stauros2653 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) 75 eyro diabase parakato. http://www.digitallife.gr/episkeyes-samsung-netphone-90551 νομιζω οτι η τιμη δεν περιλαμβανει οθονη και τζαμι.μιλαει για το touch και μαλλον μιλαει για το τζαμι.εχει μια ασαφεια το γραπτο. Edited June 30, 2014 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Εγώ επισκευαζω κινητά. Δεν αλλάζει ξεχωριστά. Είναι κολλημένο μόλις το προσπαθήσεις σπάει η οθόνη. Για i9300 μιλάω. Αυτοί αν το κάνουν δεν ξέρω. Τα τελευταία τηλέφωνα όλα έρχονται με συμπαγές οθόνη μαζί με αφή για καλύτερη απόδοση και λιγότερες πιθανότητες σκόνης ανάμεσα όπως και μεγαλύτερη αντοχή στο πέσιμο. Iphone 4 από τα πρώτα που το είχε. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Εγώ επισκευαζω κινητά. Δεν αλλάζει ξεχωριστά. Είναι κολλημένο μόλις το προσπαθήσεις σπάει η οθόνη. Για i9300 μιλάω. Αυτοί αν το κάνουν δεν ξέρω. Τα τελευταία τηλέφωνα όλα έρχονται με συμπαγές οθόνη μαζί με αφή για καλύτερη απόδοση και λιγότερες πιθανότητες σκόνης ανάμεσα όπως και μεγαλύτερη αντοχή στο πέσιμο. Iphone 4 από τα πρώτα που το είχε. Έχω δει κάμποσα tutorials για επισκευή θέλει ζέσταμα με πιστόλι θερμού αέρα για λίγο η με πιστολάκι αν κάποιος δεν έχει τέτοιο πιστόλι. Έτσι λιώνει η κόλλα και σιγά σιγά με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο που να μην μπορεί να γρατσουνισει την οθόνη όμως το δουλεύουμε σιγά σιγά μέχρι να βγει το τζάμι. Σπάει το τζάμι αλλά η οθόνη μένει ανέπαφη. Γι αυτό περνάμε με κολλητική ταινία όλο το τζάμι να μην μαζεύουμε θραύσματα μετά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Αυτό που αντιμετωπίζω τον τελευταίο καιρο με την φόρτιση είναι ότι αργεί παρα πολυ. Μπορεί να κάνει ως και 8 ώρες από 10% μέχρι 100%. Αναγκάζομαι και χρησιμοποιώ τον φορτιστή από το κινέζικο κινητό της γυναίκας μου που σε μια - μιάμιση ώρα είναι φουλ. Προφανώς τα είχε παίξει ο φορτιστής μου Δεν φταίει το καλώδιο αλλά ο φορτιστής ο ίδιος.. Τα πέρασα και εγώ κάποτε. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Δεν φταίει το καλώδιο αλλά ο φορτιστής ο ίδιος.. Τα πέρασα και εγώ κάποτε. Τελικά το καλώδιο έφταιγε. Αν.και δοκίμασα δύο ως τώρα μάλλον.παίζει ασυμβατότητα μεταξύ καλωδιων.αφού ένα ξεχασμένο που είχα με τον.ίδιο φορτιστή δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Έχω δει κάμποσα tutorials για επισκευή θέλει ζέσταμα με πιστόλι θερμού αέρα για λίγο η με πιστολάκι αν κάποιος δεν έχει τέτοιο πιστόλι. Έτσι λιώνει η κόλλα και σιγά σιγά με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο που να μην μπορεί να γρατσουνισει την οθόνη όμως το δουλεύουμε σιγά σιγά μέχρι να βγει το τζάμι. Σπάει το τζάμι αλλά η οθόνη μένει ανέπαφη. Γι αυτό περνάμε με κολλητική ταινία όλο το τζάμι να μην μαζεύουμε θραύσματα μετά. Έχω δει κι εγώ αυτούς τους οδηγούς. Δεν είναι αξιόπιστο αυτό. Μετά πώς θα βάλεις αυτή την κόλλα ανάμεσα? Τα ανταλλακτικά δεν έχουν τέτοια κόλλα? Γιατί την είχε μέσα? Μήπως είναι άχρηστη? Τέλος πάντων εγώ συνιστώ απευθείας αλλαγή οθόνης και αφής αυτό είναι και το σωστό και δεν χάνει απόδοση η οθόνη. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 πολλη σωστα τα λες.δυστηχως αμα τυχη αστα..παντως εχω διαβασει οτι ατομα που αλλαξαν μονο το τζαμακι αργοτερα ειχαν προβλημα με την αφη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Έχω δει κι εγώ αυτούς τους οδηγούς. Δεν είναι αξιόπιστο αυτό. Μετά πώς θα βάλεις αυτή την κόλλα ανάμεσα? Τα ανταλλακτικά δεν έχουν τέτοια κόλλα? Γιατί την είχε μέσα? Μήπως είναι άχρηστη? Τέλος πάντων εγώ συνιστώ απευθείας αλλαγή οθόνης και αφής αυτό είναι και το σωστό και δεν χάνει απόδοση η οθόνη. Πωλείται και η κόλλα ξεχωριστά. Θέλει μαεστρία όμως και υπομονή για να την βάλεις χωρίς να κάνει φουσκάλες κλπ. Γενικά έχει πολύ φασαρία η όλη ιστορία. Η κόλλα είναι για να μην υπάρχει κενό ανάμεσα στο digitizer και την οθόνη γιατί όπως είπε και ο φίλος πάνω χωρίς κόλλα αν πατήσεις με λίγη δύναμη το digitizer ακουμπάει στην οθόνη και γίνεται μπέρδεμα εκεί θέλει restart το τηλέφωνο. Το σωστό όπως λες είναι να αλλαχτεί όλο το σύστημα μαζί για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Πωλείται και η κόλλα ξεχωριστά. Θέλει μαεστρία όμως και υπομονή για να την βάλεις χωρίς να κάνει φουσκάλες κλπ. Γενικά έχει πολύ φασαρία η όλη ιστορία. Η κόλλα είναι για να μην υπάρχει κενό ανάμεσα στο digitizer και την οθόνη γιατί όπως είπε και ο φίλος πάνω χωρίς κόλλα αν πατήσεις με λίγη δύναμη το digitizer ακουμπάει στην οθόνη και γίνεται μπέρδεμα εκεί θέλει restart το τηλέφωνο. Το σωστό όπως λες είναι να αλλαχτεί όλο το σύστημα μαζί για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο Παιδιά εγώ τα ξέρω έχω αλλάξει οθόνες και οθόνες σε τηλέφωνα και παλιά και καινούργια. Όλα τα καινούργια είναι έτσι οθόνη και αφή μαζί. Επίσης μερικά είναι και ακόμα πιο πολλά πράγματα όπως σε Nexus 4 που είναι οθόνη μαζί με αφή μαζί με πλαίσιο μαζί με ακουστικό μαζί με πλήκτρα αφής. Δηλαδή ανοίγεις από πίσω βγάζεις πλακέτες μπαταρία κεραία κλπ και τα βάζεις στο άλλο.. Και άλλα τηλέφωνα όχι μόνο αυτό. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 παιδιά καλησπέρα. Το S3 της γυναίκας μου έχει πρόβλημα στην κάμερα. Δεν ανοίγει με τίποτα. Βγάζει μήνυμα κάτι σαν camera fail (δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα). Δοκίμασα όλα τα software tips, τίποτα. Νομίζω ότι φταίει μία τούμπα που έφαγε πριν το πάθει. Το πάω για service hardware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 παιδιά καλησπέρα. Το S3 της γυναίκας μου έχει πρόβλημα στην κάμερα. Δεν ανοίγει με τίποτα. Βγάζει μήνυμα κάτι σαν camera fail (δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα). Δοκίμασα όλα τα software tips, τίποτα. Νομίζω ότι φταίει μία τούμπα που έφαγε πριν το πάθει. Το πάω για service hardware? Λογικά ναι ,πάει για service . Δοκίμασες να δεις αν μπορείς να τραβήξεις φωτογραφία με κάποιο άλλο camera app απο το play ? Επίσης πριν το πας για service πάρε backup αυτά που θελεις και κανε του ενα factory reset . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Μπορεί κάποιος να μου δώσει το original lockscreen wallpaper γιατί με τόσες Ρομ που έχω αλλάξει το έχω χασει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Μουρθε μια αναβάθμιση 101mb και αποτι είδα άλλαξε ο κερνελ σε 30 Απριλίου 14 κ η οθωνη έγινε καλύτερη σε χρωμα κ ποιο ευαίσθητη.και τα σερβίς της γκογκλ άλλαξαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Μια καθυστέρηση που παρατηρώ όταν πατάω να ξεκλειδώσει η συσκευή την έχετε κι εσείς? Κάνει νομίζω αρκετό χρόνο να ανάψει η οθόνη σαν bug μου φαίνεται Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 δυστυχως ναι.επισης οταν ανοιγω youtube-gallery παρουσιαζει αυτο το φαινομενο.μαλλον ειναι προβλημα της 4.3 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 δυστυχως ναι.επισης οταν ανοιγω youtube-gallery παρουσιαζει αυτο το φαινομενο.μαλλον ειναι προβλημα της 4.3 Το YouTube και η Gallery όντως καθυστερούν. Σ αυτά το iphone που είχα δεν παίζεται είχα 50gb εικόνες και βίντεο και με το που έμπαινα όλα άνοιγαν αμέσως. Κάνει διαφορετική διαχείριση. Δεν μ ενοχλεί όμως σ αυτά. Στο ξεκλείδωμα είναι ενοχλητικό θα έλεγα όμως. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 οταν πηρα το τηλ.ειχε 4.3,απο οσα διαβασα παντως ειναι θεμα της 4.3,ενω ορισμενοι που ειχαν την 4.1.2,αναφερουν οτι δεν ειχαν το προβλημα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 οταν πηρα το τηλ.ειχε 4.3,απο οσα διαβασα παντως ειναι θεμα της 4.3,ενω ορισμενοι που ειχαν την 4.1.2,αναφερουν οτι δεν ειχαν το προβλημα. Μηπως είναι θέμα της 4.3 στο S3? Γιατι σε άλλα τηλέφωνα δεν νομίζω. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 αυτο εννοω,οτι απο την αρχη που εβγαλε η σαμμυ την 4.3 ειχε προβλημα και την απεσυρε,μετα μαλλον απο οχι τελεια διορθωση βιαστικα εβγαλε την τωρινη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Μια καθυστέρηση που παρατηρώ όταν πατάω να ξεκλειδώσει η συσκευή την έχετε κι εσείς? Κάνει νομίζω αρκετό χρόνο να ανάψει η οθόνη σαν bug μου φαίνεται ήταν ο λόγος που πήγα σε custom rom :cool: μήπως έχεις βάλει να κλειδώνει με password? επειδή φορτώνει και το πληκτρολόγιο (ιδίως το swiftkey που έχω) καμιά φορά μπετώνει. Αν είναι αυτό δοκίμασε να βάλεις Pin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 ήταν ο λόγος που πήγα σε custom rom :cool: μήπως έχεις βάλει να κλειδώνει με password? επειδή φορτώνει και το πληκτρολόγιο (ιδίως το swiftkey που έχω) καμιά φορά μπετώνει. Αν είναι αυτό δοκίμασε να βάλεις Pin εγω δεν εχω ουτε πιν ουτε κλειδωμα τιποτα,αλλα αυτη η καθυστερηση υπαρχει.συγκεκριμενα οχι σε ολες τις εφαρμογες,αλλα οταν ανοιγω-τηλ.επαφες.youtube.συλλογη.δεν εχω παιχνιδια η πολλες εφαρμογες και τρεχω την neatrom 7.4(4.3). Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 άλλο αυτό , εγώ μιλάω για την καθυστέρηση απόκρισης της οθόνης όταν πας να την ανοίξεις, οι εφαρμογές δυστυχώς έχουν βαρύνει αρκετά για το κινητό μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Λίγο τα μπερδέψαμε. 1 είναι η καθυστέρηση που έχει πατώντας το power button να ξεκλειδώσει η συσκευή και 2 η καθυστέρηση από την στιγμή που θα πατήσουμε να ανοίξει η εφαρμογή μέχρι να ανοίξει. Έχει να κάνει με το λογισμικό και στις 2 περιπτώσεις η συσκευή μια χαρά Hardware έχει. Και παραπάνω από όσο χρειάζεσαι κιόλας. Δηλαδή το YouTube μια εφαρμογή των 10-20mb είναι τόσο βαριά? Όχι. Κάτι άλλο είναι από το λογισμικό της συσκευής η από την εφαρμογή. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορώ αν θέλετε να κάνω μια λίστα με αυτά που έχω σβήσει από την official και δεν έχω κανένα πρόβλημα ίσα ίσα η συσκευή πετάει και μπαταρία 1,5 μέρα με αρκετή χρήση. Βέβαια έχω βάλει και Nova launcher που είναι πιο ελαφρύς για να μην έχω reloads και τέτοια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Την καθυστέρηση αυτή την ειχα επισημάνει από την αρχή όταν ακόμα είχα την 4.1.2 Πάντως και στο iPhone 5 παρόμοια καθυστέρηση συνάντησα Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Λίγο τα μπερδέψαμε. 1 είναι η καθυστέρηση που έχει πατώντας το power button να ξεκλειδώσει η συσκευή και 2 η καθυστέρηση από την στιγμή που θα πατήσουμε να ανοίξει η εφαρμογή μέχρι να ανοίξει. Έχει να κάνει με το λογισμικό και στις 2 περιπτώσεις η συσκευή μια χαρά Hardware έχει. Και παραπάνω από όσο χρειάζεσαι κιόλας. Δηλαδή το YouTube μια εφαρμογή των 10-20mb είναι τόσο βαριά? Όχι. Κάτι άλλο είναι από το λογισμικό της συσκευής η από την εφαρμογή. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορώ αν θέλετε να κάνω μια λίστα με αυτά που έχω σβήσει από την official και δεν έχω κανένα πρόβλημα ίσα ίσα η συσκευή πετάει και μπαταρία 1,5 μέρα με αρκετή χρήση. Βέβαια έχω βάλει και Nova launcher που είναι πιο ελαφρύς για να μην έχω reloads και τέτοια Για κάνε να δω και εγώ εάν μου ξέφυγε κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts