giannis12a Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Παιδιά help...... Τι κάνουμε σε περίπτωση σπασμένης οθόνης αλλά που λειτουργεί κανονικά...... :( Αλλάζεις οθόνη, τι άλλο να κάνεις ρε σύ? Νομίζω πάει γύρω στα 180 ευρώ :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Κάτι σε ποιο φθηνό δε παίζει;;; Το τζάμι και η οθόνη είναι fix? Όλα μαζί θέλουν άλλαγμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 (edited) Το λοιπον πριν απο λιγο ανέβασα δυο βιντεακια σε ανάλυση 1080 και 720 για να δειξω το θεμα με την σπασμένη κίνηση των βιντεο. Ακομα και με το φως της ημερας οπως θα δειτε το σπασιμο στην κινηση παραμενει. Μαλιστα το ιδιο συμβαινει και στα 720 απλως ειναι μειωμένο το φαινόμενο σε σχεση με την ανάλυση 1920Χ1080. Την εγγραφή ( επαναλαμβάνω) την κανω στην εσωτερική καρτα και οχι στην εξωτερική... Οποιος εχει αποψη για το τι μπορει να φταίει παρακαλώ για τα φωτα του Video 1080 Video 720 Edited January 7, 2013 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Κάτι σε ποιο φθηνό δε παίζει;;; Το τζάμι και η οθόνη είναι fix? Όλα μαζί θέλουν άλλαγμα; Ναι όλα μαζί δυστυχώς. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Κάτι σε ποιο φθηνό δε παίζει;;; Το τζάμι και η οθόνη είναι fix? Όλα μαζί θέλουν άλλαγμα; Από σέρβις κάπου εκεί παίζει το κόστος, ίσως να έχει κατέβει λίγο. Αν τολμάς και πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να δοκιμάσεις να πάρεις από ebay την πρόσοψη χωρίς την οθόνη (φτηνή αλλά θα αργήσει) και να προσπαθήσεις μόνος σου. Είναι αρκετά δύσκολο, αφού η οθόνη είναι κολλημένη στο τζάμι. Ψάξε στο google και στο youtube να δείς πως γίνεται Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Το λοιπον πριν απο λιγο ανέβασα δυο βιντεακια σε ανάλυση 1080 και 720 για να δειξω το θεμα με την σπασμένη κίνηση των βιντεο. Ακομα και με το φως της ημερας οπως θα δειτε το σπασιμο στην κινηση παραμενει. Μαλιστα το ιδιο συμβαινει και στα 720 απλως ειναι μειωμένο το φαινόμενο σε σχεση με την ανάλυση 1920Χ1080. Την εγγραφή ( επαναλαμβάνω) την κανω στην εσωτερική καρτα και οχι στην εξωτερική... Οποιος εχει αποψη για το τι μπορει να φταίει παρακαλώ για τα φωτα του Video 1080 Video 720 Μου το έκανε και εμένα σε εσωτερικό χώρο αλλά από τότε που του έβαλα κάρτα κλάσης 10 δεν το κάνει (ή είναι έλαχιστο για να το παρατηρήσω). Έχει αναφερθει σε πολλά reviews πάντως. π.χ. εδώ μετά το 51ο λεπτό Δοκίμασε να παίξεις το video και σε μια τηλεόραση να δεις εάν παίζει χωρίς σπασίματα.Μπορεί να φαίνεται έτσι μόνο στο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Το λοιπον πριν απο λιγο ανέβασα δυο βιντεακια σε ανάλυση 1080 και 720 για να δειξω το θεμα με την σπασμένη κίνηση των βιντεο. Ακομα και με το φως της ημερας οπως θα δειτε το σπασιμο στην κινηση παραμενει. Μαλιστα το ιδιο συμβαινει και στα 720 απλως ειναι μειωμένο το φαινόμενο σε σχεση με την ανάλυση 1920Χ1080. Την εγγραφή ( επαναλαμβάνω) την κανω στην εσωτερική καρτα και οχι στην εξωτερική... Οποιος εχει αποψη για το τι μπορει να φταίει παρακαλώ για τα φωτα του Video 1080 Video 720 Πάτα στον dialer *#34971539# και διάλεξε την πρώτη επιλογή στο μενού που θα σου βγάλει. Πες μου τα firmware version που βγάζει στην rear camera Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Πάτα στον dialer *#34971539# και διάλεξε την πρώτη επιλογή στο μενού που θα σου βγάλει. Πες μου τα firmware version που βγάζει στην rear camera http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/Screenshot_2013-01-07-15-00-02.png Αυτο μου βγαζει Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Δοκίμασε να παίξεις το video και σε μια τηλεόραση να δεις εάν παίζει χωρίς σπασίματα.Μπορεί να φαίνεται έτσι μόνο στο τηλέφωνο. Στην τηλεόραση και στο pc monitor ειναι πιο ευκολα αντιληπτό το φαινόμενο Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 (edited) Αυτο μου βγαζει Υπάρχει μέσα στο κινητό σου, πιο καινούρια έκδοση για την κάμερα, αλλά δε την έχει περάσει (ναι περιέργως δε γίνεται αυτόματα....) και επίσης η επιλογή είναι γκρι και δε μπορείς να την περάσεις. ΑΝ θες με δική σου ευθύνη πάντα, μπορείς να κάνεις το εξής: ------------------------------------------------------------------------------------------------------ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΜΕΡΑΣ Βάζουμε στον dialer του τηλεφώνου τον κωδικό *#34971539# Διαλέγουμε την πρώτη επιλογή και μας εμφανίζει τις εκδόσεις και των 2 καμερών του τηλεφώνου. Εμάς μας ενδιαφέρει η REAR. Υπάρχουν 2 ειδών κάμερες. Η ZDF και η GDF Επειδή κατά πάσα πιθανότητα η επιλογή φλασαρίσματος είναι γκρι (2 επιλογή) κάνουμε το εξής: Για την ZDF κατεβαζουμε από το dropbox μου αυτό Είναι το ZDFI02 firmware. Ανοίγουμε το zip και αποσυμπιέζουμε το αρχείο που περιέχει στο φάκελο sdcard του κινητού. Βάζουμε πάλι τον κωδικό *#34971539# και τώρα θα έχει ανοίξει η δεύτερη επιλογή. Την επιλέγουμε και περιμένουμε περίπου μισό λεπτό να τελειώσει. Μετά θα πρέπει η έκδοση της κάμερας να έχει γίνει ZDFI02. Εάν έχουμε πιο καινούριο firmware εννοείται ότι δε χρειάζεται να γίνει η αναβάθμιση. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αν η κάμερα μας έχει GDF firmware, κατεβάζουμε αυτό Είναι το GDFI02 firmware Edited January 7, 2013 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Από σέρβις κάπου εκεί παίζει το κόστος, ίσως να έχει κατέβει λίγο. Αν τολμάς και πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να δοκιμάσεις να πάρεις από ebay την πρόσοψη χωρίς την οθόνη (φτηνή αλλά θα αργήσει) και να προσπαθήσεις μόνος σου. Είναι αρκετά δύσκολο, αφού η οθόνη είναι κολλημένη στο τζάμι. Ψάξε στο google και στο youtube να δείς πως γίνεται Εγω παντως ουτε που θα το σκεφτομουν να το κανω μονος... Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Υπάρχει μέσα στο κινητό σου, πιο καινούρια έκδοση για την κάμερα, αλλά δε την έχει περάσει (ναι περιέργως δε γίνεται αυτόματα....) και επίσης η επιλογή είναι γκρι και δε μπορείς να την περάσεις. ΑΝ θες με δική σου ευθύνη πάντα, μπορείς να κάνεις το εξής: Κατέβασε από το dropbox μου αυτό Είναι η καινούρια έκδοση που έχεις στο τηλέφωνο (αλλά δεν είναι περασμένη στην κάμερα) Άνοιξε το zip και το αρχείο που έχει μέσα βάλτο στο φάκελο sdcard του κινητού. Ξαναβάλε τον κωδικό *#34971539# και τώρα θα σου έχει ανοίξει η δεύτερη επιλογή. Την επιλέγεις και περιμένεις περίπου μισό λεπτό να τελειώσει. Μετά θα πρέπει η έκδοση της κάμερας από ZDFE02 να έχει γίνει ZDFI02. Ξανατραβάς βίντεο να δεις αν διορθώθηκε τίποτα. Το εκανα και εγώ το update αν και δεν είχα παρατηρήσει καποιο προβλημα, ευχαριστώ Στρατο. Βέβαια τώρα πως περιμένει η Samsung να το κάνει αυτό ο μέσος χρήστης με manual update με ξεπερνάει.. Λογικά τώρα το firmware δεν χρειάζεται να το ξαναβαλω αν αλλαξω rom, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Έκανα κι εγώ την αναβάθμιση με τον τρόπο που περιγράφηκε γιατί ήταν περασμένο το παλιό firmware και άλλαξε ο προσανατολισμός της κάμερας!!! Η οθόνη δείχνει την εικόνα που βλέπει ανάποδα!!!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Έκανα κι εγώ την αναβάθμιση με τον τρόπο που περιγράφηκε γιατί ήταν περασμένο το παλιό firmware και άλλαξε ο προσανατολισμός της κάμερας!!! Η οθόνη δείχνει την εικόνα που βλέπει ανάποδα!!!:cry: ??? Χρησιμοποιείς την στοκ εφαρμογή της κάμερας; Μήπως έχεις ενεργοποίησει καποιο effect; Restart έκανες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Την stock χρησιμοποιώ και δεν έχω ενεργοποιήσει κανένα εφε. Έκανα και restart. Η μπροστινή κάμερα δουλεύει σωστά η πίσω όμως και δείχνει και τραβάει ανάποδα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Υπάρχει μέσα στο κινητό σου, πιο καινούρια έκδοση για την κάμερα, αλλά δε την έχει περάσει (ναι περιέργως δε γίνεται αυτόματα....) και επίσης η επιλογή είναι γκρι και δε μπορείς να την περάσεις. ΑΝ θες με δική σου ευθύνη πάντα, μπορείς να κάνεις το εξής: Κατέβασε από το dropbox μου αυτό Είναι η καινούρια έκδοση που έχεις στο τηλέφωνο (αλλά δεν είναι περασμένη στην κάμερα) Άνοιξε το zip και το αρχείο που έχει μέσα βάλτο στο φάκελο sdcard του κινητού. Ξαναβάλε τον κωδικό *#34971539# και τώρα θα σου έχει ανοίξει η δεύτερη επιλογή. Την επιλέγεις και περιμένεις περίπου μισό λεπτό να τελειώσει. Μετά θα πρέπει η έκδοση της κάμερας από ZDFE02 να έχει γίνει ZDFI02. Ξανατραβάς βίντεο να δεις αν διορθώθηκε τίποτα. Το εκανα και οντως ειδα βελτίωση αλλα οχι τοσο ωστε να εξαλειφθεί εντελως το θεμα με τα σπασιματα ... Τα κανει μεν πολυ πιο σπανια αλλα υπάρχουν .. Στις ρυθμίσεις εχω ποιότητα βιντεο πολυ λεπτομερείς και ολα τα αλλα απενεργοποιημένα. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Την stock χρησιμοποιώ και δεν έχω ενεργοποιήσει κανένα εφε. Έκανα και restart. Η μπροστινή κάμερα δουλεύει σωστά η πίσω όμως και δείχνει και τραβάει ανάποδα!!! Παιδια μηπως εχει σχεση αν ειναι branded η συσκευη κ θελει αλλο αρχειο??θελω να την βαλω κ εγω....μην μου βγαλει καποιο προβλημα......εσενα φιλε branded ειναι το τηλεφωνο? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Branded είναι Vodafone. Λες να φταίει αυτό; Πώς επαναφέρω την κάμερα στα συγκαλά της; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Branded είναι Vodafone. Λες να φταίει αυτό; Πώς επαναφέρω την κάμερα στα συγκαλά της; Το αρχείο που έδωσα ήταν για κάμερα ZDF επειδή αυτό είχε ο φίλος πιο πάνω. Αν δεν είχες ΖDF κακώς το έβαλες. Πριν κάνετε τόσο δραστικές κινήσεις να ρωτάτε. Τι firmware είχε η κάμερα σου; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Δίκιο έχεις Στράτο μου αλλά με έπιασε πρεμούρα... Ήταν GDFF03. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Δίκιο έχεις Στράτο μου αλλά με έπιασε πρεμούρα... Ήταν GDFF03. Σε λίγο που θα είμαι σπίτι θα εξυπηρετηθείς κι εσύ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos75 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 πως καταλαβαινουμε πιο εκδοση καμερας φοραει το κινητο μας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 πως καταλαβαινουμε πιο εκδοση καμερας φοραει το κινητο μας ; τσεκαρε λιγο πιω πανω εξηγει ακριβως ο στρατος.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Επειδή η βοήθεια προς το παλικάρι βλέπω ότι κατέληξε σε οργασμό αναβαθμίσεων τροποποίησα το ποστ και πρόσθεσα και το αρχείο για τις GDF κάμερες. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 εμενα φοραει ειδη αυτη ZDFI02 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts