Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μην τρελενεσαι αν κανεις ενα reboot την συσκευη και μια διαγραφη μνημης στην διαχειριση μνημης RAM οταν ανοιξει η συσκευη ωστε να εχεις περιπου 300mb με 340mb ωφελιμη μνημη τοτε πηγαινε να κανεις anTutu bench.Εγω αυτο εκανα και επιασα 12.512 με stock rooted XXLG8.

Restart έκανα, όχι όμως και διαγραφή μνήμης. Και αυτό γιατί σε κανένα από τα προηγούμενα smartphones, HTC κυρίως, δεν έκανα ποτέ clear cache και πάντα το σκορ συμβάδιζε με αυτό του antutu...

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικά ξαναγύρισα σε στοκ ρομ, καλές είναι η μοντες αλλά τι να το κανείς όταν χάσεις όλα τα καλούδια που έχει βάλει η Samsung που κάνουν το κινητό σου ξεχωριστώ...Το ξανά έκανα ροοτ.Και σκέφτομαι να του αλλάξω μόνο τον κερνελ. Εδώ χρειάζομαι την βοήθεια σας.Αν αλλάξω κερνελ χάνω και τα καλούδια τις εταιρίας (smartstay, ktlp) η όχι.Kαι που θα τους βρω... Edited by arfi-gorgona
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Μην τρελενεσαι αν κανεις ενα reboot την συσκευη και μια διαγραφη μνημης στην διαχειριση μνημης RAM οταν ανοιξει η συσκευη ωστε να εχεις περιπου 300mb με 340mb ωφελιμη μνημη τοτε πηγαινε να κανεις anTutu bench.Εγω αυτο εκανα και επιασα 12.512 με stock rooted XXLG8.

Με αυτον τον τροπο ειναι σαν να κοροιδευεις τον εαυτο σου.Για να δεις τι κανει στα benchmarks θα πρεπει να υπαρχει πρωτα καποια χρηση κι οχι να ειναι εντελως clean μετα απο reboot και καθαρισμα μαλιστα και της ram.Μην ασχολειστε ρε παιδια με τα benchs,δεν εχει νοημα το νουμερο,μπορω ευκολα να σου κανω πχ το quadrand να σου δειξει 12000 ,ε και τι εγινε?θα αλλαξει νομιζεις κατι?Τιποτα!!! Σημασια εχει η γενικη συμπεριφορα της συσκευης κι οχι τι βγαζουν τα χαρτια.

Με αυτον τον τροπο ειναι σαν να κοροιδευεις τον εαυτο σου.Για να δεις τι κανει στα benchmarks θα πρεπει να υπαρχει πρωτα καποια χρηση κι οχι να ειναι εντελως clean μετα απο reboot και καθαρισμα μαλιστα και της ram.Μην ασχολειστε ρε παιδια με τα benchs,δεν εχει νοημα το νουμερο,μπορω ευκολα να σου κανω πχ το quadrand να σου δειξει 12000 ,ε και τι εγινε?θα αλλαξει νομιζεις κατι?Τιποτα!!! Σημασια εχει η γενικη συμπεριφορα της συσκευης κι οχι τι βγαζουν τα χαρτια.

Στον kernel του Siyah υπάρχει μια ρύθμιση που βελτιώνει τα πάντα στο UI αλλα δίνει χαμηλότερες τιμές στα benchmarks:)

Έχω πάψει να τα θεωρω ενδεικτικά. Βλέπω την συσκευη πως τα παει απο την χρήση και σπάνια κάνω λάθος.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλησπερίζω τη μεγάλη παρέα του forum και συγχαρητήρια σε όλους για το έργο και την προσπάθεια της κοινότητας.

Κάτοχος εδώ και 2 εβδομάδες του sgs3. Το κινητό είναι απο κάθε άποψη "πολύ μπροστά", μέχρι βέβαια να εμφανιστεί κάτι άλλο, που να το "χτυπήσει". Είμαι γενικά ευχαριστημένος από κάθε πλευρά, αν εξαιρέσω κάποια πραγματάκια που τα είχα στο htc desire hd και εδώ μου λείπουν:

1. το hands-free (της συσκευασίας) δε πραγματοποιεί κλήσεις, παρά μόνο δέχεται (απαράδεκτο για συσκευή 669,00 ευρώ. Μίλησα και με samsung και μου είπαν ότι όντως είναι θέμα.),

2. όταν εχεις συνδέσει b.t. ακουστικό, δε μπορείς να πραγματοποιήσεις κλήση, την τελευταία (είτε αναπάντητη, είτε εισερχόμενη), παρά μόνον αυτή που πήρα εγώ τελευταία προς τα έξω (λειτουργεί μόνον ως redial),

3. ενώ πήρα κινητό με 4,8'' οθόνη, όταν αναπαράγω φοτό η οθόνη δεν είναι πλήρης. Μόνο εάν κάνεις zoom με τα δάχτυλα.

Θα ήθελα τη βοήθειά σας για τα παραπάνω (2 και 3), στο αν υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που λύνουν τα μικρά (για εμένα, αλλά απαραίτητα) προβληματάκια.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αν δεν εισαι rooted πως μπορεις να μεταφερεις εφαρμογες στην sd γιατι το app2sd δεν δουλευει λεει με το s3...:mad:
Poco X3 nfc 6/128

Αν δεν εισαι rooted πως μπορεις να μεταφερεις εφαρμογες στην sd γιατι το app2sd δεν δουλευει λεει με το s3...:mad:

Δεν υπαρχει κανενας τροπος τζαμπα παιδευεσαι.

Samsung rules.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

να ρωτησω κατι. δοκιμασε κανεις να συνδεσει το bluetooth με το αυτοκινητο? μπορεις να απαντας κανονικα απο το τιμονι στις εισερχομενες κλησεις?

Καλα μην θυμώνεις τοσο :lol: Δεν φταίει το κινητό αλλά το λειτουργικό αν θυμάμαι καλά. Ένας τρόπος είναι αυτός αλλά δεν νομιζω ότι αξίζει τόσο κόπο.

http://www.jayceooi.com/2012/06/25/how-to-move-applications-games-data-to-external-sd-card/

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Καλα μην θυμώνεις τοσο :lol: Δεν φταίει το κινητό αλλά το λειτουργικό αν θυμάμαι καλά. Ένας τρόπος είναι αυτός αλλά δεν νομιζω ότι αξίζει τόσο κόπο.

http://www.jayceooi.com/2012/06/25/how-to-move-applications-games-data-to-external-sd-card/

Ναι,αλλα στο s2 που ειχα γιατι δουλευε κανονικα το app2sd κ χωρις root?

Poco X3 nfc 6/128

Τελικά σχετικά με το smart dial που είχα ρωτήσει πριν, βρήκα την απάντηση. Πήγα στο Πλαίσιο και έκανα δοκιμές. Αν το κινητό και τα ονόματα είναι στα Αγγλικά, τότε λειτουργεί σαν το smart dial των HTC βλέποντας τα ονόματα από το αριθμητικό πληκτρολόγιο. Αν το κινητό και τα ονόματα είναι στα Ελληνικά, τότε η λειτουργία είναι ανενεργή! Αυτά είναι τα 'καλά' του εξελληνισμού της samsung. Γι' αυτό προτιμώ την HTC. Ακόμα και το 'διαδραστικό πληκτρολόγιο' λειτουργεί με Ελληνικά! Έχει και καλύτερη ποιότητα κατασκευής.

Καλα κρασια. Και με τον Apex συνεχιζει να υπαρχει το πολυ ενοχλητικο θεμα με το reload της αρχικης πατωντας το hard button οταν βγαινω απο ιντερνετ κατα κυριο λογο. Δεν ειμαστε σοβαροι καθολου μου φαινεται...

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Καλα κρασια. Και με τον Apex συνεχιζει να υπαρχει το πολυ ενοχλητικο θεμα με το reload της αρχικης πατωντας το hard button οταν βγαινω απο ιντερνετ κατα κυριο λογο. Δεν ειμαστε σοβαροι καθολου μου φαινεται...

με μαμα λαντσερ στην wanam 2.1 το εκοψε αυτο... και απο οτι ειπαν τα παιδια το σταματησε και στην ωμεγα 11.1 βαλε μαμα tw να ηρεμισεις..;)

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Η samsung ειχε τη φαεινη ιδεα να αλλαξει το mount point της εξωτερικης sdcard.Μια εφαρμογη υποτιθεται οτι σε αφηνει να μεταφερεις παιχνιδια στην εξωτερικη καρτα(mount bind αν δεν κανω λαθος) αλλα και αυτη εχει προβληματα

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Κοίταξε.

Στο s/s2 υπήρχε η "rom" (ας την πω έτσι) που ήταν 2gb. Εκει αποθηκευόταν μόνο οι εφαρμογές.

Το υπόλοιπο ήταν η εσωτερική sd που ήταν για όλα τα υπόλοιπα.

Όταν εσύ μετέφερες μια εφαρμογή στην sd, πήγαινε απο την rom στην εσωτερική sd. Από το /data/app στο /mnt/asec δηλαδή.

Τώρα η rom είναι μαζί με την εσωτερική sd. Που να πας τις εφαρμογές?? Εκεί που θα ήταν στο s2 είναι και τώρα.

Στην εξωτερική μνήμη δεν πήγαιναν ποτέ οι εφαρμογές. Μόνο με πατέντες γινόταν αυτό.

να ρωτησω κατι. δοκιμασε κανεις να συνδεσει το bluetooth με το αυτοκινητο? μπορεις να απαντας κανονικα απο το τιμονι στις εισερχομενες κλησεις?

Φαντάζομαι ναι. Στο δικό μου που είναι extra και δεν δουλεύουν τα χειριστήρια από το τιμόνι, απαντώ πατώντας το volume button του car stereo. Το ίδιο όταν κλείνω την συνομιλία.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κοίταξε.

Στο s/s2 υπήρχε η "rom" (ας την πω έτσι) που ήταν 2gb. Εκει αποθηκευόταν μόνο οι εφαρμογές.

Το υπόλοιπο ήταν η εσωτερική sd που ήταν για όλα τα υπόλοιπα.

Όταν εσύ μετέφερες μια εφαρμογή στην sd, πήγαινε απο την rom στην εσωτερική sd. Από το /data/app στο /mnt/asec δηλαδή.

Τώρα η rom είναι μαζί με την εσωτερική sd. Που να πας τις εφαρμογές?? Εκεί που θα ήταν στο s2 είναι και τώρα.

Στην εξωτερική μνήμη δεν πήγαιναν ποτέ οι εφαρμογές. Μόνο με πατέντες γινόταν αυτό.

Εισαι σιγουρος οτι με πατεντες πηγαιναν στην εξωτερικη?Δεν θυμαμαι κατι τετοιο

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

καλησπέρα παιδιά. εγώ έχω άλλο πρόβλημα που το είδα σήμερα.ενώ γράφει βίντεο κανονικά όταν κάνω αναπαραγωγή σκοτεινιάζει. γιατί γίνεται αυτό? μήπως θέλει καμία αναβάθμιση στην κάμερα η στον πλαιερ και αν ναι πως θα την κάνω? ευχαριστώ

καλησπέρα παιδιά. εγώ έχω άλλο πρόβλημα που το είδα σήμερα.ενώ γράφει βίντεο κανονικά όταν κάνω αναπαραγωγή σκοτεινιάζει. γιατί γίνεται αυτό? μήπως θέλει καμία αναβάθμιση στην κάμερα η στον πλαιερ και αν ναι πως θα την κάνω? ευχαριστώ

Καλησπέρα φίλε μου, εάν σκοτεινιάζει από μόνο του σε σχέσει με την αρχική οθόνη, τότε ξέρω ότι το πρόγραμμα της αναπαραγωγής έχει δικές του ρυθμίσεις για την φωτεινότητα, τώρα εάν μαυρίζει τελείως η οθόνη δεν γνωρίζω τι μπορεί να έχει

καλησπέρα. όχι δεν μαυρίζει τελείως απλώς αναπαραγωγή γίνεται ποιο σκοτεινά. πως μπορώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις φωτεινότητας του προγράμματος ?

Καλησπερίζω τη μεγάλη παρέα του forum και συγχαρητήρια σε όλους για το έργο και την προσπάθεια της κοινότητας.

Κάτοχος εδώ και 2 εβδομάδες του sgs3. Το κινητό είναι απο κάθε άποψη "πολύ μπροστά", μέχρι βέβαια να εμφανιστεί κάτι άλλο, που να το "χτυπήσει". Είμαι γενικά ευχαριστημένος από κάθε πλευρά, αν εξαιρέσω κάποια πραγματάκια που τα είχα στο htc desire hd και εδώ μου λείπουν:

1. το hands-free (της συσκευασίας) δε πραγματοποιεί κλήσεις, παρά μόνο δέχεται (απαράδεκτο για συσκευή 669,00 ευρώ. Μίλησα και με samsung και μου είπαν ότι όντως είναι θέμα.),

2. όταν εχεις συνδέσει b.t. ακουστικό, δε μπορείς να πραγματοποιήσεις κλήση, την τελευταία (είτε αναπάντητη, είτε εισερχόμενη), παρά μόνον αυτή που πήρα εγώ τελευταία προς τα έξω (λειτουργεί μόνον ως redial),

3. ενώ πήρα κινητό με 4,8'' οθόνη, όταν αναπαράγω φοτό η οθόνη δεν είναι πλήρης. Μόνο εάν κάνεις zoom με τα δάχτυλα.

Θα ήθελα τη βοήθειά σας για τα παραπάνω (2 και 3), στο αν υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που λύνουν τα μικρά (για εμένα, αλλά απαραίτητα) προβληματάκια.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Θα ήθελα και γω να ξέρω εάν υπάρχει λύση στο 3.

καλησπέρα. όχι δεν μαυρίζει τελείως απλώς αναπαραγωγή γίνεται ποιο σκοτεινά. πως μπορώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις φωτεινότητας του προγράμματος ?

Κοίτα επειδη δεν το έχω εγώ το τηλ αν και είναι εκπληκτικό , το πρόβλημα αυτό το αντιμετώπισα με το τηλ ενός φίλου, από ότι θυμάμαι ενώ είσαι στο βίντεο πατάς το κουμπί για το μενού μετά ρυθμίσεις και βλέπεις την μπάρα της φωτεινότητας όπου και την ρυθμιζεις όπου εσύ θες

Δεν είχες s/s2 τότε :p

Και s και s2.Μαλιστα φιλος που ειχε το s2 και πηρε το s3 προσφατα μου διαμαρτυρηθηκε οτι εβγαλαν το move to sdcard και ετσι το διαπιστωσα