθυμισεις:worry: Γνωριζεται σε ποιο φακελο γινεται εγκατασταση των αρχειων της αναβαθμισης για να μπορω να το σβησω. Σε τι έκδοση περάσατε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Σε τι έκδοση περάσατε ? XXALF5 η έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 @Theodore41 Δεν άλλαξε κάτι από την απενεργοποίηση της "Μείωση Θορύβου" Ίσως ήταν και λίγο χειρότερο για μένα.... Να πω εδώ κάτι και μη γελάσεις.... Το "πρόβλημα" το αντιμετωπίζω όταν έχω το τηλέφωνο πάνω στο γραφείο μου και σε απόσταση 40-50 εκατοστά και μόνο τότε... Όταν το έχω σε κανονική θέση στο αφτί δε μου έχει παραπονεθεί κάποιος. Απλά μπήκα στο τρυπάκι και το ψάχνω γιατί με το HTC Desire και ένα nokia e66 δεν αντιμετώπισα ποτέ ανάλογο πρόβλημα. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Μα γιατί κάποιος να μην θέλει να περάσει την αναβάθμιση;εγώ που την πέρασα δεν είδα τίποτα να αλλάζει προς το χειρότερο... Πρωτα πρωτα διοτι η Samsung δεν εχει βγαλει τιποτα απολυτος σχετικα με τη σκοπιμοτητα της αναβαθμισης αν διορθωνει η προσθετη καποια πραγματα και δευτερων το κινητο παει σφαιρα,ρολαρει πολυ ομαλα χωρις κανενα θεμα σε καθε λειτουργεια της συσκευης που κανω καθημερινα. Για ποιο λογω να ρισκαρω με κανενα update και εχω τιποτα θεματακια απο το πουθενα και να μπλεξω στα καλα καθουμενα. Πολλες φορες τα update αντι να επιλυουν η'προσθετουν λειτουργιες ισως δημιουργησουν θεματα απο το μηδεν. Το εχω δει το εργο και απο αλλες εταιρειες.....βγαζουν ενα update και μετα αναμονη για 2υτερο update για διορθωση των προβληματων που πιθανος δημιουργησε το πρωτο update. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Παιδιά, πήρα χθες από το Πλαίσιο (πολύ καλό και ακριβό το δωρεάν πακετάκι παρεπιπτόντως) το μπλε 32άρι και λείπει ένα κομμάτι χρώματος στο πίσω καπάκι κοντά στην είσοδο των ακουστικών. Έχει τύχει σε κάποιον άλλον και αν ναι, πώς το αντιμετώπισε; Από ότι φαίνεται, η Samsung δεν αντιμετώπισε πλήρως το θέμα με τη βαφή... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Παιδιά, πήρα χθες από το Πλαίσιο (πολύ καλό και ακριβό το δωρεάν πακετάκι παρεπιπτόντως) το μπλε 32άρι και λείπει ένα κομμάτι χρώματος στο πίσω καπάκι κοντά στην είσοδο των ακουστικών. Έχει τύχει σε κάποιον άλλον και αν ναι, πώς το αντιμετώπισε; Από ότι φαίνεται, η Samsung δεν αντιμετώπισε πλήρως το θέμα με τη βαφή... Το καπάκι ξεβάφει για πλάκα..δυστυχώς... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Πρωτα πρωτα διοτι η Samsung δεν εχει βγαλει τιποτα απολυτος σχετικα με τη σκοπιμοτητα της αναβαθμισης αν διορθωνει η προσθετη καποια πραγματα και δευτερων το κινητο παει σφαιρα,ρολαρει πολυ ομαλα χωρις κανενα θεμα σε καθε λειτουργεια της συσκευης που κανω καθημερινα. Για ποιο λογω να ρισκαρω με κανενα update και εχω τιποτα θεματακια απο το πουθενα και να μπλεξω στα καλα καθουμενα. Πολλες φορες τα update αντι να επιλυουν η'προσθετουν λειτουργιες ισως δημιουργησουν θεματα απο το μηδεν. Το εχω δει το εργο και απο αλλες εταιρειες.....βγαζουν ενα update και μετα αναμονη για 2υτερο update για διορθωση των προβληματων που πιθανος δημιουργησε το πρωτο update. Τι να σου πω, πάντως σε μένα δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα που μου φορτώνει λιγότερες φορές τα widgets όταν κάνω επιστροφή από εφαρμογή στην κύρια οθονη και μου φαίνεται ότι έχω και λίιιιιγο περισσότερη RAM σε σχέση με πριν. Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Παιδιά, πήρα χθες από το Πλαίσιο (πολύ καλό και ακριβό το δωρεάν πακετάκι παρεπιπτόντως) το μπλε 32άρι και λείπει ένα κομμάτι χρώματος στο πίσω καπάκι κοντά στην είσοδο των ακουστικών. Έχει τύχει σε κάποιον άλλον και αν ναι, πώς το αντιμετώπισε; Από ότι φαίνεται, η Samsung δεν αντιμετώπισε πλήρως το θέμα με τη βαφή... Σφραγισμενο ηταν?Μηπως ηταν εκθεσιακο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Παιδιά, πήρα χθες από το Πλαίσιο (πολύ καλό και ακριβό το δωρεάν πακετάκι παρεπιπτόντως) το μπλε 32άρι και λείπει ένα κομμάτι χρώματος στο πίσω καπάκι κοντά στην είσοδο των ακουστικών. Έχει τύχει σε κάποιον άλλον και αν ναι, πώς το αντιμετώπισε; Από ότι φαίνεται, η Samsung δεν αντιμετώπισε πλήρως το θέμα με τη βαφή... Θα σου έτυχε ελαττωματικό ! δεν εχω ακούσει πολλα τέτοια φαινόμενα ,να το γυρίσεις πισω και να πάρεις άλλο . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Πρωτα πρωτα διοτι η Samsung δεν εχει βγαλει τιποτα απολυτος σχετικα με τη σκοπιμοτητα της αναβαθμισης αν διορθωνει η προσθετη καποια πραγματα και δευτερων το κινητο παει σφαιρα,ρολαρει πολυ ομαλα χωρις κανενα θεμα σε καθε λειτουργεια της συσκευης που κανω καθημερινα. Για ποιο λογω να ρισκαρω με κανενα update και εχω τιποτα θεματακια απο το πουθενα και να μπλεξω στα καλα καθουμενα. Πολλες φορες τα update αντι να επιλυουν η'προσθετουν λειτουργιες ισως δημιουργησουν θεματα απο το μηδεν. Το εχω δει το εργο και απο αλλες εταιρειες.....βγαζουν ενα update και μετα αναμονη για 2υτερο update για διορθωση των προβληματων που πιθανος δημιουργησε το πρωτο update. Δεν πρόκειται να δείς επίσημο change log απο samsung για update γιατί έτσι λειτουργεί η εν λόγω εταιρεία. Επίσης μπορεί να θεωρείς οτι το κινητό σου πάει μια χαρά (και όντως να πηγαίνει καλά χωρίς προβλήματα) όμως μπορεί να συμβαίνουν πράγματα στο παρασκήνιο τα οποία να δημιουργούν προβλήματα σε memory consumption/ cpu cycles κτλ...'Ετσι οι διορθώσεις αυτές να λύνουν τέτοια τυχόν προβλήματα και να έχεις ακόμα καλύτερη συμπεριφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 XXALF5 η έκδοση. Αϊτή η έκδοση έχει βγει εδώ και 2 βδομάδες , νόμιζα πως είχε βγάλει νέα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Καλησπέρα, πρων κατοχος του SG S2, θέλω να ρωτήσω κάτι για τις ταπετσαρίες. Στο σ2 έβαζα μια φωτό ως ταπετσαρία και όταν έκανα slide την οθόνη γύριζε και η φωτό, στο σ3 μου κάνει περικοπή ένα κομάτι της φωτό και όταν το βάζω ταπετσαρια η φωτό μένει σταθερή!!!! Μπορεί να αλλάξει αυτό και να γίνετε όπως στο σ2? Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Το δικό μου που είναι από Γερμανία, tmobile, είναι στην ale8 ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts