Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχει βαλει κανεις στο galaxy s3 καρτα sim f2g απο Wind? Αν ναι, ας μου πει παρακαλω αν εχει αντιπετωπισει καποιο προβλημα με το δικτυο?. Καπου το διαβασα και σκεφτομαι να βαλω κ γω γαυτο. ευχαριστω.

δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα, μην ανησυχείς...

Edited by giokr

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απο πέρυσι προσπαθω να καταλάβω το πρόβλημα σου με τον browser, κι ακόμα δεν τα κατάφερα. :lol:

Στο XDA που έχει μικρύνει παρα πολυ τις γραμματοσειρες, με τις σωστές ρυθμίσεις zoom στο double click είσαι οκ σε portrait και landscape.

Για να σου κεντράρει απόλυτα με το διπλο κλικ και να μην χρειαστείς να κανεις διόρθωση, σπρώχνοντας δεξια η αριστερά, πρέπει να πάτησεις στο κέντρο του κειμένου.

Αυτη είναι και η μοναδικη διάφορα σε σχέση με το opera που για μένα έχει την καλύτερη προσαρμογη κειμένου.

Κατα τα αλλα οι γραμματοσειρες δείχνουν μικρότερες στο note και στο Siii λόγο μεγάλης ανάλυσης. Όμως όπως είπα με ρύθμιση στο "κλειστο" και zoom στο 120% με διπλο κλικ έχεις το σωστο μεγεθος για ανάγνωση.

Ακριβώς αυτό εννοώ...

Κώστα αφού ξέρεις καλά τι λέει. Το απίστευτο text reflow της HTC δεν υπάρχει. Στην οποία και με κάθε browser, όταν έχεις την σελίδα σε φουλ zoom out καλύπτεται όλη από το κείμενο και όσο ζουμάρεις το κείμενο γίνεται αυτόματα reflow σε όποιο ποσοστό zoom και αν κάνεις. Εδώ στην ουσία υπάρχει ένα ποσοστό zoom προκαθορισμένο στο οποίο γίνεται reflow και δεν χρειάζεται να κάνεις δεξιά/αριστερά. Άσε που όταν έχεις την σελίδα σε φουλ zoom out το κείμενο δεν καλύπτει όλη την οθόνη όπως θα έπρεπε...

με καλυψε ο φιλος πιο πανω!

φιλε salat δεν με ικανοποιεί αυτο που λες!

στην τελικη ας υπαρχει και η λειτουργια που λεμε και οποιος θελει ας την κανει χρηση!

δεν μπορω να τους δικαιολογήσω με τιποτα που την βγαλανε! ειδικα σε μια οθονη οπως του note..

εμαθα επισης οτι στο nexus το text wrapping υπαρχει κανονικα!

στους γαλαξιες το εχουν εξαφανίσει!

επισης σε GB υπηρχε και στον dolphin και στον boat ktl

τωρα με το ice σε dolphin δεν υπαρχει και στους αλλους γινεται ενας τρελος χαμος!

ζουμαρεις το κειμενο που θελεις να διαβασεις και σε παει 10 σειρες πιο πανω!

μονο ο οπερα λειτουργει σωστα! σε ολα τα galaxy...αλλα σε σχεση με τους αλλους αργει πολυ!

ειναι μεγαλο φαουλ τους αυτο ...ελπιζω να το διορθώσουν με το JB...

δειτε εδω περιπου ενα βιντεακι πως λειτουργουσε ο dolphin σε GB...(ειναι απο το maildroid αλλα ειναι το ιδιο πραγμα ακριβως..)

Edited by freddaras

ξερετε καποια καλη εφαρμογη για να φτιαξω τα χρωματα του led ?

δλδ αλλο για αναπαντητη email κτλ ?

με καλυψε ο φιλος πιο πανω!

φιλε salat δεν με ικανοποιεί αυτο που λες!

στην τελικη ας υπαρχει και η λειτουργια που λεμε και οποιος θελει ας την κανει χρηση!

δεν μπορω να τους δικαιολογήσω με τιποτα που την βγαλανε! ειδικα σε μια οθονη οπως του note..

εμαθα επισης οτι στο nexus το text wrapping υπαρχει κανονικα!

στους γαλαξιες το εχουν εξαφανίσει!

επισης σε GB υπηρχε και στον dolphin και στον boat ktl

τωρα με το ice σε dolphin δεν υπαρχει και στους αλλους γινεται ενας τρελος χαμος!

ζουμαρεις το κειμενο που θελεις να διαβασεις και σε παει 10 σειρες πιο πανω!

μονο ο οπερα λειτουργει σωστα! σε ολα τα galaxy...αλλα σε σχεση με τους αλλους αργει πολυ!

ειναι μεγαλο φαουλ τους αυτο ...ελπιζω να το διορθώσουν με το JB...

δειτε εδω περιπου ενα βιντεακι πως λειτουργουσε ο dolphin σε GB...(ειναι απο το maildroid αλλα ειναι το ιδιο πραγμα ακριβως..)

Να σου πω και εγω με οποιο browser και αν δοκιμασα εκτος απο opera που μου κολλαγε συνεχεια και τον σουταρα με τη μια δεν μπορεσα να βγαλω ακρη με τη προσαρμογη κειμενου στο σερφαρισμα.

Δυστυχως αλλα μια βλακεια της Samsung:(

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Να σου πω και εγω με οποιο browser και αν δοκιμασα εκτος απο opera που μου κολλαγε συνεχεια και τον σουταρα με τη μια δεν μπορεσα να βγαλω ακρη με τη προσαρμογη κειμενου στο σερφαρισμα.

Δυστυχως αλλα μια βλακεια της Samsung:(

Ούτε εγώ βγάζω.

Δοκίμασα και cm9 που εκεί λειτουργεί σωστά το text wrapping. Αλλά εκεί τρώει κολλήματα ο browser.

Τεσπα είχα μια μικρή ελπίδα ότι το θέμα θα το διόρθωναν στο SGIII άλλα τζίφος.

Sent from my note

Καλησπέρα από Λονδίνο!!!

Για να σας δώσω μια ιδέα δείτε το βιντεάκι που έφτιαξα για τα Best Photo, Burst Shot στο samsung pin στο Ολυμπιακό Πάρκο που δουλεύω σήμερα!

Φιλιά σε όλους!

Και μην ξεχνάτε σχεδόν καθημερινά ποστ από Λονδίνο στο blog μου

http://mobileriam.wordpress.com/2012/08/07/a-fantastic-day-in-london-takepart2012/

"Opportunities are out there waiting to be seized and exploited. If you don't plan on doing so, let them be seized by someone who does."

ξερετε καποια καλη εφαρμογη για να φτιαξω τα χρωματα του led ?

δλδ αλλο για αναπαντητη email κτλ ?

Πάρα πολλοί χρησιμοποιούν αυτό

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Καλησπέρα παιδιά!!

Μετά από πολύύύ Note, είπα να φτιάξω και λίγο περιεχόμενο για το S3 που μας έχει πάρει το μυαλό κυριολεκτικά!!

ίσως το βίντεο για εδώ είναι λίγο....απλό, αλλά για νέους χρήστες που θα έχουμε σίγουρα συνέχεια..απλά τους δείχνουμε μερικά "ψαρωτικά" χαρακτηριστικά του Γαλαξία που θα χρησιμοποιήσουν πολύύύ και κάνουν κόσμο να παραμιλάει :))

Eλπίζω να σας αρέσει :O

Samsung Omnia, Sony Ericsson 810i, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy SIII

twitter MariosGian

Ρυθμίσεις-εφαρμογές-όλα-τηλέφωνο- διαγραφή δεδομένων

Ούτε αυτό δούλεψε δυστυχώς! Θα με σκάσει το άτιμο! Καμιά άλλη ιδέα; Μήπως υπάρχει κάποιο εφαρμογή στο market να με βοηθήσει;

Να πω εδώ με αφορμή ένα ποστ που είδα πιο πάνω ότι υπάρχει τέτοια κάρτα και δουλεύει άψογα εδώ και πάνω από 2 μήνες και στους 2 γαλαξίες που έχω πάρει(άσπρο μπλε)

Του έχω τη micro sim ενώ τη κανονική την έχω σε 1 άλλο τηλέφωνο και είναι άψογα και τα 2.

Κόστος 10€ σε Γερμανο στη κηφισια

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Καλημερα συνφορουμιτες!Στην συσκευασια μεσα το κινητο εχει προστατευτικο οθονης ή αγοραζουμε?Ευχαριστω
Poco X3 nfc 6/128

Καλημερα συνφορουμιτες!Στην συσκευασια μεσα το κινητο εχει προστατευτικο οθονης ή αγοραζουμε?Ευχαριστω

Καλημερα.

Το αγοραζεις ξεχωριστα.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Είμαι οπαδός του μαυρου χρώματος και ελπίζω να βγει σύντομα !!http://blog.gsmarena.com/is-samsung-about-to-launch-a-black-galaxy-s-iii-version/

Samsung galaxy s21+

Είμαι οπαδός του μαυρου χρώματος και ελπίζω να βγει σύντομα !!http://blog.gsmarena.com/is-samsung-about-to-launch-a-black-galaxy-s-iii-version/

Μιχάλη δεν ξέρω πως θα είναι στην πραγματικότητα, αλλα στις φωτο δεν μ άρεσε καθόλου. Πολυ μαυρίλα, δεν ξέρω κάτι με χαλάει έτσι όπως το βλέπω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημέρα.

Εχω ξαναρωτηση, με ενδιαφέρει να μάθω (δε γίνεται τελικά στο υπάρχον πληκτρολόγιο 3x4) πληκτρολόγιο που να μπορείς να προθέσεις δικιά σου λέξη χρησιμοποιώντας το ΧΤ9 να μπορείς να τονίσεις τους ελληνικούς χαρακτήρες και να υπάρχει πληκτρο ενεργοποίησης-απενεργοποιησεις του ΧΤ9 (στο υπάρχον πρέπει να μπεις από τις ρυθμίσεις και να το απενεργοποιησεις).

Ευχαριστώ. :o

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Μιχάλη δεν ξέρω πως θα είναι στην πραγματικότητα, αλλα στις φωτο δεν μ άρεσε καθόλου. Πολυ μαυρίλα, δεν ξέρω κάτι με χαλάει έτσι όπως το βλέπω.

Συμφωνω με τον κωστα μαυρη μαυριλα πλακωσε :p

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Ούτε αυτό δούλεψε δυστυχώς! Θα με σκάσει το άτιμο! Καμιά άλλη ιδέα; Μήπως υπάρχει κάποιο εφαρμογή στο market να με βοηθήσει;

Λοιπον αντιμετωπισα και εγω το ιδιο, ειναι προβλημα του launcher μπες μεσα στην διαχειρηση εφαρμογων στην μπαρα ολα και βρες την εφαρμογη ''Αρχικη TouchWiz" κανε κλικ επανω της και κανε εκκαθαριση δεδομενων.

Χτες το παρέλαβα, μετά από αντικατάσταση λόγω καμένου pixel, που είχα γράψει σε παλαιότερο post. Δε μου δημιούργησαν κανένα πρόβλημα στο μαγαζί από το οποίο το αγόρασα.

Εντάξει η κινητούμπα τα κάνει ΟΛΑ

:)

Εχω αρχίσει το ψάξιμο, ελπίζω να το μάθω μέχρι τέλος του μήνα, αν και η μετάβαση από το S II στο III είναι σχετικά εύκολη.

Το μόνο "δύσκολο" είναι το πιάσιμο. Το S ΙΙΙ θέλει 1,5 χέρι

Το μόνο "δύσκολο" είναι το πιάσιμο. Το S ΙΙΙ θέλει 1,5 χέρι

Έλα μου που μετά από 1-2 μέρες θα πιάνεις μικρότερο κινητό και θα λες "πως δούλευα εδώ...."

και εγώ προερχόμενος από το desire, την πρώτη μέρα είπα "αμάν...". Τώρα δε μπορώ να πιάσω μικρό, μου φαίνεται ότι δε μπορώ να κάνω τη δουλειά μου...

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

"μάζευα" τώρα το S II για να το δώσω στον αδερφό μου και όντως μου φάνηκε, πολύ μικρούλι :lol:

Πάντως ακόμα και σήμερα το S II κρατάει γερά!

Εμένα μετα το note να είμαι ειλικρινής, μου φαίνεται μιαααα χαρά! :p

Samsung Omnia, Sony Ericsson 810i, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy SIII

twitter MariosGian

Μετά από μια βδομάδα συμβίωσης με το SIII, αποφάσισα να τρέξω ένα antutu bench και έπαθα ένα μικρό σοκ...

Αντί για περίπου 10500/11000 το δικό μου βγάζει 8300/8900... :wacko:

Τσέκαρα να δω αν τρέχει κάτι στο background που τρώει cpu αλλά δεν. Καμιά ιδέα για το χαμηλό σκορ που βλέπω...? :confused:

Να τονίσω ότι είμαι μαμά με ΧΧLFB rom.

Μετά από μια βδομάδα συμβίωσης με το SIII, αποφάσισα να τρέξω ένα antutu bench και έπαθα ένα μικρό σοκ...

Αντί για περίπου 10500/11000 το δικό μου βγάζει 8300/8900... :wacko:

Τσέκαρα να δω αν τρέχει κάτι στο background που τρώει cpu αλλά δεν. Καμιά ιδέα για το χαμηλό σκορ που βλέπω...? :confused:

Να τονίσω ότι είμαι μαμά με ΧΧLFB rom.

Μην τρελενεσαι αν κανεις ενα reboot την συσκευη και μια διαγραφη μνημης στην διαχειριση μνημης RAM οταν ανοιξει η συσκευη ωστε να εχεις περιπου 300mb με 340mb ωφελιμη μνημη τοτε πηγαινε να κανεις anTutu bench.Εγω αυτο εκανα και επιασα 12.512 με stock rooted XXLG8.