m7ixalis Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 παιδιά καλησπέρα. Το S3 της γυναίκας μου έχει πρόβλημα στην κάμερα. Δεν ανοίγει με τίποτα. Βγάζει μήνυμα κάτι σαν camera fail (δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα). Δοκίμασα όλα τα software tips, τίποτα. Νομίζω ότι φταίει μία τούμπα που έφαγε πριν το πάθει. Το πάω για service hardware? Λογικά ναι ,πάει για service . Δοκίμασες να δεις αν μπορείς να τραβήξεις φωτογραφία με κάποιο άλλο camera app απο το play ? Επίσης πριν το πας για service πάρε backup αυτά που θελεις και κανε του ενα factory reset . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Μπορεί κάποιος να μου δώσει το original lockscreen wallpaper γιατί με τόσες Ρομ που έχω αλλάξει το έχω χασει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Μουρθε μια αναβάθμιση 101mb και αποτι είδα άλλαξε ο κερνελ σε 30 Απριλίου 14 κ η οθωνη έγινε καλύτερη σε χρωμα κ ποιο ευαίσθητη.και τα σερβίς της γκογκλ άλλαξαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Μια καθυστέρηση που παρατηρώ όταν πατάω να ξεκλειδώσει η συσκευή την έχετε κι εσείς? Κάνει νομίζω αρκετό χρόνο να ανάψει η οθόνη σαν bug μου φαίνεται Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 δυστυχως ναι.επισης οταν ανοιγω youtube-gallery παρουσιαζει αυτο το φαινομενο.μαλλον ειναι προβλημα της 4.3 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 δυστυχως ναι.επισης οταν ανοιγω youtube-gallery παρουσιαζει αυτο το φαινομενο.μαλλον ειναι προβλημα της 4.3 Το YouTube και η Gallery όντως καθυστερούν. Σ αυτά το iphone που είχα δεν παίζεται είχα 50gb εικόνες και βίντεο και με το που έμπαινα όλα άνοιγαν αμέσως. Κάνει διαφορετική διαχείριση. Δεν μ ενοχλεί όμως σ αυτά. Στο ξεκλείδωμα είναι ενοχλητικό θα έλεγα όμως. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 οταν πηρα το τηλ.ειχε 4.3,απο οσα διαβασα παντως ειναι θεμα της 4.3,ενω ορισμενοι που ειχαν την 4.1.2,αναφερουν οτι δεν ειχαν το προβλημα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 οταν πηρα το τηλ.ειχε 4.3,απο οσα διαβασα παντως ειναι θεμα της 4.3,ενω ορισμενοι που ειχαν την 4.1.2,αναφερουν οτι δεν ειχαν το προβλημα. Μηπως είναι θέμα της 4.3 στο S3? Γιατι σε άλλα τηλέφωνα δεν νομίζω. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 αυτο εννοω,οτι απο την αρχη που εβγαλε η σαμμυ την 4.3 ειχε προβλημα και την απεσυρε,μετα μαλλον απο οχι τελεια διορθωση βιαστικα εβγαλε την τωρινη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Μια καθυστέρηση που παρατηρώ όταν πατάω να ξεκλειδώσει η συσκευή την έχετε κι εσείς? Κάνει νομίζω αρκετό χρόνο να ανάψει η οθόνη σαν bug μου φαίνεται ήταν ο λόγος που πήγα σε custom rom :cool: μήπως έχεις βάλει να κλειδώνει με password? επειδή φορτώνει και το πληκτρολόγιο (ιδίως το swiftkey που έχω) καμιά φορά μπετώνει. Αν είναι αυτό δοκίμασε να βάλεις Pin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 ήταν ο λόγος που πήγα σε custom rom :cool: μήπως έχεις βάλει να κλειδώνει με password? επειδή φορτώνει και το πληκτρολόγιο (ιδίως το swiftkey που έχω) καμιά φορά μπετώνει. Αν είναι αυτό δοκίμασε να βάλεις Pin εγω δεν εχω ουτε πιν ουτε κλειδωμα τιποτα,αλλα αυτη η καθυστερηση υπαρχει.συγκεκριμενα οχι σε ολες τις εφαρμογες,αλλα οταν ανοιγω-τηλ.επαφες.youtube.συλλογη.δεν εχω παιχνιδια η πολλες εφαρμογες και τρεχω την neatrom 7.4(4.3). Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 άλλο αυτό , εγώ μιλάω για την καθυστέρηση απόκρισης της οθόνης όταν πας να την ανοίξεις, οι εφαρμογές δυστυχώς έχουν βαρύνει αρκετά για το κινητό μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Λίγο τα μπερδέψαμε. 1 είναι η καθυστέρηση που έχει πατώντας το power button να ξεκλειδώσει η συσκευή και 2 η καθυστέρηση από την στιγμή που θα πατήσουμε να ανοίξει η εφαρμογή μέχρι να ανοίξει. Έχει να κάνει με το λογισμικό και στις 2 περιπτώσεις η συσκευή μια χαρά Hardware έχει. Και παραπάνω από όσο χρειάζεσαι κιόλας. Δηλαδή το YouTube μια εφαρμογή των 10-20mb είναι τόσο βαριά? Όχι. Κάτι άλλο είναι από το λογισμικό της συσκευής η από την εφαρμογή. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορώ αν θέλετε να κάνω μια λίστα με αυτά που έχω σβήσει από την official και δεν έχω κανένα πρόβλημα ίσα ίσα η συσκευή πετάει και μπαταρία 1,5 μέρα με αρκετή χρήση. Βέβαια έχω βάλει και Nova launcher που είναι πιο ελαφρύς για να μην έχω reloads και τέτοια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Την καθυστέρηση αυτή την ειχα επισημάνει από την αρχή όταν ακόμα είχα την 4.1.2 Πάντως και στο iPhone 5 παρόμοια καθυστέρηση συνάντησα Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Λίγο τα μπερδέψαμε. 1 είναι η καθυστέρηση που έχει πατώντας το power button να ξεκλειδώσει η συσκευή και 2 η καθυστέρηση από την στιγμή που θα πατήσουμε να ανοίξει η εφαρμογή μέχρι να ανοίξει. Έχει να κάνει με το λογισμικό και στις 2 περιπτώσεις η συσκευή μια χαρά Hardware έχει. Και παραπάνω από όσο χρειάζεσαι κιόλας. Δηλαδή το YouTube μια εφαρμογή των 10-20mb είναι τόσο βαριά? Όχι. Κάτι άλλο είναι από το λογισμικό της συσκευής η από την εφαρμογή. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορώ αν θέλετε να κάνω μια λίστα με αυτά που έχω σβήσει από την official και δεν έχω κανένα πρόβλημα ίσα ίσα η συσκευή πετάει και μπαταρία 1,5 μέρα με αρκετή χρήση. Βέβαια έχω βάλει και Nova launcher που είναι πιο ελαφρύς για να μην έχω reloads και τέτοια Για κάνε να δω και εγώ εάν μου ξέφυγε κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Υπάρχει κάποιος οδηγός στα ελληνικά που να εξηγεί βήμα βήμα με οδηγίες την εγκατάσταση custom Rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Για κάνε να δω και εγώ εάν μου ξέφυγε κάτι Εντάξει μόλις μπορέσω θα βάλω μια λίστα με αυτά που έσβησα ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν μπορώ. Δεν εμφανίζονται αυτά που έσβησα. Μόνο εκείνη την ώρα τα είχε με μια γραμμή από πάνω και φαινόταν ποια διεγραψα. Έκανα λάθος Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Υπάρχει κάποιος οδηγός στα ελληνικά που να εξηγεί βήμα βήμα με οδηγίες την εγκατάσταση custom Rom; διαβασε στο "τροποποιησεις/βελτιωσεις"του myphone εκει με μπλε γραμμματα εχει link. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 σε περιπτωση που καποιοι δεν το ξερουν: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-archiport-temporary-experimental-t2748579 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 σε περιπτωση που καποιοι δεν το ξερουν: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-archiport-temporary-experimental-t2748579 Την έχεις δοκιμάσει;Αν ναι πες μας 2 λογάκια αν θέλεις. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Έχει αλλάξει κανείς το κάλυμα της κάμερας; Αν αλλάζει φυσικά... Ο bro κατάφερε και το έκανε θρύψαλα:rolleyes: [ATTACH]47025[/ATTACH] Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Έχει αλλάξει κανείς το κάλυμα της κάμερας; Αν αλλάζει φυσικά... Ο bro κατάφερε και το έκανε θρύψαλα:rolleyes: [ATTACH]47025[/ATTACH] Έχω την εντύπωση ότι είναι στο πίσω πλαστικό πλαίσιο που βγαίνει και μετά φαίνονται τα ηλεκτρονικά μέρη. Δεν ξέρω αν με κατάλαβες. Όλο αυτό μαζί δηλαδή πρέπει να ψάξεις. Όντως η θέση της κάμερας την κάνει θύμα πολύ εύκολα σε φθορές. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Έχω την εντύπωση ότι είναι στο πίσω πλαστικό πλαίσιο που βγαίνει και μετά φαίνονται τα ηλεκτρονικά μέρη. Δεν ξέρω αν με κατάλαβες. Όλο αυτό μαζί δηλαδή πρέπει να ψάξεις. Όντως η θέση της κάμερας την κάνει θύμα πολύ εύκολα σε φθορές. Ok, θα το ψάξω τότε!! Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Ok, θα το ψάξω τότε!! Φίλε μην αγχώνεσαι αλλάζει πανεύκολα και είναι φθηνό. Το "τζαμάκι" της κάμερας πάει πακέτο με το "midframe" το κάλυμμα δηλδή των ηλεκτρονικών. Βγαίνει απλά ξεβιδώνοντας τις βίδες. Δες εδώ. Μπορείς να το προμηθευτείς απο ebay εδώ το έχει μαζί με πίσω κάλυμμα στα 7 δολάρια. Αν δεν μπορείς μέσω ebay μίλησε με smartec ίσως έχουν αυτοί (μερικά παιδιά με S5 πήραν απο Smartec original πίσω καπάκι στη μισή τιμή που τα πουλάνε στο ebay τα οποία δεν είναι και τόσο ποιοτικά!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Φίλε μην αγχώνεσαι αλλάζει πανεύκολα και είναι φθηνό. Το "τζαμάκι" της κάμερας πάει πακέτο με το "midframe" το κάλυμμα δηλδή των ηλεκτρονικών. Βγαίνει απλά ξεβιδώνοντας τις βίδες. Δες εδώ. Μπορείς να το προμηθευτείς απο ebay εδώ το έχει μαζί με πίσω κάλυμμα στα 7 δολάρια. Αν δεν μπορείς μέσω ebay μίλησε με smartec ίσως έχουν αυτοί (μερικά παιδιά με S5 πήραν απο Smartec original πίσω καπάκι στη μισή τιμή που τα πουλάνε στο ebay τα οποία δεν είναι και τόσο ποιοτικά!) :thanks: νομίζω θα παίξει άμεσα ebay :cool: Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts