m7ixalis Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Καλησπέρα ,εδω είναι το σωστό θέμα για το ερώτημα σου . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filnabro Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Μην αγχωνεσαι..αποτυπωματα εμφανιζονται σε εκεινα των βιτρινων των μαγαζιων που τα εχουν ολη μερα ανοιχτα να παιζουν συγκεκριμενα μοτιβα. Επισης στο 80 τοις εκατο των κινητων που εχουν θεματα με την φορτηση φταιει συνηθως το αχρηστο καλωδιο που δινει η σαμυ μαζι...και εγω το ειχα, αλλαξα καλωδιο και ειμαι μια χαρα με το πολυ 3ωρη φορτιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Μην αγχωνεσαι..αποτυπωματα εμφανιζονται σε εκεινα των βιτρινων των μαγαζιων που τα εχουν ολη μερα ανοιχτα να παιζουν συγκεκριμενα μοτιβα. Επισης στο 80 τοις εκατο των κινητων που εχουν θεματα με την φορτηση φταιει συνηθως το αχρηστο καλωδιο που δινει η σαμυ μαζι...και εγω το ειχα, αλλαξα καλωδιο και ειμαι μια χαρα με το πολυ 3ωρη φορτιση... Μιας και αναφέρθηκε, τι καλώδιο πηρες; Εμένα που μου έχει μείνει ένα από το nexus s θα κάνει ή θα υπάρχει πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Μιας και αναφέρθηκε, τι καλώδιο πηρες; Εμένα που μου έχει μείνει ένα από το nexus s θα κάνει ή θα υπάρχει πρόβλημα; Δοκίμασε το, θα κάνει. Εγώ τώρα, το φορτίζω με το τεσσάρων χρόνων καλώδιο του Ομνια ΙΙ . Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabill Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Καλημερα σε ολιυς! Γνωριζει κανεις αν ειναι καλύτερο να εχεις μονο phone contacts ή μονο google contacts απο αποψη ταχυτητας, καταναλωσης μπαταριας και μνήμης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedRacer Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Καλησπέρα σε όλους . Τελευταία οι θερμοκρασίες της μπαταρίας φτάνουν σε τραγικά σημεία 48,5 βαθμούς και τρέχω μόνο ένα παιχνίδι εννοείτε με 3g σύνδεση . Αν ξέρει κανένας να μου πει αν είναι φυσιολογικό η αν πρέπει να προβώ σε κάποια κίνηση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Καλησπέρα σε όλους . Τελευταία οι θερμοκρασίες της μπαταρίας φτάνουν σε τραγικά σημεία 48,5 βαθμούς και τρέχω μόνο ένα παιχνίδι εννοείτε με 3g σύνδεση . Αν ξέρει κανένας να μου πει αν είναι φυσιολογικό η αν πρέπει να προβώ σε κάποια κίνηση . Εγω το θεωρω φυσιολογικο. Καλοκαιρι, ζεστες, ενα παιχνιδι που απασχολει τον επεξεργαστη και 3g συναμα, ολα αυτα ανεβαζουν θερμοκρασιες. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Καλησπέρα σε όλους . Τελευταία οι θερμοκρασίες της μπαταρίας φτάνουν σε τραγικά σημεία 48,5 βαθμούς και τρέχω μόνο ένα παιχνίδι εννοείτε με 3g σύνδεση . Αν ξέρει κανένας να μου πει αν είναι φυσιολογικό η αν πρέπει να προβώ σε κάποια κίνηση . Μια χαρά είναι... Εγώ χτες που έπιασα 54 τι να πω; Αγγιζες την οθόνη (στο κάτω μέρος) και έπαιρνε φωτιά το χέρι σου. Εννοείται πως αμέσως το έκλεισα, του έβγαλα την μπαταρία, του έδωσα το φιλί της ζωής, έκανα και τον σταυρό μου και ευτυχώς κρυωσε. Γιατί σε τόσους βαθμούς φοβάσαι μην σου κάνει και καμιά έκρηξη. :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagalis Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 (edited) καλο μεσημερι........... θα ηθελα λιγο τα φωτα σας...ανοιγωντας το Kies μου εβγαλε αναβαθμηση του την κανω και μετα μου βγαζει αυτο εδω ..... μια νεα εκδοση υλικολογισμικου ειναι διαθεσιμη. Η αναβαθμιση ενδεχεται να βελτιωσει την αποδοση του GALAXY SIII (GT-I9300). Θελετε να προχωρησετε στην αναβαθμηση; Τρέχουσα έκδοση υλικολογισμικού : PDA:MC2 / PHONE:MC2 / CSC:MC1 (EUR) Πιο πρόσφατη έκδοση υλικολογισμικού : PDA:MG4 / PHONE:MG4 / CSC:MG3 (EUR) τι κανουμε? προχωραμε η περιμενουμε να την παρουμε ασυρματα μεσω του τηλεφωνου? Edited August 16, 2013 by dagalis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Καλησπέρα σε όλους . Τελευταία οι θερμοκρασίες της μπαταρίας φτάνουν σε τραγικά σημεία 48,5 βαθμούς και τρέχω μόνο ένα παιχνίδι εννοείτε με 3g σύνδεση . Αν ξέρει κανένας να μου πει αν είναι φυσιολογικό η αν πρέπει να προβώ σε κάποια κίνηση . χωρις να ξερω πολλα νομιζω οτι ειναι λογικο εξαιτιας της εποχης. και κατι αλλο φιλε. δεν φοβασαι μην χρεωθεις παιζοντας με 3g συνδεση? εκτος εαν εχεις mb απο το internet φυσικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 καλο μεσημερι........... θα ηθελα λιγο τα φωτα σας...ανοιγωντας το Kies μου εβγαλε αναβαθμηση του την κανω και μετα μου βγαζει αυτο εδω ..... μια νεα εκδοση υλικολογισμικου ειναι διαθεσιμη. Η αναβαθμιση ενδεχεται να βελτιωσει την αποδοση του GALAXY SIII (GT-I9300). Θελετε να προχωρησετε στην αναβαθμηση; Τρέχουσα έκδοση υλικολογισμικού : PDA:MC2 / PHONE:MC2 / CSC:MC1 (EUR) Πιο πρόσφατη έκδοση υλικολογισμικού : PDA:MG4 / PHONE:MG4 / CSC:MG3 (EUR) τι κανουμε? προχωραμε η περιμενουμε να την παρουμε ασυρματα μεσω του τηλεφωνου? Προχωράς κανονικά. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Πριν μια βδομάδα είχα ένα πρόβλημα με την sd και το media έτρωγε όλη την μπαταρία γιατι στην κάρτα υπήρχε ένα κατεστραμμένο αρχείο και έκανε συνέχεια σκαν...Το έκανα φορματ και τώρα δουλεύει κανονικά αλλά κάθε φορε που ξεκλειδώνει η οθόνη μου βγάζει η κάρτα sd αφαιρέθηκε προσφατα,προετοιμασία κάρτας sd..Ξέρει κανείς τι φταίει ή τι να κάνω;Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ares Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Καλημερα παιδια, εδω και 2 μερες οταν εχω κλειδωμενο το SIII η οθονη αναβοσβηνει καθε 10" περιπου. Εκανα restart και καπου διαβασα οτι το κανει οταν εχεις εργασιες να τρεχουν γιατι κατι παιζει με την ram, εκανα τερματισμο των εργασιων αλλα το κανει και παλι. Το προβλημα το εβγαλε στα καλα καθουμενα, ουτε επεσε ουτε τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 φιλοι βοηθεια!!!αγορασα πριν δυο μερες το <<<κοσμημα>>>> εβαλα σημερα για πρωτη φορα την καρτα σιμ την οποια εκοψα γιατι δεν ηταν micro βρισκη το δυκτιο κανονικα αλλα μετα απο λιγο το χανει μετα το ξαναβρισκη και ουτο καθεξεις.λετε να μην κοπικε καλα η καρτα η εχει καποιο προβλημα το κιν?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 φιλοι βοηθεια!!!αγορασα πριν δυο μερες το <<<κοσμημα>>>> εβαλα σημερα για πρωτη φορα την καρτα σιμ την οποια εκοψα γιατι δεν ηταν micro βρισκη το δυκτιο κανονικα αλλα μετα απο λιγο το χανει μετα το ξαναβρισκη και ουτο καθεξεις.λετε να μην κοπικε καλα η καρτα η εχει καποιο προβλημα το κιν?ευχαριστω Σα να μη κόπηκε καλά η κάρτα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 φιλοι βοηθεια!!!αγορασα πριν δυο μερες το <<<κοσμημα>>>> εβαλα σημερα για πρωτη φορα την καρτα σιμ την οποια εκοψα γιατι δεν ηταν micro βρισκη το δυκτιο κανονικα αλλα μετα απο λιγο το χανει μετα το ξαναβρισκη και ουτο καθεξεις.λετε να μην κοπικε καλα η καρτα η εχει καποιο προβλημα το κιν?ευχαριστω Σα να μη κόπηκε καλά η κάρτα :) Εγώ πετάχτηκα μέχρι τον Γερμανό και μου την έκοψαν σε 10 δευτερόλεπτα. Και ούτε ανησυχίες είχα ούτε τίποτα. Αν θες πήγαινε και εσύ σε κάποιο κατάστημα και ρώτα τους αν έχει κοπεί λάθος μήπως μπορέσουν να στην «στρώσουν». Οκ, δεν είναι και ειδικοί αλλά το έχουν κάνει τόσες φορές που θα ξέρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 τελικα και με καινουρια καρτα χανει το σημα πολυ ευκολα μαλον ειναι προβλημα του κιν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Μια βοηθεια παρακαλω παιδια,μπορειτε να μου πειτε την διαδρομη για να βαλω φοντο διαφορες φωτογραφιες που αλλαζουν συνεχως μεταξυ τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Παιδια καλησπερα μου ηρθε μια αναβαθμιση.γνωριζει κανεις τι ειναι.? Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Και εμένα ήρθε σήμερα. Απο mc2 σε mg4. Διάφορες δεν έχω διακρίνει. Λογικά βελτιώσεις / διορθώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Ήρθε και σε έμενα :) Παίζει ρόλο πως θα την κάνουμε; δηλαδή ασύρματα ή από KIES; μετά χρειάζεται επαναφορά ρυθμίσεων κλπ; Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Ήρθε και σε έμενα :) Παίζει ρόλο πως θα την κάνουμε; δηλαδή ασύρματα ή από KIES; μετά χρειάζεται επαναφορά ρυθμίσεων κλπ; Όπως και να την κάνεις το ίδιο είναι .Δεν χρειαζεται factory reset αλλά αν έχεις χρόνο καλό είναι γίνει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 (edited) Όπως και να την κάνεις το ίδιο είναι .Δεν χρειάζεται factory reset αλλά αν έχεις χρόνο καλό είναι γίνει . Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Είναι καλύτερα να κάνω factory reset χωρίς να επαναφέρω το backup και να τα περάσω όλα ξανά ένα ένα...; ή δεν πειράζει να κάνω factory reset και μετά επαναφορά του backup που έχω κράτησή; το λέω αυτο μήπως επαναφέρω κάποιο "σκουπίδι" και έρθω στο ίδιο σημείο που ήμουν πριν το factory reset... Edited August 17, 2013 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Είναι καλύτερα να κάνω factory reset χωρίς να επαναφέρω το backup και να τα περάσω όλα ξανά ένα ένα...; ή δεν πειράζει να κάνω factory reset και μετά επαναφορά του backup που έχω κράτησή; το λέω αυτο μήπως επαναφέρω κάποιο "σκουπίδι" και έρθω στο ίδιο σημείο που ήμουν πριν το factory reset... Κανε factory reset και επαναφορά του backup που έχεις κρατήσει ,αν στην πορεία δεις κολλήματα και διάφορα άλλα τότε κάνεις ενα καθαρό reset . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intech Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Με την αναβάθμιση, βλέπω απιστευτα καλυτερη διαχείρηση της μνήμης. Πάνω απο 50%. Αλλά μεγαλύτερη κατανάλωση στην μπαταρία +- 15 % Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts