Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω ναι, και λέω νομίζω γιατι σε μένα γράφει και στα δυο το ίδιο GDFE02.

Βέβαια σιγα σιγα βρίσκω κάποιες άκρες ώστε να μειωσω τον θόρυβο, αλλα δεν φθάνει στα επίπεδα του HOX στο οποίο έχει δοθει έμφαση σ αυτόν τον τομέα.

Kι εμένα και στα δύο αυτό βγάζει. Αν κατάλαβα καλά αυτό με το μεταλλικό περίβλημα είναι χειρότερο έτσι?

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kι εμένα και στα δύο αυτό βγάζει. Αν κατάλαβα καλά αυτό με το μεταλλικό περίβλημα είναι χειρότερο έτσι?

Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, τουλάχιστον δεν είναι το καλύτερο.

Η λύση είναι φλας στο αυτόματο και αν δεν εξυπηρετεί λόγο απόστασης, μόνο HDR και σταθερό χέρι.

Ας ελπίσουμε σε κάποιο update.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Η λύση είναι φλας στο αυτόματο και αν δεν εξυπηρετεί λόγο απόστασης, μόνο HDR και σταθερό χέρι.

Μπράβο Κώστα που το έψαξες!

Και είχα σκάσει γιατί ούτε εμένα μου φαινόντουσαν καλές στα εσωτερικα,αλλά δεν εχω τις photos μαζί μου απ το one x για σύγκριση μιας κ είμαι σε δουλειά σε νησί αλλά από ότι θυμόμουν το htc έβγαζε σίγουρα καλύτερες και πιο φωτεινές τη νύχτα σε εσωτερικό χώρο.

ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ η Samsung ........

σσ

όπως καταλάβατε ΔΕΝ εχω το καλό module...:mad:

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Cam FW Ver: ZDFE02

Phone FW Ver: ZDFE02

Εμένα μάλλον είναι με το metal casing σωστά (μάλλον ειδικά όσοι έχουν μπλε είναι των επόμενων παρτίδων οπότε δεν έχουν το "καλο" sensor) ? Κώστα κατηγορήθηκες από κάποιους και άκομψα ότι δεν είσαι αντικειμενικος αλλά όποιος έχει κρίση καταλαβαίνει.. Αυτές τις "πατάτες" κάνει η Samsung και μας ξενερώνει :mad:

Edited by efthimis31

καλημέρα

στην οθόνη κλειδώματος μπορούμε να κάνουμε αλλαγή στα εικονίδια ?

Ναι θα το βρεις από ρυθμίσεις, ασφάλεια, επιλογές οθόνης κλειδώματος ;)

Απλα θα γραφεις μονο κεφαλαια... δυστυχως!

ΑΑΑ σιγα δεν με χαλαε,ι καθολου ομως.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Πιο είναι το καλο και πιο είναι το κακό ρε παιδιά?Εμενα μου βγάζει

Camera FW Ver: GDFD06

Phone FW Ver: GDFE01 και είναι το μπλε.

Διαβάστε το post μου αυτο και τσεκάρετε την κάμερα σας να δείτε τι module φοράει. Δυστυχώς έχουμε τα ίδια που είχαμε πέρυσι με τα modules του S2.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4182322#post4182322

Υπάρχει δυνατότητα από κάποια εξωτερική ένδειξη στη συσκευασία να προσδιορίσουμε αν κάποια παρτίδα είναι σχετικά από τις πρώτες, ή είναι από τις τελευταίες?

Ρωτώ για μια πολύ πρόχειρη δικλείδα έτσι ώστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να πάρουμε κάποιο μοντέλο με το "καλό" module?

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Κι εγώ πάντως από τη φωτογραφική δεν είμαι ευχαριστημένος χωρίς να έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Θαμπές πολλές φορές ενώ υπάρχει φωτισμός

Κι εγώ πάντως από τη φωτογραφική δεν είμαι ευχαριστημένος χωρίς να έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Θαμπές πολλές φορές ενώ υπάρχει φωτισμός

Σε σχέση με s2 χειρότερες;

Έμενα λέει

Phone FW Ver: GDFE01

Άρα έχω το καλό?ε?:yahoo:

Νομίζω ναι, και λέω νομίζω γιατι σε μένα γράφει και στα δυο το ίδιο GDFE02.

Βέβαια σιγα σιγα βρίσκω κάποιες άκρες ώστε να μειωσω τον θόρυβο, αλλα δεν φθάνει στα επίπεδα του HOX στο οποίο έχει δοθει έμφαση σ αυτόν τον τομέα.

Και στο δικο μου ακριβως το ιδιο με το φιλο απο πανω

Αν και για να πω την αληθεια δεν εχω βγαλει ουτε μια με το S3:p.....διοτι με βολευει το hardware button camera του xperia s....τοσα χρονια με Sony κινητα με εχει βολεψει αυτο το πραγμα,:)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Και εμένα το ίδιο βγάζει. Είναι 32gb μπλε από πλαίσιο αγορασμένο πριν 10 ημέρες.

Παντως αυτος ο διαχωρισμος σε συσκευες α και β διαλογης ειναι απαραδεκτο εκ μερους της εταιρειας στο τομεα αυτο και σιγουρα θα το εχω υποψη μου οταν και αν ειναι να παρω ξανα Samsung συσκευη.

Εμενα κατι τετοια μου ξυπνουν το κακο μου εαυτο.

γιατι στο HDR τραβα δυο φωτος ?

Αν και για να πω την αληθεια δεν εχω βγαλει ουτε μια με το S3:p.....διοτι με βολευει το hardware button camera του xperia s....τοσα χρονια με Sony κινητα με εχει βολεψει αυτο το πραγμα,:)

Και εμενα αυτα γραφει.Μαλλον ειμαστε στους τυχερους!

Είδατε χωριστήκαμε ήδη σε Α' και Β' διαλογής πολίτες, εεεε χρήστες ήθελα να πω :lol::lol:

Πάντως εμένα δεν με ενοχλεί γιατί σπάνια βγάζω βράδυ και πόσο μάλλον χωρίς φλας αλλά από την άλλη αρχίζω και φορτώνω... τόσο που αν υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση να πάω και να απαιτήσω αλλαγή module ή δεν ξέρω τι!! Εντάξει τώρα μην τρελαθούμε είναι 2 μισθοί σχεδόν όπως έχουν πλέον τα πράγματα!!! :mad:

Και εμενα το ιδιο εβγαζε δηλ:

μεχρι που χωρις να το θελω και παροτι το γραφει καθαρα στο ποστ (When you check your cam firmware version DO NOT CLICK on "Phone to CAM FW Write (rear) unless you know what you are doing!) εγω το πατησα κατα λαθος........

και τωρα γραφει:

Camera FW Ver: GDFΕ01

Phone FW Ver: GDFE01 και στα δυο................

Τωρα τι γινετε;

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Είδατε χωριστήκαμε ήδη σε Α' και Β' διαλογής πολίτες, εεεε χρήστες ήθελα να πω :lol::lol:

Πάντως εμένα δεν με ενοχλεί γιατί σπάνια βγάζω βράδυ και πόσο μάλλον χωρίς φλας αλλά από την άλλη αρχίζω και φορτώνω... τόσο που αν υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση να πάω και να απαιτήσω αλλαγή module ή δεν ξέρω τι!! Εντάξει τώρα μην τρελαθούμε είναι 2 μισθοί σχεδόν όπως έχουν πλέον τα πράγματα!!! :mad:

Ευθυμη δεν εχει σημασια αν βγαζεις η οχι φωτογραφιες το βραδυ.Πληρωσαμε και οι δυο τα ιδια,γιατι δλδ να υπαρχει διαφορα?Και αντε πες οτι οι πρωτες παρτιδες βγηκαν σκαρτες και οι επομενες διορθωθηκαν,εδω κανανε το αντιθετο:lost::lost::cry:

Εδω βαζω μια φωτο νυχτερινη χωρις φλας που ειχα τραβηξει αν βγαζει καποιος καλος :p

Edited by ntinoscrypton

Πρεπει να το διευκρινισουμε αυτο. Δεν ξερω αν πρεπει να γραφει και στα δυο την ιδια version. Λογικα ομως το δευτερο πρεπει να ειναι ο κωδικος της καμερας.

γιατι στο HDR τραβα δυο φωτος ?

Για να επιλεξεις την καλυτερη. Η πρωτη υποτηθεται οτι ειναι η οριτζιναλ, αλλα στην ουσια ειναι πιο φωτεινη σε σχεση με μια φωτο που θα τραβηξεις με τις ρυθμισεις στο auto.

@@@@ Γενικα πιστευω οτι το software της καμερας θελει δουλεια. Οι επιλογες στις αυτοματες ρυθμισεις ειναι οτι να ναι.

Μου εκανε εντυπωση οτι στα review αλλων sites εκτος gsmarena, δεν επικρατουσε ο ανάλογος ενθουσιασμος. Τωρα εξηγουνται ολα.

Εκτος οτι χρησιμοποιησαν αλλη συσκευη στις φωτο σε εσωτερικο χωρο, στο συγκριτικο εβαλαν τις φωτο του ΟΝΕ Χ που ειχαν οταν κυκλοφορησε με την χαλια εκδοση 1.26. Οποτε ειναι συνολικα ακυρο το συγκριτικο.

Για να τεσταρετε την ποιοτητα σε εσωτερικους χωρους με χαμηλο φωτισμο, βγαλτε μια δυο φωτο και δειτε τες στο κομπιουτερ. Σε πρωτη φαση χωρις μεγενθυση πρεπει να ειναι καλες. Μετα καντε crop ενα κομματι και δειτε το παλι. Εναλλακτικα μπορειτε να μεγενθνετε στην οθονη σας την φωτο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Και εμενα το ιδιο εβγαζε δηλ:

μεχρι που χωρις να το θελω και παροτι το γραφει καθαρα στο ποστ (When you check your cam firmware version DO NOT CLICK on "Phone to CAM FW Write (rear) unless you know what you are doing!) εγω το πατησα κατα λαθος........

και τωρα γραφει:

Camera FW Ver: GDFΕ01

Phone FW Ver: GDFE01 και στα δυο................

Τωρα τι γινετε;

Και εγω το πατησα απο περιεργεια.....δεν καθομουν στα αυγα μου.....:Dαλλα πατησα το home button αμεσως και δεν μου εκανε καποια αλλαγη:p:)

Ευθυμη δεν εχει σημασια αν βγαζεις η οχι φωτογραφιες το βραδυ.Πληρωσαμε και οι δυο τα ιδια,γιατι δλδ να υπαρχει διαφορα?Και αντε πες οτι οι πρωτες παρτιδες βγηκαν σκαρτες και οι επομενες διορθωθηκαν,εδω κανανε το αντιθετο:lost::lost::cry:

Εδω βαζω μια φωτο νυχτερινη χωρις φλας που ειχα τραβηξει αν βγαζει καποιος καλος :p

Μάλλον πάντα βρίσκει τρόπους η Samsung να μας εκπλήσσει τι να πω!! Ωραία φωτογραφία βρε καλλιτέχνη! Είναι και glossy screen ο υπολογιστής και δεν μπορώ να καταλάβω και πολλά αλλά μου άρεσε :happy: